View Full Version : Бахти лапето съм!
SwEeT_pAiN_F
07-24-2008, 16:04
Здравейте, аз пак реших,че имам нужда от вас!!!Поне добре че сте вие!!! Такам.... първо имам си приятел от точно 3 месеца. Той е на 21 аз на 18. Нещата при нас за сега вървят повече от прекрасно,но естествено явно от моя страна нещата куцат към него. От месец и нещо започнах работа в едно заведение като барманка и единият сервитьор е невероятно мил с мен. Просто... нямам думи... на 26 е той/накратко ще го наричам И./С И. се разбирам най-добре от колегите ми, той ми е споделял проблеми с приятелката си и как тя го разиграва, абе общо взето станахме много близки. Наскоро имаше невероятна трагедия в неговото семейство и бях до него и му помагах с каквото мога. И. почна също да се привързва към мен изобщо беще супер.Не е имало връзка м/у нас!!!! Днес реших да му пиша смс дали няма желание да се видим за по 1 кафе той ми пише че приятелката му му е оговорила среща, и че съжелявал много че ми е дал грешни сигнали.
Аз бях като в небрано лозе.Направо не го очаквах.Накратко той пак е с приятелката си /която го зарязала цащото не била сигурна в чувствата си към него,а вече била сигурна че го обича/ а аз съм с моят приятел.
Чувствам се като кучка...като използвана... незнам...много съм обърката....какво ме съветвате да направя?
Гузна си са опрайш дай си време .... и продължи напред с усмивка пък да става какфото ще ...
sladur4etyYy
07-24-2008, 16:08
да го забравиш и да се съсредото4и6 в/у връзката си
cherinka
Ами, като се видите му обясни, че си искала просто едно приятелско кафе.
или не е така? И да съм разбрала погрешно?
cinderella_gugutka
е,обясни му 4е си искала да излезнете като приятели и той е 4овека който е разбрал грешно нещата.а ти си живей живота с гаджето и да не ти пука за тоя
Ами мила в крайна сметка И. е постъпил с теб горе-долу както ти си постъпила с ПРИЯТЕЛЯ си!Може би си използвана,но в същото време си и използвачка!Така че си прави изводи как постъпваш с хората,защото всичко се връща!
sasha_90
07-24-2008, 16:12
Забрави за колегата си,явно си му била нужна,докато са били разделени.
SwEeT_pAiN_F
07-24-2008, 16:15
Като цяло да исках едно приятелско кафе....но явно това няма да го има никога. Да гузна съм пред себе си. Добра ли е идеята да му кажа че трябва да поговорим относно това неразбирателство? Или така ровя още повече в раната.
Защо... бахти той незначи нищо за мен а като ми го каза тва че е вече с бившата си...се разплаках...
скукааа.........
Синко пожелавам ти да ти се изтърка патката от чекии ако вече нее макар ида си на 13 хахаааххаха
aka6a_vamp
07-24-2008, 16:26
Като цяло да исках едно приятелско кафе....но явно това няма да го има никога. Да гузна съм пред себе си. Добра ли е идеята да му кажа че трябва да поговорим относно това неразбирателство? Или така ровя още повече в раната.
Защо... бахти той незначи нищо за мен а като ми го каза тва че е вече с бившата си...се разплаках...
разплакала си се...а той `незначи ни6то за теб`....много интересно...
Rebirthing
07-24-2008, 16:30
Ами, като се видите му обясни, че си искала просто едно приятелско кафе.
или не е така? И да съм разбрала погрешно?
И да не е било само като приятели, по-добре така да му каже :-D така ще излезне права.
zWezdichkaaa
07-24-2008, 16:39
е,обясни му 4е си искала да излезнете като приятели и той е 4овека който е разбрал грешно нещата.а ти си живей живота с гаджето и да не ти пука за тоя
правилно казано :)
Ами мила в крайна сметка И. е постъпил с теб горе-долу както ти си постъпила с ПРИЯТЕЛЯ си!Може би си използвана,но в същото време си и използвачка!Така че си прави изводи как постъпваш с хората,защото всичко се връща! \:D/ напълно си права-всичко се връща-рано или късно!
morgana69
07-24-2008, 18:15
Както казват по-нагоре .. кажи му че просто си искала да излезеш с приятел и си мислела че няма да има нищо против и че е останал с грешно впечетление ако е мислил че искаш нещо повече...
А относно приятеля ти ... мисля че не заслужава да става жертва на временното ти увлечение към онзи другия.. казвам увлечение защото
---> "бахти той незначи нищо за мен а като ми го каза тва че е вече с бившата си...се разплаках..." Това ми звучи.. че имаш нещо към него...
Успех с приятеля ти. :-)
LaDy_DaQnA
07-24-2008, 20:28
мхм
LiLeNcEtOoO
07-25-2008, 12:11
Ами мила в крайна сметка И. е постъпил с теб горе-долу както ти си постъпила с ПРИЯТЕЛЯ си!Може би си използвана,но в същото време си и използвачка!Така че си прави изводи как постъпваш с хората,защото всичко се връща!
napulno sum suglasna ;-)
sasha_90
07-25-2008, 12:17
Много точно казано.
SwEeT_pAiN_F
07-25-2008, 20:28
Да вярно е че не съм постъпила правилно с приятелят си, но дефакто нямаше нищо м/у нас. Просто за прекалено кратко време научихме много неща един за друг, и той имаше нужда от подкрепа....но явно... просто... се привързах към него като към близък. Явно грешката е изцяло моя..
smal_girl
07-25-2008, 20:32
мхм em to4no taka trqa da napravish
ScionOfStorm
07-25-2008, 21:01
Ми мацко, като начало се научи да пишеш ;]
Иначе като нещата от твоя страна куцат, защо въобще си с тоя човек? На 18 трябва да е минала модата "ама аз си имам гадже и си го водя за ръчичка, много е яко".
;]