Влез

View Full Version : Дали...???????

love_kiss_sex
07-31-2008, 11:17
ЗДравейте !!! Знам че има много такива теми но вече съм на ръба на нервна криза....Значи спах с едно момче и го направихме без презерватив, но той не е свършвал в мен...но вече ми закъснява с 10 дена и просто ще полудея от притеснение и незнам какво да правя...не съм си правила тест, защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..моля ви кажете ми...дайте ми някакав савет защото просто.........

baby2009
07-31-2008, 11:20
ЗДравейте !!! Знам че има много такива теми но вече съм на ръба на нервна криза....Значи спах с едно момче и го направихме без презерватив, но той не е свършвал в мен...но вече ми закъснява с 10 дена и просто ще полудея от притеснение и незнам какво да правя...не съм си правила тест, защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..моля ви кажете ми...дайте ми някакав савет защото просто.........

Pravi testa i vij kvo stava tam doly

GerSity
07-31-2008, 11:22
защото просто............нямаш грам ъкъл в главата...за кога да ти даваме съвети,като ти вече си го направила?!Не бил свършил в тебе,той ли ти каза?На колко си години,че ще го правиш без презерватив,а и за контрацепция не си ли чувала?!Не мога да ти помогна съжелявам... :?

SpOrTs_GiRl
07-31-2008, 11:23
Да закъснее с един, два дни - нормално, но с 10 .. По-добре веднага си направи тест или посети гинеколог.

Сигурно се повтарям за около 15 път .. За какво според теб са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ?! ................. Няма значение "имаме си довериееее" .. "ама ние сме зедно от 2 годинииии" .. "ама той е почти сигурен, че не е свършил в меееен" .... Щом не пиеш противозачатъчни презервативите са задължителни!! .. То веднъж става гафа ....

Вече много малко хора от форума обръщат внимание на този вид теми, просто защото ни омръзна да слушаме едни и същи лигни на необразовани пикли!!

love_kiss_sex
07-31-2008, 11:39
знам че съм голяма тапанарка да го права без презерватив но....сажелявам...знам че е касно че вече е станало но....Но съм сигурна че не е свършил в мен..но много ме е страх...вазможно ли е да е от други неща да ми закъснява...от промените във времето..неправилно хранене...стрес...де да знам

xxxSnowflakexxx
07-31-2008, 11:40
Napravi si test.Kakvo o6te 4aka6 ne mi e qsno???

SpOrTs_GiRl
07-31-2008, 11:45
знам че съм голяма тапанарка да го права без презерватив но....сажелявам...знам че е касно че вече е станало но....Но съм сигурна че не е свършил в мен..но много ме е страх...вазможно ли е да е от други неща да ми закъснява...от промените във времето..неправилно хранене...стрес...де да знам
Може от времето, стрес, диети, може и от самото притеснение .. Но този вид закъснения са по няколко дни, а не 10 .. Тест и/или гинеколог!

sweeetmaniche
07-31-2008, 11:46
Napravi si test.Kakvo o6te 4aka6 ne mi e qsno???

Ми така като гледам да стане 14 дена :lol: ("защото съм чела че се прави 14 дни след половия акт..")

love_kiss_sex
07-31-2008, 11:46
да чакам ли да се минат 14 дни да си направя теста защото са се минали само 10

SpOrTs_GiRl
07-31-2008, 11:52
да чакам ли да се минат 14 дни да си направя теста защото са се минали само 10
Да, но теста отчита правилно 14 дни след акта или първия ден от закъснението на цикъла ..
И все пак - гинеколога е най-доброто решение в случая!! .. Ако пък се окаже, че нищо ти няма (както се надявам), може би лекаря ще ти каже, че имаш някаква инфекция или нещо подобно .. която е причина за закъснението. Защото 10 дни закъснение не е нормално.

Stefityyy
07-31-2008, 12:00
бе винаги съм се чудила на такива момичета, вие приятелка/и нямате ли си да се посъветвате с нея/тях да пообсъдите темата и да направиш нещо по въпроса?.. вярно е че форума е за проблемите на тийновете , ама чак пък толкова :?
всеки ден по 418 пъти се пускат такива теми :-o :( :shock:

Sasha2k8
07-31-2008, 12:01
Защо не си пила хапче веднага?

emchetyyy
07-31-2008, 12:11
хем ти закъснява с 10 дена хем си го правила преди 10 дена :( нещо не загрях отивай на гинеколог !! :(

westggirl
07-31-2008, 12:11
на колко си години? на мен един път не ми дойде с 20 дена закъснение .... редовен ли ти е попринцип ?а и може още да не се е регулирал както трябва това е нормално първите 1-2 години след като ти дойде

Erica
07-31-2008, 12:17
Може от времето, стрес, диети, може и от самото притеснение .. Но този вид закъснения са по няколко дни, а не 10 .. Тест и/или гинеколог!
:?
Аз съм имала случаи и 20 дни да ми закъснее...,от смяна на климата...Така че не винаги страничните фактори,траят по-малко от 10 дни.

Към авторката,направи си тест,за да си по-спокойна...,мисля че ще ти отчете правилен резултат...,а най-добре върви на гинеколог...

SunShinePearl
07-31-2008, 12:17
Да закъснее с един, два дни - нормално, но с 10 .. По-добре веднага си направи тест или посети гинеколог.

Сигурно се повтарям за около 15 път .. За какво според теб са ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ?! ................. Няма значение "имаме си довериееее" .. "ама ние сме зедно от 2 годинииии" .. "ама той е почти сигурен, че не е свършил в меееен" .... Щом не пиеш противозачатъчни презервативите са задължителни!! .. То веднъж става гафа ....

Вече много малко хора от форума обръщат внимание на този вид теми, просто защото ни омръзна да слушаме едни и същи лигни на необразовани пикли!!

;-)

GabisiTa
07-31-2008, 14:00
Теста се прави след 14 дена или на първия ден от закъснението на цикъла, така че върви да си вземеш тест или направо на гинеколог.... :?

sLadkaTa_LoRi
07-31-2008, 14:03

..че какъв съвет очакваш.. освен да ти кажа, че вероятноста да си бременна е "само" 50% .. това ще те успокои ли :?
Най-добрия съвет от мен.. следващия път с презерватив :wink:

Xtuning
07-31-2008, 14:17
Така:

1во - Детска количка
2ро - Кошарка
3то - памперси (Препоръчвам ти на BABY )

Иначе мога да ти препоръчам и клиника за аборт , ама първото щи излезе по евтино ....

mili4kata_15
07-31-2008, 14:32
napravi si test beb4e za da nqma iznenadi i :o :o :o :o :o :o :wink:

HagpycaH
07-31-2008, 14:33
Леле момиче нямаш ни най-малка сексуална култура каде си тръгнала да правиш секс? :D
Как ще си бременна след като не са свършили ф теб ставаш за смях само нищо повече.

LiloTa
07-31-2008, 14:55
Леле момиче нямаш ни най-малка сексуална култура каде си тръгнала да правиш секс? :D
Как ще си бременна след като не са свършили ф теб ставаш за смях само нищо повече.

може,,да си чувал за предяекулационна течност(мисля че правилно го написах)? вярно че шанса е малък,ама го има нали?

dd_93
07-31-2008, 15:01
Свършил, не свършил при възбуда от удоволствието (от страна на мъжа) се отделя предеякулационна течност, в която също се съдържат сперматозоиди, готови да създадат живот. Отивай при гинеколог както казват всички.

Може би не е тук мястото, но как може да се се предотврати това. С аборт ли? Каква му е цената? и доколкото знам, не е възможно жената да ражда след аборт, но ако Е ме светнете. И има ли други варианти?

Благодаря!

HagpycaH
07-31-2008, 15:02

може,,да си чувал за предяекулационна течност(мисля че правилно го написах)? вярно че шанса е малък,ама го има нали?
Чел съм за това и шанса ти е 1 на 10000 но вярно е има пак шанс дори и малък.

dd_93
07-31-2008, 15:03
надрусан, помисли пак дали шанса е малък?!

LiloTa
07-31-2008, 15:08

Чел съм за това и шанса ти е 1 на 10000 но вярно е има пак шанс дори и малък.

Да и аз казах че е минимален,ама го има нали???Или я си представи че не е бременност,ами ако е някоя болест?!Или инфекция...Има толкова много причини да ползваш кондоми че времето на света няма да ми стигне да ги изброявам...

dd_93 ако е бременна вече е късно за "анти-бебе" хапчетата,така че остава само аборта.Цената му е различна,от 300 до към 500 лв (поне толкова са цените му във вн) И...не винаги,но често става така че жената след това не може да ражда...Затова аз съм твърдо ПРОТИВ аборта (пък и убиваш човешко същество се пак..баси)

п.п да не си помислите че съм прайла и затва знам цените.просто ми беше инт и питах мойта гинеколожка :)

HagpycaH
07-31-2008, 15:09
Няма какво да мисля четах статия на германски сексолог преди 1-2 месеца точно по тази тема даже ще потърся линк специално заради теб ако го намеря ще ти дам да прочетеп статията.

rozova_lady
07-31-2008, 15:10
"Ама да ви кажа нещо ама ние правихме секс,ама той не е хвърлял в мене,ама се притеснявам да не е станала белята ".... :) Боже ти верно ли си толкова...или се правиш само на такава,ми има тестове бе,кво чакаш за съвет от тук,малеее майчице :grin:

Duvessa
07-31-2008, 15:36
Да, шансът да се забременее от предеякулационната течност е много малък, но го има. Все пак, не забравяйте, че не само наличието на сперма е обуславящо за създаването на зародиш. Освен това, той не е свършвал в нея. Да и закъснява може по много причини- диети, промяна във времето, болест, стрес и какви ли не още неща. Моят съвет е да изчака да минат двете седмици, да направи тест и ако е отрицателен- при гинеколог, за да разбере истинската причина за закъсняването. И към останалите: не виждам смисъл да я критикувате, след като вече се е случило и е направила простотията. На всеки се случва да прави глупости, важното е да си вземе поука и да се поправи следващия път. Тя ако сама не го осъзнае, да не мислите, че вие ще и помогнете?

sh3_1s_7h3_0n3
07-31-2008, 19:18
Колкото повече се притесняваш, толкова повече ще ти закъснее..

DevilWish
07-31-2008, 19:24
Колкото повече се притесняваш, толкова повече ще ти закъснее..
Това е вярно ,а без тест не можеш да се успокоиш ;)

love_kiss_sex
08-01-2008, 07:37
Благодаря на всички които не ме критикуваха и ми дадоха някакав съвет...малко съм по спокойнано.....ще ви пиша да ви кажа как са се развили нещата

marin4itu
08-01-2008, 10:40
Еми мойто момиче, ако беше ползвала презерватив, сега щеше да ти е по-спокойно.. Дано си си взела урок..

А иначе излез с приятели, позабавлявай се, ще се успокоиш и ще ти дойде. :)

krisiiiiito
08-01-2008, 13:11
направи си тест и толкова .. ние какво можем да направим???