.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Град
    На края на дъгата :)

ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГО.ОБИЧАМ ГО-А ЩЕ ГО ИЗГУБЯ ;(

Здравейте на всички искам да ви споделя моя проблем,защото вече откачам...Така..преди 2 месеца срещнах най-невероятното момче-той е всичко което съм търсила в един мъж-мил,нежен,добър (секса е ) ,абе просто нямам думи,той е съвършен .С него съм и ми е много хубаво.Какъв е проблема ли?Ми проблема ми е,че ме приеха в друг град и след 1 месец ще заминавам,а аз толкова го обичам и не искам да се разделяме .Защо не го срещнах по рано,защо точно сега,защо точно когато ме приеха.Преди няколко месеца давах живота си да ме приемат,а сега когато това е факт съм най-нещастното момиче .Яд ме е,че срещнах сродната си душа в най-неподходящия момент,яд ме е че трябва да се разделим,яд ме е че се влюбих,яд ме е че ще го изгубя....и не мога да направя нищо.Направо искам да умра,не мога да повярвам,че ми се случва ,изгубих времето си с един невероятен тъпак,а любовта на живота си срещнах когато си отивам от този град.ЗАЩООООООООООООООООО? ????

(знам,че не можете да ми помогнете,но просто исках да го споделя с някой )
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Гадно е, че в животът се случват такива обрати. Но щом се обичате, то преместването ти едва ли ще попречи особено на връзката- все ще намерите начин да се виждате от време на време, колкото и тъпо да звучи.

Град
    pz city
    мацка не се притеснявай и аз съм в същото полужение буквално 1към1 ..... също ставам студент,но пък аз си имам надеждата че пътят и времето няма да ме раздели с моето момиче.... проблема ще ни е друг.... Аз ще се опитам да запазя връзката си..... направи го и ти !
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Това си е сериозен проблем.Когато утидеш да следваш вместо цялото ти съзнание да е насочено в ученето и живота ти покрай студентсвото ,ще си мислиш за момчето.Живота понякога е доста несправедлив.Ако момчето не желае да следва , то не мисля ,че е проблем да дойде при теб и да работи.Ще си живеете заедно и ще сте щастливи .
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Ako naistina e srodnata ti dusha,razstoqnieto shte e nai-malkiqt vi problem.Kazvam go ot lichen opit..makar toi da ne beshe srodnata mi dusha..

Град
    ще се прибирам на 5-6 месеца веднъж такава връзка от растояние просто е невъзможна,всичко ще се промени,аз искам да го виждам всеки ден,да го целувам всеки ден,да го осещам,прегръщам,докосвам.. .. а не на 6 месеца веднъж

Град
    в лайната!
    ако ви е писано да сте заедно ше бъдете,ако ще да сте на различни континенти

Град
    с0фия
    haterkata:

ако ви е писано да сте заедно ше бъдете,ако ще да сте на различни континенти
    на неговото мение съм спокс
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    преди 2 месеца се запознали, че и секс правили за толкоз кратък период охх с коя ръка да се прекръстя
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Град
    Цитирай Първоначално написано от ludisuvurshen
    преди 2 месеца се запознали, че и секс правили за толкоз кратък период охх с коя ръка да се прекръстя
    със средната
    като ти гледам мненията ми се струваш мн ..... ТЪПИЧЪК!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Е,като почнете да пишете такива
    заглавия-Губя го...
    Тва като в спешно отделение-
    Губим го...Час на смъртта 12:32
    Ама не се отчайвай,опитайте да поддържате връзка,
    виждайте се ,ходете си на гости,и
    като завършиш се съберете
    Ама тва в 1234 епизод.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей, мила.
    До колкото мога да преценя голям ентусиазъм те е обхванал, защо мисля така ли-Защото описваш идеалната връзка, с перфектното момче, в която всичко се случва по възможно най-добрият начин, НО ти трябва да заминеш за друг град.
    Сега ,знам че си влюбена и, че емоцията така здраво те е окопирала, но помисли малко и сама ще осъзнаеш някои достааа важни неща:
    -1-во това, че заминаваш за друг град не означава, че тотално трябва да преустановиш какъвто и да е контакт с приятеля ти, в началото ще ти бъде трудно, докато привикнеш с обстоятелствата, но ако се обичате не ще позволите на никой и нищо да развали връзката ви
    -2-ро моментите заедно ще бъдат много по-пълноценни и оценени, отколкото при една нормална връзка.Така наистина ще се радвате на това, което си давате един на друг и ще ви е много по-сладко
    -3-то ще бъде изпитание както за теб, така и за приятеля ти, изпитание, което ще покаже до колко държите един на друг, дали наистина сте готови на компромиси, търпение и разбиране изкачвайки стълбичката към щастието
    -4-то всяко злобо за добро, ситуацията е кофти, но това не ти пречи да се постараеш да извлечеш максимално дивиденти от нея
    -5-то колкото и да си щастлива в момента, имай предвид, че надали със сегашното ти гадже ще споделяте старините си, тоест не влагай чак толкова надежди, защото всяко едно красиво нещо рано или късно свършва, а именно в това се крие чарът му...
    -6-то но може би най-важно-погрижи се за това да получиш добро образование, защото именно то след време ще отключи много врати, а пък може би и тази, водеща до сърцето на мъжа, с когото ще изградиш по-здрава връзка, семейство и т.н-
    Ехх, пак се отнесох...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    ЦвЕтИт0
    Благодаря ти на моменти се осъзнавам и слизам на земята,но в други отново сам в облъците

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Просто недей да смесваш разума с чувствата и емоциите и ще е по-лесно.Успехи.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Просто недей да смесваш разума с чувствата и емоциите и ще е по-лесно.Успехи.
    явно така трябва

Ами това,че ще се преместиш в друг град ... може и да е за добро ... може би не сте един за друг ... както казват:Всичко зло-за добро не се отчайвай

Град
    Dreamland Varna
    Такъв е живота.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

sss

Moito mnenie e ,4e lubovta nqma granici....6tom go obi4a6 tolkova opitaite se da si zapazite vrazkata..moje i da ti se stryva nevazjmojno...i parvite meseci bez nego 6te ti se stryvat vekove,no 6te svikne6 kato nqma dryg na4in! USPEH!

Град
    благодаря ви

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    виж миличка...аз също имам приятел от два месеца и той ми е всичко...без него животът ми няма смисъл просто...мен също ме приеха в друг град да уча, но все пак ше си идвам да вкъщи всяка седмица...защо пък да се разделяте???...разстоянието по между ви трябва да е най-малкия ви проблем ... СПОКО ЧОВЕЧЕ!Обичайте се!

Град
    В бъдещето.

Re: ОБИЧАМ ГО,ОБИЧАМ ГО.ОБИЧАМ ГО-А ЩЕ ГО ИЗГУБЯ ;(

Цитирай Първоначално написано от ELFIQ
    Здравейте на всички искам да ви споделя моя проблем,защото вече откачам...Така..преди 2 месеца срещнах най-невероятното момче-той е всичко което съм търсила в един мъж-мил,нежен,добър (секса е ) ,абе просто нямам думи,той е съвършен .С него съм и ми е много хубаво.Какъв е проблема ли?Ми проблема ми е,че ме приеха в друг град и след 1 месец ще заминавам,а аз толкова го обичам и не искам да се разделяме .Защо не го срещнах по рано,защо точно сега,защо точно когато ме приеха.Преди няколко месеца давах живота си да ме приемат,а сега когато това е факт съм най-нещастното момиче .Яд ме е,че срещнах сродната си душа в най-неподходящия момент,яд ме е че трябва да се разделим,яд ме е че се влюбих,яд ме е че ще го изгубя....и не мога да направя нищо.Направо искам да умра,не мога да повярвам,че ми се случва ,изгубих времето си с един невероятен тъпак,а любовта на живота си срещнах когато си отивам от този град.ЗАЩООООООООООООООООО? ????

(знам,че не можете да ми помогнете,но просто исках да го споделя с някой )
    Бързо си се обвързала. Това е моето мнение.
    I LVE 69. I LVE

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Само от 2 месеца и ти разбра, че той е твоята "сродна душа"??? Мацка, в началото всичко е листа и рози, важното е след това начало какво ще има.
    Съвет, това е било твоятa мечта да те приемат там и да учиш. Недей се сбогува толкова лесно с мечтите си, само заради някакво увлечение, защото е такова, повярвай ми.
    ♥ ♥ ♥

с една моя колежка от университета стана същото като при тебе-след 15 дни разделени не издържаха и скъсаха-той си хвана момиче в софия а тя мой колега и така - тва за ;юбов от разстояние е толкова тъпо че граничи с другата тъпотия-"искам да скъсаме ама да си останем и приятели ако може "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си