Влез

View Full Version : Секс без презерватив ... ?

mila90
07-26-2008, 13:16
Значи искам да знам мнението на повече хора. Как ви звучи секс без презерватив,като се има в предвид,че момчето всеки път свършва извън момичето ? Някой прави ли го ? И има ли рискове ? Аз знам , че има много минимални от предеуколационната течност,но дали наистина има случаи на забременяване от нея ?

LiloTa
07-26-2008, 13:21
че има случаи от забременяване,има...Иначе аз съм твърдоПРОТИВ секс без абсолютно никакви средства (предпазни) аз също с моя го прая без кондом и свършва в мен,но това е защото пия противозачатъчни...Щом толкова искате да правите секс без кондом,поне отиди на гинеколог,да ти изпише противозачатъчни :)

NightGuardian
07-26-2008, 13:21
Досега , не съм го правил с презерватив и е нямало проблеми. 8)

LiloTa
07-26-2008, 13:26
Презерватива не предпазва само от забременяване.Предпазва още и от венерически болести.Помисли над това...

тва ако беше за мене...Споко често си ходя на гинеколог...а в партньора си не се съмнявам..имам си причина за това :)

mila90
07-26-2008, 13:30
Аз също не се притеснявам от болестите,въпросът ми е за другото :P А иначе за противозачатъчните съм чувала какви ли не митове , че се дебелее и други странични ефекти и за това нз :/

LiloTa
07-26-2008, 13:32
Аз също не се притеснявам от болестите,въпросът ми е за другото :P А иначе за противозачатъчните съм чувала какви ли не митове , че се дебелее и други странични ефекти и за това нз :/

хаххаха :-D :-D :-D :-D тва е било едно време...В момента не са така набъхани с хормони (пак има...но не като на времето) Аз ги пия вече 1 година а не съм надебеляла :) Но все пак може и с гинеколог да поговориш,ако не си сигурна или не вярваш :)

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 13:32
Е да ... и противозачатъчните си имат странични ефекти, ососбено ако взимаш такива, които не са подходящи за теб .. Но пък е много по-добре от колкото да го правиш без кондом ..
П.П. Противозачатъчни само ако си над 16!!

LiloTa
07-26-2008, 13:33
Презерватива не предпазва само от забременяване.Предпазва още и от венерически болести.Помисли над това...

тва ако беше за мене...Споко често си ходя на гинеколог...а в партньора си не се съмнявам..имам си причина за това :)

За тебе беше и за авторката.Похвално е че ходиш често на гинеколог - така трябва.Щом нямаш съмнения в партньора си наистина няма нищо лошо да го правите без презерватив \:D/

да,трябва,но малко момичета разбират важността от редовните прегледи...

LiloTa
07-26-2008, 13:35
Е да ... и противозачатъчните си имат странични ефекти, ососбено ако взимаш такива, които не са подходящи за теб .. Но пък е много по-добре от колкото да го правиш без кондом ..

сори,ама не е така...Когато исках да ги почна нямах 16..бях на 15 и...3-4-5 месеца...Отидох на лекар,питах я мнооогоо въпроси,питах я и за възрастта,и тя каза че не е вярно,все пак за това се правят тези излседвания...преди да ти ги изпишат :)

hahavteen
07-26-2008, 13:35
Правехме го понякога с бившия ми 2-3 дни преди да ми дойде и не съм имала роблеми. После минах на противозачатъчни и си свършваше вътре без притеснение.

mila90
07-26-2008, 13:37
Ами тези изледвания какви са точно,може ли да ми кажете ?

LiloTa
07-26-2008, 13:40

не е болезнено...Просто ги правят,за да проверят кои хапчета ще са най-подходящи за тебе..Спокойно :)

BurningDesire
07-26-2008, 13:41
Ами всъщност ако сте само с един постоянен партньор и той достатъчно може да контролира тялото си, риска от забременяване е минимален (почти никакъв), пък и щом ти е единствен партньор ( и ти на него, да се надяваме ;) ) предполагам, че и от болести нямате притеснения. Е, разбира се, за да си най-спокойна и защитена от забременяване, добре е да ти предпишат противозачатъчни ( ако си над 16 ) - те са най-добрия начин, с по-голяма сигурност от презервативите. А това, че имат странични ефекти не е сигурно, на всеки му се отразяват различно, защото това са хормони. За всеки случай по-добре е да питаш за ниско дозирани (напр. Ясмин).

mila90
07-26-2008, 13:42

не е болезнено...Просто ги правят,за да проверят кои хапчета ще са най-подходящи за тебе..Спокойно :)

Ахам,добрем...мерси много...Аз нещо не се решавам да ида на генеколог,ама май ще трябва в скоро време :)

Rebirthing
07-26-2008, 13:44
Ами ако мислите, че бременноста не ви е проблем си правете секс без презерватив,винаги има риск, ако искате секс без презерватив позлвайте противозачатъчни :) .

Kitoka
07-26-2008, 16:13
Когато някой чуе секс без презерватив на ум веднага му идва забременяване.Но това е само едно от нещата който могат да ти се случат.Ако не познавате добре партньора си и не сте сигурни, че е напълно здрав не рискувайте!
СПИН е само една от болестите, които се предават по полов път, а някой от тях макар и не много известни и лечими не проявяват симптомите си дълго време!
Съветвам ви от личен опит НЕ РИСКУВАЙТЕ , ако после не искате да ходите по доктори както беше при мен!

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 17:47

сори,ама не е така...Когато исках да ги почна нямах 16..бях на 15 и...3-4-5 месеца...Отидох на лекар,питах я мнооогоо въпроси,питах я и за възрастта,и тя каза че не е вярно,все пак за това се правят тези излседвания...преди да ти ги изпишат :)
Препоръчително е да имаш 16 .. Никой в аптеката няма да ти каже "нямаш 16 - няма да ти продам противозчатъчни .. " или нещо от този сорт .. .. Има момичета, които са на 14 и ги пият .. Просто препоръчителната възраст е над 16 .... Мисля, че и по листовките си го пише ..

viruskiller
07-26-2008, 17:56
aba ti lud li si ........... :shock: juli kakto mojish :P vajnoto e da e vutre :smt041 :smt038

LiloTa
07-26-2008, 18:36

Препоръчително е да имаш 16 .. Никой в аптеката няма да ти каже "нямаш 16 - няма да ти продам противозчатъчни .. " или нещо от този сорт .. .. Има момичета, които са на 14 и ги пият .. Просто препоръчителната възраст е над 16 .... Мисля, че и по листовките си го пише ..

Зависи за какви говорим...Има такива дето са набъхани с хормони,но има и такива които са по-ниско дозирани (Жанин,Ясмин..) Плюс това имах позната,която не ги пиеше защото иска да прави секс без кондом,а защото имаше проблем с цикъла...и не беше на 16,..А за листовката не съм забелязала някъде да го пише (бих погледанала,но листовката на жанин е като някой френски роман..а ме мързи...сори )

bunit0
07-26-2008, 18:38
samo s prezervativ :D :D :D :D

alex-X
07-26-2008, 18:57
Хора моля не правете глупости.В днесщно време има толкова много болести,че можа да ти се завие свят.А колкото по темата,може да се забременее дори и да не се изпразва в теб още до като го правите той изхвърля една течност от която вероятноста да забременееш е голяма!!! :?

InDo
07-26-2008, 19:05
Винаги ползвам презерватив!!!!!1 8)

hahavteen
07-26-2008, 19:10
А колкото по темата,може да се забременее дори и да не се изпразва в теб още до като го правите той изхвърля една течност от която вероятноста да забременееш е голяма!!! :?

Не и в дните преди да ти дойде.

swords1010
07-26-2008, 21:00
Мнението ми?
-Твърде рисковано, особено за млада двойка. :)

sladkata_bebz
07-30-2008, 10:56
А противозачатъчните на 100% ли предпазват от забременяване като си се пият по график и по предписание?

Beyonce
07-30-2008, 11:01
Ами ние само така го правим от година и половина...и може би вече е крайно време за противозачатъчни.. :-)

hahavteen
07-30-2008, 11:05
А противозачатъчните на 100% ли предпазват от забременяване като си се пият по график и по предписание?

99,9 . Няма контрацептив който да дава 100% сигурност. Има жени които въпреки ОК забременяват но те са мн малко... По прицип са най-сигурния метод за предазване от бременност :-o

LiloTa
07-30-2008, 11:05

нищо не предпазва на 100% но е по-сигурно от кондома

v3nItoO
07-30-2008, 16:36
супер ееееееееееееее на тва му се казва секс.ай няма мн голяма опасност само момчето да се усети на време

mila90
07-30-2008, 20:28
супер ееееееееееееее на тва му се казва секс.ай няма мн голяма опасност само момчето да се усети на време
Даааам,така е :) Пък и той винаги се усеща на време :)

StEfIt0o0o0o0
07-31-2008, 06:58
Даааам,така е :) Пък и той винаги се усеща на време :)

Подкрепям 1 :P

Love0nlyMyself
07-31-2008, 07:03
има рискове има и случай да забременяват жени от тази течност пробвала съм го хубаво ама не си струва за тея рискове ,..

margo_93
07-31-2008, 07:07
Без определено е по-яко.Но трябва да се внимава да не стане гаф,както и да си сигурна в партньора,че няма да ти лепне нещо.Колкото до свършването,може навсякъде-отзад,по тялото ти,в устата.А някой замислял ли си е ,че понякога презерватива може да ти изиграе оша шега.Разчиташ на него и в един момент,той се е скъсал и станала белята....

SINDEL
07-31-2008, 07:09
То4но така го правим. Винаги.

alkobalko
07-31-2008, 07:12
Звучи безотговорно, ако не сте взели други предпазни средства.
Ако момичето пие противозачатъчи вече е друг въпрос. Но не трябва да се забравят болестите, които се предават по полов път.

snowyy
07-31-2008, 07:22
Пийте противозачатъчни и това е : )
Другото е вече доверие м/у партньорите : )

PLuScHeTo
07-31-2008, 07:37
Ако сте досатъчно големи, че да си понесете последствията след това (разбира се ако има такива)... тогава Ок :)

sladko_teenche_v
07-31-2008, 09:22
Една моя фр го прави без презерватив и гаджето и свършва винаги не във нея(знам защото ми е най-най-добра фр и вс ми казва)а може ли първия път на момичето да е без презерватив :( :oops:

aka6a_vamp
07-31-2008, 09:32
против съм....тва е най-голямата глупост,макар 4е при сериозни двойки може-под сериозни не разбирайте:`аз съм на 13,приятелят ми е на 15 и много искаме да го направим-все пак ходим от две седмици`....

LiloTa
07-31-2008, 09:42
Една моя фр го прави без презерватив и гаджето и свършва винаги не във нея(знам защото ми е най-най-добра фр и вс ми казва)а може ли първия път на момичето да е без презерватив :( :oops:

Може,но ще влезе малко по-трудно (доста :-D ) и е възможно ако момчето е неопитно да не се усети като свършва и да свърши в тебе....По-добре използвайте кондоми...не бързай...За всичко си има време :)

mila90
07-31-2008, 09:58
против съм....тва е най-голямата глупост,макар 4е при сериозни двойки може-под сериозни не разбирайте:`аз съм на 13,приятелят ми е на 15 и много искаме да го направим-все пак ходим от две седмици`....
На по 18 год сме и двамата ... ходим от 3 месеца някъде и смея да кажа се обичаме и си имаме пълно доверие... :)

Love0nlyMyself
07-31-2008, 09:59
глупсоти ако го напраи първия път без по лесно ще влезе с презерватив е по трудно при девтсвени обаче е по сиг

aka6a_vamp
07-31-2008, 10:01
глупсоти ако го напраи първия път без по лесно ще влезе с презерватив е по трудно при девтсвени обаче е по сиг
да тва е ясно на вси4ки ни....а нужно ли е да поема риска...айде няма да умре от болка :?

Iviqna
07-31-2008, 18:21
А някои може ли да ми каже орентировачни цени на преглед при генеколог и цена на противозачатачни :?

cherinka
07-31-2008, 19:03
И аз бях на това мнение до 12-юли-2008г. ...........

sladko_teenche_v
07-31-2008, 19:47

какво се е случило тогава? :shock:

xkk
07-31-2008, 21:19

какво се е случило тогава? :shock:дигнаха сиренЬето на 6.50 килото

Sofff
07-31-2008, 21:22
Аз съм против секса без презерватив със си е най-сигурно според мен .

LiloTa
08-01-2008, 13:22
А някои може ли да ми каже орентировачни цени на преглед при генеколог и цена на противозачатачни :?

ако отидеш при личната лекарка за направление,прегледа е безплатен :) а иначе зависи кои ти изпише но жанин и ясмин са около 13-15 лв (поне във Варна)

de_bella
08-01-2008, 13:29
Първия път беше без презерватив,но момчето не свърши.Иначе след това само със,въпреки че ако не свършваш в момичето не би трябвало да има опасност от забременяване и все пак разчитай на сигурното.

kalpazanka
08-01-2008, 13:34
Значи искам да знам мнението на повече хора. Как ви звучи секс без презерватив,като се има в предвид,че момчето всеки път свършва извън момичето ? Някой прави ли го ? И има ли рискове ? Аз знам , че има много минимални от предеуколационната течност,но дали наистина има случаи на забременяване от нея ?
Естествено, че има рискове- гонореята, хламидиите, трихомоните как мислиш, че се предават? :D Проблемът не свършва с това да се пазиш от нежелана бременност!

sladko_teenche_v
08-01-2008, 14:33
Абе....а ако при първия път на момичето,момчето не я отвори с пръсти а направо...... какво може да ставе,повече-по-малко болка?кажете плс :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ScionOfStorm
08-02-2008, 12:24
Противозачатъчните са по 15 до 20, най-много 22 мисля, не са толкова скъпи, даже ако водите активен полов живот излизат доста по-евтино от презервативите за един месец ;]

SpOrTs_GiRl
08-02-2008, 13:19
Абе....а ако при първия път на момичето,момчето не я отвори с пръсти а направо...... какво може да ставе,повече-по-малко болка?кажете плс :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ох .. какво ще стане .. няма да умре!!
Мен моя така ме отвори - почти не иползва пръсти, освен при френската в началото .. После направо с "мъжкия полов орган" .. Нищо няма да стане, не е кой знае какво. Адски много ме боля, но и да беше използвал пръсти - пак щеше да ме боли, защото съм адски тясна .. Така, че .. ;)

LadyDy
08-02-2008, 13:19

Ахам,добрем...мерси много...Аз нещо не се решавам да ида на генеколог,ама май ще трябва в скоро време :)

Всяко момиче, което води полов живот, трябва да посещава гинеколог поне 2-3 пъти в годината.
Всяко хванато навреме заболяване се лекува, опасно е при напреднал стадий. Здравето е на първо място!

Sladuranchesta
08-02-2008, 16:16
Prezervativyt gubi vsiakako udovolstvie. V dneshno vreme ima tolkova nachini za predpazvane ot nejelana bremennost, a otnosno bolestite.. prosto vnimavai s koi si liagash :P

hahavteen
08-02-2008, 16:22
Всяко момиче, което води полов живот, трябва да посещава гинеколог поне 2-3 пъти в годината.
Всяко хванато навреме заболяване се лекува, опасно е при напреднал стадий. Здравето е на първо място! [/b]

Минимум 1 път годишно за тест ПАП :)

Xtuning
08-02-2008, 16:57
Всяко хванато навреме заболяване се лекува, опасно е при напреднал стадий. Здравето е на първо място! [/b]

Ако не ми пука за момичето , ест че без ....

LadyDy
08-02-2008, 20:08

Wow, ей това сте вие момчетата..... no comment..!!!! :x :x :x

mila90
08-02-2008, 20:17

Wow, ей това сте вие момчетата..... no comment..!!!! :x :x :x
И такива ги има за съжаление ...

InFaTuAtEd
08-17-2008, 04:15
без презерватив е по-яко попринцип,но пък има рискове :(

JJ-JokeJokey
08-17-2008, 09:34
Аз го правя. С приятелката ми, заедно сме от доста време и винаги сме го правили без... Обаче ако река да го правя с друг човек абсолютно винаги ще слагам... Така, че с две думи секс без презерватив с непознати и познати не бива... само с човек на който имаш доверие...

pandelka
08-17-2008, 09:35
Правила съм го и със и без.Без по ми харесва въпреки че има рискове,но ако той винаги свършва извън момичето, мисля че ще е хубаво въпреки,че това не винаги става пък и винаги има място за притеснения :)

da_e
08-17-2008, 12:00
хм .. ами ако момчето не се усети.. лайна с праз. надува ти корема и си тръгва копелето :o

mila90
08-17-2008, 12:52
хм .. ами ако момчето не се усети.. лайна с праз. надува ти корема и си тръгва копелето :o
Ако не се усети,и случайно стане така...хапче...въпреки че до сега не е се е случвало да се "изпусне" така,надявам се и да не става , а и му имам доверие :)

mila90
08-17-2008, 12:53
Аз го правя. С приятелката ми, заедно сме от доста време и винаги сме го правили без... Обаче ако река да го правя с друг човек абсолютно винаги ще слагам... Така, че с две думи секс без презерватив с непознати и познати не бива... само с човек на който имаш доверие...
Аз съм на същото мнение :) Никога не бих го правила с друг без заради рисковето/не само забременяването/,но с моя не се притеснявам :)

brutal_baby
08-17-2008, 17:19
Ами вече от 2 години с приятеля ми караме без!засега не сме имали никакви проблеми!

mila90
08-17-2008, 20:29
Ами вече от 2 години с приятеля ми караме без!засега не сме имали никакви проблеми!
Да чукнем на дърво и да нямате :) Както и ние с моя :)