View Full Version : В мене ли е проблема?
lostsoul92
07-31-2008, 21:20
Ами проблема ми е следния от 7 месеца практикувам сексуален живот и немога да испитам кой знае какво удоволствие и си мисла 4е проблема е в мене според вас каква е причината?
keti92love
07-31-2008, 21:21
нов партньор ;)
Ами проблема ми е следния от 7 месеца практикувам сексуален живот и немога да испитам кой знае какво удоволствие и си мисла 4е проблема е в мене според вас каква е причината?според нас, 'си мисла 4е проблема' явно е у теб
Xrisenceto
07-31-2008, 21:23
1vo-momche ili momiche si ?
2ro-na kolko si godini ?
lostsoul92
07-31-2008, 21:24
нов партньор ;)Ми не мисла че партниора моя мнение де чак па да е толко смотан
lostsoul92
07-31-2008, 21:24
2ro-na kolko si godini ?Ми моми4е съм на 16 съм
keti92love
07-31-2008, 21:27
Еми защо питаш дали е в теб проблема, като знаеш че не е в него
lostsoul92
07-31-2008, 21:28
Еми защо питаш дали е в теб проблема, като знаеш че не е в негоми не съм толко сигурна но все пак може ли да е от това че не вода толко време полов живот
keti92love
07-31-2008, 21:33
Еми защо питаш дали е в теб проблема, като знаеш че не е в негоми не съм толко сигурна но все пак може ли да е от това че не вода толко време полов живот
не вярвам... според мен е от него, стига да не си пълно дърво. Аз така бях първия ми път, но после всичко се подреди. Сега мисля да провбвам с орална любов и много се вълнувам... виж и ти да разнообразиш
Sunny_stz
07-31-2008, 21:39
Амииии,вероятно от скоро водиш полов живот и е нормално да не изпитваш кой знае какво удоволствие,ако и партнъора ти е неопитен и неуверен също е причина...С времето ще ти хареса ,всички са така.Отначало боли,няма удоволствие,вдървени са,но после се отпускат ;)
lostsoul92
07-31-2008, 21:40
Амииии,вероятно от скоро водиш полов живот и е нормално да не изпитваш кой знае какво удоволствие,ако и партнъора ти е неопитен и неуверен също е причина...С времето ще ти хареса ,всички са така.Отначало боли,няма удоволствие,вдървени са,но после се отпускат ;)Мерси :)
Xrisenceto
07-31-2008, 22:14
2ro-na kolko si godini ?Ми моми4е съм на 16 съм
raznoobrazete malko i vednaga shte usetish udovolstvieto :grin:
pasii_sladuranata
07-31-2008, 22:17
сигорно партниора ти е мнго внимателен с теб **,че до толкова че не усещаш удоволствие.... **
моят съвет е сменяйте пози ,повече разнообразие дедазнам :) ..!!
HagpycaH
07-31-2008, 22:33
Еми чисто и просто или сте стягаш не се отпускаш не се нагласяш за секс или просто смени парта!
TpeBoMaH4e
07-31-2008, 23:20
ами на мн жени им е трудно да изпитат оргазъм. може би трябва да пробваш сама да си доставиш удоволствие. много са получили първия си оргазъм по този начин. просто ти познаваш себе си по добре от партньора си и знаеш кое ти харесва. след това ще е мн по-лесно и той да ти достави удоволствие.
Insalutary
07-31-2008, 23:34
Това, че водиш полов живот от 7 месеца не значи, че е редовен и пълноценен. Може би все още не се отпускаш достатъчно и не си настроена подобаващо за секс. С времето и с натрупването на малко повече опит вероятно ще се оправиш и ще ти хареса - в началото всички са малко вдървени и уплашени. Ако партньорът ти също не е много опитен няма да е лошо да поговориш с него с риск малко да го засегнеш, но ако работите заедно и се учите заедно и двамата ще станете по-добри и ще изпитвате повече удоволствие от преживяването.
Не е в теб, мила.
И аз го имах същия "проблем" преди.
Сега съм с подходящия човек, който ме познава, който знае какво искам и който не мисли само за собственото си удоволствие.. и най-важното, човек, който наистина харесвам, и всичко е прекрасно : )
Просто си намери нов приятел.
Или говори със сегашния си да направи нещо по въпроса <__<
Mim3tyYy
08-01-2008, 07:05
RaNo Ti e o6tE spOred mene...V1zRaSTTa Do GolqMa StePeN okaZva VliqNie...Ima VrEme :) :) :) :) :) :? :? :? :D