View Full Version : Секс без презерватив ... ?
Значи искам да знам мнението на повече хора. Как ви звучи секс без презерватив,като се има в предвид,че момчето всеки път свършва извън момичето ? Някой прави ли го ? И има ли рискове ? Аз знам , че има много минимални от предеуколационната течност,но дали наистина има случаи на забременяване от нея ?
че има случаи от забременяване,има...Иначе аз съм твърдоПРОТИВ секс без абсолютно никакви средства (предпазни) аз също с моя го прая без кондом и свършва в мен,но това е защото пия противозачатъчни...Щом толкова искате да правите секс без кондом,поне отиди на гинеколог,да ти изпише противозачатъчни :)
NightGuardian
07-26-2008, 13:21
Досега , не съм го правил с презерватив и е нямало проблеми. 8)
Презерватива не предпазва само от забременяване.Предпазва още и от венерически болести.Помисли над това...
тва ако беше за мене...Споко често си ходя на гинеколог...а в партньора си не се съмнявам..имам си причина за това :)
Аз също не се притеснявам от болестите,въпросът ми е за другото :P А иначе за противозачатъчните съм чувала какви ли не митове , че се дебелее и други странични ефекти и за това нз :/
Аз също не се притеснявам от болестите,въпросът ми е за другото :P А иначе за противозачатъчните съм чувала какви ли не митове , че се дебелее и други странични ефекти и за това нз :/
хаххаха :-D :-D :-D :-D тва е било едно време...В момента не са така набъхани с хормони (пак има...но не като на времето) Аз ги пия вече 1 година а не съм надебеляла :) Но все пак може и с гинеколог да поговориш,ако не си сигурна или не вярваш :)
SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 13:32
Е да ... и противозачатъчните си имат странични ефекти, ососбено ако взимаш такива, които не са подходящи за теб .. Но пък е много по-добре от колкото да го правиш без кондом ..
П.П. Противозачатъчни само ако си над 16!!
Презерватива не предпазва само от забременяване.Предпазва още и от венерически болести.Помисли над това...
тва ако беше за мене...Споко често си ходя на гинеколог...а в партньора си не се съмнявам..имам си причина за това :)
За тебе беше и за авторката.Похвално е че ходиш често на гинеколог - така трябва.Щом нямаш съмнения в партньора си наистина няма нищо лошо да го правите без презерватив \:D/
да,трябва,но малко момичета разбират важността от редовните прегледи...
Е да ... и противозачатъчните си имат странични ефекти, ососбено ако взимаш такива, които не са подходящи за теб .. Но пък е много по-добре от колкото да го правиш без кондом ..
сори,ама не е така...Когато исках да ги почна нямах 16..бях на 15 и...3-4-5 месеца...Отидох на лекар,питах я мнооогоо въпроси,питах я и за възрастта,и тя каза че не е вярно,все пак за това се правят тези излседвания...преди да ти ги изпишат :)
hahavteen
07-26-2008, 13:35
Правехме го понякога с бившия ми 2-3 дни преди да ми дойде и не съм имала роблеми. После минах на противозачатъчни и си свършваше вътре без притеснение.
Ами тези изледвания какви са точно,може ли да ми кажете ?
не е болезнено...Просто ги правят,за да проверят кои хапчета ще са най-подходящи за тебе..Спокойно :)
BurningDesire
07-26-2008, 13:41
Ами всъщност ако сте само с един постоянен партньор и той достатъчно може да контролира тялото си, риска от забременяване е минимален (почти никакъв), пък и щом ти е единствен партньор ( и ти на него, да се надяваме ;) ) предполагам, че и от болести нямате притеснения. Е, разбира се, за да си най-спокойна и защитена от забременяване, добре е да ти предпишат противозачатъчни ( ако си над 16 ) - те са най-добрия начин, с по-голяма сигурност от презервативите. А това, че имат странични ефекти не е сигурно, на всеки му се отразяват различно, защото това са хормони. За всеки случай по-добре е да питаш за ниско дозирани (напр. Ясмин).
не е болезнено...Просто ги правят,за да проверят кои хапчета ще са най-подходящи за тебе..Спокойно :)
Ахам,добрем...мерси много...Аз нещо не се решавам да ида на генеколог,ама май ще трябва в скоро време :)
Rebirthing
07-26-2008, 13:44
Ами ако мислите, че бременноста не ви е проблем си правете секс без презерватив,винаги има риск, ако искате секс без презерватив позлвайте противозачатъчни :) .
Когато някой чуе секс без презерватив на ум веднага му идва забременяване.Но това е само едно от нещата който могат да ти се случат.Ако не познавате добре партньора си и не сте сигурни, че е напълно здрав не рискувайте!
СПИН е само една от болестите, които се предават по полов път, а някой от тях макар и не много известни и лечими не проявяват симптомите си дълго време!
Съветвам ви от личен опит НЕ РИСКУВАЙТЕ , ако после не искате да ходите по доктори както беше при мен!
SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 17:47
сори,ама не е така...Когато исках да ги почна нямах 16..бях на 15 и...3-4-5 месеца...Отидох на лекар,питах я мнооогоо въпроси,питах я и за възрастта,и тя каза че не е вярно,все пак за това се правят тези излседвания...преди да ти ги изпишат :)
Препоръчително е да имаш 16 .. Никой в аптеката няма да ти каже "нямаш 16 - няма да ти продам противозчатъчни .. " или нещо от този сорт .. .. Има момичета, които са на 14 и ги пият .. Просто препоръчителната възраст е над 16 .... Мисля, че и по листовките си го пише ..
viruskiller
07-26-2008, 17:56
aba ti lud li si ........... :shock: juli kakto mojish :P vajnoto e da e vutre :smt041 :smt038
Препоръчително е да имаш 16 .. Никой в аптеката няма да ти каже "нямаш 16 - няма да ти продам противозчатъчни .. " или нещо от този сорт .. .. Има момичета, които са на 14 и ги пият .. Просто препоръчителната възраст е над 16 .... Мисля, че и по листовките си го пише ..
Зависи за какви говорим...Има такива дето са набъхани с хормони,но има и такива които са по-ниско дозирани (Жанин,Ясмин..) Плюс това имах позната,която не ги пиеше защото иска да прави секс без кондом,а защото имаше проблем с цикъла...и не беше на 16,..А за листовката не съм забелязала някъде да го пише (бих погледанала,но листовката на жанин е като някой френски роман..а ме мързи...сори )
samo s prezervativ :D :D :D :D
Хора моля не правете глупости.В днесщно време има толкова много болести,че можа да ти се завие свят.А колкото по темата,може да се забременее дори и да не се изпразва в теб още до като го правите той изхвърля една течност от която вероятноста да забременееш е голяма!!! :?
Винаги ползвам презерватив!!!!!1 8)
hahavteen
07-26-2008, 19:10
А колкото по темата,може да се забременее дори и да не се изпразва в теб още до като го правите той изхвърля една течност от която вероятноста да забременееш е голяма!!! :?
Не и в дните преди да ти дойде.
swords1010
07-26-2008, 21:00
Мнението ми?
-Твърде рисковано, особено за млада двойка. :)
sladkata_bebz
07-30-2008, 10:56
А противозачатъчните на 100% ли предпазват от забременяване като си се пият по график и по предписание?
Ами ние само така го правим от година и половина...и може би вече е крайно време за противозачатъчни.. :-)
hahavteen
07-30-2008, 11:05
А противозачатъчните на 100% ли предпазват от забременяване като си се пият по график и по предписание?
99,9 . Няма контрацептив който да дава 100% сигурност. Има жени които въпреки ОК забременяват но те са мн малко... По прицип са най-сигурния метод за предазване от бременност :-o
нищо не предпазва на 100% но е по-сигурно от кондома
супер ееееееееееееее на тва му се казва секс.ай няма мн голяма опасност само момчето да се усети на време
супер ееееееееееееее на тва му се казва секс.ай няма мн голяма опасност само момчето да се усети на време
Даааам,така е :) Пък и той винаги се усеща на време :)
StEfIt0o0o0o0
07-31-2008, 06:58
Даааам,така е :) Пък и той винаги се усеща на време :)
Подкрепям 1 :P
Love0nlyMyself
07-31-2008, 07:03
има рискове има и случай да забременяват жени от тази течност пробвала съм го хубаво ама не си струва за тея рискове ,..
margo_93
07-31-2008, 07:07
Без определено е по-яко.Но трябва да се внимава да не стане гаф,както и да си сигурна в партньора,че няма да ти лепне нещо.Колкото до свършването,може навсякъде-отзад,по тялото ти,в устата.А някой замислял ли си е ,че понякога презерватива може да ти изиграе оша шега.Разчиташ на него и в един момент,той се е скъсал и станала белята....
То4но така го правим. Винаги.
alkobalko
07-31-2008, 07:12
Звучи безотговорно, ако не сте взели други предпазни средства.
Ако момичето пие противозачатъчи вече е друг въпрос. Но не трябва да се забравят болестите, които се предават по полов път.
Пийте противозачатъчни и това е : )
Другото е вече доверие м/у партньорите : )
PLuScHeTo
07-31-2008, 07:37
Ако сте досатъчно големи, че да си понесете последствията след това (разбира се ако има такива)... тогава Ок :)
sladko_teenche_v
07-31-2008, 09:22
Една моя фр го прави без презерватив и гаджето и свършва винаги не във нея(знам защото ми е най-най-добра фр и вс ми казва)а може ли първия път на момичето да е без презерватив :( :oops:
aka6a_vamp
07-31-2008, 09:32
против съм....тва е най-голямата глупост,макар 4е при сериозни двойки може-под сериозни не разбирайте:`аз съм на 13,приятелят ми е на 15 и много искаме да го направим-все пак ходим от две седмици`....
Една моя фр го прави без презерватив и гаджето и свършва винаги не във нея(знам защото ми е най-най-добра фр и вс ми казва)а може ли първия път на момичето да е без презерватив :( :oops:
Може,но ще влезе малко по-трудно (доста :-D ) и е възможно ако момчето е неопитно да не се усети като свършва и да свърши в тебе....По-добре използвайте кондоми...не бързай...За всичко си има време :)
против съм....тва е най-голямата глупост,макар 4е при сериозни двойки може-под сериозни не разбирайте:`аз съм на 13,приятелят ми е на 15 и много искаме да го направим-все пак ходим от две седмици`....
На по 18 год сме и двамата ... ходим от 3 месеца някъде и смея да кажа се обичаме и си имаме пълно доверие... :)
Love0nlyMyself
07-31-2008, 09:59
глупсоти ако го напраи първия път без по лесно ще влезе с презерватив е по трудно при девтсвени обаче е по сиг
aka6a_vamp
07-31-2008, 10:01
глупсоти ако го напраи първия път без по лесно ще влезе с презерватив е по трудно при девтсвени обаче е по сиг
да тва е ясно на вси4ки ни....а нужно ли е да поема риска...айде няма да умре от болка :?
А някои може ли да ми каже орентировачни цени на преглед при генеколог и цена на противозачатачни :?
cherinka
07-31-2008, 19:03
И аз бях на това мнение до 12-юли-2008г. ...........
sladko_teenche_v
07-31-2008, 19:47
какво се е случило тогава? :shock:
какво се е случило тогава? :shock:дигнаха сиренЬето на 6.50 килото
Аз съм против секса без презерватив със си е най-сигурно според мен .
А някои може ли да ми каже орентировачни цени на преглед при генеколог и цена на противозачатачни :?
ако отидеш при личната лекарка за направление,прегледа е безплатен :) а иначе зависи кои ти изпише но жанин и ясмин са около 13-15 лв (поне във Варна)
de_bella
08-01-2008, 13:29
Първия път беше без презерватив,но момчето не свърши.Иначе след това само със,въпреки че ако не свършваш в момичето не би трябвало да има опасност от забременяване и все пак разчитай на сигурното.
kalpazanka
08-01-2008, 13:34
Значи искам да знам мнението на повече хора. Как ви звучи секс без презерватив,като се има в предвид,че момчето всеки път свършва извън момичето ? Някой прави ли го ? И има ли рискове ? Аз знам , че има много минимални от предеуколационната течност,но дали наистина има случаи на забременяване от нея ?
Естествено, че има рискове- гонореята, хламидиите, трихомоните как мислиш, че се предават? :D Проблемът не свършва с това да се пазиш от нежелана бременност!
sladko_teenche_v
08-01-2008, 14:33
Абе....а ако при първия път на момичето,момчето не я отвори с пръсти а направо...... какво може да ставе,повече-по-малко болка?кажете плс :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
ScionOfStorm
08-02-2008, 12:24
Противозачатъчните са по 15 до 20, най-много 22 мисля, не са толкова скъпи, даже ако водите активен полов живот излизат доста по-евтино от презервативите за един месец ;]
SpOrTs_GiRl
08-02-2008, 13:19
Абе....а ако при първия път на момичето,момчето не я отвори с пръсти а направо...... какво може да ставе,повече-по-малко болка?кажете плс :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ох .. какво ще стане .. няма да умре!!
Мен моя така ме отвори - почти не иползва пръсти, освен при френската в началото .. После направо с "мъжкия полов орган" .. Нищо няма да стане, не е кой знае какво. Адски много ме боля, но и да беше използвал пръсти - пак щеше да ме боли, защото съм адски тясна .. Така, че .. ;)
Ахам,добрем...мерси много...Аз нещо не се решавам да ида на генеколог,ама май ще трябва в скоро време :)
Всяко момиче, което води полов живот, трябва да посещава гинеколог поне 2-3 пъти в годината.
Всяко хванато навреме заболяване се лекува, опасно е при напреднал стадий. Здравето е на първо място!
Sladuranchesta
08-02-2008, 16:16
Prezervativyt gubi vsiakako udovolstvie. V dneshno vreme ima tolkova nachini za predpazvane ot nejelana bremennost, a otnosno bolestite.. prosto vnimavai s koi si liagash :P
hahavteen
08-02-2008, 16:22
Всяко момиче, което води полов живот, трябва да посещава гинеколог поне 2-3 пъти в годината.
Всяко хванато навреме заболяване се лекува, опасно е при напреднал стадий. Здравето е на първо място! [/b]
Минимум 1 път годишно за тест ПАП :)
Всяко хванато навреме заболяване се лекува, опасно е при напреднал стадий. Здравето е на първо място! [/b]
Ако не ми пука за момичето , ест че без ....
Wow, ей това сте вие момчетата..... no comment..!!!! :x :x :x
Wow, ей това сте вие момчетата..... no comment..!!!! :x :x :x
И такива ги има за съжаление ...
InFaTuAtEd
08-17-2008, 04:15
без презерватив е по-яко попринцип,но пък има рискове :(
JJ-JokeJokey
08-17-2008, 09:34
Аз го правя. С приятелката ми, заедно сме от доста време и винаги сме го правили без... Обаче ако река да го правя с друг човек абсолютно винаги ще слагам... Така, че с две думи секс без презерватив с непознати и познати не бива... само с човек на който имаш доверие...
pandelka
08-17-2008, 09:35
Правила съм го и със и без.Без по ми харесва въпреки че има рискове,но ако той винаги свършва извън момичето, мисля че ще е хубаво въпреки,че това не винаги става пък и винаги има място за притеснения :)
хм .. ами ако момчето не се усети.. лайна с праз. надува ти корема и си тръгва копелето :o
хм .. ами ако момчето не се усети.. лайна с праз. надува ти корема и си тръгва копелето :o
Ако не се усети,и случайно стане така...хапче...въпреки че до сега не е се е случвало да се "изпусне" така,надявам се и да не става , а и му имам доверие :)
Аз го правя. С приятелката ми, заедно сме от доста време и винаги сме го правили без... Обаче ако река да го правя с друг човек абсолютно винаги ще слагам... Така, че с две думи секс без презерватив с непознати и познати не бива... само с човек на който имаш доверие...
Аз съм на същото мнение :) Никога не бих го правила с друг без заради рисковето/не само забременяването/,но с моя не се притеснявам :)
brutal_baby
08-17-2008, 17:19
Ами вече от 2 години с приятеля ми караме без!засега не сме имали никакви проблеми!
Ами вече от 2 години с приятеля ми караме без!засега не сме имали никакви проблеми!
Да чукнем на дърво и да нямате :) Както и ние с моя :)