View Full Version : Защо не обръщате внимание на милите момичета?
vesinka91
07-28-2008, 08:32
Повечето мъже казвате,че ви е писнало от тъпи курви еми въпросът ми е защо следкато ви е писнало от тях тичате се след тях и не обръщате внимание на момичетата които не са като тях а са мили добри и готови на всичко за вас... :?: просто искам да знам какво мислите по този въпрос :?:
[b]т.7
krem4et0[/b
rusalchica
07-28-2008, 08:35
Защото повечето са говеда :D
miss_asi
07-28-2008, 08:40
Според мен не всички момчета тичат след курви.Тези които казват че им е писнало от курви и въпреки всичко тичат след такива не знаят какво искат :!: но пак Ви казвам не всички момчета са еднакви :)
vesinka91
07-28-2008, 08:48
да и аз съм на мнение че не всички момичета са курви но ми е лубопитно защо викат момчетата,че им е писнало от курви а се след тях тичат...
tedy_hi91
07-28-2008, 09:34
Е да.Не всички момчета тичат след курви ама всички са го правили.И след като май май няма момчета дето да са отговорили на въпроса...явно и те самите не знаят защо.Според мен искат да си имат една, която да обичат и да ги обича и една,която да е само за секс.(тва естествено си е мое мнение само момчетата могат да кажат как стоят нещата всъщност)
miloto_girl_4e
07-28-2008, 09:50
Защото всички момичета в началото са мили, а след време си проличава коя каква е..
Голямата максима "всичко е курва."
барабар с момчетата,нали ? :)
барабар с момчетата,нали ? :)
Включвам абсолютно всичко одушевено и неодушевено във вселената.
vesinka91
07-28-2008, 10:33
Vse poveche mislq che majete neznaqt ko iskat se se oplakvat ot kurvi i se pri tqh se vryt i nakraq ti izlizat s nomera che vsichki sa kurvi ama ne sa :)
Vse poveche mislq che majete neznaqt ko iskat se se oplakvat ot kurvi i se pri tqh se vryt i nakraq ti izlizat s nomera che vsichki sa kurvi ama ne sa :)
ooo мъжете мн добре знаят какво искат - СЕКС
ако някой ти каже, че не иска секс - ЛЪЖЕ
ако някой ти каже, че иска секс само с едно момиче - ЛЪЖЕ
ако някой ти каже, че е готов да си губи 3-4 месеца от живота само за 1 секс - ЛЪЖЕ
последното е отговор на оригиналния ти въпрос
Едно пояснение:
кучка - момиче, което прави секс със сички, само не и с теб
курва - момиче, което прави секс с теб, но и със сички останали
(за това сички тичат след курвите ;) )
vesinka91
07-28-2008, 11:35
mn dobre znam kakvo e kurva i kakvo ku4ka vyprosat mi nebeshe zashto ti4at sled kurvite a zashto sledkato im e qko s tqh posle gi obijdat i vikat kak iskali da sreshtat svqstna... a posle pak pri kurvite ti4at...
До сега не ми се е случвало момиче да се държи мило с мен... От много време търся нещо различно от надута пуйка.
mn dobre znam kakvo e k***a i kakvo ku4ka vyprosat mi nebeshe zashto ti4at sled kurvite a zashto sledkato im e qko s tqh posle gi obijdat i vikat kak iskali da sreshtat svqstna... a posle pak pri kurvite ti4at...
на тва "писна ми.. мамка им... искам нещо различно" му се вика прах в очите
Wrathchild
07-28-2008, 11:40
Започнете да правите разлика между мъж и момче. Вие търсите от вторите, мъжете са за по-узрелите.
sasha_90
07-28-2008, 11:47
Не всички момчета "тичат" след курвите!А тези,които го правят,е защото те са по-лесни,както се казва-лесно ще им пуснат.Поне така си го обяснявам аз.
SuperSizee
07-28-2008, 11:50
Като гледам май съм втория от мъжкия пол...Така е няма к'во да крием мъжете сме лъжци,но до колко ... Тъпо е да казваш,че обичаш с някой при мисълта,че искаш само да го чу**аш ... :-x
didi_baby
07-28-2008, 13:15
Защото всички момичета в началото са мили, а след време си проличава коя каква е..
+1
Margoto0
07-28-2008, 13:28
Оф да курви мъж,който спи с много жени е мачо и плейбой,а жена,която е спала с повече от един мъж е курва кво е това полова дискриминация не ви ли писна ние да сме долните и курвите? :x Не ви ли писна нашето мнение да не се счита? Е на мен ДА
vesinka91
07-28-2008, 13:57
Започнете да правите разлика между мъж и момче. Вие търсите от вторите, мъжете са за по-узрелите.
pravq razlika mejdu myj i momche shtoto sym imala i dvete... no prosto mi beshe lubopitno zashto sledkato myjete primerno narejdat nqkoq kurva posle pak takava si tyrsqt nz nemoga i veche mai i neiskam da gi razbera za shtastie nesym s takyv chovek do sebe si i za tova sym mn dobre :)
Повечето мъже казвате,че ви е писнало от тъпи курви еми въпросът ми е защо следкато ви е писнало от тях тичате се след тях и не обръщате внимание на момичетата които не са като тях а са мили добри и готови на всичко за вас... :?: просто искам да знам какво мислите по този въпрос :?:
[b]т.7
krem4et0[/b
направо се женя за такова момиче,ако е и красива,аз точно такова си търся.Но ако не е красива,какво от това,че е мила???
Vladokaaa
07-28-2008, 14:23
Весинка а я ми кажи ти зашо слагаш ти всички под 1 знаменател ??? Аз например не тичам след курви ...
NeLLy_BaBy
07-28-2008, 14:35
Напълно нормално момчетата в тази възраст не знаят какво точно искат. Някои уж искат да се срещнат сериозно момиче за сериозна връзка, а не поредната надута овца и накрая като я срещне отива да търси друго. На мен ми се случи вече , макар че не мога да кажа че всички момчета са еднакви. Просто трябва да срещнеш Този за Теб.
SuperSizee
07-28-2008, 14:49
Не толкова,че не знае колкото да намери подходящия .... :)
Според мен не всички момчета тичат след курви.Тези които казват че им е писнало от курви и въпреки всичко тичат след такива не знаят какво искат :!: но пак Ви казвам не всички момчета са еднакви :)
ТАКА СИ Е !!! ДО СЯ ПРЕЗ КВИ ЛИ НЕ ЖАЛКИ МОМИЧЕТА МИНАХ !! ВЕЧЕ ОТ 1 год съм с момичето за което съм си мечтал винаги !!!
Не всички момчета "тичат" след курвите!А тези,които го правят,е защото те са по-лесни,както се казва-лесно ще им пуснат.Поне така си го обяснявам аз.
+1
niquetamere
07-28-2008, 15:34
На тези момчета им се вика "курвари" .. радостен съм ,че не се вписвам в графата ;)
partychild
07-28-2008, 16:41
ponqkoga kato vidim na snimka ili na jivo nqkkoe momiche koeto az si go haresam imam predvit vanshno..drehi i lice..i tqlo..toi kazva 4e e prekaleno izkustvena ..ili ako i znae haraktera prosto ne mu se zanimava s takiva :) taka 4e ne vsi4ki gledat rusi..s golemi bombi..i okliopani s grim :)
SuperSizee
07-28-2008, 16:54
MrS.bEpS Браво ... Аз съм от теЯЯЯяяяяяяяяяяя :grin: :grin: :-P :-P даже някога някой ми се е чудел за какво не тръгнеш с нея ... Отговора ми беше ... Няма нищо в главата .... :grin: :grin: :grin:
Някои момчета могат да намерят и в най-големите "кучки" доброта и вътрешна красота,която крият от останалите,така,че не можеш да разпределиш момичетата на "мили" и "курви" ... :) Всяко едно момиче има хубави страни на характера,но зависи от това какво ще бъде момчето,за да ги преоткрие в нея и да я опознае добре. :)
Има един филм "10 неща,които мразя в теб" (http://vbox7.com/play:4e2446b7) ... ^^ ... Гледай го,може да ти вдъхне вярата ... :)
x-PeRiMenT
07-28-2008, 17:19
Поради същата причина, поради която и вие не забелязвате милите момчета. Сещаш ли се коя е?
x-PeRiMenT
07-28-2008, 17:33
Поради същата причина, поради която и вие не забелязвате милите момчета. Сещаш ли се коя е?
причината е че "милите" момичета са грозни и дебели , а милите момчета хърбави и задръстени а "яките" пичове са некви дебели идиоти без капка мозак но с пари... ебати цирка :oops:
... а тези, които са перфектната комбинация, господ ги е дарил с нещо още по-ценно - мозък, за да си търсят други перфектни от срещуположния пол. Живота е малко гаден, но всеки си получава неговото. Свиквайте.
[b]т.7
krem4et0[/b
Според мен се получава така, защото мъжете са си ловци по природа и им е по-интересно да гонят дивото.
А самото понятие "курва" може да се погледне от различни страни ...
SuperSizee
07-28-2008, 17:47
Курвата си е Курва,няма какво да я гледаш от никъде :-x :-x :-x
Ок, де. Всеки си го разбира по свой си начин. ;)
miss_asi
07-28-2008, 17:54
Ок, де. Всеки си го разбира по свой си начин. ;)
Така е! :P
elli4ka93
07-28-2008, 17:56
първо нали не бъркате МИЛО момиче с някоя наивница ...мъжете/момчетат харесват момичета които знаят какво искат и какво търсят и знаят как да го получат ...ако си прекалено мил не виждат нищо интересно и различно в теб ===> мъжете са глупаци не трябва да им се дава ...че се качват по главите .....нормално да не харесват "мили' момичета които им ходят по "***" (гайдата) хихи замислете се вие бихте ли харесали такъв...
elli4ka93
07-28-2008, 18:01
първо нали не бъркате МИЛО момиче с някоя наивница ...мъжете/момчетат харесват момичета които знаят какво искат и какво търсят и знаят как да го получат ...ако си прекалено мил не виждат нищо интересно и различно в теб ===> мъжете са глупаци не трябва да им се дава ...че се качват по главите .....нормално да не харесват "мили' момичета които им ходят по "***" (гайдата) хихи замислете се вие бихте ли харесали такъв...
Господ ти е дал дал дал ама...... прекалил да го ева :?
сс кое ?
miss_asi
07-28-2008, 18:18
Господ ти е дал дал дал ама...... прекалил да го ева :?
сс кое ?
с красотата 8)Божеее пак се започва :? :? :?
[b]т.7
krem4et0[/b
Дай скайп като си такава.....Много ще се запозная с такава,защото от толкова много момчиета които познавам само една отговаря на тия думички....
а между другото аз тия момчиета ги ценя...Те са като петрола :D
Това се отнася и за вас момичетата...Защото когато се държат добре с вас и когато ви разкрият цялата си същтност и чувства,вече не ви е интересен,няма го онова което ви влече към него и тръгване на лов за нови приключения...НЕ за всички момичета но в повечето случаи е така....
Vikitooo
07-28-2008, 21:06
Защо момчетата не харесват добрите момиченце?
Защо момичетата не харесват добрите момчета?
Защо оная се запозна с оня ФешуН, а не с мен?
Защо всички момчета са курвари ?
Защо..........
АМАН! :x
SuperSizee
07-28-2008, 21:12
Според мен,защото повечето гледат бройка.
Защото гледат първо външен вид или са курви.
Защото го е харесала с теб какво да прави :)
Тук е грешката,че не са всички.
Защо.......... Защото всичко това е природа...
Защо дава отговори които водят до други въпроси.
Плюйме курвите,а като ни се отдаде възможност да поебем някаква курва се възползваме,а така ги стимулираме.Но като човек няма стабилно момиче до себе си предпочита да се въползва отколкото да седи на сухо и да се жалва от любовта....
как ще не обръщаме внимание мойта мацка е мила добричка мн хубава с 1на дума е супер малко са момичетата като нея и се радвам че сме заедно вече от 7месеца и нещо :grin:
TheGirlNextDoor
07-28-2008, 22:43
как ще не обръщаме внимание мойта мацка е мила добричка мн хубава с 1на дума е супер малко са момичетата като нея и се радвам че сме заедно вече от 7месеца и нещо :grin:
е браво на вас :)
gPa3HuTeJl
07-28-2008, 23:07
Щото курвите са по - лесни за ебание от вас..
Vikitooo
07-29-2008, 00:29
Не търсех отговорите, но блagодаря все пак за съдействието ти :-D
да вярно е че има и такива сладурски момичета но малко от тях показват че се интирисуът от следното момче доста често ми се случва някое по миличко момиче да ме харесва и аз като си харесам някое такова и като я заговоря тя ме гледа все едно съм някъв луд и се подсмихва аз немога да си кажа две думи с нея тва ми се е случвало няколко пъти ама да не ти пука продължаваи напред пък която ми хареса да се взимаме и тва е
KadifWerewolf
07-29-2008, 02:09
да вярно е че има и такива сладурски момичета но малко от тях показват че се интирисуът от следното момче доста често ми се случва някое по миличко момиче да ме харесва и аз като си харесам някое такова и като я заговоря тя ме гледа все едно съм някъв луд и се подсмихва аз немога да си кажа две думи с нея тва ми се е случвало няколко пъти ама да не ти пука продължаваи напред пък която ми хареса да се взимаме и тва е
Купооооооооон.
Pe6opi4a
07-29-2008, 02:23
Тука вече не се сдържам да кажа нещо смислено (освен "Отговор.")
Има момчета, които все казват, че им е писнало от курви и т.н. а всъщност просто си искат някоя да е*ат и т'ва е. Има и други момчета. Тези дето не се надуват много и дето момичетата не ги поглеждат (Слава богу мен ме поглеждат :D малко) са тези, които им пука и за характер...
Pe6opi4a
07-29-2008, 02:24
партиииииии
Въпрос? Отговор. Купоооооооооооооооооооооо оооооооон!!!
vesinka91
07-29-2008, 05:30
Весинка а я ми кажи ти зашо слагаш ти всички под 1 знаменател ??? Аз например не тичам след курви ...
V temata pishe povecheto zashtoto i az poznavam takiva deto netichat :)
vesinka91
07-29-2008, 05:37
[b]т.7
krem4et0[/b
Дай скайп като си такава.....Много ще се запозная с такава,защото от толкова много момчиета които познавам само една отговаря на тия думички....
а между другото аз тия момчиета ги ценя...Те са като петрола :D
Това се отнася и за вас момичетата...Защото когато се държат добре с вас и когато ви разкрият цялата си същтност и чувства,вече не ви е интересен,няма го онова което ви влече към него и тръгване на лов за нови приключения...НЕ за всички момичета но в повечето случаи е така....
az ne tyrsq samo prikluchenieto i tochno kogato momcheto koeto obicham mi razkri istinskata si syshnost i mi pokaza kolko prekrasen i mil chovek az go obiknah oshte poveche :) A i da kaja momcheto koeto obicham dori ne e i nqkoi krasavec no vypreki vsi4ko toi e nomer 1 za men :)
vesinka91
07-29-2008, 05:41
Dobre mnogo blagodarq razqsnihte mi veche :D :P
miss_asi
07-29-2008, 05:53
Въпросът е защо момчетата тряя да се занимават с трудните момичета щом си имат лесните? Отговор:Те не се занимават с трудните а направо се засилват към лесните! :)
GetNasty
07-29-2008, 06:11
Няма значение какво приказват, 90% от момчетата харесват курволяка.
KadifWerewolf
07-29-2008, 07:23
А останалите са гейове или лъскат бастуня сами..
partychild
08-12-2008, 12:25
MrS.bEpS Браво ... Аз съм от теЯЯЯяяяяяяяяяяя :grin: :grin: :-P :-P даже някога някой ми се е чудел за какво не тръгнеш с нея ... Отговора ми беше ... Няма нищо в главата .... :grin: :grin: :grin: Хехе...вече почвам да те харесвам :lol: браво 8-)
Tomorrow Can Wait
08-12-2008, 12:36
Въпроса би трябвало да е : Защо момичетата не обръщат внимание на добрите момчета, а ги търсят само за приятели. :?
Samotno_Angel4e
08-12-2008, 13:08
Въпроса би трябвало да е : Защо момичетата не обръщат внимание на добрите момчета, а ги търсят само за приятели. :?
Винаги е така...Добрите момичета са само приятелки... :o
едно момиче, с което се виждах няколко пъти преди време, ми каза "рицарите на бели коне са отживелица, модерни са лошите.." ееми явно е така..аз си падам по свестни момичета, но често изискват повече старание, за да бъдат спечелени..мм..сърцата им.
MaRiYa_86
08-12-2008, 14:52
[b]т.7
krem4et0[/b
За да има от какво да се оплакват после... :x
[b]т.7
krem4et0[/b
Защото Бай Тоя не харесва
мили и ГРОЗНИ,затова!
Lacey_66
08-12-2008, 18:12
+1 ВерНо е Тва .... ;-)
м!sS wendy
08-12-2008, 18:37
+1
vesinka91
08-13-2008, 06:26
[b]т.7
krem4et0[/b
мили и ГРОЗНИ,затова!
shto pyk kato sa mili trq sa grozni poznavam tolkova krasivi i v syshtoto vreme i mili momicheta
[b]т.7
krem4et0[/b
мили и ГРОЗНИ,затова!
shto pyk kato sa mili trq sa grozni poznavam tolkova krasivi i v syshtoto vreme i mili momicheta
Да,имо и такива,безспорно.
Въпросът е ,да не са от моя пример
по-горе.