View Full Version : ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ПРЕСА
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-24-2008, 12:12
Здравейте :-$ !!! Преди време казах, че ще сменям пресата и така и не я смених #-o !!! Обаче вече си е време ;-) Ще можете ли да ми препоръчате някаква хубава преса, без значение колко струва :):)
nefchi_bs
07-24-2008, 12:20
моята е ramington и изпрая страхотно,няма приставки само за изправяне е и струва около 60-70 лева.
моята е Philips и също е без приставки...изправя найстина добре и бързо и ефекта е по-дълготраен...аз съм си доста доволна от нея... цената й в момента обаче е около 115 някъде там
j_adore2
07-24-2008, 12:36
Моята е Brown - около 60 лева.Доволна съм,много бързо загрява и леснo се изправя с нея,но няма никакви приставки. Харесала съм една на Rowenta - 80 лева и много приставки - вафлички 2 или 3 вида,маша за къдрене, приставка за изправяне и още някакви има. 8) :)
Моята е на SONASHI - само за изправяне е и загрява бързо, изправям се много по - бързо от колкото с миналата ми преса и освен това можеш да си настройваш на каква температура да се изправяш. Аз съм доволна.
bebitooo___
07-24-2008, 13:46
Моята е на SONASHI - само за изправяне е и загрява бързо, изправям се много по - бързо от колкото с миналата ми преса и освен това можеш да си настройваш на каква температура да се изправяш. Аз съм доволна.
Ммм и аз имах Сонаши добре изправяше, но много бързо се пука керамиката.. доста е некачествена според мен.. Филипс е едно наистина добро решение моята по - късно ще ти пиша каква марка е струваше 80 лв мисля или там някъде, но е и за изправяне и на мокра коса.. :-D
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-24-2008, 14:31
Ми аз мисля да се спра на Philips :) Тия дни ходих до Technopolis и там си харесах една на Philips струваше малко над 100лв. :) Сигурно нея ще си взема :)
моята е ramington има и много приставки .... :) уникална е :)
pasii_sladuranata
07-30-2008, 23:27
търси професионални преси които са само за изправяне ,всичките са хубави :)
sladko_teenche_v
07-31-2008, 10:41
За 9 дена пиша в 4такава тема!има тоооооооооолкова много теми...ама айде :P
Препоръчвам ти да си вземеш с керамични приставки и регулатор на градусите....а марки кажи за какви пари горе долу...
bebitooo___
07-31-2008, 12:22
Tourmaline Wet & Dry Професионална керамична преса за изправяне на суха и мокра коса
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-31-2008, 14:09
За 9 дена пиша в 4такава тема!има тоооооооооолкова много теми...ама айде :P
Препоръчвам ти да си вземеш с керамични приставки и регулатор на градусите....а марки кажи за какви пари горе долу...
Ами много ясно, че керамична! Аз по-нагоре казах че няма значение колко пари! Ако ще и 300лв. да е само да изправя добре!!! А за марките - аз съм писала тук вие да ми кажете! То аз ако знаех каква искам нямаше да пускам темата!!! :?
babykiller_
07-31-2008, 14:24
моята е ramington и изпрая страхотно,няма приставки само за изправяне е и струва около 60-70 лева.
+1 страхотна е
Punk_Princess9412
07-31-2008, 15:19
Моята е на Philips.Професионална.Само за изправяне.Супер изправя,но буквално ти зализва косата..
mhmhmhmhm
07-31-2008, 15:36
На филипс са много добри :)
Моята е на REMINGTON
модел S-3003
Това е най-добрата преса.
аз днес си взех преса на филипс само за изправяне 80 лева и е невероятна ноо имах една също на филипс която беше с много приставки пак за 80 лева и за нищо не ставаше така че съвет от мен ако искате хубва преса за изправяне не взимайте преса с други приставки
strawberry_girl
07-31-2008, 19:56
Аз имам Rowenta само за изправяне. Мисля, че е около 80лв. НЕВЕРОЯТНА Е!!! Моята приятелка има philips с мн приставки и сега ще си взема като мята :grin:. Изправя перфектно, с керамично покритие абе СУПЕР ЕЕЕЕ! :grin: :-) :grin: