View Full Version : Малко сложно...
така.. да предположим че едно момче има гадже, но иска да прави секс и с друго момиче и вие сте това момиче (с което момчето иска да спи). Бихте ли се съгласили да спите с това момче?Ако да/не защо? И какво мнение имате за момчета, които правят така? - Въпрос към момичетата.
Въпрос към момчетата- А вие момчета, бихте ли правили секс с друго момиче, но пак да останете с приятелката си и да задоволявате и двете? Ако да/не, защо?
Съжелявам, че е малко объркано но ми е интересно мнението по въпроса :)
Още по-объркано не можа ли да го напишеш?!? Ами това момиче,ами онова момче .. пробвай пак .. :?
SpOrTs_GiRl
07-29-2008, 18:22
Никога!!
Още по-объркано не можа ли да го напишеш?!? Ами това момиче,ами онова момче .. пробвай пак .. :?
Добре де кфо се караш? Няма да го пиша пак.. щом някой хора като SpOrTs_GiRl могат да го разберът, знчи и ти можеш..
Love_Boy
07-29-2008, 18:26
така.. да предположим че едно момче има гадже, но иска да прави секс и с друго момиче и вие сте това момиче (с което момчето иска да спи). Бихте ли се съгласили да спите с това момче?Ако да/не защо? И какво мнение имате за момчета, които правят така? - Въпрос към момичетата.
Въпрос към момчетата- А вие момчета, бихте ли правили секс с друго момиче, но пак да останете с приятелката си и да задоволявате и двете? Ако да/не, защо?
Това е като онези анкето дето правят от Червения кръст за даряването на кръв!
НЕ!!! Веднъж съм изневерявал и не бих го направил отново защото незнам как ще се гледам после...макар че съм момче и може да ви е странно, но когато си с някое момиче ти си с нея, защото искаш/ я обичаш и прочие, а не за да ч*каш и още някоя....(казвам ч*каш защото то секс без чувста си е това) мое мнение
Добре де кфо се караш? Няма да го пиша пак.. щом някой хора като SpOrTs_GiRl могат да го разберът, знчи и ти можеш..
Не се карам бе .. :-D Разбрах те прекрасно,няма нужда да го пишеш пак .. имам си кой да ми превежда двусмислени теми като твоите :D :D :D Съгласна съм с White_Man_Playing .. :)
aniezina
07-29-2008, 18:33
Още по-объркано не можа ли да го напишеш?!? Ами това момиче,ами онова момче .. пробвай пак .. :? Не е чак толкова объркано, с малко въображение и следене на мисълта се разбира.
По темата, ами аз лично не бих се съгласила, освен ако мнооооооого не си падам по това момче. А ако аз съм момичето на което ще изневеряват, нкак не е приятно и не ми допада идеята. Още повече, е е доста сложно да ги задържиш и двете, а ако не знаят една за друга оооще по-сложно, всяка си мисли че е най-важната и единствената и става мазило. Един съвет, не започвай подобно нещо, рано или късно всичко ще се разбере и тогава от двата стола ще си на земята :wink:
pasii_sladuranata
07-29-2008, 18:41
аз и в двата случая няма да го направя... никога не бих изневерила... **
Много ясно че ДА!
Защо ли ...защо не? :D
Seducti0n
07-29-2008, 18:46
Абе да ти кажа, никак не е сложно, особено ако си бил в сходна ситуация.
Та идеята е дали бихте се съгласили да свирите втора цигулка.
Тоест, знаете, че момчето е обвързано.Бихте ли правили секс с него или принципите не биха ви позволили?Това е по-накратко,според мен
DjuDjiTo
07-29-2008, 18:52
... защо всички казват "никога няма да направя ....еди кво си " ... никога не казвай никога... и аз съм в такава ситуация... той си има фр обаче "не е мъж за една" както той казва... еми щом така си е преценил... добре ! скъпа, ако ти го искаш...давай... ако не искаш-никой не те кара насила ;) един път се живее - следователно трябва да опиташ от всичко.... рано или късно ще стане,просто е въпрос на време ;)
haterkata
07-29-2008, 18:54
не бих спала с тва момче дет си има приятелка
ако бях момче определелно бих изчукал някоя др освен приятелката ми! 8)
Аз съм имал сходна ситуация, обаче като сменим момичетата с момчета и момчето с момиче. Та аз дълго време правих секс с обвързано момиче, връзката си ни беше чисто физическа и гаджето и не знаеше. Не знам за нея, ама аз се чувствах адски гузен пред него, макар че той нищо не подозираше.....
Обаче не мисля, че докато имам гадже бих спал с друга, още повече, че си я обичам толкова много, че въобще не съм поисквал да съм с друга, откакто сме се запознали.
ми не защото имам приятел а и не разбирам момчето си има гадже за какво му е друга . . . :( пък и не бих изневерила на фр ми :)
Seducti0n
07-29-2008, 19:01
ми не защото имам приятел а и не разбирам момчето си има гадже за какво му е друга . . . :( пък и не бих изневерила на фр ми :)
Айде, айде, кой ли не иска да е с две?
Честно казано, не мога да си представя как едно момче ще твърди, че обича приятелката си, а същевременно ще спи с друга.Избираш си едната от двечките и накъдето ви отвее вятъра.
П.С-И на мен ми е гузно, само при мисълта, нищо че не познавам мацката.
Love_Boy
07-29-2008, 19:03
Айде, айде, кой ли не иска да е с две?
Честно казано, не мога да си представя как едно момче ще твърди, че обича приятелката си, а същевременно ще спи с друга.Избираш си едната от двечките и накъдето ви отвее вятъра.
П.С-И на мен ми е гузно, само при мисълта, нищо че не познавам мацката.
Ти нали немаше право да вземаш странна в дискусиите! Чупка!
ilovecoffe
07-29-2008, 19:08
tova momi4e ne mislq 4e 6te iska no gi ima sqkvi no drygoto s koeto hodi6 nz akop bqh mna neino mqsto 6tqh.. da ti vgor4a jivota do takava stepen 4e 6te6e da se samoobie6 ;) :P :P :P :P :-P
Seducti0n
07-29-2008, 19:10
Love_Boy-Тихо!
FeelMyPain
07-29-2008, 19:11
Love_Boy-Тихо!
+1
като може да задоволява две.. :D
та оказахте се много чувствителни почти всички.. незнам дали искам да го направя. Мисля, си че изобщо няма да ми е гадно да като ги виждам заедно.. но ако ми стане гадно веднага мога да приключа, или поне така си мисля.. ще го обмисля, но ви благодаря за мненията :) Другото е че и тримата сме от едно училище и риска е голям :D
NaNa_SladuRana
07-29-2008, 19:22
с момиче бих го направила с момче не,защото не искам да съм на мястото на приятелката му,не искам да разбивам връзки :?
Seducti0n
07-29-2008, 19:25
с момиче бих го направила с момче не,защото не искам да съм на мястото на приятелката му,не искам да разбивам връзки :?
Няма ти да си виновницата за разбитата връзка, а алчното момче, което иска да бъде с 2.Пък представи си колко стабилна е връзката им, щом той търси чужди легла... :?
cherinka
07-29-2008, 20:27
Няма ти да си виновницата за разбитата връзка, а алчното момче, което иска да бъде с 2.Пък представи си колко стабилна е връзката им, щом той търси чужди легла... :?
ДА!
Ние, любовниците, какво сме им виновни на всички.......
Макар, че повече никога не искам да се повтарят старите случки.... ама то какт' си го направиш....
Веднъж ми разправяха еди си кво не искаш ли да си ЛЮБОВницата, не искаш ли ЕДИ СИ КВО, то нали за това се нарича ЛЮБОВница, защото цялата ЛЮБОВ е за вас......
..да, бе, да, а аз съм мусака..
Ами какво ще стане ако момичето на момчето поиска друго момче , което е момиче за момчето на момичето на това момиче??? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
SuperSizee
07-29-2008, 20:58
Щом иска с теб значи колко и да е има поне някакви чувства,но според мен ти ще излезеш курва от цялата ситуация... :oops:
DjuDjiTo
07-29-2008, 21:10
е те това е.... ЕВАЛА!!! =; :smt006 :smt023 :smt038 :smt045 :-)
sladku_bebzi
07-29-2008, 21:29
Не.Не бих го направила
без чувства,
пък още повече ако въпросния
си има приятелка.
Никога не бих го направила, защо ли питаш? - ами защото не искам да съм само тая, която ще нае*** и утре няма да я помни, защото държа на себе си, защото имам достойнство и гордост!
Barbolinna
07-30-2008, 00:08
не,подло е!
huligankata
07-30-2008, 09:17
Нямам желание да съм другата, нито да се мешам в триъгълници и в чужди отношения. Не бих го направила.
Love0nlyMyself
07-31-2008, 15:28
не бих го направила ...