PDA

View Full Version : искам да отслабна

елиена
07-30-2008, 23:01
здравейте днес е 31 аз на 2 заминавам на море и се връщам на 12 днес запознах упражнения . . . просто искам да взема някакви мерки . . . тежа 50 кг. но съм нисичка ... моля ви кажете нчкакви упрайнения та след морето да съм във друга форма ...упражнения или диети... :)
не искам голяма диета просто от какви храни да се лиша :?

елиена
07-30-2008, 23:17
:( :?

pasii_sladuranata
07-30-2008, 23:31
не се лишавай много избягвай пържени и печени храни наблягай на вареното
варено пилешно,варени картофи и особенно пловове
упражнения коремни преси бяганя ,... дедазнам :D

delina
07-31-2008, 00:05
И сладко избягвай да ядеш, газирани напитки и алкохол също .. повече плодове и зеленчуци
Прави упражнения в къщи, бягай, ходи на фитнес .. такива работи

Voodo_doll
07-31-2008, 05:28
Ako си навита може за повечко информация да прочетеш ,,Диета само за тийнеиджъри'' Става дума за какво можеш да ядеш какво не, хранителни заблуди, ала-бала...не е дълга , а е много интересна :)

Canis_Dirus
07-31-2008, 05:53
Днес е 31 викаш и си започнала упражнения, ама на втори заминаваш на море. Е браво - сетила си се навреме. Най-добре да беше почнала на 1 вечерта.

MaNiToOo
07-31-2008, 06:37
не е нужно да се лишшаваш от нищо..важното е да ядеш по малко отвсичко ; )) е сега може би не трябва да ядеш много шоколад чипсове и сякфи глуспоти .. Баща ми е диетолог и до сега има ефект от това което ми е казал,, ям по малко от всичк0 :)
8)

sladku_bebzi
07-31-2008, 06:44
За 3 дена ако мислиш,
че ще направиш нещо..
Ама все пак виж тва:
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p185.html
Иначе успех
и приятно изкарване!

елиена
07-31-2008, 11:40
искам след морето да съм във фопма и по слаба нееее до морето моля ппитайте се да разберетеее :(

ElisaDay
07-31-2008, 12:05
Има бол от такива теми + http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872&start=0 :?

SeXyL[!]Nk@
07-31-2008, 12:12
Зависи колко кг искаш да свалиш...с една салатка дневно може и диня за 2 -3дни,ще свалиш 2 кг,от собствен опит го знам. Oт вторник до днеска свалих 2 кг,защото съм само на салатки и диня,главно.И ако можеш прави коремни преси,почни с 3 серии по 20,като след всеки 20 бройки почиваш 5 минутки.Е ....ако моеш повече прави,но не се пренатоварвай.А като се върнеш от морето можеш и тренировки в някой фитнес да почнеш,ако си тренирала и преди можеш по-доста време да седиш,ама ако не си ,почни първо по час,после увеличи след известно време до 2 часа...и от там нататък ,ако искаш и повече ги прави.Аз ти казвам,план по ,койтои много хора действат.И аз така действах от началото.Също яж кисело мляко,ако го обичаш,от него се отслабва.Но да не е повече от 2.30% даже и то е доста.Аз лично ям най-много от 2%. Спри -всичко газирано,сладко и други сладкиши,пържено ,чипсове,семки,снаксове и други такива боклуци.
А...забравих,и хляб спри,поне ,до като не си свалиш желаните килограми.Можеш и да си купиш, (EL-карнетин) ,той се купува от фитнес залите обикновенно,или от някакви такива магазини,но си го купуват,обикновенно,хора,к ито имат да свалят над 10кг.Но както прецениш.Пояснение за (EL-карнетина) - Пие се по 1,може и 2хапчета,половин час преди тренировка,в залата тренирай с шушляков панталон и шушляково яке закопчано до горе,иначе никъ'в ефект няма,защото ако тренираш както ти казвам ще гориш по-бързо.Мойта програма като отида във фитнеса е следната: 50 минути тичане на тренажора,то даже е по-добре на него,от колкото на пътечките,след това-първите 100 коремни преси загрявка,и след това почвам и други неща.Е,моят рекорд в/у тренажора е 170 минути :D ,но тогава вече наистина се бях побъркала ,на тема фитнес,а то не е хубаво повече от 2 часа да се тренира.Та,ако не си (на 'ти' ) с фитнеса,ти препоръчвам да бягаш първо по -половин час,и след време ги увеличи на 50 минути,после ,вече ,ако искаш и на повече.Едно от главните неща,е да вярваш,че ще отслабнеш,защатото без вяра,нищо не става.
Е ,....за сега това се сещам.
Ако се сетя друго,ще допълвам.
Дано съм ти помогнала,поне малко.

Сетих се и друго,секи ден като станеш,пий преварена гореща вода с изтискам лимон,е ако не обичаш с лимон може и чиста,но е много полезна,защото прочиства организма от токсините.Пий поне по една чаша дневно,а можеш и през деня,то не е казоано само сутрин.Ако пиеш кафе и чай,пий ги с мед и двете ,аз преди няколко дни пих кафе с мед,и мога да кажа,че е мед е също толко готино ,като това с захар.

machine
07-31-2008, 17:24
Зависи колко кг искаш да свалиш...с една салатка дневно може и диня за 2 -3дни,ще свалиш 2 кг,от собствен опит го знам. Oт вторник до днеска свалих 2 кг,защото съм само на салатки и диня,главно.И ако можеш прави коремни преси,почни с 3 серии по 20,като след всеки 20 бройки почиваш 5 минутки.Е ....ако моеш повече прави,но не се пренатоварвай.А като се върнеш от морето можеш и тренировки в някой фитнес да почнеш,ако си тренирала и преди можеш по-доста време да седиш,ама ако не си ,почни първо по час,после увеличи след известно време до 2 часа...и от там нататък ,ако искаш и повече ги прави.Аз ти казвам,план по ,койтои много хора действат.И аз така действах от началото.Също яж кисело мляко,ако го обичаш,от него се отслабва.Но да не е повече от 2.30% даже и то е доста.Аз лично ям най-много от 2%. Спри -всичко газирано,сладко и други сладкиши,пържено ,чипсове,семки,снаксове и други такива боклуци.
А...забравих,и хляб спри,поне ,до като не си свалиш желаните килограми.Можеш и да си купиш, (EL-карнетин) ,той се купува от фитнес залите обикновенно,или от някакви такива магазини,но си го купуват,обикновенно,хора,к ито имат да свалят над 10кг.Но както прецениш.Пояснение за (EL-карнетина) - Пие се по 1,може и 2хапчета,половин час преди тренировка,в залата тренирай с шушляков панталон и шушляково яке закопчано до горе,иначе никъ'в ефект няма,защото ако тренираш както ти казвам ще гориш по-бързо.Мойта програма като отида във фитнеса е следната: 50 минути тичане на тренажора,то даже е по-добре на него,от колкото на пътечките,след това-първите 100 коремни преси загрявка,и след това почвам и други неща.Е,моят рекорд в/у тренажора е 170 минути ,но тогава вече наистина се бях побъркала ,на тема фитнес,а то не е хубаво повече от 2 часа да се тренира.Та,ако не си (на 'ти' ) с фитнеса,ти препоръчвам да бягаш първо по -половин час,и след време ги увеличи на 50 минути,после ,вече ,ако искаш и на повече.Едно от главните неща,е да вярваш,че ще отслабнеш,защатото без вяра,нищо не става.

Сетих се и друго,секи ден като станеш,пий преварена гореща вода с изтискам лимон,е ако не обичаш с лимон може и чиста,но е много полезна,защото прочиства организма от токсините.Пий поне по една чаша дневно,а можеш и през деня,то не е казоано само сутрин.Ако пиеш кафе и чай,пий ги с мед и двете ,аз преди няколко дни пих кафе с мед,и мога да кажа,че е мед е също толко готино ,като това с захар.

егати глупостите-170 мин,2 часа тренировка,ядеш диня и тия 2 кг са ти вода,която си изхвърлила,шушляци(ефекта на найлона)-пак вода,не мазнина
тва са пълни глупости дето правиш и казваш

SeXyL[!]Nk@
07-31-2008, 17:29
А...забравих,и хляб спри,поне ,до като не си свалиш желаните килограми.Можеш и да си купиш, (EL-карнетин) ,той се купува от фитнес залите обикновенно,или от някакви такива магазини,но си го купуват,обикновенно,хора,к ито имат да свалят над 10кг.Но както прецениш.Пояснение за (EL-карнетина) - Пие се по 1,може и 2хапчета,половин час преди тренировка,в залата тренирай с шушляков панталон и шушляково яке закопчано до горе,иначе никъ'в ефект няма,защото ако тренираш както ти казвам ще гориш по-бързо.Мойта програма като отида във фитнеса е следната: 50 минути тичане на тренажора,то даже е по-добре на него,от колкото на пътечките,след това-първите 100 коремни преси загрявка,и след това почвам и други неща.Е,моят рекорд в/у тренажора е 170 минути ,но тогава вече наистина се бях побъркала ,на тема фитнес,а то не е хубаво повече от 2 часа да се тренира.Та,ако не си (на 'ти' ) с фитнеса,ти препоръчвам да бягаш първо по -половин час,и след време ги увеличи на 50 минути,после ,вече ,ако искаш и на повече.Едно от главните неща,е да вярваш,че ще отслабнеш,защатото без вяра,нищо не става.

егати глупостите-170 мин,2 часа тренировка,ядеш диня и тия 2 кг са ти вода,която си изхвърлила,шушляци(ефекта на найлона)-пак вода,не мазнина
тва са пълни глупости дето правиш и казваш

^^ Абе хич не са глупости...как мислиш,че свалих 20кг :x ,със седене,бездействане и тъпчене ли?? :?

machine
07-31-2008, 17:51
може да си ги свалила,но като хранене не е много правилно,а за тренировките-да не говорим.Но успех занапред и продължавай,но ти казвам че като го погледнеш така мн неща не са правилни

SeXyL[!]Nk@
07-31-2008, 18:04
^^ ми може,но при мен действа. :-$

sladur4etyYy
07-31-2008, 18:27
qj plodove,zelen4uci,salatki i pile6ko. puk i na moreto ima6 vuzmojnost da sportuva6 pove4e. predlagam ti da pluva6 kolkoto se moje pove4e. s pluvaneto razdvijva6 vsqka 4ast ot tqloto

SeXyL[!]Nk@
07-31-2008, 18:29
^^ да ,но с плуването ще развеш огромен гръб...

Canis_Dirus
07-31-2008, 18:33
Nk@]^^ да ,но с плуването ще развеш огромен гръб...
Покажи ми някой непрофесионален плувец, който е с огромен гръб. Аз бая професионални плувци познавам - не са с огромни гърбове.

sladur4etyYy
07-31-2008, 18:34

даа бе за 10 дена със сигурност ще развие огромен гръб :D

machine
07-31-2008, 18:43
принципно от плувнето не се натоварва толкова гърба,колкото задното рамо

Sweet_Play_F
07-31-2008, 18:49

даа бе за 10 дена със сигурност ще развие огромен гръб :D

ц-ц-ц мале отчаях се от живота с теб,,,

p.s za SeXyL[!]Nk@ se otnasq :?

`Elizabeth`
08-01-2008, 07:28
стягаш приятеля ти и край на проблемитеее :P Не бе ограничавай се аз така отслабнах ама все едно са се изпарили ей така килограмите ;)