- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПРЕПОРЪЧАЙТЕ ПРЕСА
Здравейте!!! Преди време казах, че ще сменям пресата и така и не я смених
!!! Обаче вече си е време
Ще можете ли да ми препоръчате някаква хубава преса, без значение колко струва
![]()
моята е ramington и изпрая страхотно,няма приставки само за изправяне е и струва около 60-70 лева.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
моята е Philips и също е без приставки...изправя найстина добре и бързо и ефекта е по-дълготраен...аз съм си доста доволна от нея... цената й в момента обаче е около 115 някъде там
Моята е Brown - около 60 лева.Доволна съм,много бързо загрява и леснo се изправя с нея,но няма никакви приставки. Харесала съм една на Rowenta - 80 лева и много приставки - вафлички 2 или 3 вида,маша за къдрене, приставка за изправяне и още някакви има.![]()
![]()
Моята е на SONASHI - само за изправяне е и загрява бързо, изправям се много по - бързо от колкото с миналата ми преса и освен това можеш да си настройваш на каква температура да се изправяш. Аз съм доволна.
Ммм и аз имах Сонаши добре изправяше, но много бързо се пука керамиката.. доста е некачествена според мен.. Филипс е едно наистина добро решение моята по - късно ще ти пиша каква марка е струваше 80 лв мисля или там някъде, но е и за изправяне и на мокра коса..Първоначално написано от Yum-Yum
![]()
Love Ickooo
Ми аз мисля да се спра на PhilipsТия дни ходих до Technopolis и там си харесах една на Philips струваше малко над 100лв.
Сигурно нея ще си взема
![]()
търси професионални преси които са само за изправяне ,всичките са хубави![]()
Tourmaline Wet & Dry Професионална керамична преса за изправяне на суха и мокра коса
Love Ickooo
Ами много ясно, че керамична! Аз по-нагоре казах че няма значение колко пари! Ако ще и 300лв. да е само да изправя добре!!! А за марките - аз съм писала тук вие да ми кажете! То аз ако знаех каква искам нямаше да пускам темата!!!Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
Моята е на Philips.Професионална.Само за изправяне.Супер изправя,но буквално ти зализва косата..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
На филипс са много добри![]()
Моята е на REMINGTON
модел S-3003
Това е най-добрата преса.
[size=7][b][u]fosse cos
аз днес си взех преса на филипс само за изправяне 80 лева и е невероятна ноо имах една също на филипс която беше с много приставки пак за 80 лева и за нищо не ставаше така че съвет от мен ако искате хубва преса за изправяне не взимайте преса с други приставки
Аз имам Rowenta само за изправяне. Мисля, че е около 80лв. НЕВЕРОЯТНА Е!!! Моята приятелка има philips с мн приставки и сега ще си взема като мята. Изправя перфектно, с керамично покритие абе СУПЕР ЕЕЕЕ!
![]()
![]()
![]()