View Full Version : извратена работа
niksy_bub
07-29-2008, 14:40
значи реших и аз да пусна една тема,нз с каква цел го правя явно искам да се оплача и такаа вървя аз събота вечер по една доста главна улица в Пловдив (И.Вазов) , при което ме спира мъж с думите имате ли минутка време за една анкета спрях се и тои ми зададе въпросът : Искате ли да гледате как мъж маструбира на живо и аз отговорих НЕ,следващият му въпрос беше а секс на живо и понеже в една дискотека в пловдив има секс на живо и си помислих,че е от там и казах извратено ще е,но съм виждала тогава той ме погледна усмихна се и каза елате да взема жена ми и ще ви доставим това удоволствие :shock: :shock: :shock: изплаших се и избягам след 10 крачки ми се счупи токчето този господин ми провали цялата вечер..прибрах се,разказах на сестра ми и пресметнах,че ще е по добре да пия едно кафе в квартала за малко и да се прибирам НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯЯЯЯЯТТТТТТТТТТТТТ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
споко аз го видях към 3 в неделя :) и реакцият ами изглеждаше така - :shock: ти си болен :lol: -мм даммм...емм кво да ти кажа...кретени сякви :-o болни глави
SK0RP10N
07-29-2008, 14:43
Toia e iskal te razcepi :D
TomHanks
07-29-2008, 14:46
Друг път си носи от тея лютивите спрейове. Не е хубаво вечерта да се прибираш сама :)
Друг път си носи от тея лютивите спрейове. Не е хубаво вечерта да се прибираш сама :)
+1
Seducti0n
07-29-2008, 14:55
Брей какви работи стават в Пловдив.... :shock:
Това си е висша форма на ексцибионизъм...
Наистина избягвай да се прибираш сама, защото днес може да е някой безобиден извратеняк търсещ внимание, но утре да е друг с по-сериозни намерения... :?
elli4ka93
07-29-2008, 14:57
хаха яко нз мене ме спира един луд и той беше възрастен и ми каза с какжо belio си ии .... абе на мен тук по благовград ми се случват мн такива работии ии нз наистина на къде отива света ;Д :lol: :lol: :lol: :lol: :x :x
rozova_lady
07-29-2008, 15:07
Мене ако ме спрат някви такива олигофрени,ще им тегля една здрава кръщна и да пътуват с вятъра,а ако съм сама вечер въпреки че това не се е случвало ще се снабдя с някои нещица като газов или спрей за такива нагли тиове.
Що мене някои 2 лесбийки не ме спрат и не ми кажат "Искаш ли да гледаш как се лижем?" да видят как ще им се зарадвам :D
+1
Еми аз имам от тея малките палки,ако бях на твое място бих му разцепил главата!!!!!! :o :o :o
Scorpi_94
07-29-2008, 15:52
:o :o :o Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой.:o :o :oСветът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!! :o :o :o
scorpi леко леко те 14годи6ните моми4енца са много опасни за 40г 4и4ковци които с 1 6амар може те убие и да си направи кефа
FeelMyPain
07-29-2008, 16:04
:o :o :o Така както обичам да се бия,няма да избягам от него.Най-малкото,което бих му направила е да го спукам от бой.:o :o :oСветът ще му се стори тесен.Аз не се оставям така лесно някой да се бъзика с мен.Да видим дали друг път ще се осмели да ме заговори по-същия начин.Ако не му е било достатъчно предния път,просто за него няма да има болница-направо ще го закарат в моргата.Изобщо не се шегувам!!!This is not a joke!!! :o :o :o
ьххаьхаьхьахаьхаахьхаьаьх аьхахьхаьхахьахаьхьахаьхь ахьах
Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
тъжен веселяк
07-29-2008, 16:09
Искам да ме набиеш,аз си падам мазохист и ще се радвам :)
Love_Boy
07-29-2008, 16:24
Защо не пичка, човекът просто е искал да се похвали с подвизите си в кревата!! Накъде отива света?? Към ПТОСТОТИЯ И ПАК ПРОСТОТИЯ!!
МРАЗЯ ЧАЛГАТА!!!
добре де, като виждате къде седи и какво прави, защо не се обадите на полицията, вие като част от обществото по тоя начин оставате безучастни, даже искам и да ви попитам колко от вас имат телефона на районното управление в близост? никой...?! и аз така си помислих.. ами така ще е, докато не се появи действащо общество и докато си подминавате и единствено "псувнята" е вашата реакция .. 8)
Love_Boy
07-29-2008, 17:53
добре де, като виждате къде седи и какво прави, защо не се обадите на полицията, вие като част от обществото по тоя начин оставате безучастни, даже искам и да ви попитам колко от вас имат телефона на районното управление в близост? никой...?! и аз така си помислих.. ами така ще е, докато не се появи действащо общество и докато си подминавате и единствено "псувнята" е вашата реакция .. 8)
Допадаш ми! :grin:
значи реших и аз да пусна една тема,нз с каква цел го правя явно искам да се оплача и такаа вървя аз събота вечер по една доста главна улица в Пловдив (И.Вазов) , при което ме спира мъж с думите имате ли минутка време за една анкета спрях се и тои ми зададе въпросът : Искате ли да гледате как мъж маструбира на живо и аз отговорих НЕ,следващият му въпрос беше а секс на живо и понеже в една дискотека в пловдив има секс на живо и си помислих,че е от там и казах извратено ще е,но съм виждала тогава той ме погледна усмихна се и каза елате да взема жена ми и ще ви доставим това удоволствие :shock: :shock: :shock: изплаших се и избягам след 10 крачки ми се счупи токчето този господин ми провали цялата вечер..прибрах се,разказах на сестра ми и пресметнах,че ще е по добре да пия едно кафе в квартала за малко и да се прибирам НА КЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯЯЯЯЯТТТТТТТТТТТТТ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
незнам за тоя ,но съжалявам за токчето ти :-D :D
amatorium
07-30-2008, 10:43
Сега ги нареждате и се възмущавате - един ден, ще мечтаете някой да ви обръща внимание ... :-)
Love0nlyMyself
07-30-2008, 18:35
ем ... кофти тръпка
sh3_1s_7h3_0n3
07-30-2008, 19:11
Пф, ексхебиционисти - бол. Във Варна, имам чувствово, че с лопата можеш да ги ринеш.
girl_in_black
07-30-2008, 19:50
Неприятна история наистина.Аз също съм от Пловдив, добре,че не съм го срещала този.Ама и аз съм си страхлива и си нося с мен спрей за самозащита, а и винаги държа някой да ме посрещне, ако се прибирам по тъмно.Мисля, че момичетата повече трябва да се замислят за безопасността и сигурността си, а не да се правят на големи героини, защото никой не е застрахован от нищо.
Страхувайте се от тоя типаж, 94 набор, но е СЕСТРА на Рамбо и братовчедka на супермен :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
и дъщеря на чък норис :Д
Vikitooo
07-31-2008, 00:21
В Пловдив има секс на живо в дискотека???? :shock: :shock: :shock:
FuckiNg DreAm ' Dess <
07-31-2008, 07:51
Бе и аз не знаех :shock: Хем съм от Плд :D
П.П. - Я тия от Плд ми пишете на desi_decheva да се запознаем 8-)
sladkata_bebz
07-31-2008, 08:35
eeeee ne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
vampire_queen
07-31-2008, 09:16
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
CragHack
07-31-2008, 13:04
и дъщеря на чък норис :Д
Чшшш, я ни са ибайти, щото Дис ис нот а Джоук!!!!
GabisiTa
07-31-2008, 14:04
:shock: Ето защо ме е страх да се прибирам сама... :?
Каде си чувала за анкети по тъмно ?! Без папки , отличителни знаци ,анкетни карти , идентификационни знаци ........ Треаше та разпори ....
HagpycaH
07-31-2008, 14:36
Луда раота ко да ти кажа има ги всякакви побъркани :grin:
sexnaeks
07-31-2008, 16:41
според мен щеше да е извратено и гадно ако беше ти вкарал 2 шамара и насила те беше опънал в колата си без да можеш нищо да направиш...това че хората експериментират няма нищо лошо..е сега по улицата да си търсиш зрители вярно е малко.... но все пак с нещо си му привлякла вниманието ...съмнявам се че нормално изглеждащо момиче (имам впредвид без 2 кила грим и без дрехи през които се вижда дупара цици и т.н. и без разкълчената походка)би станало част от анкетата ;)
beautiful~kiss
07-31-2008, 18:07
Истината е че момичетата наистина не трябва да се прибират самички.Веднъж срещу мен като изкочи един такъв облечен в черно и аз самичка,той наподобяваше изображението на Смъртта,както по филмите...нищо не ми каза,но в момента в който се запъти към тротоара по който вурвях и няма да ви разправям как съм бягала :D Сигурно няма да го забравя скоро :D (то сега ми е смешно ама тогава......)
мама им изродскааа :-x :-x :-x
haterkata
07-31-2008, 21:20
Сега ги нареждате и се възмущавате - един ден, ще мечтаете някой да ви обръща внимание ... :-)
8-)
steli4ka_in_love
07-31-2008, 21:45
Един ден както ис вървях ме спря един човек и ме попита колко е часа.Аз съвсем учтиво си извадих GSMа да проверя,а тои взе че си свали гащите :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: . Няколко дни по-късно си седяхме в парка с една приятелка и дойде някакъв друг мъж и учтиво ни каза:"Извинете...",при което аз тръгнах да му казвам колко е часа,когато той продължи с въпроса:'...Вие свирки правите ли?" :shock: :shock: :shock: :shock: Аз се развиках и му казах,че не правим,а той все тъй спокойно каза:"Ако си промените решението,аз съм зад оня храст!"
Ми кво да ви кажа освен.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Wrathchild
07-31-2008, 21:51
Споко, на 11 видях някакъв как мастурбира в парка. И когато го изгледах едно уплашено най-нагло ми казва 'А, не се притеснявай!'. :shock:
windstopper
07-31-2008, 23:11
:razz: :razz: :razz: :razz: хахахаха 1 подобен пущиняк предложи на гаджето на 1 приятел докато отивахме за цигари хахаха спукахме го от псувни и бъзици и оня набързо се омете като почнаха да го зяпат хората
keti92love
07-31-2008, 23:17
Каде си чувала за анкети по тъмно ?! Без папки , отличителни знаци ,анкетни карти , идентификационни знаци ........ Треаше та разпори ....
хаха... идеала ми, за НЕидеалното момче... ако си ти на снимката допълваш! УЖАС
partychild
07-31-2008, 23:25
олееейй...аз тоя го знам...баси педофила :shock: ние минавахме с едно момиче..при което ни пита дали искаме брошури, а ние му казахме не! след което тръгна след нас..и ни пита , а мен искате ли ме и ние му казахме отново не! и си отминахме :-D хубаво е да се пазим от такива... ужъс просто :?
partychild
07-31-2008, 23:26
Споко, на 11 видях някакъв как мастурбира в парка. И когато го изгледах едно уплашено най-нагло ми казва 'А, не се притеснявай!'. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ооооххх............... :lol: :lol: :lol:
TpeBoMaH4e
07-31-2008, 23:27
и аз съм от плд а не знаех :shock: някой все пак ще каже ли поне коя е тази дискотека :-P :-P
partychild
07-31-2008, 23:29
и аз съм от плд а не знаех :shock: някой все пак ще каже ли поне коя е тази дискотека :-P :-P и аз незнам :lol: сиг е имал предвит зад дискотеката 8-)
mitakkka
08-01-2008, 06:02
ето защо момичетата си хващат яки мускулести пичове-чустват се защитени до тях-и като такъв дойде -поглеждаме го криво и онзи изчезва-ами ако е някъв пикльо :-o :)
neshtopotaka
08-01-2008, 14:12
oliii na kade otiva sveta?? :shock: ujassss :?
kukumiavka
08-01-2008, 15:04
Абеее,верно,накъде отива тоя свят....... :shock: :(
sweet_baby_cool
08-01-2008, 15:59
И такива работи се случват понякога и много по-лоши. :-# :o
Pliok0019
08-01-2008, 16:11
Следващият път, когато някой иска да те пита нещо, кажи че закъсняваш за среща и бързаш.
Wrathchild
08-01-2008, 20:28
Следващият път, когато някой иска да те пита нещо, кажи че закъсняваш за среща и бързаш.Аз така направих с един в един подлез... до ден днешен ме е страх да ходя сама по тъмното, в крайна сметка съм един дребосък на 2 шамара... е, макар че като гледам има 14 годишни, които разбира се, ще смелят 100 килограмов чичка... Това по тъмно да те заговаря някой понякога е много стресиращо.
Шокиращото за мен беше това за секса на живо в дискотеката :shock: :shock: o.0 :D D:
slunchiceto0
08-03-2008, 08:35
в софия е пълно с такива болни мозъци,..и просто каот слушам и другите какво преживяват просто оставам потресена :X
UnForgiving
08-03-2008, 09:20
В София на буквално всеки ъгъл е пълно с такива, които си те спират посред бял ден с предложение да те гушнат, ако ти е студено, нищо, че навън е 38 градуса. Най се забавлявах с един, който седна до мен да ми обяснява колко скапан му бил деня и как аз трябвало да отида у тях да се напием, за да не умре от мъка. Поне три пъти съм виждала мъже да мастурбират в колата си пак през деня, като единия път човека си беше спрял точно пред едно училище. :(
Ако беше отишла после и теб щяха да погнат.. :grin:
princesa_viki
08-03-2008, 09:29
За такова внимание някой болен мозък ще дава зор.На кой нормален човек ще му приятно да го спрат по улицата и да му кажат такова нещо?
Saymon90
08-03-2008, 09:32
Е, какво му е извратеното... човекът иска тройка. Вижте - с жена си заздравяват връзката, нищо лошо няма. А и нали не те е причакал някъде, ами просто те е питал. Ако не бяхте такива деца, щяхте просто да кажете, че нямате интерес и да си продължите нормално. Не е кой знае какво ;)
Вярно, по-добре да си търси в Интернет, че така може да си има проблеми, но ... явно не е в час с технологиите човекът.
Айде, стегнете се - нали всички сте разкрепостени, "сЕкСи БоГинКи" и от сорта ;)
наистина на къде вървим да ти предложат 3ка на улицата.. мале мале страшна работа сме ние българите :(
1 savet ot men .. na men mi se slu4i edin incident ss edni ciganki koito mi iskaha gsm-a no nakraq ne uspqha da postignat svoeto ..
i ta ottogava si nosq ot tezi malkite lutivi spreiove ..kam 4-5 leva sa , ne sa mn .. taka 4e po-dobre si nosi 1 v 4antata zashtoto naistina ima golqm efekt .
:)