Влез

View Full Version : Препоръчайте ми някое кремче против черни точки..

sladoranata88
07-24-2008, 23:44
Някой да ми препоръча някое кремче против тези трънчета по лицето :( и да е около 10 лв :?
Много се извинявам ако има такава тема :(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Seducti0n
07-24-2008, 23:52
Кви са тези трънчета, бре моме?! :shock:

SeaEatsShips
07-25-2008, 02:00
черни точки

SeaEatsShips
07-25-2008, 02:02
Garnier pure :) но не помня цената около 10лв е

snow__queen
07-25-2008, 03:57
По-добре си вземи на нивеа,някой от ексфулиантите,защото този на гарниер много изсушава кожата

fiama
07-25-2008, 06:02
Аз използвам Garnier Pure 3 in 1, много е добро. Но действително след употребата му трябва да използваш нещо за хидратация на лицето.

cooool
07-25-2008, 06:28
Аз препоръчвам матиращият дневен на Орифлейм, има и фактор - 8.

Luda_Na_Max
07-25-2008, 07:38
Иди в аптеката и попитай за нещо, което е на медицинска основа :)

sladoranata88
07-25-2008, 08:28
Благодаря ви за бързите отзиви :-)

scout4e94
07-25-2008, 08:52
Clean & CLear mnogo mi pomogna ve4e nqmam i edna 4erna to4ka,sled 2 dni 6te vidi6 rezultat

jghgh
07-25-2008, 09:14
скраб за лице, с по-едри частици.. нещо като ексфолиант само че за лице..!
всичките лайняни тоници чистят само повърхностно... консултирай се с козметичка, моята най-добра пр. имаше черни точки и искаше козметичка да й ги маха, а тя й каза че няма смисъл от процедури, след като може да ползваш скраб за лице ;]
а моята приятелка е доволна от скрабовете на Clean & Clear.
тоа скраб е хубаво преди лягане да го мажеш или каквото там се прави де, аз понеже не ползвам... после някъв освежаващ крем след това (например на БИЛКА -> зелените кремове с краставица и пъпеш, аз го ползвам, уникален е) и ще си възстановиш кожата, хем няма да има черни точки хем ще е готина.. поне така те съветвам, а и моята приятелка използва този метод (аз само дето пропускам скраба, щото черни точки нямам..)

Cvetito53
07-25-2008, 13:01
Az polzvam na AVON ima ot seriqta Clean skin tonik i eksvoliant pomagat mn no gi polsvai 4esto!!! :-)

Presley
07-25-2008, 13:06
Face Scrub на Frutini

j_adore2
07-25-2008, 19:13
На мен от 3 в 1то на Гарниер ми излязоха лишеи и започнах след баня да си ексфоалирам лицето със сода за хляб и след това някакъв крем.А иначе всяка вечер се чистя с един лосион ли е мляко ли е на Билка.Много хубаво мирише.Чувала съм че ексфоалианта на Билка е много добър,но аз не съм го използвала. :P

Slun4evko
07-26-2008, 06:54
По принцип черните точки са си доста навътре в порите и малко са тези,които са само повърхностни. Което означава,че кремчета и лосиони няма да ги изчистят. При черните точки най-добър е метода с изтискването,НО после се образуват пъпчици,ранички,белези и т.н. Което си е кофти. Затова е хубаво да идеш на специалист козметик/дерматолог,който да ти направи процедура за премахване на черните точки,а след това вече да наблягаш на разните там кремчета и лосиони,защото те само поддържат кожата чиста,като отстраняват горния слой мъртви клетки и мръсотия. Но за дълбоко почистване е хубаво да се довериш само на специалист.

Seducti0n
07-26-2008, 08:24
На мен от 3 в 1то на Гарниер ми излязоха лишеи и започнах след баня да си ексфоалирам лицето със сода за хляб и след това някакъв крем.А иначе всяка вечер се чистя с един лосион ли е мляко ли е на Билка.Много хубаво мирише.Чувала съм че ексфоалианта на Билка е много добър,но аз не съм го използвала. :P

Лишеите да не са едни белички? :-o

fenkatakrisi952
07-26-2008, 08:30
аз използвам за тях Garnier Pure.Мисля,че струваше 9 и нещо.. 8-)
Само един съвет-ако го ползваш прекалено често кожата ти ще се изсуши.Аз си слагам от него 1 път на 2 седмици и съм много доволна :) :-)

Seducti0n
07-26-2008, 08:32
аз използвам за тях Garnier Pure.Мисля,че струваше 9 и нещо.. 8-)
Само един съвет-ако го ползваш прекалено често кожата ти ще се изсуши.Аз си слагам от него 1 път на 2 седмици и съм много доволна :) :-)

Тея в магазините и от Гарние са гореми мушенници явно,
нали уж се води гел за ежедневна употреба-пфф :?
и мен ми се прецака кожата от него и вече не го ползвам...

j_adore2
07-26-2008, 09:47

Ами.. честно казано не знам дали са точно лишеи .. първо ми стана червена кожата около носа след две измивания,след това ми стана много суха и започна да се бели и колкото ми беше мазна вреди вече е суха. :(

FairyNymph
07-26-2008, 10:05

да, това е когато кожата ти е страшно суха и поне аз така си го обяснявам сякаш най-горния и слой се напуква

аз също използва гарниер пюр 3 в 1 , но наистина след като го използваш трябва да се намажеш с нещо друго, защото страшно много изсушава кожата

moonbeam
07-26-2008, 10:26
Clean & Clear Blackhead Clearing Scrub + същото лосионче и не остава и следа от черните точки

marilyn
07-26-2008, 12:03
Според вас кое е по- добре Garnier 3in1 или Clean and Clear, защото аз се чудя кое да си взема от двете? И някакъв хидратиращ крем ако може да ми препоръчате(но да не е мн скъп).

ПП. Извинявам се на авторката, че се меся в темата, но не виждам смисъл да правя нова. :)

UnderPressure
07-26-2008, 12:08
Acne Out... :grin: Много е добро! Поне на мен ми помага де. Но ако не се лъжа е около 15 лв..., но не мога да кажа със сигурност.

sladur4etyYy
07-26-2008, 12:09
на опаковката на гарниер пюр 3 в 1 си пише 4е не трябва да се ползва пове4е от 2-3 пъти седмично. :wink: а може ли да ми дадете някво инфо за това Clean & Clear Blackhead Clearing Scrub ?? то какво е -лосион или...?? и колко струва? плс кажете мн ми е важно :D

Wrathchild
07-26-2008, 12:29
Garnier pure :) но не помня цената около 10лв еИзползвам точно това, 3 в 1 и си го взех за 8 и нещо. Много съм доволна.
sladur4etyYy, само маската се ползва 2-3 пъти седмично, а иначе си пише, че освен като маска се използва и като ЕЖЕДНЕВЕН почистващ гел. Иначе от Garnier съм по-доволна отколкото от Clean & Clear.

sladoranata88
07-26-2008, 13:39
Мерси много мацки :-) 8-) Сега си купих Гарниер пюр 3в1 ,но мисля само 1,2 пъти да го ползвам в седмицата и след употреба да си слагам и някое кремче да не ми се изсуши кожата :)

sladkish_14
07-26-2008, 13:51
Мерси много мацки :-) 8-) Сега си купих Гарниер пюр 3в1 ,но мисля само 1,2 пъти да го ползвам в седмицата и след употреба да си слагам и някое кремче да не ми се изсуши кожата :)

Щом вече си си взела Гарниер-а , не забравяй да измиваш лицето си поне по 2 пъти на ден с топла вода и мек антибактериален сапун , без парфюм. Чистата кожа , ще помогне за по - бързото действие на крема :wink:

marilyn
07-26-2008, 14:32

А хидратиращ крем какъв мислиш да си купиш, понеже и аз трябва да си взимам. Някой да препоръча плс :)

sladoranata88
07-26-2008, 21:42

А хидратиращ крем какъв мислиш да си купиш, понеже и аз трябва да си взимам. Някой да препоръча плс :)
ами и аз още се чудя какъв да си взема :-D да кажете наистена и някои хидратираш крем ? :neutral:

dan dan dan
07-26-2008, 23:34
Аз от известно време съм с едно кремче за момичета под 20 години, силно хидратиращ, ммм мирише на диня и усещам прилив на свежест като се наклепам :-) . Името му е "Under twenty" . Страхотен е :grin:

Slun4evko
07-27-2008, 07:09
А на коя марка и колко парички ?

Slun4evko
07-27-2008, 07:12
Ето какво намерих де
Under Twenty http://www.undertwenty.pl/

sweeetmaniche
07-27-2008, 11:31
Clean & CLear mnogo mi pomogna ve4e nqmam i edna 4erna to4ka,sled 2 dni 6te vidi6 rezultat

+1 И аз съм така .

sladkish_14
07-27-2008, 11:37
По принцип черните точки са си доста навътре в порите и малко са тези,които са само повърхностни. Което означава,че кремчета и лосиони няма да ги изчистят. При черните точки най-добър е метода с изтискването,НО после се образуват пъпчици,ранички,белези и т.н. Което си е кофти. Затова е хубаво да идеш на специалист козметик/дерматолог,който да ти направи процедура за премахване на черните точки,а след това вече да наблягаш на разните там кремчета и лосиони,защото те само поддържат кожата чиста,като отстраняват горния слой мъртви клетки и мръсотия. Но за дълбоко почистване е хубаво да се довериш само на специалист.

Точно така си е .. +

qg0dkata
07-27-2008, 12:13
Ами..можеш да си ги махнеш с розова вода - така хубаво да ги изтъркашш..Може да използваш Clean&Clear Натисни тук, за да видиш как изглежда (http://di1.shopping.com/images1/pi/9f/b9/5c/24471901-177x150-0-0.jpg)..Сестра ми го използва..може и да помогне ;) До 10 лв мисля, че е.. :-o

BoRe
07-27-2008, 12:35
По-добре си вземи на нивеа,някой от ексфулиантите,защото този на гарниер много изсушава кожата
Не този на Гарниер не беше лош. Макар че почна да ми се бели кожата по лицето от него еффект имаше. И ексфолиращите частици които премахват мъртвите клетки са добри

stealthyGirl
07-27-2008, 22:50
Garnier pure :) но не помня цената около 10лв еЧе той не е за черни точки май.. те вярно, че два бяха, ама...... за 8,50лв. го видях иначе. Аз имам по-тъмносиния и не е лош, като за хидратиране... 8-)
Имам и clean&clear пак тъмносинъото (мисля, че беше тоник.. абе едно такова в по-висока опаковка и е прозрачно и много течно). Действа, но трябва постоянство - когато се сетиш си го слагай и гледай да не пропускаш ден, 'щото бързо се връщат (е, ама бързо се и махат после пак).

Wrathchild
07-28-2008, 10:47

ами и аз още се чудя какъв да си взема :-D да кажете наистена и някои хидратираш крем ? :neutral:Vichy Aqualia Thermal. Това е най-страхотният крем, който съм използвала.

krem4et0
07-28-2008, 13:26

Аз имам черни точки по нослето и си ги изтисквам сама. Общо взето процедурата е пилинг маска на Ейвън, хавайски вулкан пак на Ейвън, мия си лицето и се въоражавам с търпение и 1 памук и стискам, докато не остане нищо. След това малко лосион за лице, за да затворя порите....чисти са около 3-4 дни. 2 паъти седмично се занимавам с тия простотии. Но нямам пъпчици и червенини по нослето!