.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Била ли е девствена?

миналата седмица правех секс с едно момиче която твардеше че е девствена,но по време на секса тя неусети никаква болка а и нямаше и капка кръв,което ме накара да се позамисля.ще ви помоля ако имате някакви предположения за това да коментираме въпроса.

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Какви предложения? Кой въпрос?

Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала

Guest
    Ами не привсички тече кръв..при някой момичета е като в кланница,при други - няма капка даже може пък хименът и да е много еластичен и да не се е разкъсал /което яко ме съмнява/ или наистина да не е била девствена

Мега фен
    чувала съм 4е ако моми4ето е тренирало или тренира нещо свързано с ...как да го обясня...раз4екване на краката ( ) като художествена гимнастика например , хименът може да се разкъса от тва ''раз4екване'' и при 1-ия секс да не боли и да няма кръв. и да не е тренирала, пак е възможно да няма кръв. 3-ти вариант е да те лъже оба4е ти сигурен ли си 4е не я е боляло?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    чувала съм 4е ако моми4ето е тренирало или тренира нещо свързано с ...как да го обясня...раз4екване на краката ( ) като художествена гимнастика например , хименът може да се разкъса от тва ''раз4екване'' и при 1-ия секс да не боли и да няма кръв. и да не е тренирала, пак е възможно да няма кръв. 3-ти вариант е да те лъже оба4е ти сигурен ли си 4е не я е боляло?
    Не е нужно да тренира нещо "с разчекване" .. при езда например, също може да се разкъса химена.. Има и др спортове, при които може да се разкъса девствената ципа, които не са свързани "с разчекване"
    Horse Crazy Girl!!

Повече от фен
    К'во ти дреме нали сте се *бали

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Винаги има кръв дори да е мн малко пак има..според мен те е излъгала!!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    moje i da te e izlagala
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    при мен нямаше и капчица....а не съм тренирала нищо!

aako trenira ne6ty
    moje da se e skusala destvenata cip iliot tamponi
    ili ako e hodila na genekolog
    ii zatova ne s epreesnqvai
    ni6ty seriozno

Лъже и маже не е била девствена 100%...
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Цитирай Първоначално написано от InDo
    Лъже и маже не е била девствена 100%...
    при секи е разли4но

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би не е била девствена, само тя си знае ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен
    Град
    по морето
    abe horaa stiga ste gadali, znaete li kakvo stava v ogranizma na tva momiche shtoto nikoi ne znai, daje i tq
    pri nakoi cipata e po navytre i ne moje da se razkusa, toest moje , no pri rajdane

Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    abe horaa stiga ste gadali, znaete li kakvo stava v ogranizma na tva momiche shtoto nikoi ne znai, daje i tq
    pri nakoi cipata e po navytre i ne moje da se razkusa, toest moje , no pri rajdane
    +1

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не е задължително да има кръв .. но да не я заболи .. това вече е друго .. Добре ли я познаваш? .. Вероятно е и да те лъже .. Само тя си знае ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от love_shu
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Не е нужно да тренира нещо "с разчекване" .. при езда например, също може да се разкъса химена.. Има и др спортове, при които може да се разкъса девствената ципа, които не са свързани "с разчекване"
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Абе пич, кой знае какво може да е имало преди теб! Може с тампон да си я е разкъсала, може сама - някои момичета го правят, за да не ги боли 1вия път, може да се е разчекнала някъде, дори да не е тренирала, може също ( да чукам на дърво, дано да греша ), но може да я е хванал някой на пътя и да е правил нещо с нея ( пак казвам, ДАНО ДА ГРЕША). Мисълта ми е, че не можем ние да ти кажем. Само тя си знае. Пък и вярвай на приятелката ти! Една връзка се гради на доверие! Нямаш ли и доверие всичко отива по дяволите ! И тя ще усети, че и нямаш вяра и ще си каже, че щом и нямаш по-добре да се възползва и да си прави каквото иска! Не ти го пожелавам, просто... не се вгъбявай в такива дребни неща, защото така я губиш...
    ..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
    Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
    Допирам устни -ДА !
    И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ако се е отворила с нещо като, да речем... тампон.. или дезодорант ( ) тя продължава да е девствена уе, идЕот... Девствена е, докато не й влезе *мъжки полов орган* в *женския полов орган*

не е задължително да я боли защо питаш нас,ти не и ли вярваш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DamaTa.v.Zelen0
    Абе пич, кой знае какво може да е имало преди теб! Може с тампон да си я е разкъсала, може сама - някои момичета го правят, за да не ги боли 1вия път, може да се е разчекнала някъде, дори да не е тренирала, може също ( да чукам на дърво, дано да греша ), но може да я е хванал някой на пътя и да е правил нещо с нея ( пак казвам, ДАНО ДА ГРЕША). Мисълта ми е, че не можем ние да ти кажем. Само тя си знае. Пък и вярвай на приятелката ти! Една връзка се гради на доверие! Нямаш ли и доверие всичко отива по дяволите ! И тя ще усети, че и нямаш вяра и ще си каже, че щом и нямаш по-добре да се възползва и да си прави каквото иска! Не ти го пожелавам, просто... не се вгъбявай в такива дребни неща, защото така я губиш...
    +1

Guest
    бе имай му доверие на тва момиче бее , тя си е легнала с теб ти ся и нямаш вяра гадно е... пък и да е била разкъсана ципата,тва не значи че е спала преди тва с някой...както обясниха в горните постове момичето е девствено докато някой не и го начука,нали са сещашш ...пък и да не си бил първия - кво ся,ша заебеш момичето?!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Mishie_92
    Ами не привсички тече кръв..при някой момичета е като в кланница,при други - няма капка даже може пък хименът и да е много еластичен и да не се е разкъсал /което яко ме съмнява/ или наистина да не е била девствена
    Съгласна съм
    Обаче и при мен кръв нямаше

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Не е вярно, при мен нямаше и капка кръв Болка също почти нямаше, само при самото проникване, после нищо! Така че момичето едва ли те е излъгало. Какво печели от това?

на всеки химена е различен,.може нейният да е по навътре ,а оная ти работа да не е толкоз дълга, че да го скъса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си