View Full Version : Смущение от сънища...
SoMeThiNg SpEciAL
07-30-2008, 12:08
Такам значи на 15 съм и се притеснявам от честото сънуване на сексуални контакти (sex) :( девствена съм!!! и си мисля да не е от перидът в който съм .... :neutral: и най-тъпото в ситуацията е , че изпитваш нешто което в действителност незнаеш дали е така ... общо взето е това... ще помоля за коректни отговори и друга такава тема търсих но не намерих ще ме извините ако се повтарям...!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО...!!!! :wink:п
Редактирано от Цвети
7-ма точка
Seducti0n
07-30-2008, 12:10
Здравей. :)
На мнение съм, че няма защо да се притисняваш или пък да се срамуваш от това, което изживяваш, макар то да е част само от сънищата/поне за сега/.
Хормоните си казват думата, искат ти се много неща и е няма нищо ненормално в това.
girl_in_black
07-30-2008, 12:17
Здравей. :)
На мнение съм, че няма защо да се притисняваш или пък да се срамуваш от това, което изживяваш, макар то да е част само от сънищата/поне за сега/.
Хормоните си казват думата, искат ти се много неща и е няма нищо ненормално в това.
Подкрепям :)
Дам, напълно нормално е...както казаха по-горе хормоните си казват думата, а това че не осъзнаваш кога е сън, а кога реалност.. споко при мен е същото макар, че много рядко сънувам, но събудиш ли се се осъзнаваш. ;}
btw ако ти си на снимката си мн. сладка :-)
SoMeThiNg SpEciAL
07-30-2008, 12:24
Хах аз съм да!!! благодаря все пак :)
и при мен преди имаше такъв период, но мина...
sladku_bebzi
07-30-2008, 12:28
Докато бях с бившия,
малко преди да стана на 15,
също имах такива сънища..
Сиг е нормално :-D
И аз сънувам секви простотий ама кво? Да не ти пука , нормално е !
haterkata
07-30-2008, 13:24
всички са минали през този период.нормално е 8)
няма място за притеснение.. явно доста си се разгонила :-D :D :D
ludisuvurshen
07-30-2008, 14:06
нямам такива сънища :razz:
Ако си ти тва на аватара може да те избавя от сънищата ти чрез материализирането им :D
Civilizationruller
07-30-2008, 22:58
:shock: оплакваш ли се :shock: аз па си искам тез сънища..
Ako iskash da sprat tezi synishta.. pishi Lichno saobshtenie.. samo neznam posle dali nqma da zemesh men da synuvash :D
И аз по едно време сънувах някакви щуротий :shock: лелеее :shock: какви ли не извратени неща съм правила в сънищатата си :oops: :lol:
nikemilov
07-30-2008, 23:11
Ако имаш нужда от помощ на ЛС ще ти обясня какво трябва да направиш. :D
Иначе сериозно: според мен е нормално. Хормони. :)
Vikitooo
07-30-2008, 23:54
И аз съм имала такива моменти" на слабост" :oops:
SoMeThiNg SpEciAL
07-30-2008, 23:59
Xax радвам се значи ,че има и други смисал онзи ден такмо разправях колко ме привлича сексуално един приятел и няма да възразя нали ако стане нещо и то пак взе че го санувах.... :shock: мн е интересна психиката на човека... :? #-o
BeenTooLonG
07-31-2008, 00:01
Нормално... Аз не виждам кфо трябва да те притеснява 8-)