Влез

View Full Version : ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГО.ОБИЧАМ ГО-А ЩЕ ГО ИЗГУБЯ ;(

ELFIQ
07-30-2008, 16:34
Здравейте на всички :) искам да ви споделя моя проблем,защото вече откачам...Така..преди 2 месеца срещнах най-невероятното момче-той е всичко което съм търсила в един мъж-мил,нежен,добър (секса е :grin: ) ,абе просто нямам думи,той е съвършен :-) .С него съм и ми е много хубаво.Какъв е проблема ли?Ми проблема ми е,че ме приеха в друг град и след 1 месец ще заминавам,а аз толкова го обичам и не искам да се разделяме :cry: .Защо не го срещнах по рано,защо точно сега,защо точно когато ме приеха.Преди няколко месеца давах живота си да ме приемат,а сега когато това е факт съм най-нещастното момиче :cry: .Яд ме е,че срещнах сродната си душа в най-неподходящия момент,яд ме е че трябва да се разделим,яд ме е че се влюбих,яд ме е че ще го изгубя....и не мога да направя нищо.Направо искам да умра,не мога да повярвам,че ми се случва :-# ,изгубих времето си с един невероятен тъпак,а любовта на живота си срещнах когато си отивам от този град.ЗАЩООООООООООООООООО? ???? :cry: :cry: :cry:

(знам,че не можете да ми помогнете,но просто исках да го споделя с някой :-) )

kasiopea
07-30-2008, 16:38
Гадно е, че в животът се случват такива обрати. Но щом се обичате, то преместването ти едва ли ще попречи особено на връзката- все ще намерите начин да се виждате от време на време, колкото и тъпо да звучи.

PePeLePew
07-30-2008, 16:39
мацка не се притеснявай и аз съм в същото полужение буквално 1към1 ..... също ставам студент,но пък аз си имам надеждата че пътят и времето няма да ме раздели с моето момиче.... проблема ще ни е друг.... Аз ще се опитам да запазя връзката си..... направи го и ти !

niquetamere
07-30-2008, 16:40
Това си е сериозен проблем.Когато утидеш да следваш вместо цялото ти съзнание да е насочено в ученето и живота ти покрай студентсвото ,ще си мислиш за момчето.Живота понякога е доста несправедлив.Ако момчето не желае да следва , то не мисля ,че е проблем да дойде при теб и да работи.Ще си живеете заедно и ще сте щастливи .

agapiseme
07-30-2008, 16:41
Ako naistina e srodnata ti dusha,razstoqnieto shte e nai-malkiqt vi problem.Kazvam go ot lichen opit..makar toi da ne beshe srodnata mi dusha.. :-D

ELFIQ
07-30-2008, 16:42
ще се прибирам на 5-6 месеца веднъж :cry: :cry: :cry: такава връзка от растояние просто е невъзможна,всичко ще се промени,аз искам да го виждам всеки ден,да го целувам всеки ден,да го осещам,прегръщам,докосвам.. .. а не на 6 месеца веднъж :cry:

haterkata
07-30-2008, 17:18
ако ви е писано да сте заедно ше бъдете,ако ще да сте на различни континенти

Love0nlyMyself
07-30-2008, 17:20
haterkata:

ако ви е писано да сте заедно ше бъдете,ако ще да сте на различни континенти

на неговото мение съм спокс :-)

ludisuvurshen
07-30-2008, 17:21
преди 2 месеца се запознали, че и секс правили за толкоз кратък период охх с коя ръка да се прекръстя :grin:

ELFIQ
07-30-2008, 17:25
преди 2 месеца се запознали, че и секс правили за толкоз кратък период охх с коя ръка да се прекръстя :grin:

със средната :D
като ти гледам мненията ми се струваш мн ..... :-D :lol: ТЪПИЧЪК!!!

BaiToq
07-30-2008, 17:51
Е,като почнете да пишете такива
заглавия-Губя го...
Тва като в спешно отделение-
Губим го...Час на смъртта 12:32 :shock: :D
Ама не се отчайвай,опитайте да поддържате връзка,
виждайте се ,ходете си на гости,и
като завършиш се съберете :grin:
Ама тва в 1234 епизод.

Seducti0n
07-30-2008, 18:01
Здравей, мила.
До колкото мога да преценя голям ентусиазъм те е обхванал, защо мисля така ли-Защото описваш идеалната връзка, с перфектното момче, в която всичко се случва по възможно най-добрият начин, НО ти трябва да заминеш за друг град.
Сега ,знам че си влюбена и, че емоцията така здраво те е окопирала, но помисли малко и сама ще осъзнаеш някои достааа важни неща:
-1-во това, че заминаваш за друг град не означава, че тотално трябва да преустановиш какъвто и да е контакт с приятеля ти, в началото ще ти бъде трудно, докато привикнеш с обстоятелствата, но ако се обичате не ще позволите на никой и нищо да развали връзката ви
-2-ро моментите заедно ще бъдат много по-пълноценни и оценени, отколкото при една нормална връзка.Така наистина ще се радвате на това, което си давате един на друг и ще ви е много по-сладко
-3-то ще бъде изпитание както за теб, така и за приятеля ти, изпитание, което ще покаже до колко държите един на друг, дали наистина сте готови на компромиси, търпение и разбиране изкачвайки стълбичката към щастието
-4-то всяко злобо за добро, ситуацията е кофти, но това не ти пречи да се постараеш да извлечеш максимално дивиденти от нея
-5-то колкото и да си щастлива в момента, имай предвид, че надали със сегашното ти гадже ще споделяте старините си, тоест не влагай чак толкова надежди, защото всяко едно красиво нещо рано или късно свършва, а именно в това се крие чарът му... :) :)
-6-то но може би най-важно-погрижи се за това да получиш добро образование, защото именно то след време ще отключи много врати, а пък може би и тази, водеща до сърцето на мъжа, с когото ще изградиш по-здрава връзка, семейство и т.н-
Ехх, пак се отнесох... :oops:

ELFIQ
07-30-2008, 18:26
ЦвЕтИт0
Благодаря ти :-) на моменти се осъзнавам и слизам на земята,но в други отново сам в облъците :lol:

Seducti0n
07-30-2008, 18:29
Просто недей да смесваш разума с чувствата и емоциите и ще е по-лесно.Успехи. :)

ELFIQ
07-30-2008, 18:31
Просто недей да смесваш разума с чувствата и емоциите и ще е по-лесно.Успехи. :)

явно така трябва :)

rai4etyyy
07-31-2008, 12:33
Ами това,че ще се преместиш в друг град ... може и да е за добро ... може би не сте един за друг ... както казват:Всичко зло-за добро :) не се отчайвай

punkrock
07-31-2008, 13:00
Такъв е живота.

SabrinaAa
07-31-2008, 13:17
Moito mnenie e ,4e lubovta nqma granici....6tom go obi4a6 tolkova opitaite se da si zapazite vrazkata..moje i da ti se stryva nevazjmojno...i parvite meseci bez nego 6te ti se stryvat vekove,no 6te svikne6 kato nqma dryg na4in! USPEH! :) :) :) :)

ELFIQ
07-31-2008, 17:45
благодаря ви :-)

xxXroshawkaXxx
07-31-2008, 20:09
виж миличка...аз също имам приятел от два месеца и той ми е всичко...без него животът ми няма смисъл просто...мен също ме приеха в друг град да уча, но все пак ше си идвам да вкъщи всяка седмица...защо пък да се разделяте???...разстоянието по между ви трябва да е най-малкия ви проблем ... СПОКО ЧОВЕЧЕ!Обичайте се! :-) ;););)

megasexy
08-01-2008, 00:24
Здравейте на всички :) искам да ви споделя моя проблем,защото вече откачам...Така..преди 2 месеца срещнах най-невероятното момче-той е всичко което съм търсила в един мъж-мил,нежен,добър (секса е :grin: ) ,абе просто нямам думи,той е съвършен :-) .С него съм и ми е много хубаво.Какъв е проблема ли?Ми проблема ми е,че ме приеха в друг град и след 1 месец ще заминавам,а аз толкова го обичам и не искам да се разделяме :cry: .Защо не го срещнах по рано,защо точно сега,защо точно когато ме приеха.Преди няколко месеца давах живота си да ме приемат,а сега когато това е факт съм най-нещастното момиче :cry: .Яд ме е,че срещнах сродната си душа в най-неподходящия момент,яд ме е че трябва да се разделим,яд ме е че се влюбих,яд ме е че ще го изгубя....и не мога да направя нищо.Направо искам да умра,не мога да повярвам,че ми се случва :-# ,изгубих времето си с един невероятен тъпак,а любовта на живота си срещнах когато си отивам от този град.ЗАЩООООООООООООООООО? ???? :cry: :cry: :cry:

(знам,че не можете да ми помогнете,но просто исках да го споделя с някой :-) )

Бързо си се обвързала. Това е моето мнение.

Vikitooo
08-01-2008, 02:52
Само от 2 месеца и ти разбра, че той е твоята "сродна душа"??? Мацка, в началото всичко е листа и рози, важното е след това начало какво ще има.
Съвет, това е било твоятa мечта да те приемат там и да учиш. Недей се сбогува толкова лесно с мечтите си, само заради някакво увлечение, защото е такова, повярвай ми.

mitakkka
08-01-2008, 07:11
с една моя колежка от университета стана същото като при тебе-след 15 дни разделени не издържаха и скъсаха-той си хвана момиче в софия а тя мой колега и така - тва за ;юбов от разстояние е толкова тъпо че граничи с другата тъпотия-"искам да скъсаме ама да си останем и приятели ако може 8) :lol: "