Влез

View Full Version : сажаляжам но...

mircopop
07-24-2008, 02:05
здр, тъпо но факт значи приателката ми искаше да е лижа и аз казах ок ам докато е лизах тя ми се испишка на лицето :-x ам аз полудех и я ударих по носа ам тя си тругна след това разбрах че сам им счупил носът и сега и съпер сардита не иска да ме вижда ам обичам момичето искам да им се изиня за стореното ам как да постъпя ?
ам благодаря предварително

n3v3r4z
07-24-2008, 03:48
Първо:
Ам ... научи се да пишеш ... амм
Второ:
Аммм .... спри да повтаряш тфа "аммм" ... тфа спада към паразитните думи,които не значат нищо и само вредят на езика
Трето:
Амм ... запомни,че момиче никога ама никога не се удря ! Трябва да си ебахти големия льохман,че да я удариш и то с такава сила,че да и счупиш носа ама то малко акъл се иска ...
Четвърто:
Амм,ако бях на нейно място повече нямаше да те погледна и на колене да ми падаш ...
Пето:
Щом искаш да й се извиниш ми просто го направи ВЕ,идиот ли си ?!?!!? Защо питаш нас .... щом твърдиш,че я обичам и искаш да се извиниш то трябва да ти идва отвътре,а щом я обичаш ти нямаше да я удариш ... просто си уникално тъп ! Не питай нас ... тфа няма да е истинско извинение !
Шесто:
Амм...моля НЕ заповядай пак!

blackfate
07-24-2008, 05:37
ти си баси кретена, заклевам се ...

mwniche
07-24-2008, 06:30
Ти тъп ли си или си мн тъп :shock: :shock: Как ще я удариш, че чак да и счупиш носа?? :? :? :?
Да ти кажа вероятността пак да сте заедно е малка според мен :?

didi_baby
07-24-2008, 06:36
Леле,много си тъп бе майна... :?

buffalo88
07-24-2008, 06:52
ХАХАХАХАХААХАХАХАХ не виждате ли ,че е ебавка .. кво пишете пък и вие , вижте му предните постове да видите кви глупости е писал :D

cSSiE
07-24-2008, 06:54
ХАХАХАХАХААХАХАХАХ не виждате ли ,че е ебавка .. кво пишете пък и вие , вижте му предните постове да видите кви глупости е писал :D
+1

REKS
07-24-2008, 07:02
О, не се безпокой. И на теб някой ще ти счупи носа. Защото си пълен боклук, заради тъпото ти поведение и прочие. И ако споделяш това с гордост, знай, че цял живот ще си останеш същия клоун, който си!!!Е хайде ще те отеша малко и ще ти кажа, че и твоята приятелка има малка вина за това, защото не е видяла и разбрала какъв подлизурко има до себе си, който налита на първата жена, която изпита малко невероятно усещане по време на секс!!!!!

xXxScreamxXx
07-24-2008, 07:38

Олеее чета си предните постове и си викам : абе тия хора ... не осъзнават ли 4е тфа не е истина ..
и после тфойто мнение :grin:

Мн ясно 4е е ебавка :P

REKS
07-24-2008, 07:45
Боклук. Какво повече можем да кажем за такъв човек. Лъжливото овчарче. Днес ще лъже, утре ще лъже, обаче не третия път ще му се случи. Така че... Здраве му кажи!!!

swords1010
07-24-2008, 08:24
T.11 от правилника!