View Full Version : fuck love
estrella
07-26-2008, 16:36
вече от близо една година септември ще стане една година скъсах с едно момче ( по точно и двамата взаимно), но аз си го обичах, а знам че той мене не,,,та това момче ми е най-добрия приятел,, през тази година сме спали заедно и т.н., но той по никакъф начин не ме иска за по сериозно , не съм го питала просто знам.проблема е че навсякъде излзиаме с него ,защото сме от една компания,писна ми всеки ден да го гледам и нз,,,некфо тъжно ми става,,знам че няма да бъдем повече заедно, аз дори и не съм сигурна дали искам(по скоро не.)Но лошото е че непрекъснато се карам с него и само за да не излизаме да не го виждам,,, да не говорим че той в послдено време се зарибява с моята приятелка,,,и така просто нз дали някой ме разбра,,, обаче ми е мн тъжно, самотно,.,,,искам някой до мене и освен това се притеснявам да не стане между тях.,,тва няма го преживея,,,баси мн е гадна тая любов,,,
Cvetito53
07-26-2008, 16:39
Osaznai se parvo kakvo iska6!Za6toto parvo pi6e6 4e po skoro ne iska6 da bade6 s nego a posle 6te ti bade gadno ako se hvane s tvoqta priqtelka!Pogovorete si seriozno i ako toi naistina ne iska da bade s teb nqma za kakvo da si tajna!
Pliok0019
07-26-2008, 16:42
Това е просто увечение по нещо, което не можеш да имаш. Не е ли по-добре да смениш компанията? Поне за известно време. Можеш така и по-лесно да намериш някои друг, които да ти помогне да забравиш.
Успех.
vesinka91
07-26-2008, 16:43
Това е просто увечение по нещо, което не можеш да имаш. Не е ли по-добре да смениш компанията? Поне за известно време. Можеш така и по-лесно да намериш някои друг, които да ти помогне да забравиш.
Успех.
+1
paranoia
07-26-2008, 17:35
Като прочетох заглавието щях да повърна,но темата ме накара да пиша,мисля че трябва наистина да смениш компанията,просто не трябва да се тормозиш за нещо за което няма смисъл
soul1199
07-26-2008, 17:47
trqbva da go zabravi6,to e qsno,4e ti e gadno,no nameri si dryg
Просто намери друго момче за което да мислиш.И аз бях така ,но намерих друх и забравих предишния..а пък и ако мислиш постоянно за него до никъде няма да стигнеш...може и да пробваш да излизаш с различни хора дори да не е за постоявнно просто от време на време излизай и с други хора.Успех от мен :P
вече от близо една година септември ще стане една година скъсах с едно момче ( по точно и двамата взаимно), но аз си го обичах, а знам че той мене не,,,та това момче ми е най-добрия приятел,, през тази година сме спали заедно и т.н., но той по никакъф начин не ме иска за по сериозно , не съм го питала просто знам.проблема е че навсякъде излзиаме с него ,защото сме от една компания,писна ми всеки ден да го гледам и нз,,,некфо тъжно ми става,,знам че няма да бъдем повече заедно, аз дори и не съм сигурна дали искам(по скоро не.)Но лошото е че непрекъснато се карам с него и само за да не излизаме да не го виждам,,, да не говорим че той в послдено време се зарибява с моята приятелка,,,и така просто нз дали някой ме разбра,,, обаче ми е мн тъжно, самотно,.,,,искам някой до мене и освен това се притеснявам да не стане между тях.,,тва няма го преживея,,,баси мн е гадна тая любов,,,
ами честно казано разбрах само че не знаеш какво искаш а това говори лошо за теб! :?
miss_asi
07-26-2008, 18:16
Osaznai se parvo kakvo iska6!Za6toto parvo pi6e6 4e po skoro ne iska6 da bade6 s nego a posle 6te ti bade gadno ako se hvane s tvoqta priqtelka!Pogovorete si seriozno i ako toi naistina ne iska da bade s teb nqma za kakvo da si tajna!
+1
+1
estrella
07-26-2008, 18:59
мда мда,,,мерси на всички.,,знам че е малко разбъркано за тва тези дет го разбраха ще ги обявим за герои :D :D :D значи аз от 7 години излизам с некви хора най=добриет ми френдки и заради момче няма да ги изгубя..иначе тва да си намеря друг е и като цяло най-ефективното и добро решение,,,проблема е че мина наистина време...а няма никой, мерси пак на всички :D
Spirit Of Ukko
07-26-2008, 19:23
Нито ще го забравяш, нито ще сменяш компанията. Вдигаш главата и продължаваш. Момчета дал Господ. Просто пробвай да поопознаеш повече някой друг и готово. Ще се учудиш колко бързо ще се привържеш към новия и предишния пич вече няма да ти се струва толкова привлекателен ;-)
i_hate_you_but_i_love_you
07-26-2008, 19:49
ако си наистина влюбена няма да можеш да го забравиш с други момчета.. поне аз не успях, защото се намирам в почти същото положение като теб.. Обаче все пак пробвай да го забравиш! Може при теб да се получи това с друго момче :)
+1 за заглавието..... шибаната любов......
SabrinaAa
07-26-2008, 20:05
Pomisli si dobre kakvo iska6? No 6tom se strahyva6 da ne trqgne s tvoqta priqtelka zna4i ne si bezrazli4na kam nego.... pomisli dobre! Da ponqkoga lubovta e gadna...
Nai-lo6oto koeto moje6 da pojelae6 na 4ovek e da se vlubi!!!!! :? :? :?