View Full Version : Доста секси, леко еротика...
ludisuvurshen
07-28-2008, 01:58
Всъщност целта на темата е да направя допитване, а не да пусна тема и всички да ми се подигравате. Според познати аз нямам хубаво тяло, не ходя на фитнес, но аз си се харесвам - леко слабичък съм и си се кефя. Не съм ходил на море от 3ти клас, тази година завърших 12ти и ще ходя. (ако някои иска да ме спонсорира да ми пише, понеже финансовата възможност ми липсва :grin: )Та ще ходя на море и искам да ми направят хубава фотосесия край морето, просто бих се радвал ако ми предложите някакви идейки за нещо яко, също ако може и снимки на някои личности примерно, искам яки снимки да имам за спомен, но се чудя как да застана за да ме снимат и да е нещо яко...да покажа като момче че съм секси и да вкарам еротика в снимките си...предложете ми идейки за нещо яко...благодаря на тези които подходят със сериозност към темата...малко ми е смешно но мисля че може да ми дадете идейки и да изкарам хубави снимки, които да поместя после и в някои сайтове за запознанства
HoneyMoon
07-28-2008, 06:29
Ми хубвите снимки стават без никви специални пози. Нагласата за това да позираш може би няма да получиш това което искаш. Най-хубавите снимки стават случайно :) А ако ходиш на море за да се снимаш с идеята да си вкараш снимките в някой сайт за запознаства е грубо :? Но все пак приятно прекарване на морето
Nadelina
07-28-2008, 06:50
Razgledai fotosesia na nqkoi izvesten pich i nameri svoeto v tqh. Nai-vajnoto e da gi napravish s jelanie i chuvstvo i shte se poluchat.
И каква е връзката на темата със секса ?
че след като ги качи в сайт за запознанства ше почнат някви пикли на по 13-14-15 да му пишат че иска да ги ибе... :)
по темата:влез в аха.бг и виж от мъжете кой е топ за днес :) манекенче е
GabisiTa
07-28-2008, 10:05
Потърси из нета фотосесии на някой манекен/певец/актьор.. :)
gerinceto
07-28-2008, 10:07
че след като ги качи в сайт за запознанства ше почнат някви пикли на по 13-14-15 да му пишат че иска да ги ибе... :)
по темата:влез в аха.бг и чиж от мъжете кой е топ за днес :) манекенче е :D :D :D
Недей да идваш на море сега,кофти е времето.
ludisuvurshen
07-28-2008, 14:45
Потърси из нета фотосесии на някой манекен/певец/актьор.. :)
Ами незная на кого, точно за това пуснах темата да ме насочите по конкретно :S
ludisuvurshen
07-28-2008, 14:47
Ами незнам за кой раздел е, а и в този раздел се пише най-много очаквам повече мнениея за това
ludisuvurshen
07-28-2008, 14:47
Ами незнам за кой раздел е, а и в този раздел се пише най-много очаквам повече мнениея за това
LaDy_DaQnA
07-28-2008, 15:48
ЕМи като се интересуваш се разрови
Predi snimkite da napravish ten :) Taka shte e mnogo po efektno ;)
aniezina
07-28-2008, 17:08
Пич, раздела "Секс" не е място за всички теми които ти хрумнат! Разгледах листа с темите и ти имаш доста които нямат нищо общо със секса. Темата за обезкосмяването ти на пример е за "козметика и диети". Има и други раздели.
ludisuvurshen
07-28-2008, 17:21
Пич, раздела "Секс" не е място за всички теми които ти хрумнат! Разгледах листа с темите и ти имаш доста които нямат нищо общо със секса. Темата за обезкосмяването ти на пример е за "козметика и диети". Има и други раздели.
Да разбирам, но тук се влиза най-много искам повече мнения по темата, ако я пусна в друг раздел знам че просто ей така ще си остане и ще получи малко отговори илище се заключи...
aniezina
07-28-2008, 17:24
Да разбирам, но тук се влиза най-много искам повече мнения по темата, ако я пусна в друг раздел знам че просто ей така ще си остане и ще получи малко отговори илище се заключи...А не смяташ ли, че в разделите за които е темата ти, ще влязат повече компетентни отговори а не както тук да получаваш съвет от всеки навършил 10 години и разбрал че оная работа му става? Още повече, не смяташ ли, че по този начин ще задръстиш и без това задръстения и разюзден форум?
sladku_bebzi
07-28-2008, 17:49
Еми заставаш пред огледалото
и почваш да правиш разни пози
и решаваш как се хар и как не!
С др не мога да ти помогна.
ludisuvurshen
07-29-2008, 21:40
Хммм