View Full Version : Несигурна съм ..
buttertoast
07-31-2008, 06:36
Здравейте.. дойде и моя ред да се "изповядам".
Ходя с едно момче отскоро и честно казано връзката ни е само на физическо ниво,почти нямаме теми за разговор.Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно,но въпреки това се чувствам толкова сигурна в прегръдките му ..Както и да е.Преди това се бях запознала с едно момче,с което си станахме много близки,обичам си го почти като брат.Той знае за повечето ми проблеми,съветва ме когато имам нужда .. абе,насреща е.
Та,вчера 'брат ми' се заобяснява,че бил влюбен в някакво момиче и аз го посъветвах да действа,щом го чувства.. оказа се,че момичето съм аз. Сърце не ми даде да му откажа,много е чувствителен и ме е страх да не направи някоя глупост .. Снощи мислих и премислях и реших,че няма смисъл да се лъжем,затова сега му казах каквото ми е на сърце .. добре,вече съм "чиста" отвътре и знам,че постъпих както трябва.
Накратко - изтървах питомното за да гоня дивото.Yeah.Нямам нужда от съвети,просто исках да споделя.Благодаря на тези,които го прочетат!
Mementomori
07-31-2008, 06:38
Добре прочетох го,ти си решаваш,щом не искаш мнение.
sexa_na_kompleksa
07-31-2008, 07:08
Хубаво е, че си признала на приятеля си... Но защо още си с другото момче при положение, че знаеш, че само те използва? Аз лично не бих допуснала такова нещо. Все пак не е единственото момче, което може да ти предложи сигурност.
buttertoast
07-31-2008, 07:23
Хубаво е, че си признала на приятеля си... Но защо още си с другото момче при положение, че знаеш, че само те използва? Аз лично не бих допуснала такова нещо. Все пак не е единственото момче, което може да ти предложи сигурност.
Честно казано,нямам идея.Ядосвам се на себе си,че търпя това отношение,но нали любовта е сляпа .. само дето това наш'то е минало покрай любов .. абе,дълга и объркана история. :)
sexa_na_kompleksa
07-31-2008, 07:27
Честно казано,нямам идея.Ядосвам се на себе си,че търпя това отношение,но нали любовта е сляпа .. само дето това наш'то е минало покрай любов .. абе,дълга и объркана история. :)
"Да се ядосваш означава да се наказваш за грешките на другите"! Няма смисъл да се ядосваш! Сама виждаш, че това не е най-доброто за теб! Просто кажи "Край"! Пък и както сама каза - това вашето не е любов, а само физическо привличане.
buttertoast
07-31-2008, 07:37
"Да се ядосваш означава да се наказваш за грешките на другите"! Няма смисъл да се ядосваш! Сама виждаш, че това не е най-доброто за теб! Просто кажи "Край"! Пък и както сама каза - това вашето не е любов, а само физическо привличане.
Благодаря ти за съвета,но щом аз съм несигурна в себе си никакви съвети не ми помагат .. иначе го оценявам :) Ще се оправя .. някак си .. някога :?
Love0nlyMyself
07-31-2008, 07:42
ми щом си решила че така е по добре начи така треа да е :) подкрепям те
Vikitooo
07-31-2008, 08:08
Темата ми хареса :) Човек винаги иска това, което не може да има.
Аз ще те посъветвам да кажеш :"КРАЙ!" на връзката си със сегашния си приятел, щом те използва и т.н, знам как се чувстваш, защото и аз като теб бях използвана, беше потъпквано самочувствието ми - от НЕГО! И като сложих край и ми оллекна сега съм много щастлива :)
buttertoast
07-31-2008, 08:38
Аз ще те посъветвам да кажеш :"КРАЙ!" на връзката си със сегашния си приятел, щом те използва и т.н, знам как се чувстваш, защото и аз като теб бях използвана, беше потъпквано самочувствието ми - от НЕГО! И като сложих край и ми оллекна сега съм много щастлива :)
Да,мислила съм да го отрежа,но .. не искам :( Той се държи много добре с мен,всичко е почти нормално,като изключим това,че сигурно в момента се задява с още мноого други .. не знам защо,но не искам да го режа .. добре ми е с него :( Въобще .. май съм болна. Vikitoo,права си..
Memento mori! ,така и така сме тръгнали по темата,изкажи се :}
MartyParty
07-31-2008, 08:43
М да,и аз на мъжо го казвах това преди да тръгнем,щото той изтърва всичко питомно ,за да ходи да гони мене- дивото. 8-)
От това да не искаш и да нямаш смелост има голяма разлика :):):) Помисли :)
buttertoast
07-31-2008, 08:56
От това да не искаш и да нямаш смелост има голяма разлика :):):) Помисли :)
Мислила съм :) Смелост не ми липсва,просто .. не искам.
soulja_girl4e
07-31-2008, 09:36
айде стига с тея теми "нямам нужда от съвет, а само да споделя". дразнят и губят време :?
miss_asi
07-31-2008, 10:49
Познавам едно такова момче като бившето ти гадже.Нз наистина как си търпяла да е с други освен с тебе но наистина от любов всичко сме готови да изтърпим.
aka6a_vamp
07-31-2008, 10:52
няма да давам съвети...само 6те кажа,че според мен си постъпила правилно
blood-and-ink
07-31-2008, 10:52
Ммм аз нямаше да постъпя като теб, но решението си е твое все пак... само дано да е правилно...
buttertoast
07-31-2008, 10:55
Благодаря на всички писали за подкрепата :} blood-and-ink,аз за себе си съм сигурна че е правилно,но ми стана интересно как би постъпила ти :}
blood-and-ink
07-31-2008, 11:06
Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно
Хах ако аз бях сигурна, че ходи с куп други жени докато аз съм с него ,веднага ще го разкарам... не понасям такива хора :( + това предпочетам да имам и теми за разговор и мразя женкарите... ноо разбира се всеки е резличен и с различно мнение и характер :)
Тааа щом мислиш, че си постъпила правилно, значи явно си постъпила правилно... успех с момчето :)
buttertoast
07-31-2008, 11:33
Той е голям женкар и ми е пределно ясно,че сигурно ходи с куп други момичета едновременно
Хах ако аз бях сигурна, че ходи с куп други жени докато аз съм с него ,веднага ще го разкарам... не понасям такива хора :( + това предпочетам да имам и теми за разговор и мразя женкарите... ноо разбира се всеки е резличен и с различно мнение и характер :)
Тааа щом мислиш, че си постъпила правилно, значи явно си постъпила правилно... успех с момчето :)
Упс,май съм те разбрала погрешно..:} Иначе за сегашния ми приятел.. поела съм риска,каквото стане..Благодаря за успеха :}