- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми някое кремче против черни точки..
Някой да ми препоръча някое кремче против тези трънчета по лицетои да е около 10 лв
![]()
Много се извинявам ако има такава тема
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Кви са тези трънчета, бре моме?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Garnier pureно не помня цената около 10лв е
БисквитенотоЧудовище
По-добре си вземи на нивеа,някой от ексфулиантите,защото този на гарниер много изсушава кожата
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
Аз използвам Garnier Pure 3 in 1, много е добро. Но действително след употребата му трябва да използваш нещо за хидратация на лицето.
Иди в аптеката и попитай за нещо, което е на медицинска основа![]()
Боли! Сърцето ранено кърви и не спира.
Тебе търси, но не те намира!
Clean & CLear mnogo mi pomogna ve4e nqmam i edna 4erna to4ka,sled 2 dni 6te vidi6 rezultat
скраб за лице, с по-едри частици.. нещо като ексфолиант само че за лице..!
всичките лайняни тоници чистят само повърхностно... консултирай се с козметичка, моята най-добра пр. имаше черни точки и искаше козметичка да й ги маха, а тя й каза че няма смисъл от процедури, след като може да ползваш скраб за лице ;]
а моята приятелка е доволна от скрабовете на Clean & Clear.
тоа скраб е хубаво преди лягане да го мажеш или каквото там се прави де, аз понеже не ползвам... после някъв освежаващ крем след това (например на БИЛКА -> зелените кремове с краставица и пъпеш, аз го ползвам, уникален е) и ще си възстановиш кожата, хем няма да има черни точки хем ще е готина.. поне така те съветвам, а и моята приятелка използва този метод (аз само дето пропускам скраба, щото черни точки нямам..)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Az polzvam na AVON ima ot seriqta Clean skin tonik i eksvoliant pomagat mn no gi polsvai 4esto!!!![]()
Face Scrub на Frutini
[size=7][b][u]fosse cos
На мен от 3 в 1то на Гарниер ми излязоха лишеи и започнах след баня да си ексфоалирам лицето със сода за хляб и след това някакъв крем.А иначе всяка вечер се чистя с един лосион ли е мляко ли е на Билка.Много хубаво мирише.Чувала съм че ексфоалианта на Билка е много добър,но аз не съм го използвала. :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
По принцип черните точки са си доста навътре в порите и малко са тези,които са само повърхностни. Което означава,че кремчета и лосиони няма да ги изчистят. При черните точки най-добър е метода с изтискването,НО после се образуват пъпчици,ранички,белези и т.н. Което си е кофти. Затова е хубаво да идеш на специалист козметик/дерматолог,който да ти направи процедура за премахване на черните точки,а след това вече да наблягаш на разните там кремчета и лосиони,защото те само поддържат кожата чиста,като отстраняват горния слой мъртви клетки и мръсотия. Но за дълбоко почистване е хубаво да се довериш само на специалист.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Лишеите да не са едни белички?Първоначално написано от j_adore2
![]()
аз използвам за тях Garnier Pure.Мисля,че струваше 9 и нещо..![]()
Само един съвет-ако го ползваш прекалено често кожата ти ще се изсуши.Аз си слагам от него 1 път на 2 седмици и съм много доволна![]()
![]()
Тея в магазините и от Гарние са гореми мушенници явно,Първоначално написано от fenkatakrisi952
нали уж се води гел за ежедневна употреба-пфф![]()
и мен ми се прецака кожата от него и вече не го ползвам...
Ами.. честно казано не знам дали са точно лишеи .. първо ми стана червена кожата около носа след две измивания,след това ми стана много суха и започна да се бели и колкото ми беше мазна вреди вече е суха.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Clean & Clear Blackhead Clearing Scrub + същото лосионче и не остава и следа от черните точки
Според вас кое е по- добре Garnier 3in1 или Clean and Clear, защото аз се чудя кое да си взема от двете? И някакъв хидратиращ крем ако може да ми препоръчате(но да не е мн скъп).
ПП. Извинявам се на авторката, че се меся в темата, но не виждам смисъл да правя нова.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Acne Out...Много е добро! Поне на мен ми помага де. Но ако не се лъжа е около 15 лв..., но не мога да кажа със сигурност.
на опаковката на гарниер пюр 3 в 1 си пише 4е не трябва да се ползва пове4е от 2-3 пъти седмично.а може ли да ми дадете някво инфо за това Clean & Clear Blackhead Clearing Scrub ?? то какво е -лосион или...?? и колко струва? плс кажете мн ми е важно
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Използвам точно това, 3 в 1 и си го взех за 8 и нещо. Много съм доволна.Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
sladur4etyYy, само маската се ползва 2-3 пъти седмично, а иначе си пише, че освен като маска се използва и като ЕЖЕДНЕВЕН почистващ гел. Иначе от Garnier съм по-доволна отколкото от Clean & Clear.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!