View Full Version : още едничко въпросче
havajskite ga6ti
07-26-2008, 12:38
Та значи ако някой е чел историята ми ''наистина ли съм влюбена'' знае за ко става въпрос.Такам та значи понеже лятото не виждам онзи хубостник от даскало та реших да се рова в нета да търса хора от даскало и да ги питам знаят ли го...малко откачено ама се пак...и след мноого търсене и питане открих един дет го познава и е от съседния му клас...каза ми за него не мн хубави неща...че сички го коментирали че бил най-смотания и че не се вписвал в нито една компания...че с него не моело да се проведе разговор ама хич..даже самия той се е опитвал да говори с него...и че е геймър дет почти не излиза а по цел ден цъка игрички на компа..абе явно се занимава с тва предимно да не кажа постоянно...Проблема е че аз не харесвам тея игри и дори смятам че мн вредят и пристрастяват и незнаеш вече на кой свят си...та сега нз като почнем да си пишем по скайпа как да проведа разговор с него...от игри не разбирам ама грам освен тва не ща да се зарибявам зарад него...пък по думите на онзи не е общителен.а мн мн искам да го опозная и като човек защото видях в него само добро....
feniksSs
07-26-2008, 12:57
говори с него за всичко от което се интересуваш, все ще намерите обща тема. успех 8-)
malkyglezotika
07-26-2008, 13:53
еми какво да ти кажа опитаи се да заваржеш рразговор с него ако ти сама не го разбереш къв е от от др няма за можеш защото за да опознаеш един човек не трябва да се влияеш от нинието на др а тртява да имаш собстввено опитаи да комуникира6 с него и сда го опознаеш и тогава 6те разбере6 дали може да стане не6ту или не :)
PePeLePew
07-26-2008, 13:59
не вярвай на чуждите приказки често не са истина или преувеличени :) .... опзнай се с това момче все ще се засечете някъде освен ако не сте от много голям град като софия тогава ще е по-трудно
sasha_90
07-26-2008, 14:03
Изобщо не слушай какво казват останалите за него.Важно е дали ти харесва на теб,а явно е така.
FucKtheSyStem
07-26-2008, 14:18
Изобщо не слушай какво казват останалите за него.Важно е дали ти харесва на теб,а явно е така.
+1.Опознай го първо,а изводите после.Ако не ти хареса нямаш никакви задължения към него така че нищо не губиш :)
soul1199
07-26-2008, 14:20
ti ako vqrva6 na vsi4ko,koeto ti kazvat horata :? ,pitai go normalni ne6a,se 6e namerite ob6 ezik 8)
kakto kazaha po nagore na horskite mneniq da nqmash vqra moje da ima hora deto ne go haresvat i govorqt loshi neshta tva neznachi che vseki misli taka opoznai go i samata she razberesh kakuv e ;)