- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ммм Какво да правя ????
Еми ето дойде и моя ред да пиша...То мойто не е точно и проблем..Та историята е следната :
Един ден седя си аз и гледам някакво момче ми писало в един саит за запознанства ммм изглеждаше ми много познат но в първия момент не е се сетих кой е..Ама си го харесах де и тои ми поиска скайпа...и му го дадох и така почнахме да си пишем..Той още в началото искаше да излезем но мен ме беше малко страх защото незнаех много за него...Но след като разбрах че е мн добар приятел с едим мои Фр и този мои фр ми разказа повачко мн исках да излезм..Вапросното момче ми каза че би искало да се получи нещо..Оказа се че ми изглеждал познат защото учел в моето училище,но рятко ходил ваобще на даскало..и така аз взех да се влюбвам колкото и тапо да звучи..но ние все още не бяхме излезли и тои си писал с една моя фр и й казал че аз сам неговото момиче и ще си излезе с мен и ще си изпални обещаното и аз много се зарадвах тя като ми го каза и един ден той ми изтарсва че харесва дуго момиче и на мен ми стана мн кофти..А на следващия ден казва че съжелява и иска наистина да се получи и така забраихме станалото и продалжихме да си пишем и точно вече щяхме да излезем и той просто ме блокира в скаип и аз го попитах в онзи сайт защо и тои ми вика еми еи така..и тва беше но аз още немога да си го искарам от мислите и като го видя по улицата сърцето ми се свива...И гледам ся ми писал пак в тоя саит..
Та въпроса ми е какво да правя да го потарся ли пак за последно...
![]()
LoVe Is PaiN.....!!!
probvai pak da go potursi6 v tozi sait,ako naistina go har.,yspeh![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма смисъл да го търсиш, защото може пак да ти каже нещо гадно.А и за какво ти е, щом толкова бързо си мени мнението.Днес те харесва, утре - не.По-добре забрави за него.
Затвори се в стаята си и заключи вратата. Полей всичко обилно със запалителна течност (за предпочитане НАПАЛМ). Залепи на всяка стена по 4 кг пластичен експлозив C4. Едновременно взриви експлозивите и запали някой от облените с напалм/др. запалителна течност предмет (за предпочитане е да си гушнала въпросната вещ).
Може би е по-добре да не го търсиш...
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
По-добре не го търси..Според мен тва е много подло от негова страна и много гадно..![]()
Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.
Благодаря ви много ще се слушам в саветите ви и няма да го тарся признателна сам![]()
LoVe Is PaiN.....!!!
Не му пиши, не се УНИЖАВАЙ!!!! Кретен![]()
![]()
Не мисля ,че си струва да правиш каквото и да било.
По някога мажете сме такива ... Големи "лайна"Първоначално написано от devil_feel_f
![]()
![]()
Понякога ли ..?Първоначално написано от SuperSizee
Те винаги са такива,прсото някой умеят да се прикриват добре![]()
;]
Или веднъж някой беше написал:100% от мъжете са свине,но само 50% от тях са такива и пред приятелките си.Първоначално написано от SiNiStEr
Мацката се е подлъгала малко.Нищо,човек се учи от грешките си.
мисля,че това момче не струва ... и не те заслжава! ще ти е малко трудно да го забравиш,но времето лекува.Успех ... и не се притеснявай.
Ако бях на твоето място не бих го потърсила..причините се виждат още от твоя пост..
Благодаря ви![]()
LoVe Is PaiN.....!!!
Po dobre ne!
+1Първоначално написано от devil_feel_f
Horse Crazy Girl!!