View Full Version : Може ли да забременея по този начин?
Какъв е шанса да забременея ако го правя със презерватив и приятеля ми не свършва в мен питам защото имам цистит а един от при4енителите му е бременост а само да кажа 4е наскоро на 6ти го направих за първи път дали не е от това
т.7
krem4et0
Nadelina
07-31-2008, 15:42
Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.
aniezina
07-31-2008, 15:43
Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.+ това, че бременноста не е единствения причинител на цистита. До колкото съм запозната(а аз съм бегло запозната именно с това) причинител може и да е някаква инфекция, но не претендирам за компетентност на това ми мнение :(
мерси на теб и на другите които ще пишат в темата занм 4е шанса да забременея така е нулев но все пак като ти доиде до главата по4ваш да се 4удиш
sLaDkA_GrEsHkA
07-31-2008, 16:59
az puk mislq che ako suseda ot dolniq etaj mastrubira ima veroqtnost da zabremeneesh vse pak ne ste tolkova daleche.... :?
Ако го направиш с презерватив и момчето не се е изпразнило в теб неможе да забременееш. Спокз
sweet_baby_cool
07-31-2008, 17:13
Не може да се забременее така :)
Love0nlyMyself
07-31-2008, 17:25
не можеш а ако се изпразни в теб пак не можеш шанса е почти нулев да забременееш от така
princesa_viki
07-31-2008, 17:48
Имам хроничен цистит от може би 5-6 години.Това не означава,че съм бременна.Няма шанс.А мога да те уверя,че цистита е в следствие на настинка на яйчните или бъбреците(не съм 100% сигурна)
AutumnTears
07-31-2008, 17:58
tova mi e lubimito zaglavie na tema :lol:
katttto3
07-31-2008, 17:59
Имам хроничен цистит от може би 5-6 години.Това не означава,че съм бременна.Няма шанс.А мога да те уверя,че цистита е в следствие на настинка на яйчните или бъбреците(не съм 100% сигурна)
аз съм на същото положение,но нямам нито дете нито съм бременна.От къде го измисли това,че бременността го причинява нз?
dirty_stinkin
07-31-2008, 18:01
Не може да се забременее така :)
+1
MaNiToOo
07-31-2008, 18:09
хуаухухаухаж кфи въпроси :grin: вие филми не гледате ли :D
ако слагаш едно нещу дету се казва презерватив няма : :booooomb: :D
DevilWish
07-31-2008, 19:17
Nqma nikakav shans da zabremeneesh, ako go pravish s prezervativ i priatelq ti ne svyrshva v teb.+ това, че бременноста не е единствения причинител на цистита. До колкото съм запозната(а аз съм бегло запозната именно с това) причинител може и да е някаква инфекция, но не претендирам за компетентност на това ми мнение :(
Така е ;) имала съм 2 пъти цистит и това е ако истинеш ;)
sladkata_bebz
07-31-2008, 19:32
Няма шанс да забременееш така...
princesa_viki
07-31-2008, 19:42
Според мен момичето бърка цистита с това,когато си бременна и често пишкаш.Не знам дали се дължат на едно и също нещо...
SK0RP10N
07-31-2008, 20:42
Cistit moje da se poqvi poradi mnogo prichini:
1. Infekcia
2. Prostuda
3. Sex (poniakoga govorim de)
i dr...
Според мен момичето бърка цистита с това,когато си бременна и често пишкаш.Не знам дали се дължат на едно и също нещо...
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=765&Itemid=20 ами 4етох това и примерно настина пишкам 4есто снощи буквално през 2 мин и имам болки в кръста долу кадето са бъбреците има6е и преди 2 дена малко кръв и болка докато пишкам но те отминаха
opasnosladka
08-01-2008, 09:01
Некакъв
aniezina
08-01-2008, 09:04
Ами отиди на лекар, може и да имаш бъбречна инфекция и какво ил още не.
GotTheLife
08-01-2008, 10:48
ЦИСТИТЪТ Е ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ПИКОЧНИЯ МЕХУР. ДЪЛЖИ СЕ НА ИНФЕКЦИИ ИЛИ ПРОСТУДА.А И МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ КОГАТО ЧЕСТО СЕ СТИСКАШ КОГАТО ТИ СЕ ПИШКА. АКО НЕ СЕ ЛЕКУВА ПРАВИЛНО СТАВА ХРОНИЧЕН.
kuklata_90
08-01-2008, 12:25
kakvo ozna4ava tova hroni4en cistit? az imah predi 3 meseca cistit no do kolkoto znam se izlekuva. kak se razbira 4e e hroni4en? nqkvo postoqnno draznene li kakvo?
HagpycaH
08-01-2008, 12:28
Еми щом е с кондом и не свършва ф теб никакъф ако случайно не се скъса гумата ф теб!
PieCe`oF`LovE
08-01-2008, 12:34
олелел няма никъв шанс стига сте се шашкали от една искра като не знаете истинският огън какво прави :D :D колко потично се изразих :-D споко лейди
kalpazanka
08-01-2008, 13:07
Какъв е шанса да забременея ако го правя със презерватив и приятеля ми не свършва в мен питам защото имам цистит а един от при4енителите му е бременост а само да кажа 4е наскоро на 6ти го направих за първи път дали не е от това
т.7
krem4et0
Браво! Ей сега изкара акъла на всички момиченца, които ходят по малка нужда често и имат болка при уриниране! Браво! След това изказване продажбите на шуърчек ще спаднат! :-D
Не може да пише грамотно, секс тръгнала да прави! Хлапета, играйте на криеница, не на Чичо доктор!
т.7
krem4et0
Браво! Ей сега изкара акъла на всички момиченца, които ходят по малка нужда често и имат болка при уриниране! Браво! След това изказване продажбите на шуърчек ще спаднат! :-D
Не може да пише грамотно, секс тръгнала да прави! Хлапета, играйте на криеница, не на Чичо доктор!
еми първо не съм хлапе ами съм на 16 по4ти на 17 и това за бремеността го про4етох тук :http://www.bg-lesbian.com/temi/zdrave/tzistit.htm освен вси4ко симптомите на ранна бременост са подобни на тея на цистита болки в кръста 4есто уриниране болки и кръв кръвта при бременност се появява към 8 я ден след за4еване и се далжи на вгнездяването на яицеклетката тъи 4е лесно може да се сбъркат двете неща
kalpazanka
08-01-2008, 13:30
А след като не е свършвал в теб въпросният приятел, някой друг свършвал ли е, че да имаш повод за притеснение?! :D
А, да бременност е с две Н. Като те е страх от гаф и не можеш да си носиш последствията, къде си тръгнала да правиш секс?!
sLaDkA_GrEsHkA
08-01-2008, 17:51
т.7
krem4et0
еми първо не съм хлапе ами съм на 16 по4ти на 17 и това за бремеността го про4етох тук :http://www.bg-lesbian.com/temi/zdrave/tzistit.htm освен вси4ко симптомите на ранна бременост са подобни на тея на цистита болки в кръста 4есто уриниране болки и кръв кръвта при бременност се появява към 8 я ден след за4еване и се далжи на вгнездяването на яицеклетката тъи 4е лесно може да се сбъркат двете неща
kvo se rep4i6 ?! ne vijdash li kolko si negramotna ?!?!?! a tva che si na 17 govori oshte po zle za tebe ! cheti ako iskash i v homosexual.com na nas kvo ni puka... ot takiva kato tebe toq forum se e napulnil s temi ot roda na rusa sum moje li da sum bremenna, kapa4kata mi ostana v g*za imam kosa okolo huq i t.n.... kazaha ti 23565 puti 4e ne si bremenna na kva se prai6 ? uspokoi se i mlukni veche dostatu4no se izloji !
princesa_viki
08-01-2008, 19:44
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=765&Itemid=20 ами 4етох това и примерно настина пишкам 4есто снощи буквално през 2 мин и имам болки в кръста долу кадето са бъбреците има6е и преди 2 дена малко кръв и болка докато пишкам но те отминаха
Пише за по-честото уриниране,но никъде не видях да се споменава думата цистит.
swords1010
08-01-2008, 21:13
Нулев шанс, то просто няма начин да забременееш така. :)
psychopath
08-01-2008, 21:20
от 88 до 92 % ;)