.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Ммм Какво да правя ????

Еми ето дойде и моя ред да пиша...То мойто не е точно и проблем..Та историята е следната :
    Един ден седя си аз и гледам някакво момче ми писало в един саит за запознанства ммм изглеждаше ми много познат но в първия момент не е се сетих кой е..Ама си го харесах де и тои ми поиска скайпа...и му го дадох и така почнахме да си пишем..Той още в началото искаше да излезем но мен ме беше малко страх защото незнаех много за него...Но след като разбрах че е мн добар приятел с едим мои Фр и този мои фр ми разказа повачко мн исках да излезм..Вапросното момче ми каза че би искало да се получи нещо..Оказа се че ми изглеждал познат защото учел в моето училище,но рятко ходил ваобще на даскало..и така аз взех да се влюбвам колкото и тапо да звучи..но ние все още не бяхме излезли и тои си писал с една моя фр и й казал че аз сам неговото момиче и ще си излезе с мен и ще си изпални обещаното и аз много се зарадвах тя като ми го каза и един ден той ми изтарсва че харесва дуго момиче и на мен ми стана мн кофти..А на следващия ден казва че съжелява и иска наистина да се получи и така забраихме станалото и продалжихме да си пишем и точно вече щяхме да излезем и той просто ме блокира в скаип и аз го попитах в онзи сайт защо и тои ми вика еми еи така..и тва беше но аз още немога да си го искарам от мислите и като го видя по улицата сърцето ми се свива...И гледам ся ми писал пак в тоя саит..
    Та въпроса ми е какво да правя да го потарся ли пак за последно...
    LoVe Is PaiN..... !!!

По-добре не ..!

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    probvai pak da go potursi6 v tozi sait,ako naistina go har.,yspeh
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Няма смисъл да го търсиш, защото може пак да ти каже нещо гадно.А и за какво ти е, щом толкова бързо си мени мнението.Днес те харесва, утре - не.По-добре забрави за него.

Затвори се в стаята си и заключи вратата. Полей всичко обилно със запалителна течност (за предпочитане НАПАЛМ). Залепи на всяка стена по 4 кг пластичен експлозив C4. Едновременно взриви експлозивите и запали някой от облените с напалм/др. запалителна течност предмет (за предпочитане е да си гушнала въпросната вещ).

Град
    "градът на мечтите"
    Може би е по-добре да не го търсиш...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    у нас
    По-добре не го търси..Според мен тва е много подло от негова страна и много гадно..
    Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.

Благодаря ви много ще се слушам в саветите ви и няма да го тарся признателна сам
    LoVe Is PaiN..... !!!

Не му пиши, не се УНИЖАВАЙ!!!! Кретен

Град
    somewhere over the rainbow
    Не мисля ,че си струва да правиш каквото и да било.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Няма смисъл да го търсиш, защото може пак да ти каже нещо гадно.А и за какво ти е, щом толкова бързо си мени мнението.Днес те харесва, утре - не.По-добре забрави за него.
    По някога мажете сме такива ... Големи "лайна"

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    Понякога ли ..?
    Те винаги са такива,прсото някой умеят да се прикриват добре
    ;]

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    Понякога ли ..?
    Те винаги са такива,прсото някой умеят да се прикриват добре
    Или веднъж някой беше написал:100% от мъжете са свине,но само 50% от тях са такива и пред приятелките си.
    Мацката се е подлъгала малко.Нищо,човек се учи от грешките си.

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Е не е така ... Колко ще го признаят ?

Град
    в мазето ;dd
    мисля,че това момче не струва ... и не те заслжава! ще ти е малко трудно да го забравиш,но времето лекува.Успех ... и не се притеснявай.

Ако бях на твоето място не бих го потърсила..причините се виждат още от твоя пост..

Благодаря ви
    LoVe Is PaiN..... !!!

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Ако бях на твоето място не бих го потърсила..причините се виждат още от твоя пост..
    Така е!

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    +1
    Horse Crazy Girl!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си