- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Била ли е девствена?
миналата седмица правех секс с едно момиче която твардеше че е девствена,но по време на секса тя неусети никаква болка а и нямаше и капка кръв,което ме накара да се позамисля.ще ви помоля ако имате някакви предположения за това да коментираме въпроса.
т.7
krem4et0
Какви предложения? Кой въпрос?
Малка ти е пишката и нищо не си свършил. Или както винаги отгоора на въпроса "девствена ли си" е бил "да", въпреки че половината махала я е минала![]()
Ами не привсички тече кръв..при някой момичета е като в кланница,при други - няма капка дажеможе пък хименът и да е много еластичен и да не се е разкъсал /което яко ме съмнява/ или наистина да не е била девствена
![]()
![]()
чувала съм 4е ако моми4ето е тренирало или тренира нещо свързано с ...как да го обясня...раз4екване на краката () като художествена гимнастика например , хименът може да се разкъса от тва ''раз4екване'' и при 1-ия секс да не боли и да няма кръв. и да не е тренирала, пак е възможно да няма кръв. 3-ти вариант е да те лъже
оба4е ти сигурен ли си 4е не я е боляло?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не е нужно да тренира нещо "с разчекване"Първоначално написано от sladur4etyYy
.. при езда например, също може да се разкъса химена..
Има и др спортове, при които може да се разкъса девствената ципа, които не са свързани "с разчекване"
![]()
Horse Crazy Girl!!
К'во ти дреме нали сте се *бали![]()
Винаги има кръв дори да е мн малко пак има..според мен те е излъгала!!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
moje i da te e izlagala![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
при мен нямаше и капчица....а не съм тренирала нищо!Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
aako trenira ne6ty
moje da se e skusala destvenata cip iliot tamponi
ili ako e hodila na genekolog
ii zatova ne s epreesnqvai
ni6ty seriozno
Лъже и маже не е била девствена 100%...![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
при секи е разли4ноПървоначално написано от InDo
![]()
![]()
Може би не е била девствена, само тя си знае ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
abe horaa stiga ste gadali, znaete li kakvo stava v ogranizma na tva momiche shtoto nikoi ne znai, daje i tq![]()
pri nakoi cipata e po navytre i ne moje da se razkusa, toest moje , no pri rajdane![]()
![]()
Не е задължително да има кръв .. но да не я заболи .. това вече е друго ..Добре ли я познаваш? .. Вероятно е и да те лъже .. Само тя си знае ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе пич, кой знае какво може да е имало преди теб! Може с тампон да си я е разкъсала, може сама - някои момичета го правят, за да не ги боли 1вия път, може да се е разчекнала някъде, дори да не е тренирала, може също ( да чукам на дърво, дано да греша ), но може да я е хванал някой на пътя и да е правил нещо с нея ( пак казвам, ДАНО ДА ГРЕША). Мисълта ми е, че не можем ние да ти кажем. Само тя си знае. Пък и вярвай на приятелката ти! Една връзка се гради на доверие! Нямаш ли и доверие всичко отива по дяволите ! И тя ще усети, че и нямаш вяра и ще си каже, че щом и нямаш по-добре да се възползва и да си прави каквото иска! Не ти го пожелавам, просто... не се вгъбявай в такива дребни неща, защото така я губиш...
..Гъста мъгла нищо не виждам пред мен,
Чудесно се чувствам и този шибан слънчев ден.
Допирам устни -ДА !
И опъвам дълбоко, в следващия момент съм вече много нависоко..
Ако се е отворила с нещо като, да речем... тампон.. или дезодорант () тя продължава да е девствена уе, идЕот... Девствена е, докато не й влезе *мъжки полов орган* в *женския полов орган*
![]()
не е задължително да я болизащо питаш нас,ти не и ли вярваш
![]()
![]()
бе имай му доверие на тва момиче бее , тя си е легнала с теб ти ся и нямаш вяра![]()
гадно е... пък и да е била разкъсана ципата,тва не значи че е спала преди тва с някой...както обясниха в горните постове момичето е девствено докато някой не и го начука,нали са сещашш
![]()
![]()
...пък и да не си бил първия - кво ся,ша заебеш момичето?!
![]()
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Mishie_92
![]()
Обаче и при мен кръв нямаше![]()
Не е вярно, при мен нямаше и капка кръвПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
Болка също почти нямаше, само при самото проникване, после нищо! Така че момичето едва ли те е излъгало. Какво печели от това?
![]()
на всеки химена е различен,.може нейният да е по навътре ,а оная ти работа да не е толкоз дълга, че да го скъса![]()