View Full Version : ..кво как е?
bluesman
07-30-2008, 07:07
на 15 съм..преди седмица с една приятелка към 23:00 се прибирахме
живеем на 100м ..ии така вече бяхме близо до нас и се спряхме на един ъгъл и след като около минута се гледахме аз понечих да я целуна и тя отвърна с дълбока целувка..и така около 20мин стояхмецелувайки се прегърнати .на др ден замина за село ест преди тва се видяхме и се повтори същото..неска се връща!искам просто да попитам сексуалното привличане ли крепи наща връзка или е нормално да е така 1вата 1 седмица и тепърва ще си доказваме любовта си по др начини ..
cherinka
07-30-2008, 07:08
Така е, прав си, а може би седнал :-o
F_CK_all_I_need_is_U
07-30-2008, 07:11
mi aky iska6 da si prav .. izpravi se fe 8)
TechnoSphere
07-30-2008, 07:11
Щом има сексуално привличане... прав ти е!
bluesman
07-30-2008, 07:15
така де ..обичам ли я или не -с времето ? тва питам
зависи от колко дълго е това приятелство..може и да има любов,но може и за сега да е просто превличане ...
bluesman
07-30-2008, 07:28
1 учебна година някъде ..аз знаех че тя ме харесва..тя ми беше казала
още май месец
до там ли стигнахте че вече смаи не можете да определите дали обичате някого или не....
miss_asi
07-30-2008, 07:51
PerfectStrang3r
07-30-2008, 07:51
Е то в началото на връзките почти винаги няма любов. Само привличане.. с времето ще се влюбиш, или не. То вече зависи от много неща..
И как точно реши,че някои от форума,ще може да ти отговори на този въпрос...Само ти си знаеш какво чувстваш,няма как непознати хора и то в нета,да определят чувствата ти...С времето и въз основа на отношенията ви,ще разбереш какво изпитваш всъщност.
didi_baby
07-30-2008, 08:01
+1 :P
anatoll_
07-30-2008, 08:19
Iam 4uvstvoto 4e avtora ni e mnOOOgo ТЪП :?
Po temata:4ove4e nie nemojem da ti kajem kakvo 4uvstva6 tova ti si go re6ava6 sry ne sme 4ak tolkos veliki ( ne 4e nemojem da te izlajem ama ai sa)
TinkyWinky
07-30-2008, 08:38
И как точно реши,че някои от форума,ще може да ти отговори на този въпрос...Само ти си знаеш какво чувстваш,няма как непознати хора и то в нета,да определят чувствата ти...С времето и въз основа на отношенията ви,ще разбереш какво изпитваш всъщност.
+ 1 ти ако не знаеш какво изпитваш....
ПП: напоследък много такива теми, където ни питат дали обичат някого... :-o
bluesman
07-30-2008, 09:01
ТРяБВА да знам дали я обичам .или времето ще покаже...
не ви питам дали Я обичам
ТРяБВА да знам дали я обичам .или времето ще покаже...
не ви питам дали Я обичам
Времето ще покаже
+1 :P