View Full Version : Можете ли?
h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 22:45
Можете ли умело да прикривате болката си, когато някой адски жестоко ви нарани?
Ivs Jonas
07-29-2008, 22:46
Не общувам с човека известно време и така прикривам колко ме е наранил.
SuperSizee
07-29-2008, 22:47
:razz: :razz: :razz: ... Ако по нараняване имаш предвид няколко пукнати ребра ... Да :lol: :lol: :lol: Това са чувства за слабите ... Нямам ги тия проблеми ...
TechnoSphere
07-29-2008, 22:49
Ъъъм... зависи... :D
По принцип не мога да го правя много умело :?
обаче, ако ми се наложи в случай, че не искам човека, с който е свързана болката ми, да разбере какво тая... ще стикам зъби и ще сторя и невъзможното за да прикрия чувствата си... :)
h0t_lipS~anD_kisSes
07-29-2008, 22:49
Аа, прикривам я адски сполучливо, защото по характер съм много весела и жизнерадостна. Колкото и да ме боли, просто не мога да не се смея. Няма възможност да ме видиш намръщена. Дори целият ден да ми е бил крив, пак ще се засмея над собсвения си каръшки късмет. ( Леле само как го казах! :razz: )
TheGirlNextDoor
07-29-2008, 22:52
не....ревъ като магаре докъто всичко ми мине :) O:)
dark_shadow_f
07-29-2008, 22:56
Опитвам се да прикривам 4увствата си, когато съм наранена , оба4е ми ли4и.Затова когато някои ме е наранил , гледам да не се срещам с него , за да не разбира , 4е страдам заради него.
MoNiIiTo
07-29-2008, 22:57
Зависи от ситуацията. Но повечето пъти успявам да я прикрия... праскам една фалшива усмивка и се правя че не ми дреме :)
SunShinePearl
07-29-2008, 23:00
да изобщо не ми е проблем 8)
cherinka
07-29-2008, 23:02
+1
Вкъщи на дивана на яко усилена планета ТиВи 8-)
За пред хората просто се лигавя и го удрям на простотии. Толкова са ми свикнали, че вече знаят кога ми е тежко, какво ми има и т.н следователно не мога да прикривам какво ми е 8-)
Но хубавото от цялата работа е, че го правя да е забавно. 8-)
Опитвам се да я прикрия, но не се получава в някой случаи :? :? :?
"Вкъщи на дивана на яко усилена планета ТиВи 8-)
За пред хората просто се лигавя и го удрям на простотии. Толкова са ми свикнали, че вече знаят кога ми е тежко, какво ми има и т.н следователно не мога да прикривам какво ми е 8-)
Но хубавото от цялата работа е, че го правя да е забавно."
Тая cherinka бе, много ме радва 8-) 8-) 8-)
Vikitooo
07-29-2008, 23:10
Мога!
TechnoSphere
07-29-2008, 23:12
:razz: :razz: :razz: ... Ако по нараняване имаш предвид няколко пукнати ребра ... Да :lol: :lol: :lol: Това са чувства за слабите ... Нямам ги тия проблеми ...
Малко ОФФт.:
ае мамка му! мн мразя някой да ми изцепи до болка познатото, банално клише, гласящо че чувства имали само слабите...
Ако нямаш чувства за какво си човек, за какво живееш?! Само да се наядеш, изсереш(сори за израза) и наспиш?
Ако не изпиташ всичко, за което си имал възможност: да обичаш, да си обичан, да нараняваш и да бъдеш нараняван... каква ти е тръпката?!
Чувствата - това са емоцийте...ние не сме роботи, не винаги можем да мислим точно за това!
Има моменти, в които се отдаваш изцяло на чувствата и това са най-красивите, било то щастливи или болезнени... чувстваш, че си жив...
извинявам се... :oops: :oops:
SuperSizee
07-29-2008, 23:16
... Е за какво да живея и да съм нараняван ... :D :D :D Нека , но това е нормално ... Ти нараняваш,тебе ... За какво да се подавам на чувствата прекалено много ... Освен на обич ... Да седна да рева ли или какво ... С извинение ... К'во да направя като ми каже край да умра ли ... Отивам си на кино да забравя и готово ... Както мога да направя ... Щом го казва тя ... Да се самоубия ли ?!? ... Живота е както си го направиш ти ...
sugarfree_babby
07-29-2008, 23:18
pri mene tfa mn trudno se polu4ava i ima samo 1 na4in da uspeq-da prehvarlq bolkata v gnqv,pak i taka po-barzo mi minava
TechnoSphere
07-29-2008, 23:21
... Е за какво да живея и да съм нараняван ... :D :D :D Нека , но това е нормално ... Ти нараняваш,тебе ... За какво да се подавам на чувствата прекалено много ... Освен на обич ... Да седна да рева ли или какво ... С извинение ... К'во да направя като ми каже край да умра ли ... Отивам си на кино да забравя и готово ... Както мога да направя ... Щом го казва тя ... Да се самоубия ли ?!? ... Живота е както си го направиш ти ...
А? :lol:
Не е човек... тва, ако ще се самоубиеш - това те прави слаб
аз говоря за това, че виждаш ли... тези дето нямат чувства са силни... те са слаби защото не са го изпитали и след това преодолели...
и все пак изпитваш чувства ;) ...
стига сте се правили на бахти коравите копелета :?
SuperSizee
07-29-2008, 23:33
Не съм казал , че нямам ... Имам в изобилие ... Но някой просто не ги искам ... Им го позволявам ... :oops:
haterkata
07-29-2008, 23:44
мога
ScionOfStorm
07-30-2008, 00:15
Малко ОФФт.:
ае мамка му! мн мразя някой да ми изцепи до болка познатото, банално клише, гласящо че чувства имали само слабите...
Ако нямаш чувства за какво си човек, за какво живееш?! Само да се наядеш, изсереш(сори за израза) и наспиш?
Ако не изпиташ всичко, за което си имал възможност: да обичаш, да си обичан, да нараняваш и да бъдеш нараняван... каква ти е тръпката?!
Чувствата - това са емоцийте...ние не сме роботи, не винаги можем да мислим точно за това!
Има моменти, в които се отдаваш изцяло на чувствата и това са най-красивите, било то щастливи или болезнени... чувстваш, че си жив...
Я какво хубаво мнение :) И ти клиширано, но хубаво :)
Иначе - понякога да, понякога не. Зависи от това до каква степен си изградя черупката.
k1n4o the Goat
07-30-2008, 01:29
Не се оставям да ме наранят, но ако ме наранят умело го прикривам (и тъпкано го връщам (вируси, троянци, спамери всякакви 8-) ))
gangstata
07-30-2008, 04:41
Опитвам се,но много ми личи..
Оо, страхотна съм.. Никой нищо не може да заподозре, ако не му го кажа изри4но.
miss_asi
07-30-2008, 05:46
Мога да се прикривам пред дединия човек който ме е наранил макар и вътрешно да изпитва огромна болка.Ама прибера ли се в нас -леле- рева до скъсване просто.Снощи съм ревала 4 часа ама без да спра!
ThunderGoddess
07-30-2008, 06:15
Мога да прикривам всяко едно чувство по майсторски начин, включаемо болката, стига да се наложи. Е, у нас обаче рева става двоен.
alkobalko
07-30-2008, 06:17
Ако искам мога да я прикрия, но предпочитам да я споделя с близък човек.
didi_baby
07-30-2008, 06:39
Да,и съм го правила,но само аз си знам какво ми е отвътре
мога ...и винаги я прикривам....и я разкривам само пред един човек... :) ..се пак трябва с някой да споделим болката, че понякога дозата ни идва е повечко....
slunchiceto0
07-30-2008, 10:40
не винаиг успявам да си прикривам болката кояот изпитвам...просот очите го казват....не мога да се контролирам :(
Cvetito53
07-30-2008, 11:31
Ne ne moga! :( :( :(
vesinka91
07-30-2008, 19:07
Rqdko se slu4va da ne uspeq da prikriq bolkata si takache da uspqvam :)
Love0nlyMyself
07-30-2008, 19:09
стига да искам мога
PerfectStrang3r
07-30-2008, 20:05
Е, не съм бил наранявам много. В конкретен отговор на въпроса: да, мисля, че го правя.
sh3_1s_7h3_0n3
07-30-2008, 20:20
Да, заради което са ми казвали, че съм безчувствена и студена. Но само 1-2ма човека биха могли да разберат какво всъщност ме гризе от вътре.
Seducti0n
07-30-2008, 20:22
Не-не мога да я прикрия, ако пък успея-явно не е било достъчно силно, щом съм я задържала в себе си... :-o
Whyniser
07-30-2008, 20:23
Rqdko se slu4va da ne uspeq da prikriq bolkata si takache da uspqvam :)
И аз така.Просто много трудно ми личи дали прикривам нещо или не прикривам.Може да разбере това човек,който ме познава.
FiRe_LaDy
07-30-2008, 21:26
Да!Доста добре се прикривам.Никой не ме разбира какво ми е дори да ми се иска да умра .... само,ако не споделя - тогава е ясно,че виждат,че съм слаба и ме боли.Но рядко проговарям ..... добра актриса съм си 8) Живота ме научи да бъда такава
megasexy
07-30-2008, 21:34
Всичко мога стига да искам, контролирам емоциите и чувствата си много добре... 8) за това съм номер едно, разбира се. Едно е да прикриваш друго е да анулираш. 8)
PePeLePew
07-30-2008, 21:45
НЕ ..... определено съм много първичен и действам по най-емоционалния начин .... знам че греша,но не мога да се променя винаги ми се е искало като другите да сложа една изкуствена усмивка и всичко и всички да си мислят че съм добре и се забавлявам а не да изглеждам като подритнат парцал тъжен и много агресивен в такива моменти
MartyParty
07-30-2008, 21:48
Винаги мога.
sweeetmaniche
07-30-2008, 22:21
Не мога :?
kvartalnata_kuchka_69
07-31-2008, 15:03
Ем аз мога
stelenceto1
07-31-2008, 15:07
Малко ОФФт.:
Съгласна съм с теб без чувства сме за никъде
slun4ice_90
07-31-2008, 17:13
Opitvam se,no stava mnogo trudno vse pak.... :o :? 8)
partychild
07-31-2008, 17:28
prosto ne si ob6tuvam ve4e s nego.... i ako ne6to stane 4e se skarame mu izlivam vsi4ko na edin pat..zashtoto go taq v sebe si no kogato mi kipne izlivam si4ko i stava mnogo losho .. 8-)
love_enrique
07-31-2008, 17:35
Научих се
krisiiiiito
07-31-2008, 18:08
амии изглежда мога доста добре да прикривам болакта си когато трябва :cry: :cry: ама тука във форума си казвам всичкооо 8-)
sladkata_bebz
07-31-2008, 20:39
Мога!Когато трябва и най-важното,когато искам.
sLaDkA_GrEsHkA
07-31-2008, 20:44
zavisi dali ne iskam da vijda che me boli ili sum dotolkova naranena che ne mi puka koi kakvo vijda i misli...
tedy_hi91
07-31-2008, 22:06
Определено "ДА!".Много съм добра в тва да прикривам чувствата си и особено болката.
ExTaSy__BaBy <3
07-31-2008, 22:24
Физическата-да,психическата-не :(
punkrock
07-31-2008, 22:28
Да.. Винаги. Даже пред близки приятелки не мога да призная истинските си чувсва. Просто не мога. :(
Obsession
08-01-2008, 15:53
Физическата-да,психическата-не Sad
Аз физическата не мога да я прикрия никога 8-)
Но психическата - специализирала съм се в това, мн ми се отдава :)
Pliok0019
08-01-2008, 15:56
Успявам. :D
естествено,че мога.тфа ми е специалността 8-) ..обаче мама винаги разбира като ми има нещо,независимо от състоянието- прекалено весело или прекалено тъжно- :) .. старая се да направя най-големия проблем в най-безобиден тъп момент :),но само аз си знам какво ми е 8)
stelenceto1
08-01-2008, 17:51
В повечето случаи успявам
Да,мога,и то много успешно,
на човек себе си не може да излъже.
Вечер като си затворя очите и айде...
Боли,и ръцете си мразя аз,
защото друга прегръщах с тях... :lol: :(
InFaTuAtEd
08-18-2008, 13:58
определено НЕ :cry:
VerryBerry
08-18-2008, 14:02
Горе-долу успявам.
unicorn_f
08-18-2008, 14:33
ми мисля че мога щото аз по принцип съм мн лъчезарен човек и винаги см усмихната и дори да ми е криво гледам пак да съм забавна и да не ми личи щото мразя да ме питат кво ми е 8-)
evichka_lonelyy
08-18-2008, 14:35
predi mojeh i ne me ebeshe za nikoi no veche ne nemoga :(
ImmortalForever
08-18-2008, 15:26
Всъщност преди не можех,ама изобщо..Все на някой трябва да рева, най-вече на въпросния пич.. Ама сега гласувах с "Да" , защото съм..мммм.. как да кажа.. обиграна.. Вече знам как да се справя с това, другия да не те разбере, че си съдираш г**а (с извинение) от болка...Учих се от най-добрия.. :smt047 ( бившия) ;)
мога...мога да ми наговорят толкова тежки думи и да не падне една сълза от очите ми, научила съм се да контролирам себе си и да не издавам това което чувства сърцето ми... но принцип не го правя..никога не прикривам това което чувсвтвам,...аз съм открит човек и си казвам всичко лошо, добро какво и да е право в очите, чувствам моментите такива каквито са, трудни и тежки показвам слабост или обратното показвам колко съм силна и че мога да се справя с поредната трудност :) то това му е интересното на живота да изпиташ възможно най различни чувства за да можеш да го оцениш ... :-P :-P
NaNa_SladuRana
08-18-2008, 17:18
да,животът е театър,ако не си добър актьор тогава накъде си тръгнал?! :-o
pandelka
08-18-2008, 17:19
Мога..щото точно когато нещо такова стане нз защо това става един смешен ден. :razz: :razz: :razz:
Аа, прикривам я адски сполучливо, защото по характер съм много весела и жизнерадостна. Колкото и да ме боли, просто не мога да не се смея. Няма възможност да ме видиш намръщена. Дори целият ден да ми е бил крив, пак ще се засмея над собсвения си каръшки късмет. ( Леле само как го казах! :razz: )
+1 и при мен е същото
evelinka1122
08-18-2008, 18:48
да, умея :) научих се :) сега ми се получава чудесно :grin:
Аз лично съм такъв човек, че почти никога не показвам емоции. Много хора ме мислят за студен човек, но всъщност отвътре не ми е така както отвън. Просто знам, че когато ми е кофти мога да кажа на 1 човек и да ми олекне. Няма нужда от различни коментари и прочее.
lipsvashh_mi
08-18-2008, 20:07
Можете ли умело да прикривате болката си, когато някой адски жестоко ви нарани?
случвало се е веднъж..просто се отдалечих от човека,той много често ми пишеше и ми звънеше(понеже бях тамън заминала на морето),но мен не ме интересуваше..в крайна сметка след като се върнах,той вече беше осъзнал грешката си и много тъпо се чувстваше...и нещата що годе потръгнаха след това де.....
:-o
Иначе ако съм само засегната или докачена или изчаквам подходящият момент да подяда човека и да му кажа,че е постъпил глупаво или се цупя и той сам се сеща... :D
Ми момче не ме е наранявало толкова много. :? Ама по принцип мога :grin:
renesanZ
08-18-2008, 20:27
+1 затварям се у нас за няколко дни,надувам балади и рев,братче...голям рев...ама и навън не стаа номера да я прикривам тая болка,а големи усилия полагам...
crazy_lazy_girl
08-18-2008, 20:29
Сега кат' се замисля ... Мм на външен вид не ми личи! Даже никак! Както казах по-горе (мнението на h0t_lipS~anD_kiSses ). Само че, кат се прибераа ии се подуван от рев! Ии казвам само наа 2/3 човека (най-добрите ми фрс) какво ми е! Иначее никой не може да разбере! (Като изключиме емотиконките в скайп които понякога слагам.)
Иначее човек с времето на всичко се научава. Ии даже до такава степен можеш да свикнеш с тези работи, чее да не ти пука (амаа тфа е един вид самозалъгване ии не е никак правилно.).
na4i sq 6e vi kaja ko pomaga:rakiq,vodka,menta,djin,iuski, i bira :) Az tei praq i pomaga 4esno kazano
marin4itu
08-18-2008, 21:29
Каквото и да е настроението ми очите ми винаги ме издават... Така, че ДА личи ми, когато съм наранена.
SexYLipS
08-18-2008, 22:07
да, но рано или късно си го изливам или в форума теенпроблем или просто си викам '' майната му '' и продължавам на пред