PDA

View Full Version : просто искам да споделя

cinderella_gugutka
07-29-2008, 21:49
има едно мом4е с което няма как да станем гаджета,но аз така и неможах да го забравя.имаме малка история(всъщност не е никак малка :oops: )и просто сега си легнах и пак се замислих за него-липсва ми,липсва ми страшно мн гушкам си одеалото и си представям 4е гушкам него,но ги няма неговите ръце,не мога да усетя аромата му,нито да докосна лицето му.просто ми е мн тъжно и исках да го споделя с някой.съжалявам ако съм ви загубила времето :(

SuperSizee
07-29-2008, 21:51
Какво е това НЕ ... ? Искаш ли го силно няма НЕ ...

Vikitooo
07-29-2008, 21:52
Защо да не може да опитате пак?

cinderella_gugutka
07-29-2008, 21:53
не може щото той ми каза 4е не ме иска и не ме харесва и просто не искам да му досаждам

tedikurtakova
07-29-2008, 22:38
Поднеси му любовта си към него по друг начин.По интересен и по интригуващ.Нещо,което ще го впечатли.Един човек,когато е влюбен е готов да плати с живота си да бъде с любовта на мечтите си.Става на въпрос,че ако го обичаш истински ще направиш дори и невъзможното да си с него.Надявам се,че си разбрала какво се опитвам да ти кажа.Успех и дано да успееш! :)

h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 22:41
Олее .. знам какво е. :( Ии на мен ми се случи, само че копелето :o нямаше смелостта да ми го каже! :o Ии аз може би все още го обичам, ноо се опитвам да го забравя. :):cry:

SuperSizee
07-29-2008, 22:48
не може щото той ми каза 4е не ме иска и не ме харесва и просто не искам да му досаждам

Явно си му омръзнала ... Опитай се да промениш нещо... :) Има огромен ефект ... Поне гаджето го разбра ... :grin: :grin: :grin: :grin:

des1t000
07-30-2008, 00:36

Явно си му омръзнала ... Опитай се да промениш нещо... :) Има огромен ефект ... Поне гаджето го разбра ... :grin: :grin: :grin: :grin:

=; =; =; =; =; =; =;

didi_baby
07-30-2008, 08:03
Действай

ThunderGoddess
07-30-2008, 08:07
Ташак е, ама какво да се прави. Щом ти е заявил, че не те иска според мен правилно - няма да му досаждаш и да се унижаваш да го молиш ... иначе и аз съм като тебе ... гушкам възглавници и одеалца прекалено много напоследък .... :?

slunchiceto0
07-30-2008, 10:23
напълно те рабзирам и аз съм го изживявала това....ноо аз се предадох и не се борих за любовта му..и до ден днешен съжалявам и го обичам,но вече е прекалено късно...затова моя съвет към теб е да се бориш и да не се предаваш... :neutral:

Whyniser
07-30-2008, 10:45
има едно мом4е с което няма как да станем гаджета,но аз така и неможах да го забравя.имаме малка история(всъщност не е никак малка :oops: )и просто сега си легнах и пак се замислих за него-липсва ми,липсва ми страшно мн гушкам си одеалото и си представям 4е гушкам него,но ги няма неговите ръце,не мога да усетя аромата му,нито да докосна лицето му.просто ми е мн тъжно и исках да го споделя с някой.съжалявам ако съм ви загубила времето :(
Че времето отдавна е загубено,но помисли от тази страна той се отдръпва поради това,че те харесва,но не знае как да го каже и за това ти казва че не те иска,не те харесва.Звънни му да се видите и там като се видите ти му кажи каквото изписа тук и какво чувстваш към него.Ще те приеме ако разбере той какво значи за теб,ако ли не-адиос.Това е от мен.Успех и дано се получи :-)

sasha_90
07-30-2008, 10:50
Тогава...промени малко външния си вид,може да помогне.Ако ли пък не-поне ще си опитала.

sweeetmaniche
07-30-2008, 21:41
cinderella_gugutka и мен също ми се е случвало ... знам какво е :( Гадно е да ,но все пак щом той е казал ,че не те харесва вече и няма да се получи по-добре направи всичко възможно да го забравиш :( :( :(

Ka7iU
07-31-2008, 14:14
даааааааааа имах същия проблем...исках да съм с едно момче,но аз имах приятел пък и прекалено много неща ни пречеха да сме заедно...и все пак още си мисля за него и ми липсва.Но...просто няма начин да сме заедно... :( :( :( :( :( :( :( :( :( жалкооооо ;(

stelenceto1
07-31-2008, 14:37
Трябва първо да си дадеш сметка дали наистина го обичаш или просто си подвластна на стари чувства. Ако е първото бори се за него, но не се унижавай. Покажи му, че държиш на него. Ако отново те отхвърли, може би не те цени достатъчно или просто не те обича и е по-добре да го забравиш...

BurningDesire
07-31-2008, 15:57

Щом не те харесва, не му се предлагай, ще те помисли за отчаяна. Просто се дръж студено и настрана, сякаш не те интересува. Тогава той ще доприпка до теб. Е, ако не го направи - здраве да е, да не е единствен?! Пък и честно казано, след това, което ти е казал, не си заслужава да се занимаваш с такъв боклук.

Angel_In_Disguise
08-01-2008, 17:49
Janeta_ е права.Миличка не си заслужава за едно момче да страдаш.Те всички са такива.Няма смисъл.А момчета колкото искаш.Дразня се като момичета плачат за момчета.Разбйи му сърцито и го остави :D така никога няма ти да си тая дето страда :) :) :) :)

lenito_sf
08-01-2008, 18:03
ми впечатли га бе човек разкрий му добрите ти страни покажи му нещо хубаво у теб и тогава мисла че отново ще те хареса.....не искам да ставам нахална но за кфо сте се разделили ако сте били гаджета въобще ? :)

BaiToq
08-01-2008, 18:03
Тъжно е ,съчувствам ти,и аз съм така.
Удари си една,и ще ти мине.

krisiiiiito
08-02-2008, 13:51
е щом мислиш че няма надеждааа...

все пак ще го забравиш някой ден :neutral:

cvetenceto1991
08-02-2008, 13:56
опитай пак и деиствай!!!..... Няма невъзможни неща....запомни това