View Full Version : Продукт от серията Foot Works на Ейвън :)
Seducti0n
07-31-2008, 21:45
Здравейте.Преди малко разглеждах новия каталог на Ейвън и на 113 страничка, видях някакви силиконени подложки за стъпала от серията Foot Works.Интересува ме някой дали има от тях, дали е доволен и като цяло дали си заслужават 10-те лева?
Аз обмислям да си ги поръчам, тъй като изпитвам болка при продължително ходене, именно там за където те са пригодени/за тази част от стъпалото/.
Благодаря предварително за вниманието. (:
GetNasty
07-31-2008, 21:50
значи до скоро бях представител и мога да ти кажа, че нещата от серията за краката като цяло са пълни боклуци..по-добре недей :)
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-31-2008, 21:52
Предполагам болката е защото центъра на тежестта пада в тази част на стъпалото а не равномерно като при ниските обувки! И аз имам същия проблем! И повечето момичета!!! Сигурно подложките правят нещо като масаш... не знам! Не съм използвала такова нещо и не мога да ти кажа, но съм виждала да се продават и по магазините и не са по-евтини от 6-7 лева!
Seducti0n
07-31-2008, 21:55
Проблема е основно, когато ходя на токче.
Ясно ми е, че няма безплатен обяд и съм склонна да дам въпросните 10 лева, стига да има добри отзиви за продукта.
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
07-31-2008, 22:04
Ми не знам, не са ми ги поръчвали и не мога да ти кажа отзиви! Поръчай си ги, носи ги един ден като си с токчета и ако пак те боли ги върни :) В AVON ако нещо не отговаря на представата, която си добила от каталога или примерно имаш алергия (което в случая няма как да стане) можеш да го върнеш :) Аз така веднъж си поръчах една гривна, не ми хареса и я върнах!
slim__shadygirl
07-31-2008, 22:21
zna4i kato predstavitel na Avon bih ti kazala 4e kato cqlo seriqta Foot Works e mn dobra i ka4estvena za sega nqma uplakvaniq :P =;
zna4i kato predstavitel na Avon bih ti kazala 4e kato cqlo seriqta Foot Works e mn dobra i ka4estvena za sega nqma uplakvaniq :P =;
А ти полэвала ли си я ?
Майка ми позлваше серията грижа за краката от Ейвън и беше много доволна, говоря предимно за крема, де. Точно продуктът, за който питаш не мога да ти кажа нищо, но според мен може да го поръчаш и пробваш. То все пак зависи и от собствената ти тежест и структура, и ако на някой не му е удобно с тях, за теб може да се окаже добър продукт.
Cvetito53
08-01-2008, 08:27
Az gi imam tezi podlojki!Zna4i i az imah sa6tiq problem kato teb pri prodaljitelno hodene me bolqha mn stapalata i re6ih da si gi vzema!Mi kakvo da ti kaja nosila sam gi to4no 1 pat za6toto kato hodq ot tozi silikon mi se izpotqvat krakata i e malko nepriqtno!No znam 4e na moi priqtelki te nqmat takav problem i kazvat 4e sa dosta udobni za prodaljitelno hodene!ina4e sa meki4ki!!! :-)
slim__shadygirl
08-01-2008, 09:20
А ти полэвала ли си я ?
dam =) ako ne q bqh polzvala nqma6e da vi q preporu4vam 8)
Това е страхотна серия!Много е добра и всеки,които иска добре поддържани крака да не се замисля(казвам го от опит!) :) А относно тези подложки не съм ги ползвала,но предполагам,че ще имат някакъв положителен ефект,но мисля че ще е най-добре сама да видиш дали ти помагат,защото всеки ще ти каже различно за тях :?