PDA

View Full Version : Banski kostumi

ht_7j
07-28-2008, 11:03
Zdraveite,

Sega v razgara na lqtoto se chudeh dali nqkoi ot vas izpitvat ujas v banski kostuim? Ot kakvo se pritesnqvate? Neudobno li vi e po plaja? Ot kakvo?

Hodite li chesto na masaji, kola maska, ili nqkakvi drugi razkrasqvashti proceduri?

A momchetata? Vie sramuvate li se i ot kakvo? Ili hich ne vu puka ot razni predrazsydyci??? :)))

Men naprimer me e dosta sram..nqmam fizicheski problem, prosto mi e neudobno polugola sred tolkova mnogo hora?

WaterLilly
07-28-2008, 11:08
Мразя да съм по бански и това беше причината да не ходя на море! :( Срам ме е всички да ме зяпат и не се харесвам такава, каквато съм...

TheLittleAngel
07-28-2008, 11:10
Az nqmam problemi kogato sym s banski imam gore dolu hubavo tqlo i nqmam pritesneniq. Ne me e sram kogato sym na plaja vse pak horata ne me poznavat i ne mi puka. Ne se pritesnqvai shtom si s hubavo tqlo. Na plaja nikoi ne te poznava, osven horata, s koito si otishla. :)

ELiTyYy
07-28-2008, 11:13
аз много обичам да ходя по баасейнчета...на моренце... просто лятото е супер..
не ме е срам да ходя по бански.... :) даже ми е страхотно...всеки те оглежда от краката до главата... :D ...
пък и...най-лесно стават свалките по плажа.. :)
слагайте банския и отивайте на море.. :D 8) 8-)

psihqsala
07-28-2008, 11:20
Е,всеки си има своите малки недостатъци,от които се чувства неудобно,но това не означава,че няма да ходя на плаж,заради тях. Гърдите ми са малки доста,ама аз вече даже не го считам за недостатък,а за привилегия. Преди повече се сдухвах. Иначе си харесвам тялото и с кеф си ходя на плажец. 8) Дреме ми на **** дет го нямам,че не съм перфектната. В крайна сметка никой не е. Важното е шоуто да става. ;)

sladur4etyYy
07-28-2008, 11:40
Мразя да съм по бански и това беше причината да не ходя на море! :( Срам ме е всички да ме зяпат и не се харесвам такава, каквато съм...

:shock: :shock: не си отишла на море щото те е срам да се покажеш по бански ...омг!! е как може така да си пропиляваш възможността да си изкараш едно моренце, заради някви си комплекси . тва ве4е е прекалено :? ина4е по темата и аз съм като psihqsala :oops: :D :D :D

6emet4e
07-28-2008, 11:49
Е,всеки си има своите малки недостатъци,от които се чувства неудобно,но това не означава,че няма да ходя на плаж,заради тях. Гърдите ми са малки доста,ама аз вече даже не го считам за недостатък,а за привилегия. Преди повече се сдухвах. Иначе си харесвам тялото и с кеф си ходя на плажец. 8) Дреме ми на **** дет го нямам,че не съм перфектната. В крайна сметка никой не е. Важното е шоуто да става. ;)
+1

MostHated
07-28-2008, 12:13
абеее кфо се сдухвате, аз миналото лято видях баба без сутиен и 2 дена ме беше страх да ходя на плаж!
:D :D :D

MaLty
07-28-2008, 13:51
ми не нямам такива проблеми..имам си перфектно тяло и не ме е срам да се съблеча по бански 8) реклама тайм! :D

mhmhmhmhm
07-28-2008, 14:25
абеее кфо се сдухвате, аз миналото лято видях баба без сутиен и 2 дена ме беше страх да ходя на плаж!

тва си е голяма травма :D

westggirl
07-29-2008, 09:35

Миличкия :S :(

i_hate_you_but_i_love_you
07-29-2008, 09:50
Мене ме е срам да ходя на басейни защото като отида в моя град всички ме познават (от какво ме е срам и аз нз).. За това си ходя на море и хич не ме е*е щото никой не ме познава :lol:

BeBsItO
07-29-2008, 10:48
дреме ми на....... :D ходим си като първия пич :D не съм перфектна....но пък кой е???? Е след обрработка с фотошоп....всички сме.... :razz:

niksy_bub
07-29-2008, 11:08
аз нямам притеснения..дори на морето бях по монокини :D

sexa_na_kompleksa
07-29-2008, 11:30
Тялото ми не е перфектно, но това никога не ми е пречило да отида на плаж. :)
На "разкрасяващи" процедури не ходя. :)

MissIndependent
07-29-2008, 11:36
Малко ме е срам когато се събличам на плажа (по банския де :lol: ) и след 3-4 минути сам свикнала! :grin: Ама сега си купих нов бански и след 1 седмица отивам на моретоо !!! :grin: :grin: Умирам си от кеф. :D

Bubbly
07-29-2008, 11:37
Срам ме е от целулита ми, но в никакъв случай няма да се откажа от море заради това. Все пак още никой не е умрял, след като ме е видял по бански.
А на останалите съвършени хипер супер мега секси кукли (особено тези, които ги е срам от нещо :-o ) ще кажа, че не всеки е дошъл на море, за да ги обсъжда и да гледа точно тях. :lol: Разбира се, винаги има похотливи погледи от мъжката страна и лека завист от женската ,обаче да не отидеш на море заради някакви непознати, които ще те гледат, като че ли си първия човек по бански .... :razz: (лично мнение де )

dan dan dan
07-29-2008, 13:32
Олее въобще не ми пука, не ми е лошо тялото, но не е перфектно разбира се, Господ дал, Господ взел така че.. Ама не ми пука, важното е да ми е кеф. Момичета не се излагайте, кой ви знае на морето :-)

GabisiTa
07-29-2008, 13:35
Не се притеснявам да се съблека по бански... Вярно че тялото ми не е перфектно, не нали не съм само аз ... :)

BurningDesire
07-29-2008, 14:45
От кво има да те е срам - от хората ли? Че мога да ти кажа, че на никой не му пука ти как изглеждаш, защото всички са заети да мислят ТЕ как изглеждат, дали не са мн дебели, с малки цици, дебели крака, дали си личи целулита и т.н. и в крайна сметка никой на никого внимание не обръща, само дето се притесняваш. Мен пък не ми пука, кво, да не би всички да са като манекенките на Victoria's Secret???

Obsession
07-29-2008, 16:07
Никога не ме е билои срам да се съблека по бански. Поддържам се, нямам фрапиращи несъвършенства, но никой не е идеален! Ако ние самите не се харесваме, няма начин другите да ни харесат.

Izzy_
07-29-2008, 19:04
Хич не ми пукаа.Няма от какво да ме е срам.Иначе ходя на кола маска.