View Full Version : Мисля, че съм влюбена в най-добрия си приятел
Tolkova mnogo sum oburkana ot 4uvstavata si!Mislq'4e zapo4nah da se vliobvam v nai-dobriq si priqtel,moje bi zaradi tova'4e sme mnogo blizki prosto neznam!! :shock: Neznam kak da mu spodelq 4uvstavata si,moje bi prosto me e stah ,4e ako mu kaja 6te go zagubq kato priqtel :| :smt095 !!Aaa az mnogo durja na nego! :smt087
Strannoto e,4e predi mesec i ne6to se durje6e mnogo stranno ,v smisal gu6ka6e me,durje6e me za ruka i po cql den be6e s men!4udq se tova s pregru6taneto i s hva6tenaeto na rukata normalno li e za priqteli!!??? :shock:
No skoro doide lqtoto po cql den sme zaedno s nego i kompaniqta ni,no az zabelqzah,4e toi nee su6tiq durji se stranno!!Naskoro toi ob4a6e edna...(nqma da kazvam kakva)...tq go zaeba!!I sega idva pri men!?imam 4uvstvoto,4e idva samo kogato ima nujda ot men!! :smt089 :smt089
Sega prosto sum mnogo oburkana!I naistina ot polovin godina zaebavm drugite mom4eta samo i samo s nadejdata' moje bi moje da stane ne6to mejdu nas!! :?
No se 4udq kak da mu kaja,bez da go zagubq ?Molq vi daidte mi savet :oops: :smt022 :smt100
Редактирано от Цвети
7-ма точка :)
aka6a_vamp
07-31-2008, 10:38
миии кажи му:6те ти призная с риск да проваля приятелството ни 4е имам 4увства към теб.......както казах в една друга,подобна тема-веднъж появили ли са се тези 4увства от едната страна,вси4ко се променя
PLuScHeTo
07-31-2008, 10:40
1. пиши по- четливо
2. сподели му чувствата си ... той ти е приятел ще те разбере (рискувай)
3. нормално е за приятели да те прегръща. И аз прегръщам постоянно най-добрия си приятел по простата причина, че го възприемам като брат
Seducti0n
07-31-2008, 10:42
Здравей. :)
Виж сега, границата между приятелствата и любовта е много тънка.
Всичко започна от споделянето на общи възгледи и интереси, в последствие прераства в желанието на всеки един от вас двама ви да споделя мигове с другия, защото именно тези моменти го ощастливяват, карат го да се чувства добре (:
До тук всичко е прекрасно, но има едно голямо НО, след като въпросния човек те прави истински щастлив изниква мисълта-"дали пък не може отношенията ни да се задълбочат и да променят естеството си, дали започнатото приятелство не може да се превърне в една красива връзка, след като виждам сродна душа в този човек" и всички тези колебания, цялата тази несигурност те объркват и ти не можеш да вземеш решение, не знаеш каква точно е близостта по между ви.
Моя съвет е да говориш открито с най-добрия си приятел, защото не си заслужава да се терзаеш още/половин годинана не е никак кратък период от време/.Може би и той самият няма смелостта да ти признае някои неща за това престраши се и намери спокойствие. :)
Поговори си с него и му обясни как се чувстваш и какво си мислиш ,че си объркана и т.н .И ако наистина сте си добри приятели и си имате доверие ,дори и след като му кажеш ,че имаш чувства или ще тръгнете или всичко ще си продължи като преди даже може и по-добре,просто рискувай иначе после ще те е яд . :-)
haterkata
07-31-2008, 11:57
миии кажи му:6те ти призная с риск да проваля приятелството ни 4е имам 4увства към теб.......както казах в една друга,подобна тема-веднъж появили ли са се тези 4увства от едната страна,вси4ко се променя
ЙЕА ;-)
Аз на твое място бих си мълчала :-#
aka6a_vamp
07-31-2008, 12:16
най-тъпото не6то,което може да направи
missradost
07-31-2008, 12:21
Имала съм приятели момчета и знаеш ли колко пъти съм си мислила 4е съм се влюбила в тях ...и за да не загубя приятелството решавам да премълча и после осъзнавам че просто съм била в заблуда..и нормално се пак сближаваш се с някой..привързваш се...според мен изчакай малко може всичко да е само симпатия и привързаност,а няма смисъл да губиш приятел както най-4есто става..и то само заради едната обърканост ...Ако оба4е наистина има намесени 4уства...винаги съм казвала 4е приятелството е мн по скъпо от лапе6кото ходене за 2 месеца..ти си прецени .. :) а относно мом4ето ..според мен и той се е объркал по същия начин,но е решил да запази приятелството и за тва се е отдръпнал от теб...един вид да те забрави .но после е осъзнал 4е 4уства няма и пак се е върнал както преди (не 4е те използва,когато има нужда)..е все пак тва е мое мнение ..поне така е ставало с мен мн пъти :)
sladur4etyYy
07-31-2008, 12:22
възможно е и само да се заблуждаваш, че изпитваш нещо повече от приятелски чувства към него. мн често се случва тва. ако е така, по-добре да не му казваш. ако обаче си сигурна, че е нещо повече-кажи му, обаче внимавай да не го кажеш така, че да излезе, че е любовта на живота ти :D ,защото това ще го стресне и ако не изпитва същото към теб, ще го отдалечиш от себе си
най-тъпото не6то,което може да направи
Всеки си има мнение,така ,че спри да се заяждаш.Като му каже и той не я харесва нали ще си развалят приятелството!!!
Кажи му !А ако мислиш да не му казваш....прави му намеци, дръж се с него по-добре от колкото с другите момчета.Обръщай му повече внимание, но не се отказвай и не прави глупости, дори да започнеш да си мислиш, че няма смисъл, може да дойде денят в който той ще ти каже нещо.Да нормално е да си държи така с теб.И с мен гаджето ми се държеше така, време преди да тръгнем.А относно това, че те търси само когато има нужда - за това са приятелите.Той е бил с момиче и може да не е искал тя да се съмнява в него, когато излиза с теб, незнам, не съм сигурна.Успех, но ако не те е срам му кажи.Ако държи на теб и така нататък...едва ли ще ти каже..."разкарай се" или нещо такова, предполагам де, не съм сигурна.