View Full Version : моля за съвет
Аммм ..... едва на 15-се съм е не съм го правила и ..... се чудих дали е нормално ако го направя с момче на 17 години.Колко то да ли ще ме боли или ще кърви това не ме интересува.
Знам,че ще боли и ще кърви.
Но искам да знам дали момчето щи ми откаже с тези думи " ОоОо.... много си малка още"или " в момента ме мързи да отварям момиченца като теб" и с презарватив ли трябва да ме отвори.!?!?!?
Нали имам си гарди дори мога да кажа,че хич не са и малки нося часка С. Но мисалта ми е дали приятелстото ни се си остане. Понеже на 26 този месец се запознах ме и аз не спирам да мисля за него и дали не избързвам малко!?. :oops: и дали ще преличам на курва ако легна с него дори за една вечер или ден :D
Много ви се моля посаветвай те ме нещичко
Еми 100% ще ти пусне само като чуе за секс,но след секса ще те зареже!Тва е моето мнение.... :?
бих те посъветвал да си хванеш някое сериозно момче да походите известно време да дойде обичта и сексът и той ще си дойде :)
Болката и кървенето е различно при всяко момиче.
Хвани си някой свестен по-добре, както каза човека над мен. За всичко има време и място.
Chrissie
07-29-2008, 23:10
Не е ли малко раничко да му предлагаш подобно нещо?Девствена си,на 15 си,едва се познавате,но ти вече си решила,че го искаш.Сигурна ли си,че си го обмислила добре и че вече е време да се случи?Според мен,може да се съгласи,но след това ще те остави,поради простата причина,че ти вече си му дала това,което той е искал и вече не си интересна,освен ако не се окаже някое свястно момче,което да разбере каква сериозна стъпка си решила да направиш.Най-добре си намери сериозен приятел,който да обичаш,както и той теб,разбира се,и чак след това мисли за такива стъпки.Когато дойде моментът,ще разбереш дали това е точният човек и дали искаш с него да се случи всичко. :)
MoNiIiTo
07-29-2008, 23:20
Тая тема ми прилича на "ебавка" :?
bass_mania
07-29-2008, 23:38
Еми 100% ще ти пусне само като чуе за секс,но след секса ще те зареже!Тва е моето мнение.... :?
i az mislq taka ..
Благодаря за досегашни те съвети много ми помагам.
Попринцип правя всичко на обратно,но този път май ще размисля няма да ми навреди ако още по-изчакам.Надявам се на още съвети. :) :---)
Ако темата не е бЪэик,эначи жалко,че има толкова глупави хора.
Stefityyy
07-30-2008, 06:48
съгласна съм с теб :)
alkobalko
07-30-2008, 06:55
Болаката е различа при всяко момиче. Кървене не е задължително да има. Не знам дали момчето ще го иска, ако е малко по-разумно мисля, че може и да ти откаже. Не знам как ще реагира, какво ще си помисли за теб, това го знае само той. Според мен ти е малко рано, но решението е твое.
съгласна съм с теб :)
me 2 за това си намеря някой сериозен :)
голяма работа са тия хормони :D
прай секс бе прай си кефа там , но после кат те зареже недей да пускаш тъпи теми ''хелп тои ме скъса'' ...
bulgarche
07-30-2008, 07:26
Може и да се съгласи да прави секс с теб, но трябва да се изясните защо го правите, а не после да има недоволни, сърдити и разочаровани.
Да те помисли за курва...едва ли, това са женски глупости ;)
Не е нужно човека да ти е гадже или някви подобни, стига да е внмателен и грижлив к'во ти пука? Важно е ти да си доволна.
SK0RP10N
07-30-2008, 07:28
Razbira se, che niama da prilichash na kurva, kak moja da si go pomislish !?
Momcheto niama da ti otkaje.Davai, smelo, posle pishi kak e preminalo =D>
Claustrophobia
07-30-2008, 07:33
Може и да се съгласи да прави секс с теб, но трябва да се изясните защо го правите, а не после да има недоволни, сърдити и разочаровани.
Да те помисли за курва...едва ли, това са женски глупости ;)
Не е нужно човека да ти е гадже или някви подобни, стига да е внмателен и грижлив к'во ти пука? Важно е ти да си доволна.
+1..направи си кефа,че не се знае друг път дали ще имаш шанс да го направиш точно с него :D
slunchiceto0
07-30-2008, 08:34
не трябва да се притесняваш толкова много...преди всичко не си мисли че 1вия път боли толкова и тече кръв..при мен не беше така,но пък при всяко момиче си е индивидуално..при някой тече и боли при други не...не си мисли че си малка за него..ралзиката ви е само 2 години,с 1вия ми също беше толкова и можеш да му гласуваш повече доверие :) колкото до презерватив..в началото 1вите 1-2 минутки може и без него,хубаво е после да сложите...мм да ти кажа чувала съм че 1вия път можело и без :smt003 :grin: