PDA

View Full Version : Загубих единственото момче,което обичам

charovnosladka
07-29-2008, 11:37
Здравей те ! Аз съм на 16 и преди 6 месеца загубих единственото момче ,което съм обичала и , ще обичам истински , ходехме 2 годиди , през тези години ни беше много хубаво заедно , запознахме се съвсем случайно на един купон ! Никой до сега не ме е карал да изпитвам такива чувства и да се чувствам така обичана и истински значима...но да не навлизам в подробности ! Преди 5 месеца се случи фаталното ! Заминахме на Боровец защото имах рожден ден , всичко мина ОК , когато си тръгнахме обратно за София пътят беше заледен и на един от завойте на язовир Искар ни одари челно джип ... не си спомням много защото изпаднах във безсъзнание когато се сабудих бях във болница , а до мен семейството ми бях се разминала само със счупена рака , ухлузвания и пукната вежда,когато попитах каде е и как е Пепи , така се казваше той сестрами ме прегърна и ми каза , че той не е имал моя късмет... ;(;(;( плаках много бях , съкрушена от случилото се! Дълго време неможех да се съвзема и постоянно се обвинявам , че аз съм виновна.... затова реших да ви пиша на вас дали на някой му се е случило нещо подобно , да загубите любимия човек и как бихте постъпили на мое място ! Благодаря предварително , и извинявайте ако съм ви изгубила времето , но наистина имам нужда от подкрепа ! Благодаря още един път ! :-k

UnABooMBeR
07-29-2008, 11:41
Ooo миличката :( това е ужасно ...по такъв начин да загубиш човека които толкова много обичаш :( съчуствам ти напълно ,дано намериш отново любовта..

Maeva
07-29-2008, 11:41
Защо се самообвиняваш ???? Да не би случайно ти да си предизвикала катастрофата...
Недей така, няма смисъл ...

Wrathchild
07-29-2008, 11:44
Съжалявам...
Не се самообвинявай, това просто ще те убие...

BlackaTBW
07-29-2008, 11:47
Да загубиш толкова обичан човек не е лесно. И няма магически лек като щракване на пръсти и вече да не те боли. Просто трябва време, да го превъзмогнеш, защото това е наистина голяма травма. Знай само, че такива неща се случват и не можеш да промениш нищо по въпроса. Случват се добри, случват се лоши неща. Мисля, че за да превъзмогнеш болката няма универсално решение, всеки човек си има начин да го преодолее, но просто не се отчайвай. Не е твоя вината, не си го и помисляй. Всичко ще бъде наред, запомни това.

charovnosladka
07-29-2008, 11:47
да , но това нямаше да се случи ако небях поискала да отидем....

Sasha2k8
07-29-2008, 11:48
Миличката, наистина много съжалявам.
Но недей да се самообвиняваш, вината за катастрофата не е твоя. Сега най-важното е да бъдеш силна и да продължиш напред.

BlackaTBW
07-29-2008, 11:48
А ти от къде можеш да подозираш, че ще се случи това? Не си виновна. Просто се е случило, не можеш да се обвиняваш.

sexa_na_kompleksa
07-29-2008, 11:50
А аз си мислех, че на мен ми се е случило нещо лошо. :-#
Мацка, ти не си виновна, не си знаела, че така ще стане, не си го искала! Спри да се обвиняваш! Поплачи си, колкото трябва, но после избърши сълзите си, изправи се и продължи напред! Сигурно съм, че той би искал ти да си щастлива, а не да съжаляваш за нещо, което не е по твоя вина!

charovnosladka
07-29-2008, 11:52
Прависте , но според сестраму аз съм виновна , за всичко неговите родители и мойте ме подкрепят и ми помагат със каквото могат , но според нея вината е изцяло моя . Тя съсщо беше със нас но във др кола.... Благодаря ви най-искрено за отговорите и съветите , който ми дадохте

silky92
07-29-2008, 11:55
Много съжалявам ,докато го четох цялата настръхнах .Не се самообвинянай,може би просто така е трябвало да стане ,иначе на мен досега не ми се е случвало и дано не стане.Горе главата :-) :-) :-)

sexa_na_kompleksa
07-29-2008, 11:57
Прависте , но според сестраму аз съм виновна , за всичко неговите родители и мойте ме подкрепят и ми помагат със каквото могат , но според нея вината е изцяло моя . Тя съсщо беше със нас но във др кола.... Благодаря ви най-искрено за отговорите и съветите , който ми дадохте

Сестра му просто е наранена и търси някого, който да обвини! Но виновната не си ти! Приеми, че просто така е било писано и продължи напред!

vuvs
07-29-2008, 12:07
ти си нямала как да знаеш че ще се случи,не се обвинявай за това .. разбирам какво ти е,мн е гадно да изгубиш любим човек ..

ThunderGoddess
07-29-2008, 12:18
Милааа, дори да се самообвиняваш нищо няма да промениш. Не си виновна, че си поискала да отидете там. Просто наистина много лоши неща се случават :( . Трябва да продължиш напред. Вероятно ще ти е трудно, но трябва да се бориш, да си намериш друг и да се опиташ да бъдеш щастлива. А сестра му не я слушай, и тя е наранена и шокирана и в такива моменти хората говорят глупости :(

AnzaRe
07-29-2008, 12:19
Гадно е,но на всяка нормална връзка има край.

Cvetito53
07-29-2008, 12:22
Mili4ka naistina sajalqvam za slu4iloto se!Neznam kkavo da ti kaja osven 4e toi e tam nqkade i sigurno o6te te obi4a kakto predi!Pojelavam ti da sre6tne6 pak golqmata lubov i da bade6 istinski 6tastliva!!!Vapreki 4e 6te ti bade trudno da bade6 s drug 4ovek a ne s tvoq Pepi!! :-) :-)

paranoia
07-29-2008, 12:24
Сестра му е ужасно тъпа,надявам се да се осъзнае,колкото до теб мисля че всички написаха едно и също,колкото и да е трудно,продължи напред,той би го искал

zaraaa
07-29-2008, 12:26
Ооо, милата, се се обвинявай, защото е нямало как да знаеш, че ще катастрофирате :( Ще ти е мъчно доста дълго сигурно, но дано намериш любовта отново, аз съм сигурна, в това...а ти, пак ти казвам, не се самообвинявай, не си винивна, имаме само 1-н живот, на приятелят ти му е бил отнет, но твоя не, затова продълви напред заради него, сигурна съм, че той не иска да страдаш, а да бъдеш щастлива, ЖИВЕЙ И ЗАРАДИ НЕГО, ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД И БЪДИ ЩАСТЛИВА И ЗАРАДИ НЕГО!!!! :-) :-) :-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
07-29-2008, 13:05
Ако на мен ми се беше случило това (недай си Боже), щях да съдя шофьора на джипа, докато не му изсмуча до капка всичко, което има в живота си, за да почувства онова, което съм почувствала аз.
А пък ако вината за катастрофата не е негова... Тогава каква е изненадата, че поредният некадърен шофьор си е отишъл от този свят? (без да имам за цел да съм груба - просто гледам истината в очите)

Mementomori
07-29-2008, 13:13
Съчувствам ти и съжалявам за случилото се!Но ти не си виновна по никакъв начин за това,защото така или иначе е щяло да се случи.Трябва да продължиш напред,да намериш сили да преодолееш случката,така би искало и момчето-да изживееш живота си,чрез теб част от него ще остане винаги жизнена и незабравена!Сестра ми просто е афектирана,не смятам,че наистина мисли,че ти си виновна,просто и тя тъгува,но не приемай думите й за "чиста монета".Гледай напред!Успех!Ние сме с теб!

Whyniser
07-29-2008, 13:28
Здравей те ! Аз съм на 16 и преди 6 месеца загубих единственото момче ,което съм обичала и , ще обичам истински , ходехме 2 годиди , през тези години ни беше много хубаво заедно , запознахме се съвсем случайно на един купон ! Никой до сега не ме е карал да изпитвам такива чувства и да се чувствам така обичана и истински значима...но да не навлизам в подробности ! Преди 5 месеца се случи фаталното ! Заминахме на Боровец защото имах рожден ден , всичко мина ОК , когато си тръгнахме обратно за София пътят беше заледен и на един от завойте на язовир Искар ни одари челно джип ... не си спомням много защото изпаднах във безсъзнание когато се сабудих бях във болница , а до мен семейството ми бях се разминала само със счупена рака , ухлузвания и пукната вежда,когато попитах каде е и как е Пепи , така се казваше той сестрами ме прегърна и ми каза , че той не е имал моя късмет... ;(;(;( плаках много бях , съкрушена от случилото се! Дълго време неможех да се съвзема и постоянно се обвинявам , че аз съм виновна.... затова реших да ви пиша на вас дали на някой му се е случило нещо подобно , да загубите любимия човек и как бихте постъпили на мое място ! Благодаря предварително , и извинявайте ако съм ви изгубила времето , но наистина имам нужда от подкрепа ! Благодаря още един път ! :-k
Не си единствена.Напълно те разбирам,само че майка,баща ми и най-добрата приятелката не успяха.А аз успях и сега сам при лелинчо

didi_baby
07-29-2008, 13:34
Съжалявам за това,да загубиш човек,когото си обичал е 1 от най-трудните за превъзмогване неща,да не кажа невъзожно,но не се обвинявай,случва се,но по-добре продължи напред и просто понякога си спомняй за моментите ви заедно.А ти си знаеш,че където и да е винаги ще те обича,а той точно това иска-да продължиш да живееш

charovnosladka
07-29-2008, 15:25
MoOnLiGhT_ShAdOw , ще отговоря на въпроса ти , въпросния господин със джипа беше пиян , имаше лед и направо връхлетя във нас ..... имаше дело сега след 3 месеца е другото, но какво , ще спечелим от това дело то няма да го върне ........ Отново благодаря на всички за разбирането

SuperSizee
07-29-2008, 15:37
:shock: :shock: ... Момичета тя ще намери пак момче , но сегашната любов е УМРЯЛ ... Да не дава господ аз щях да си сложа тато до сърцето с нейното име ... Може би трудно щях да излизам,но ... Ще срещен,но не знам как се живее с такава мисъл ... Много тъжно ...

cinderella_gugutka
07-29-2008, 15:51
не се самообвинявай-някои неща просто им е писано да се слу4ат :( представям си колко ти е трудно да се справиш,но трябва да продължиш напред,да се опиташ да бъдеш щастлива и да намериш друг в който да се влюбиш и да бъдеш щастлива с него.в живота се слу4ват неща които няма как да си обясним,може само да ги приемем и ако са лоши да ги преодолеем.аз съм сигурна 4е ще се влюбиш отново.едва ли ще го забравиш,запази хубавите спомени за него,но просто трябва да продължиш без него.успех :-)

fenkatakrisi952
07-29-2008, 15:55
Подяволите,колко е гаден живота :-# :smt089

charovnosladka
07-29-2008, 16:04
Иска ми се да вярвам ,че всичко , ще се оправи,но просто е ужасно да знам ,че никога повече няма да го видя,няма да чуя гласа му .... ужасно е постоянно да санувам случилото се .... на всичкото отгоре ми званяха някфи хлапета и постоянно се базикаха .............. просто е гадно живота ми се преобърна само за 1 мин , от тогава на сам нищо добро несъм видяла ! Непожелавам на никой да изживее това което на мен ми се случва .... Изживейте си живота пълноценно и бадете щастливи :-)

pandelka
07-29-2008, 16:11
На всички ни се е случвало да загубим човек,който обичаме,но по този начин тоест не завинаги.Ние знаем,че като го загубим поне можем да го виждаме и е жив...но ти.. :( :( :? :? Не знам какво да кажа..Просто наистина ти се е случило нещо ужасно :(

purple__love
07-29-2008, 16:36
tova e ujasno...moite suboleznovaniq...budi silna i smela...pla4i si...ne se zatvarqi v sebe si...izlizai bolkata si...hubavo e,4e go spodelq6...tova e kra4ka na gore! ne sum go izpitvala...i ne go jelaq i na nai-lo6iq si vrag...sigurno si minala prez ada...no gore glavata...ne se ot4aivai!!!sigurna sum,4e toi ne bi iskal da bude6 ne6tastna!pregru6tam te!

sLaDyRchEt0
07-29-2008, 17:53
Охх незнам какво да ти кажа,а и да знаех нямаше да ти помогна.Аз също съм губила близък.Не беше гадже а баща ми ;( .Сега ще си мн тъжна,ще плачеш,но след време болката ще отмине и ще остане само мн скъп спомен.Ти си млада и ще намериш друг с който ще си мн щастлива.Пожелавам ти това да стане мн скоро :-) :-) :-)

ivakavlad
07-29-2008, 18:05
това е ужасно не ми се е случвало а и да чукна на дърво дано да не ми се случи найстина ти съчувствам сташно много честно казано каквото и да кажа ще е излишно но приеми че така е било писано и така е трябвало да стане съмнявам се че успях да помогна по някакъв начи но просто незнам какво друго да кажа :-o

AR147
07-29-2008, 18:08
просто бъди силна...може би няма да видиш голяма полза от думите ми , но силата му е майката упоритостта е начина , да си на високо е целта...

sasha_90
07-29-2008, 18:12
Не се обвинявай,не си виновна!Ако съдбата ви е определила той да си отиде,пак щеше да се случи.А сега ти трябва да продължиш напред.Сигурна съм,че той щеше да иска да си щастлива и да продължиш напред.

devine'
07-29-2008, 18:16
Съжалявам за загубата ти:( Не се обвинявай - ти нямаш вина за нищо.

Vikitooo
07-29-2008, 18:19
Съжалявам много. Не ми се е случвало и да се надявам, че няма да ми се случи. А ти вместо да се радваш, че си останала жива и имаш възможността да търсиш нова любов, ти си нещастна. В живота стават всякакви работи, човек трябва да бъде силен. :)

charovnosladka
07-30-2008, 05:45
Ох Вече НеЗнАм :smt022 иска ми се да небях имала този късмет :x :cry:

charovnosladka
07-30-2008, 09:58
Капки дъжд се ронят от небето мрачно,
за да измият бавно цялата земя.
Светкавици се стрелкат страшно, гръмогласно,
за да прекъснат тази тишина.

Виелици и бури на помощ се притичат,
опитват да убият тази пустота.
Вихрушки, урагани въздуха раздират,
за да сложат края на смъртта.

Искам в черно да бъда облечена,
искам сълзите да бъдат от кръв,
искам ръцете ми да са ледени,
да късам от устните плът.
Искам да разбия сърцето си,
да нарежа с огледало вените,
да замразя лицето си,
душата ми да лети като птиците.
Искам да плача, но не искам да гледаш. Искам да мразя, но не теб.
Искам да обичам, но не умея.
Искам в черно да бъда облечена,
искам крака от стъкло и огън вместо коси. Искам изгрев в тунела и слънце, което не спи.
Искам дом в пръстта,
искам свещ да гори в сърцето ти.
Искам обич и след смъртта.
Искам живот, но какво е това?

В живота си се опитвам да намеря отговорите!
Мислите ми са празни, очите ми са слепи...
Не ми трябват симпатиите ви!
Не искам да ме зяпате така.
Потапям се в празнотата си.
Свалям кожата си.. ще намерите мъртъв човек, търсещ самоубийство
Днес е добър ден за умиране.

Боря се за неща, които не мога да имам
Целя се високо, но на кой му пука
Издигам се и рухвам,
Не мога да спечеля собствените си битки.

Следващият път когато се изправя
Ще убия душата си, за да мога да остана жива!
Не ви ща благодарностите, никога не станах достатъчно добра за вас
Това е формата на празнотата ми.

Pliok0019
07-30-2008, 09:59
Наистина много съжалявам.

martinelka_kuklata
08-01-2008, 12:46
Това е много гадно.. :cry: Съжалявам много. :cry: Не трябва да се обвиняваш,защото когато си поискала да отидете ти не си знаела какво ще стане,а и за катастрофата е виновен шофьора на джипа а не ти.Колкото до това дали да продължиш напред..Той сигурно би бил щастлив да си отново влюбена,но недей забравя и него.. :smt007

Надявам се да съм те утешила поне малко.Успех :)

sladko_teenche_v
08-01-2008, 13:01
Ужасно! :-# Много съжалявам за случилот се!Но не си виновна ти!Това че сестра му те мисли за причината да стане така,не означава че е върно....всички търсим виновник за лошите случки в живота... :cry: :cry: :cry: :cry: Просто продължи напред и намери новата любов,все пак живота е пред теб

MoHuTo
08-01-2008, 13:12
Ох миличка, не ми се е случвало това, а и не искам да ми се случва...само недей да се самообвиняваш, живота продължава колкото и да не ти се иска да си без него :(

sladur4etyYy
08-01-2008, 13:34
много съжалявам за това,което ти се е случило,но няма смисъл да се самообвиняваш,ти не си виновна. сега каквото и да ти кажем е безсмислено,просто си излей мъката,поплачи си...но все пак нещата не могат да се върнат, така че все някога трябва да продължиш напред..

ElItoOoO
08-01-2008, 19:54
мн съжалявам за станалото :smt022 и наистина се надявам да откриеш отново любовта и да бъдеш щастлива,но не го забравяй и си спомняй за него с усмивка,а не със сълзи.Горе главата!

lenito_sf
08-02-2008, 09:00
мила няма никакъв смисъл да се самообвиняваш ти не можеш да предвидиш че може да се случи това(но това за сестра му знаеш както и всичхи други че това все пак е България и на хората тук все някой друг им е виновен) много добре разбирам болката ти защото и аз изгубих много близък за мен човек но не приятел а роднина и знай че никога не спира да боли ,просто спира да ти пука че те боли :(

PePeLePew
08-02-2008, 10:01
Всичко е толкова странно.... Съдба

xxxSnowflakexxx
08-02-2008, 10:04
Милааа, дори да се самообвиняваш нищо няма да промениш. Не си виновна, че си поискала да отидете там. Просто наистина много лоши неща се случават :( . Трябва да продължиш напред. Вероятно ще ти е трудно, но трябва да се бориш, да си намериш друг и да се опиташ да бъдеш щастлива. А сестра му не я слушай, и тя е наранена и шокирана и в такива моменти хората говорят глупости :(
+1 :)

Crissy [*]
08-02-2008, 10:55
Миличка,само не се самоообвинявай,всичко се е случило вече и не можеш да върнеш времето назад.Опитай се да бъдеш по-силна,опитай се да намериш някой друг и да бъдеш щастлива.Надявам се да успееш,все пак и такива неща се случват..

OnLy_YoUrS
08-02-2008, 16:10
Изклю4ително гадна и тежка ситуация....колкото и да го оби4а6 оба4е трябва да осьзнае6 4е живота продьлжава и ти трябва да гледа6 напред... :) :) :) :) :) :)

charovnosladka
08-04-2008, 10:59
всички казват да не се самообвинявам , но немога .................. ако имах право на едно единствено желание то би било да го върна нищо друго , само това .......... :smt022 :cry: