.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Продукт от серията Foot Works на Ейвън :)

Здравейте.Преди малко разглеждах новия каталог на Ейвън и на 113 страничка, видях някакви силиконени подложки за стъпала от серията Foot Works.Интересува ме някой дали има от тях, дали е доволен и като цяло дали си заслужават 10-те лева?
    Аз обмислям да си ги поръчам, тъй като изпитвам болка при продължително ходене, именно там за където те са пригодени/за тази част от стъпалото/.
    Благодаря предварително за вниманието. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

значи до скоро бях представител и мога да ти кажа, че нещата от серията за краката като цяло са пълни боклуци..по-добре недей
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Предполагам болката е защото центъра на тежестта пада в тази част на стъпалото а не равномерно като при ниските обувки! И аз имам същия проблем! И повечето момичета!!! Сигурно подложките правят нещо като масаш... не знам! Не съм използвала такова нещо и не мога да ти кажа, но съм виждала да се продават и по магазините и не са по-евтини от 6-7 лева!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Проблема е основно, когато ходя на токче.
    Ясно ми е, че няма безплатен обяд и съм склонна да дам въпросните 10 лева, стига да има добри отзиви за продукта.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ми не знам, не са ми ги поръчвали и не мога да ти кажа отзиви! Поръчай си ги, носи ги един ден като си с токчета и ако пак те боли ги върни В AVON ако нещо не отговаря на представата, която си добила от каталога или примерно имаш алергия (което в случая няма как да стане) можеш да го върнеш Аз така веднъж си поръчах една гривна, не ми хареса и я върнах!

=)

zna4i kato predstavitel na Avon bih ti kazala 4e kato cqlo seriqta Foot Works e mn dobra i ka4estvena za sega nqma uplakvaniq :P
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен
    Град
    София

Re: =)

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    zna4i kato predstavitel na Avon bih ti kazala 4e kato cqlo seriqta Foot Works e mn dobra i ka4estvena za sega nqma uplakvaniq :P
    А ти полэвала ли си я ?
    [size=7][b][u]fosse cos

Майка ми позлваше серията грижа за краката от Ейвън и беше много доволна, говоря предимно за крема, де. Точно продуктът, за който питаш не мога да ти кажа нищо, но според мен може да го поръчаш и пробваш. То все пак зависи и от собствената ти тежест и структура, и ако на някой не му е удобно с тях, за теб може да се окаже добър продукт.

Az gi imam tezi podlojki!Zna4i i az imah sa6tiq problem kato teb pri prodaljitelno hodene me bolqha mn stapalata i re6ih da si gi vzema!Mi kakvo da ti kaja nosila sam gi to4no 1 pat za6toto kato hodq ot tozi silikon mi se izpotqvat krakata i e malko nepriqtno!No znam 4e na moi priqtelki te nqmat takav problem i kazvat 4e sa dosta udobni za prodaljitelno hodene!ina4e sa meki4ki!!!

Re: =)

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    А ти полэвала ли си я ?
    dam =) ako ne q bqh polzvala nqma6e da vi q preporu4vam
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Това е страхотна серия!Много е добра и всеки,които иска добре поддържани крака да не се замисля(казвам го от опит!) А относно тези подложки не съм ги ползвала,но предполагам,че ще имат някакъв положителен ефект,но мисля че ще е най-добре сама да видиш дали ти помагат,защото всеки ще ти каже различно за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си