Влез

View Full Version : Била ли е девствена?

dgr
07-26-2008, 18:20
миналата седмица правех секс с едно момиче която твардеше че е девствена,но по време на секса тя неусети никаква болка а и нямаше и капка кръв,което ме накара да се позамисля.ще ви помоля ако имате някакви предположения за това да коментираме въпроса.

т.7
krem4et0

bulgarche
07-26-2008, 18:21
Какви предложения? Кой въпрос?

Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала ;)

07-26-2008, 18:22
Ами не привсички тече кръв..при някой момичета е като в кланница,при други - няма капка даже :) може пък хименът и да е много еластичен и да не се е разкъсал /което яко ме съмнява/ или наистина да не е била девствена :) :D

sladur4etyYy
07-26-2008, 18:27
чувала съм 4е ако моми4ето е тренирало или тренира нещо свързано с ...как да го обясня...раз4екване на краката ( :D ) като художествена гимнастика например , хименът може да се разкъса от тва ''раз4екване'' и при 1-ия секс да не боли и да няма кръв. и да не е тренирала, пак е възможно да няма кръв. 3-ти вариант е да те лъже :D оба4е ти сигурен ли си 4е не я е боляло?

love_shu
07-26-2008, 18:33
чувала съм 4е ако моми4ето е тренирало или тренира нещо свързано с ...как да го обясня...раз4екване на краката ( :D ) като художествена гимнастика например , хименът може да се разкъса от тва ''раз4екване'' и при 1-ия секс да не боли и да няма кръв. и да не е тренирала, пак е възможно да няма кръв. 3-ти вариант е да те лъже :D оба4е ти сигурен ли си 4е не я е боляло?

Не е нужно да тренира нещо "с разчекване" :x .. при езда например, също може да се разкъса химена.. :-o Има и др спортове, при които може да се разкъса девствената ципа, които не са свързани "с разчекване" :lol:

xpucuto
07-26-2008, 18:33
К'во ти дреме нали сте се *бали 8-)

pandelka
07-26-2008, 18:37
Винаги има кръв дори да е мн малко пак има..според мен те е излъгала!!

soul1199
07-26-2008, 18:39
moje i da te e izlagala 8)

ELiTyYy
07-26-2008, 18:47
при мен нямаше и капчица....а не съм тренирала нищо!

bunit0
07-26-2008, 18:53
aako trenira ne6ty
moje da se e skusala destvenata cip iliot tamponi
ili ako e hodila na genekolog
ii zatova ne s epreesnqvai
:):):) ni6ty seriozno

InDo
07-26-2008, 18:54
Лъже и маже не е била девствена 100%... 8)

bunit0
07-26-2008, 19:06
Лъже и маже не е била девствена 100%... 8)
при секи е разли4но 8) 8)

GabisiTa
07-26-2008, 19:16
Може би не е била девствена, само тя си знае ... :)

Stefityyy
07-26-2008, 19:28
abe horaa stiga ste gadali, znaete li kakvo stava v ogranizma na tva momiche shtoto nikoi ne znai, daje i tq :D
pri nakoi cipata e po navytre i ne moje da se razkusa, toest moje , no pri rajdane :roll: :-o

nestle
07-26-2008, 20:30
abe horaa stiga ste gadali, znaete li kakvo stava v ogranizma na tva momiche shtoto nikoi ne znai, daje i tq :D
pri nakoi cipata e po navytre i ne moje da se razkusa, toest moje , no pri rajdane :roll: :-o

+1 :D :D :D

SpOrTs_GiRl
07-26-2008, 20:39
Не е задължително да има кръв .. но да не я заболи .. това вече е друго .. :? Добре ли я познаваш? .. Вероятно е и да те лъже .. Само тя си знае ..

gerinceto
07-26-2008, 20:41

Не е нужно да тренира нещо "с разчекване" :x .. при езда например, също може да се разкъса химена.. :-o Има и др спортове, при които може да се разкъса девствената ципа, които не са свързани "с разчекване" :lol:

DamaTa.v.Zelen0
07-26-2008, 20:49
Абе пич, кой знае какво може да е имало преди теб! Може с тампон да си я е разкъсала, може сама - някои момичета го правят, за да не ги боли 1вия път, може да се е разчекнала някъде, дори да не е тренирала, може също ( да чукам на дърво, дано да греша ), но може да я е хванал някой на пътя и да е правил нещо с нея ( пак казвам, ДАНО ДА ГРЕША). Мисълта ми е, че не можем ние да ти кажем. Само тя си знае. Пък и вярвай на приятелката ти! Една връзка се гради на доверие! Нямаш ли и доверие всичко отива по дяволите ! И тя ще усети, че и нямаш вяра и ще си каже, че щом и нямаш по-добре да се възползва и да си прави каквото иска! Не ти го пожелавам, просто... не се вгъбявай в такива дребни неща, защото така я губиш...

Abigoria
07-26-2008, 21:42
Ако се е отворила с нещо като, да речем... тампон.. или дезодорант ( :D ) тя продължава да е девствена уе, идЕот... Девствена е, докато не й влезе *мъжки полов орган* в *женския полов орган* :?

NaNa_SladuRana
07-26-2008, 22:00
не е задължително да я боли :) защо питаш нас,ти не и ли вярваш :shock: :?

Rebirthing
07-26-2008, 22:38
Абе пич, кой знае какво може да е имало преди теб! Може с тампон да си я е разкъсала, може сама - някои момичета го правят, за да не ги боли 1вия път, може да се е разчекнала някъде, дори да не е тренирала, може също ( да чукам на дърво, дано да греша ), но може да я е хванал някой на пътя и да е правил нещо с нея ( пак казвам, ДАНО ДА ГРЕША). Мисълта ми е, че не можем ние да ти кажем. Само тя си знае. Пък и вярвай на приятелката ти! Една връзка се гради на доверие! Нямаш ли и доверие всичко отива по дяволите ! И тя ще усети, че и нямаш вяра и ще си каже, че щом и нямаш по-добре да се възползва и да си прави каквото иска! Не ти го пожелавам, просто... не се вгъбявай в такива дребни неща, защото така я губиш...

+1 :)

07-27-2008, 09:37
бе имай му доверие на тва момиче бее , тя си е легнала с теб ти ся и нямаш вяра :? :? гадно е... пък и да е била разкъсана ципата,тва не значи че е спала преди тва с някой...както обясниха в горните постове момичето е девствено докато някой не и го начука,нали са сещашш :D :D :D ...пък и да не си бил първия - кво ся,ша заебеш момичето?! :( :?

DevilWish
07-27-2008, 09:47
Ами не привсички тече кръв..при някой момичета е като в кланница,при други - няма капка даже :) може пък хименът и да е много еластичен и да не се е разкъсал /което яко ме съмнява/ или наистина да не е била девствена :) :D
Съгласна съм ;)
Обаче и при мен кръв нямаше ;)

Virgin
07-27-2008, 11:20

Не е вярно, при мен нямаше и капка кръв :? Болка също почти нямаше, само при самото проникване, после нищо! Така че момичето едва ли те е излъгало. Какво печели от това? :-o

danny06
07-27-2008, 13:27
на всеки химена е различен,.може нейният да е по навътре ,а оная ти работа да не е толкоз дълга, че да го скъса :)

niquetamere
07-27-2008, 14:09
хахаххахха навежда ме на споменииии. .. . . уж и беше 1ви път ,но по време на секса не даваше сигнали ,че я боли .. дори и кръв не текна .Хмммм зех да мисля "защо ме излъга ,че е девствена " . И така дойде и втория път ... пак същата работа . Бях сигурен ,че ме е излъгала . На третия път правим го ... изкарвам си го и целия в кръв .. гледам леглото и то ... шаш и паника ,ноо и вътрешното удовлетворение ,че все пак моето момиче не ме беше излъгало ;)

rozova_lady
07-27-2008, 14:12
миналата седмица правех секс с едно момиче която твардеше че е девствена,но по време на секса тя неусети никаква болка а и нямаше и капка кръв,което ме накара да се позамисля.ще ви помоля ако имате някакви предположения за това да коментираме въпроса.
е няма как,поне мъничка болка трябва да е изпитала,все пак се къса ципа не се играе шах,а за кръвта има много случаи в които няма кръв,но мисля че в случая са те излъгали много брутално.

wintersun
07-27-2008, 15:36
Към автора на темата: Тръгнал си да искаш мнение относно приятелката си към която надявам се имаш някакви чувства от купчина непознати които просто драскат поредния пост. Не мога да кажа дали те е излъгала или не по простата причина че не съм ви светила. А и относно всички изказвания от типа тя те лъже. По време на моя първи път нито ми тече кръв нито ме болеше. Но се радвам че тогавашния ми приятел не тръгна да пише по разни фороми за това а ми се довери. Доверието е най-важното нещо в една връзка не нечие мнение :) .

pampers
07-27-2008, 16:30

+1 и при мен нямаше и не казвай неща в които не си сигурна 8) не се заяждам.. :P

krem4et0
07-27-2008, 16:42

При мен нямаше капка. но ме боля. И все пак може да е мастурбирала с предмети и да няма химен( хипотетично), но да не е правила секс до сега с никой мъж. Кръвта или доверието между вас са по-важни?

на всеки химена е различен,.може нейният да е по навътре ,а оная ти работа да не е толкоз дълга, че да го скъса :)

хименът е на ВХОДА на влагалището. Той го покрива. Самото влагалище, когато не е възбудено е по-малко от възбуден пенис.

hahavteen
07-27-2008, 17:05
При мен нямаше нито болка, нито кръв, а да не говорим че хич не се притеснявах. Бившия ми също си помисли, че съм ог лъгала и не съм била девствена и ми беше адски обидно. Както каза Кремчето доверието е по-важно от кръв, болка, притеснение, "при всички е така", бла бла... :?

cSSiE
07-27-2008, 17:31
това не е вярно
1) ако тренира нещо гимнастика бягане футбол и т.н. ципата се къса още тогава
2) при някой няма кръв
3) не се сещам за 3то :D

fenkatakrisi952
07-27-2008, 17:33
Не е задължително да я боли и да има кръв :-D
А и може да се е самозадоволявала преди това,и така да си е скъсала химена :-o

sweeetmaniche
07-27-2008, 20:28

Мхм

50cent
07-28-2008, 09:13
ами и на мен ми се случи нали щом и го вкарах и нея не я заболя веднага се усетих и ми стана тъпо че ме е излъгала и си разяснихме нещата и казах че необичам да ме лъжат и аидее да си хваща пътя

sLadkaTa_LoRi
07-28-2008, 11:53
При всички момичета е различно.. ти сам реши дали можеш да и имаш доверие!
При мен болка имаше.. но кръв изобщо.. и гаджето ми ме попита дали наистина съм била девствена :?

yuyuto
07-28-2008, 12:05
Тва изобщо не е вярно! :( Рядко се случва, но има и такива случаи, когато няма кръв и не боли толкова... Това е строго индивидуално... Някои ги боли повече, други по-малко, на някои им текват две капчици, други като погледнеш чаршавите след тях, имаш чувството, че са ги колили... Различно е... Разбира се, вероятността да те е излъгала не е малка, но може и да е невинна душица... :D Да не говорим, че имах една позната, която ми разправяше, че се била отворила сама преди първия си път, защото била излъгала момчето, че не била девствена... В този случай е нарочно... А понякога и при инцидент може да се случи... Ако тренира нещо... Или ципата е била много тънка и нищо не си усетил... Варианти много, по-добре говори с нея без увъртания и лъжи...

Silvi21
07-28-2008, 18:40
hah i pri men be6e tka 1viq pat mom4ety ne mi povqrva 4e am detstvena imah bolka no malka i ne mrankah i krav nqma6e i tempoto ne be6e bavny...spx 6tom ti kazva 6to da ne e tva 4e e nqmalu kruv i 4e ne q e bolqlu trqq se radva6 kvo predpo4ita6 ti revne ili se drapne ;}

aniezina
07-28-2008, 21:18

Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала ;)Това са първите две вариации на отговора, а третия възможен отговор е, че девствената ципа се е скъсала преди това но не от полов акт(може да се случи докъто спортува, плува и т.н.) Сега се сещам и за четвърти. Има момичета при които химената е доста разтеглива и е възможно да не се разкъса от първия път. Относно болката-може просто да е широчка и да не е боляло. Въпреки, че аз съм доста тясно мен също не ме боля. :oops:

Castaway
07-29-2008, 01:49

няма ВИНАГИ ... при мене ня'аше... :D

ilovecoffe
07-29-2008, 07:28
.............

SK0RP10N
07-29-2008, 07:33
Allah predlaga da q ubie6.

CuPcake5
08-13-2008, 15:22

+ 1

Bixel
08-13-2008, 15:28
Съгласна съм ;)
Обаче и при мен кръв нямаше ;)
Rexona или Маркери ? :-D

sladko_teenche_v
08-13-2008, 19:48
Понякога момичетата лъжат и даже се преструват....защо ли...ама причините са много поне така са ми казвали фр или просто момичето не е искало да знаеш че е било и с други момчета...нз питай я ако искаш :D :D :D

Amateur
08-13-2008, 20:04

Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала ;)

:D :D :D