PDA

View Full Version : връзка с обвързано момче

malkyglezotika
07-26-2008, 08:28
еми ето каква е ситуацията той си има приятелка а казва че имал чуства към мен и той не ми е безразличен но искал да бъде и с нея с и с мен за сега няма нио по серизоно между нас ама нз до каде може да стигне всичко

fuck_me_pls
07-26-2008, 08:29
как ше бъде и с двете бе омг..а ти пък му кажи или само с мен или без мен..как ше е и с двете баси залупеняка..ше ви използва и двете..по-добре му кажи да си избере една!

malkyglezotika
07-26-2008, 08:30
как ше бъде и с двете бе омг..а ти пък му кажи или само с мен или без мен..как ше е и с двете баси залупеняка..ше ви използва и двете..по-добре му кажи да си избере една!

ми намекнах му но той искал и с двете да баде и мисля всаобще да не се ззанимавам но мисля че имам чуства към него

fuck_me_pls
07-26-2008, 08:31
я го остави явно не те обича достатъчно за да избере само теб

maharbal
07-26-2008, 08:33
еми ето каква е ситуацията той си има приятелка а казва че имал чуства към мен и той не ми е безразличен но искал да бъде и с нея с и с мен за сега няма нио по серизоно между нас ама нз до каде може да стигне всичко

ako iamsh chuvstav kym nego izchakai malko da reshi :) moje pyk i do togava da se razdelqt, vsichko se sluchva :)

pandelka
07-26-2008, 08:34
Може като за начало да е избрал и двете,но след време да реши друго.Моят съвет е да поизчакаш да видиш какво ще стане и ако след време пак избира двете по-добре си нямай нищо общо с него ! :)

sheilsis
07-26-2008, 09:00
ili s ednata ili s drugata ! ako ima6 4uvstva kym nego po-dobre mu kaji . i ako sled nqkoe vreme toi prodyljava da si iska i dvete nai-dobre da go zabravi6

SINDEL
07-26-2008, 09:28
Вижте какво, не знам колко от вас са били в подобна ситуация, така 4е не нападайте нито авторката, нито въпросното мом4е. Много е трудно да избереш в такъв момент, особено когато не си сигурен в 4увствата си и към двете моми4ета. Трябва му време, за да помисли и да разбере към коя какво изпитва.
Моят съвет е да го из4акаш, ако зна4и нещо за теб. Дай му времето, което ти поиска, но също така и му дай да разбере, 4е в един момент ще трябва да реши, защото няма да го 4акаш завинаги, нито ще се оставиш да му бъдеш просто 'секс игра4ка', докато е с другата. Нека разбере как стоят нещата.

_FaShIoN_
07-26-2008, 09:32
Щом иска да е и с двете,значи не е съгурен в чувствата си към нито една от двете...Пък и на края може да се окаже ''от двата стола на земята'',ако поискаш да играеш тази игра....аз бих му казала или си с мен или без мен...ако наистина те харесва ще дойде при теб,а няма да те кара да си втора цигулка... :)

didi_baby
07-26-2008, 09:34
Ама ти ще излизнеш доста тъпа,ако му се вържеш

zaraaa
07-26-2008, 10:34
Шшшшш хич да не си се захванала с него, ако ще е с тебе, само с Теб, ако ли пък не, багажчето, пътя и да си отива при другата, пуууу как ги мразя такива, ИЗПОЛЗВАЧИ :-x :-x :-x

UnABooMBeR
07-26-2008, 10:36
Евала на пича шом по две ги върти..аз пък нямам тоя късмет трябва да се примиря с факта че съм само с една ... 8-)

soul1199
07-26-2008, 10:36
nai-dobre kaji na priqtelkata my i da vidim,kakvo 6e stane :o ne naistina,kak moje da e s dvete vi,pulen absyrd,ostavi go ili i kaji 8)

Erica
07-26-2008, 10:43
Шшшшш хич да не си се захванала с него, ако ще е с тебе, само с Теб, ако ли пък не, багажчето, пътя и да си отива при другата, пуууу как ги мразя такива, ИЗПОЛЗВАЧИ :-x :-x :-x

Малий ,колко си лошa :P

nai-dobre kaji na priqtelkata my i da vidim,kakvo 6e stane

Ти не знаеш ли какво ще стана...тъпи изпълнения,скандали,панаир и...и авторката със сигурност ще остане най-прецаканата...

Не пришпорвай нещата,остави всичко на времето :)

sasha_90
07-26-2008, 10:44
И как така ще бъде и с двете ви?Тоя не е наред,честно.Май не обича и двете ви или ако тя не му пуска,ще идва при теб,и обратно.По-добре не се занимавай,после само ти ще страдаш!

miloto_girl_4e
07-26-2008, 10:47
От самоуважение аз никога НЕ бих се съгласила да съм втората дупка на кавала(или дори да съм на по преден план от приятелката му, никога НЕ бих се навила да деля момче, към което имам чувства с друга)
Обясни му, че не искаш да го делиш, искаш да имате истинска и пълноценна връзка(ако искаш тези неща де..)и му дай време да реши той какво иска.. истинска връзка или лъжи ...

feniksSs
07-26-2008, 10:54
тпй хубаво ти казва на теб, а дали другата знае :lol: ако разбере май ще останеш само ти :P

zaraaa
07-26-2008, 12:00
[quote="zaraaa"]Шшшшш хич да не си се захванала с него, ако ще е с тебе, само с Теб, ако ли пък не, багажчето, пътя и да си отива при другата, пуууу как ги мразя такива, ИЗПОЛЗВАЧИ :-x :-x :-x

8-) 8-) 8-) Ами лоша съм, защото съм си имала работа с такъв "пич" :lol: и ми бъркаше в здравето, ту с мене, ту с нея искаше да е, е какво е това, или с едната или с другата, пък и по прицип мразя хора, които не знаят какво искат :-P 8-)

Erica
07-26-2008, 12:17
[quote=zaraaa]Шшшшш хич да не си се захванала с него, ако ще е с тебе, само с Теб, ако ли пък не, багажчето, пътя и да си отива при другата, пуууу как ги мразя такива, ИЗПОЛЗВАЧИ :-x :-x :-x

8-) 8-) 8-) Ами лоша съм, защото съм си имала работа с такъв "пич" :lol: и ми бъркаше в здравето, ту с мене, ту с нея искаше да е, е какво е това, или с едната или с другата, пък и по прицип мразя хора, които не знаят какво искат :-P 8-)

\:D/

Cvetito53
07-26-2008, 15:02
Kak taka 6te bade s dvete! Sigurno ne e na qsnno s 4uvstvata si ! :(

xpucuto
07-26-2008, 15:26
Пф остави го :) не си заслужава, има и други момчета, които знаят какво искат. :o

vesinka91
07-26-2008, 15:33
emi myj koito iska da e s dve za men ne struva...A kolkoto do teb ako si po umna nqma da se zamesvash v vryzkata im gadno nqma da ti e priqtno ako nqkoi sysipe tvoqta vryzka nali ?

sweeetmaniche
07-26-2008, 15:48
Трябва да избере една от двете иначе нищо няма да стане :?

sweeetmaniche
07-26-2008, 15:49
От самоуважение аз никога НЕ бих се съгласила да съм втората дупка на кавала(или дори да съм на по преден план от приятелката му, никога НЕ бих се навила да деля момче, към което имам чувства с друга)
Обясни му, че не искаш да го делиш, искаш да имате истинска и пълноценна връзка(ако искаш тези неща де..)и му дай време да реши той какво иска.. истинска връзка или лъжи ...

+1 Много точно казано .

MartyParty
07-26-2008, 18:28
Евала на пича шом по две ги върти..аз пък нямам тоя късмет трябва да се примиря с факта че съм само с една ... 8-)
Шшш....алоу!

miss_asi
07-26-2008, 18:35
Аз познавам момче което ходи със 10 наведнъж :lol: а тва че тоя щял да ходи с 2 :D :D :D

malone
07-26-2008, 19:06
Пхахах той си играе с теб по добре го зарежи,ако твърди че те харесва значи досега щеше да е зарязал сегашната си приятелка,а той не е.Замисли се!

gangstata
07-26-2008, 19:22
бе тоя си играе и с двете..
според мен не тряа да се съгласяваш да бъдеш с него..
или му поставяш ултиматум с теб или с нея,или не се занимаваш повече
тоя къв го раздава..шмотан..

lick_me
07-26-2008, 19:27
ОООМММГГГГ...Как така иска и с двете бе :shock: :shock: :shock:...Еми кажи му да избере и ако избере тебе Океу ако ли заеби гооо :( :shock:

vamp
07-26-2008, 19:32

До няколко пъти секс или веднъж и после чао или ти да си му новата приятелка но после и теб ще ритне.Такива хора не стават!

sLaDkA_GrEsHkA
07-26-2008, 20:04
ili ti ili tq ako trugnete dokato toi hodi s neq za men she si edna kurva :) nishto lichno no situaciata bi bila takava

NaNa_SladuRana
07-26-2008, 21:44
искаш да си втората,излишната?! :shock: :shock: :shock:

tvoqta__me4ta
07-27-2008, 02:24
Има един лаф "пътя и чантата за хляб" :D ама и аз съм била в такава ситуация, ама по съвсем други причини

anito_90
07-27-2008, 12:58
Много позната ситуация....
Един симпатяга преди време ми предлага същото... да бъде с мен, просто ей така за забавата.. да правим секс...
И познай..изяде един голям шут :-D :-D :-D предлагам ти да направим същото с твоя човек! :-D

disaster92
07-27-2008, 13:10
зависи за какво го ползваш . ако ти е просто за развлечение просължавай, но ако изпитваш нещо към него по-добре спри защото той може би не изпитва абс. нищо. ... няма смисъл да се нараняваш

gerinceto
07-27-2008, 13:11
ne moje da bude i s 2te vi.kaji mu da izbira i tva e.ne go ostavqi da te razigrava

NeLLy_BaBy
07-27-2008, 14:36
Както казаха и преди мен няма смисъл да си втората. Дай му известно време да избере коя иска и ако това не стане просто го остави. Не си заслужава да се занимаваш с такъв идиот, защото само ти ще страдаш.