View Full Version : реално ли е това?
PePeLePew
07-27-2008, 20:26
Значи сблъсках се със следния проблем,който явно пречи на всяка моя връзка с момиче.Преди година и полувина се запознах с момиче.Това е нещо нормално.... но тя не е в час май.Явно проблема й е,че когато всички се отнасяха с нея пренебрежително и отритваха от всякъде.... аз бях мил и винаги съм я поздравявал й съм и се усмихвал а малкото ми разговори с нея са и подпалили главата.Аз имам едно хубаво качество,че мога да казвам НЕ на момичета който не ме привличат и тя е от тях.Явно малкото внимание което съм и обърнал тя е помислила,че съм влюбен в нея ли де да знам :shock: :shock: Сега буквално ме преследва и тормози .Абе момичета не разбирате ли от намеци.... как приемате невдигането на телефона и да невръщането на смс .... аз мисля че е ясно "НЕ МЕ ЗАКАЧАЙ" да ама явно не е така.Големия ми проблем е че с всяко момиче което се срещам излизам или сме гаджета тя намира начин да го заплашва буквално.... Не е нормално това..... постояно ми се оплакват от това и аз няма начин да го променя.Казавал съм й не прави такива изпълнения моля те не е нормално,но няма ефект ..... Тя си знае и повтаря едно и също "Стойте далече от моя Ники" да ама аз не искам да имам нищо общо с нея и съм прекъснал всички връзки.Ако някой е изпадал в такава ситуация и се е оправил нека да даде съвет как да го направя и аз вече незнам какво да правя.
gPa3HuTeJl
07-27-2008, 20:28
Боя муе майката :!:
Cvetito53
07-27-2008, 20:33
Ne e realno no gi ima i takiva!!
На това му се вика болен мозък....
sladur4etyYy
07-27-2008, 20:34
ами явно от намеци не разбира, тогава й го кажи направо :?
Витоша и лопатата и тва е...
soul1199
07-27-2008, 20:39
trqa da i go kaje6 napravo ili v nai-lo6iq sly4ai da trugne6 s neq i da q zareje6,no tva 6e e dosta gadno,no pone 6e te ostavi namira
cinderella_gugutka
07-27-2008, 20:48
отивате на място където малко хора ви слушат и и изкрещяваш силно-не те харесвам по никакъв на4ин,ти си тъпа и грозна и бих искал да не те познавах никога,остави ме намира
HAGVXSXVH
07-27-2008, 20:49
емм егати досадата..направо и кажи или я отрежи яко,че еле разбере :)
PePeLePew
07-27-2008, 20:52
ами явно от намеци не разбира, тогава й го кажи направо :?
и това няма ефект кофти градът ни не е много голям даже въобще и чакам час по скоро да се махна ..... дано всичко да е точно и да вляза редовно студенt :) Tя си знае нейното
PePeLePew
07-27-2008, 20:54
ми като можеш да казваш не аз па мога да казвам да , препращаи ги към мене - млад здрав прав и красив младеж 8)
братле вярно е че бройката е злато .... но аз пък имам претенции към момичетата и не се задоволявам с малко.... ако ти не ги пресяваш си е твой проблем
sasha_90
07-27-2008, 20:55
Досадна е направо.Като не разбира от намеци и кажи в очите,че не я харесваш и дано поне тогава разбере.
cherinka
07-27-2008, 21:43
Завърти афера с някоя мадама, но гледай "женати" да не разбира. И като стане врътката с новата ти мадама й кажи да се оправи с "женати".
Повярвай.. ще има голем успех 8-)
Поне за сега за това се сещам. 8-)
Seducti0n
07-27-2008, 21:48
Проблема е в теб, научи се да поставаш хората на мястото им.
Ти си и подал пръст, тя ти е захапала ръката, но не пренебрегвай факта, че и със собственото си бездействие, си допуснал да се стигне до тук.
middle_of_noWhere
07-27-2008, 21:54
ебаси болния мозък . напсувай я и я изритай като мрУсно котИ . е тва треа да реши проблема освен ако не е мазохистка и не я привлечеш още повече . тогава има едни сайтове за наемни убийци или за това кой са 10 най-лесни начина да убием човек но не му е тука мястото ....
ъс
trqa da i go kaje6 napravo ili v nai-lo6iq sly4ai da trugne6 s neq i da q zareje6,no tva 6e e dosta gadno,no pone 6e te ostavi namira
не! как :shock: ако тръгне с нея после на главата ще му се качи :?
абе що се жалваш чак толкова...като ми кажете "не мога да казвам не"!!! отиваш, дърпаш я настрани и и казваш - не те харесвам, не искам нищо общо с теб, остави ме намира... а и може да вметнеш, че е луда! пък като те гледам не си закъсал за мацки :) само ако като я отрежеш не започне да ти прави мръсно...има и такива откачалки...нз брат :? успех.. к'о да ти кажа
PePeLePew
07-27-2008, 22:23
ако проблема е в мен ще се гръмна ..... какво трябва да я псувам и ритам,за да се сети ли .... тъпо е поне аз не бих го направил
да да да :razz: почни да я псуваш и риташ ... луд ли си не така!
има ли вариянт м/у другото да ти направи мн мръсно след това? т.е. да разкаже за тебе някви гадости и знам ли...как ти е репутацията..и недей се гърмя! 8)
PePeLePew
07-27-2008, 22:32
kid_666 не се притеснявай не съм такъв брутален тип,а за това не бях помислил,че може да си съчини някакви истории с глупости .... това би ме сринало със земята :-x
аз съм спокойна... аааааама знаеш ли какви ги има.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: абе..тя как е в даскалото? там има ли си приятели харесват ли я.. т.е. ако тръгне ги разправя врели некипели биха ли и повярвали .. или по-скоро на теб биха повярвали, че тя лъже?
абе просто говори с нея ама директно !!!
PePeLePew
07-27-2008, 22:43
училището не ми епроблем тази година завърших ..... със сигурност има приятелки,които и вярват ..... лошо ще стане тогава от уста на уста .... леле не ми се мисли ..... а ако я потърся да поговорим ще си въобрази пак глупости то нито така нито така
cherinka
07-27-2008, 22:52
училището не ми епроблем тази година завърших ..... със сигурност има приятелки,които и вярват ..... лошо ще стане тогава от уста на уста .... леле не ми се мисли ..... а ако я потърся да поговорим ще си въобрази пак глупости то нито така нито така
Хрумна ми нещо!
Кажи й , че си гей!
Или по-скоро ПОКАЖИ й , че си гей!!!!!!!
:-)
пфффф гадост :booooomb: прати някой да я пребие.. май има нужда...
PePeLePew
07-27-2008, 23:31
Хрумна ми нещо!
Кажи й , че си гей!
хитро , но все пак ....
Rebirthing
07-27-2008, 23:49
Да бе да й каже :lol: вие добре ли сте, на такова психо ако му каже нещо, тя ще му откъсне топките :lol:.Или си смени името и местожителството или и убий сериозно :D
cherinka
07-28-2008, 00:31
Хрумна ми нещо!
Кажи й , че си гей!
хитро , но все пак ....
Хубао.
Дай ми скайп й. :-)
gangstata
07-28-2008, 00:46
прати й килър..
докато тя отвори вратата да я шибнат..
докато пита "защоооо(рев) (рев)..",те да отговорят "ти знаеш защо.. :x :-x "..
не трябва да гледам повече филми.. :shock:
didi_baby
07-28-2008, 04:59
Как я търпиш още?!?Гони я по-бързо че си нямаш напредстава какво ще става по-нататък
miss_asi
07-28-2008, 05:45
ми като можеш да казваш не аз па мога да казвам да , препращаи ги към мене - млад здрав прав и красив младеж 8)
Жороооо а гаджето! :o :shock: :o :x
Crissy [*]
07-28-2008, 06:07
Дай й скайпа на някой твой приятел например да й го каже .. ма може й да няма ефект след като не разбира от намеци .. При мен е имало добри последици /за мен ;дд/ , ама тая е някакфа психо и не е мн сиг :D
Vikitooo
07-28-2008, 06:10
Явно на девойчето, на което си попаднал му има нещо, чесно. В много филми се вкарва, посъветвай я за актриса да пробва 8-)
vilinanova
07-28-2008, 07:32
Тая е трагичен случай :? Казвал ли си й направо, че не я харесваш?При нормалните момичета би подействало, за нея не знам!
xxxSnowflakexxx
07-28-2008, 09:25
Nqkoe ot momi4etata s koito izliza6 ili hodi6 6te i se qdosa i 6te q nabie :o :o :o :o :o :smt021
То пък никой не е казал, че тя трябва да знае! 8-)
До автора: описваш мен преди три години. Понякога женската фантазия си прави мнооого кофти шеги с подрастващите момиченца. Или и кажи по възможно най - грубия начин, че не искаш да имаш нищо общо с нея или наистина вземи та и намери скайпа и го дай на Черинка да се саморазправи с нея! ;)
Казваш, че умееш да казваш:"Не!", е аз пък ще ти кажа не умееш, не вдигането на телефона и невръщането на sms, може да го е издиктувала като:"Е сигурно сега има работа, няма пари в телефона" и т.н, говори с нея и и кажи всичко право в очите, а не лапешки истории....Дано разбере тогава, когато наистина вече и кажеш:"Не те харесвам!!!!!!" Ако ли не ...охххх незнам тогава, кажи и да иде да се прегледа! :P 8-)
miss_asi
07-28-2008, 17:24
То пък никой не е казал, че тя трябва да знае! 8-)
До автора: описваш мен преди три години. Понякога женската фантазия си прави мнооого кофти шеги с подрастващите момиченца. Или и кажи по възможно най - грубия начин, че не искаш да имаш нищо общо с нея или наистина вземи та и намери скайпа и го дай на Черинка да се саморазправи с нея! ;)
:D Еее как може така :D Той(Жорката) си знае ще си говорим ние по скайпа 8-) :P
Claustrophobia
07-28-2008, 17:28
Еми опитай се без да я нараниш да й обясниш,че я имаш като приятелка и не искаш да разваляш приятелството ви със глупава връзка,от която само може да я заболи и т.н. измисли там някви глупости..де да знам..успех ;)
miss_asi
07-28-2008, 17:36
жената ако ме разбере ще ми счупи тиквата но все пак аз си правя базик
и защо ако едно момче не ги подбира това да е проблем? то стига да не барнеш болест никакъв проблем не е
но знаете ..... ебането е хамалска работа потиш се , обръщаш , завръщаш - а чекията оформя характера 8) Поредната умна мисъл от тебе :D
PePeLePew
07-28-2008, 21:57
Мерси на всички за съветите ..... ще се опитам да приложа някой от тях на практика .... поне разбрах че и аз също имам вина за това полужение. 8)
Whyniser
07-28-2008, 22:35
Глей са какво ще направиш
1.Уговорете си среща
2.Качи се на отсрещната сграда и си вземи някакво оръжие
3.Приготви си едно листче с "Казах ти,ама ти НЕ"
4.Удряш я по-главата с камъче завързано с листчето.
5.Ако тя пак не разбира зимаш двуцевката на деда ти.
6.Убий я и я пъхни в найлон в некой контейнер за боклук
7.Не се коси няма да те обвинят в убийство.
Алкохола и въображението са много силно оръжие :lol:
sweeetmaniche
07-29-2008, 10:10
На това му се вика болен мозък....
Така е !! Според мен трябва да си строг с нея и ако разговорите не помогнат .... :o
Оооо, и аз имах една такава около мен.. Еми казах и го направо няколко пъти и така..
Сега се съобразява. 8-)
SuperSizee
07-29-2008, 10:27
Оооо, и аз имах една такава около мен.. Еми казах и го направо няколко пъти и така..
Сега се съобразява. 8-)
... :grin: Ти си бил страшно директен тогава ... :grin:
Напомня ми на един филм ... една психарка накрая го утрепа, уби приятеля му, приятелката му и там още няколко и накрая взе ръцете и лицето му и си направи кукла... от хора 8-)
По някакъв начин трябва да я стреснеш и ще се махне..
Само внимавай да не стане като на филма :-P