Влез

View Full Version : Ммм Какво да правя ????

lick_me
07-27-2008, 15:43
Еми ето дойде и моя ред да пиша...То мойто не е точно и проблем..Та историята е следната :
Един ден седя си аз и гледам някакво момче ми писало в един саит за запознанства ммм изглеждаше ми много познат но в първия момент не е се сетих кой е..Ама си го харесах де и тои ми поиска скайпа...и му го дадох и така почнахме да си пишем..Той още в началото искаше да излезем но мен ме беше малко страх защото незнаех много за него...Но след като разбрах че е мн добар приятел с едим мои Фр и този мои фр ми разказа повачко мн исках да излезм..Вапросното момче ми каза че би искало да се получи нещо..Оказа се че ми изглеждал познат защото учел в моето училище,но рятко ходил ваобще на даскало..и така аз взех да се влюбвам колкото и тапо да звучи..но ние все още не бяхме излезли и тои си писал с една моя фр и й казал че аз сам неговото момиче и ще си излезе с мен и ще си изпални обещаното и аз много се зарадвах тя като ми го каза и един ден той ми изтарсва че харесва дуго момиче и на мен ми стана мн кофти..А на следващия ден казва че съжелява и иска наистина да се получи и така забраихме станалото и продалжихме да си пишем и точно вече щяхме да излезем и той просто ме блокира в скаип и аз го попитах в онзи сайт защо и тои ми вика еми еи така..и тва беше но аз още немога да си го искарам от мислите и като го видя по улицата сърцето ми се свива...И гледам ся ми писал пак в тоя саит..
Та въпроса ми е какво да правя да го потарся ли пак за последно...
:cry:

UnABooMBeR
07-27-2008, 15:44
По-добре не ..!

soul1199
07-27-2008, 15:48
probvai pak da go potursi6 v tozi sait,ako naistina go har.,yspeh :wink:

devil_feel_f
07-27-2008, 15:59
Няма смисъл да го търсиш, защото може пак да ти каже нещо гадно.А и за какво ти е, щом толкова бързо си мени мнението.Днес те харесва, утре - не.По-добре забрави за него.

h4x0r
07-27-2008, 16:10
Затвори се в стаята си и заключи вратата. Полей всичко обилно със запалителна течност (за предпочитане НАПАЛМ). Залепи на всяка стена по 4 кг пластичен експлозив C4. Едновременно взриви експлозивите и запали някой от облените с напалм/др. запалителна течност предмет (за предпочитане е да си гушнала въпросната вещ).

didi_baby
07-27-2008, 16:13
Може би е по-добре да не го търсиш...

`...bmwL...`
07-27-2008, 16:24
По-добре не го търси..Според мен тва е много подло от негова страна и много гадно.. :(

lick_me
07-27-2008, 17:30
Благодаря ви много ще се слушам в саветите ви и няма да го тарся признателна сам :-)

zaraaa
07-27-2008, 17:44
Не му пиши, не се УНИЖАВАЙ!!!! Кретен :-x :x

MartyParty
07-27-2008, 17:49
Не мисля ,че си струва да правиш каквото и да било.

SuperSizee
07-27-2008, 17:55
Няма смисъл да го търсиш, защото може пак да ти каже нещо гадно.А и за какво ти е, щом толкова бързо си мени мнението.Днес те харесва, утре - не.По-добре забрави за него.

По някога мажете сме такива ... Големи "лайна" :oops: :oops:

SiNiStEr
07-27-2008, 18:06

Понякога ли ..?
Те винаги са такива,прсото някой умеят да се прикриват добре ;)

MartyParty
07-27-2008, 18:09

Понякога ли ..?
Те винаги са такива,прсото някой умеят да се прикриват добре ;)
Или веднъж някой беше написал:100% от мъжете са свине,но само 50% от тях са такива и пред приятелките си.
Мацката се е подлъгала малко.Нищо,човек се учи от грешките си.

SuperSizee
07-27-2008, 18:22
Е не е така ... Колко ще го признаят ? :)

krisiiiiito
07-27-2008, 18:27
мисля,че това момче не струва ... и не те заслжава! ще ти е малко трудно да го забравиш,но времето лекува.Успех ... и не се притеснявай.

pOiSoN_kIsS_94
07-27-2008, 19:15
Ако бях на твоето място не бих го потърсила..причините се виждат още от твоя пост..

lick_me
07-27-2008, 19:20
Благодаря ви :-)

trayana
07-27-2008, 19:29
Ако бях на твоето място не бих го потърсила..причините се виждат още от твоя пост..
Така е!

Cvetito53
07-27-2008, 19:31
Po dobre ne!

love_shu
07-27-2008, 19:33

+1