View Full Version : Най-добрият ми приятел и е брат, а аз започвам да я харесвам
Malkoto_Hap4e
07-28-2008, 15:16
Това е повече към момичетата а не към момчетата но и те могат да дават мнения.Значи преди около 2 години и половина се запознах с едно момиче.Тя е една година по малка от мен но това сега не е от значение.От както се запознахме често се виждаме и дори отскоро всеки ден сме заедно.Явно не съм я опознал добре преди (явно и двамата не сме се били опознали) но сега изобщо не се караме и заяждаме за разлика от преди.Проблемът ми обаче е че тя много взе да ми харесва и незнам какво да и кажа.Другия ми проблем е че най - добрия ми приятел и е БРАТ.Това незнам дали разбирате ама това ще ми пречи.Има още работи но незнам как да ги напиша така че .... пфф незнам кво да напиша. :-o
Т.1 и т.7 от правилника!
swords1010
ludisuvurshen
07-28-2008, 15:25
Ми моята история е подбна що годе, но моя съвет е насочи се към друг човек с когото да споделиш любовта си, защото пре една евентуална раздяла омразата няма да ти казвам каква е, дори и преди нещата да са били супер идеални...дойде ли раздялата после не питай колко лоши неща идват..а и в днешно време няма вечни връзки..има вечни интереси!
Първо що ми се струва,че раздела е грешен?
Сега по темата. Ако мислиш,че има някакви чувства към тебе може да приказваш с брат й.Не знам защо винаги се плашите от това,че е сестра на приятел.Той жече може да приказва с нея за тебе и от там нещо да стане.Пробвай успех!
FeelMyPain
07-28-2008, 15:39
Раздел = секс :-o
Единствения съвет, който мога да ти дам е - изчукай я.Все пак раздела е за секс, сапунки не щем.
didi_baby
07-28-2008, 15:48
Секса е най-добрата стратегия
ilovecoffe
07-28-2008, 20:38
razdela e gre6en.. no vse pak tova 4e i e brat nqma zna4enie.. p1rvo razberi kakkvo naistina 4ystva6 i posle govori s neq
Love_Boy
07-28-2008, 20:42
Пич, ясно е че си се влюбил! Давай на пред, слушай срцето си и никой друг!
Една моя позната беше гадже с брата на най-добрата й приятелка - същият случай.За нещастие при тях нещата не вървяха добре. Постоянно се караха двамта, защото сестрата изпитваше завист и се опитваше да ги скара.Незнам при теб нещата как стоят.Знай само че много лесно може да се развали едно приятелство , дори и най-добро !
SK0RP10N
07-28-2008, 21:30
Izchukai brat i, ako momicheto se iadosa - prebii ia
zaiobaio
07-29-2008, 09:00
а и в днешно време няма вечни връзки..има вечни интереси!
е дай по тая логика да нямаме връзки с никой и да си стоим сами защото всяка връзка има край.. :?
оставяш се на момента и се наслаждаваш на това което имаш, гледаш да си щастлив и не мислиш толкова напред в бъдещето и това е.. :)
по темата- питай брат й какво мисли по въпроса и дали си дава сестричката :P :-o
swords1010
07-29-2008, 09:34
Здравей, не мисля, че това, че брат и ти е най-добрият приятел ще ви попречи. Най-много да се стресне малко в началото. Гледал ли си сериала "Приятели"? Там ситуацията е същата. Опознайте се и ако чувствата ви са взаимни, отдайте им се. :)
ThunderGoddess
07-29-2008, 09:37
Аз изобщо не мога да разбера какво толкова ревете като хлътнете по сестрата на най-добрия си приятел. И к'во? Да не му е гадже, че да се притесняваш. Споко, поговори с него, виж неговата гледна точка. Аз лично не виждам проблем да ходиш със сестра му и защо това трябва да е фактор, който да повлияе на притятелството ви ....
buffalo88
07-29-2008, 09:38
Izchukai brat i, ako momicheto se iadosa - prebii ia
ХАХАХАХАХАХА бахти съвета :D
Какво като й е брат.Като се разбирате какво му мислиш.
Аз изобщо не мога да разбера какво толкова ревете като хлътнете по сестрата на най-добрия си приятел. И к'во? Да не му е гадже, че да се притесняваш. Споко, поговори с него, виж неговата гледна точка. Аз лично не виждам проблем да ходиш със сестра му и защо това трябва да е фактор, който да повлияе на притятелството ви ....
sladku_bebzi
07-29-2008, 11:14
Насочи се към друга..
Все пак,
когато скъсате нищо чудно
да загубиш най-добрия си фр!
А за теб кое е по-важно?
Scorpi_94
07-29-2008, 16:29
Ако проблемът ти е брат й-що се кахъриш?Убий го. :D :D :D След това и двамата ще сте свободни и щастливи.И ще се кефите на воля. :D :D :D
pepita87
07-29-2008, 17:31
Az otstrani sum nabliudavala podobna situaciq...Suseda mi ima6e fr,s koito bqha nerazdelni...Po onova vreme se vijdahme s nego,po kafence a-u i mi spodeli,4e priqtelq mu se otdale4ava ot nego...a to kva bila rabotata te sa zaliubili sus sestra mu...Nz.za6to,no ve4e suseda mi i vuprosniq mu fr.ve4e ne sa su6tite fr..ta taka,4e trqbva da obmisli6 dobre varianta-koe e po-cenno za tebe i da obmisli6 opciite,koito sa vuzmojni da se slu4at...
Това е повече към момичетата а не към момчетата но и те могат да дават мнения.Значи преди около 2 години и половина се запознах с едно момиче.Тя е една година по малка от мен но това сега не е от значение.От както се запознахме често се виждаме и дори отскоро всеки ден сме заедно.Явно не съм я опознал добре преди (явно и двамата не сме се били опознали) но сега изобщо не се караме и заяждаме за разлика от преди.Проблемът ми обаче е че тя много взе да ми харесва и незнам какво да и кажа.Другия ми проблем е че най - добрия ми приятел и е БРАТ.Това незнам дали разбирате ама това ще ми пречи.Има още работи но незнам как да ги напиша така че .... пфф незнам кво да напиша. :-o
Т.1 и т.7 от правилника!
swords1010
и къв ти е проблема незнам.... :-o .. защо пък брат й да е проблем.... абе акъли ...малко повечко смелост....
Love_Boy
07-29-2008, 18:01
Ако проблемът ти е брат й-що се кахъриш?Убий го. :D :D :D След това и двамата ще сте свободни и щастливи.И ще се кефите на воля. :D :D :D
+1
С макаров или револвер!
sasha_90
07-29-2008, 18:19
Опознайте се и ако чувствата ви са взаимни, отдайте им се. :)
Съгласна съм.Според мен нещата между вас ако се наредят добре,брат й няма да има нищо против.
Vikitooo
07-29-2008, 18:25
И какво като и е брат?
Т.1 и т.7 от правилника!
swords1010
И какво като и е брат ...е вярно ако се скарате по-жестоко той няма да ти проговори ,но както навремето каза Къцката "РИСК ПЕЧЕЛИ,РИСК ГУБИ"
Vikitooo
07-29-2008, 20:04
Насочи се към друга..
Все пак,
А за теб кое е по-важно?
Ти слушаш ли се бе, муце? Ако са истински приятели това няма да стане, даже и те двамата да се разделят. Едно време войната за Тroy не е станала заради Еленка нали знаеш ? 8-)
tedikurtakova
07-29-2008, 22:01
Не му мисли.Просто й кажи.Ако найстина я обичаш,въобще няма да ти пука от нищо.Любовта е чувството ,което ти дава криле,за нови приключения! :grin:
SuperSizee
07-29-2008, 22:05
Само като прочетох твоето не съм чел коментарите на долу ... Само мога да ти кажа , че най-добър приятел : момиче - момче няма ... Рано или късно това е връзка може би или никога повече да не си говорят ... Питаш я просто да ли има някакви чувства към него ...
charovnosladka
07-30-2008, 11:11
Насочи се към друга..
Все пак,
А за теб кое е по-важно?
+1
_FaShIoN_
07-30-2008, 13:43
Миии...и много добри приятели на брат ми ме харесват...да той ме ревхува и от тях,но все пак... :)
sladku_bebzi
07-30-2008, 14:01
Ти слушаш ли се бе, муце? Ако са истински приятели това няма да стане, даже и те двамата да се разделят. Едно време войната за Тroy не е станала заради Еленка нали знаеш ? 8-)
Представи си,
че най-добрата ти фр
е сестра на гаджето ти.
Ми да кажем,
че някой ден се разделите
и ти си го наранила адски много.
Мислиш ли, че отношенията ти
с твойта фр ще са същите?
krisiiiiito
07-30-2008, 17:32
какво като е нейн брат :wink:
аа за момичетоо- признай чувствата си :P
Еми кво да ти кажа... :D Любовта си иска своите рискове... Тва е положението... :D
Vikitooo
07-30-2008, 22:10
Представи си,
че най-добрата ти фр
е сестра на гаджето ти.
Ми да кажем,
че някой ден се разделите
и ти си го наранила адски много.
Мислиш ли, че отношенията ти
с твойта фр ще са същите?
Същите ще са, защото тя няма брат 8-)
По темата сега, аз не мисля , че такова нещо би имало силата да съсипе приятелство. Може и да греша.
CuPcake5
08-13-2008, 15:00
Раздел = секс :-o
Единствения съвет, който мога да ти дам е - изчукай я.Все пак раздела е за секс, сапунки не щем.
+564895489485489485485000000000000000000000 !
pandelka
08-13-2008, 15:10
Според мен това че и е брат най-добрия ти приятел е в твой плюс,защото той ще ти има доверие според мен и ще знае че сестра му не е с някаф кретен ...а пък за тва как да и кажеш кажи и просто аз мисля,че може да имаш шанс ;)
AnIcHkAtA
08-13-2008, 15:21
Аз съм ходила с най-добрия приятел на братовчед ми и чесно казано сега след като скъсахме нямам проблеми нито с единя нито с другия, нито те имат проблеми по между си.Действай смело ;)
SabrinaAa
08-13-2008, 18:46
Tova 4e i e brat ne mislq 4e ima golqmo zna4enie....ako q haresva6 mnogo pak i ako tq ne e bezrazli4na kam teb badete zaedno ....brat i nqma da se opitava da vi razdeli sas sigornost~!!!!
Според мен това, че той й е брат не трябва да те притеснява...Само, където, ако се скарате човека ще се чуди коя страна да вземе и общо взето ще ви е бая посредник, ако не се оправяте сами, ако ме разбираш.Пък, и ако скъсате или се карате, е възможно да си развалите приятелството.Може би с него трябва да поговориш първо.
gLoRiOuS_aNGeL
08-13-2008, 19:09
Еми,как какво...Хващаш се с момичето,това с нея не засяга брат й и там другите роднини...То е можду двама души!Ако искаш може да поговориш и с брат й,ако толкова държиш,ама ако наистина сте толкова близки с него,няма да е трудно!Просто бъди с момичето,не се чуди толкоз!
crazy_sky
08-13-2008, 19:27
Ако я харесваш толкова много говори с нея и и кажи какво изпитваш, а колкото до това, че е сестра на наи-добрия ти приятел, ако наистина е такъв, дори след евентоална раздяла би трябвало да си остане такъв...
Аз имах същата история, само че аз бях момичето :) , и жсе пак се разделихме с много добри отношения... Сега с брат ми пак са си приятели, както и с мен :)
Това е моят съвет
Късмет \:D/