View Full Version : искам да го скъсам оО
haterkata
07-31-2008, 22:13
хора не знам какво ми става,имам един фр мн е готин.наще са приятели с техните и се събираме често.кефи ме и аз го кефя (казвал ми е) и проблема е че е ужасно секси.като го погледна и ми изниква едничката мисъл за секс.нищо друго,нищо обвързващо,само и единственно секс.не съм казвала на никой щото си мисля че нещо не ми е като хората.и ейся в събпта и неделя отиваме на една вила,с наще,техните и той.т.е. наще с техните на долния етаж и здрава пиячка апък ние на втория сами.не знам какво да правя и как ще издържа иде ми да му разкъсам дрехите иии...нз...+ тва е скейтър (т.е. сродна душа 8-) ) дайте някви съвети,няма да изтрая повече така
Biskfitka
07-31-2008, 22:19
носи си презервативи за всеки случай :-D не се знае кфо ш стане :D иии може и той да иска нещо такова...в какви отношения сте с него 8)
Ми праснете се, какво толкова. Щом ти е казвал, че го кефиш няма да ти откаже
haterkata
07-31-2008, 22:21
носи си презервативи за всеки случай :-D не се знае кфо ш стане :D иии може и той да иска нещо такова...в какви отношения сте с него 8)
много много добри 8)
някой май ще прави сеееекс :D :D :D носи си презервативи, и нападай (ако и той го иска де,и ако си над 16 поне :) )
Insalutary
07-31-2008, 22:24
Че какво по-хубаво от секс с прител?!
haterkata
някой май ще прави сеееекс :D :D :D носи си презервативи, и нападай (ако и той го иска де,и ако си над 16 поне :) )
кофтито е че не съм,в тва е проблема (не ми е време за секс апък просто...не издържм)
Biskfitka
много много добри 8) Ибете се тогава........едва ли ш ти откаже....аиде Късмет! :-) и Лека нощ на всички 8-)
HagpycaH
07-31-2008, 22:25
Чисто и просто пийваш малко и му казваш какво чувстваш а др-то само ще потругне успех :)
кофтито е че не съм,в тва е проблема (не ми е време за секс апък просто...не издържм)
на колко си бе мила :-o кажи ми и аз ще ти кажа ко да правиш :D
keti92love
07-31-2008, 22:28
само да няма отдолу... хайде на вечеряя :D няма ли да ви е сконфузно!?
Няма лошо .. пък и кой е казал, че трябва да имаш 16 години.Щом мислиш, че си готова не виждам проблем :)
извинявай но ако е на 11 едва ли ще е готова :?
pasii_sladuranata
07-31-2008, 22:29
Че какво по-хубаво от секс с прител?!
по хубаво май няма :grin: :razz:
haterkata
07-31-2008, 22:30
нее на 14 съм
haterkata
07-31-2008, 22:31
само да няма отдолу... хайде на вечеряя :D няма ли да ви е сконфузно!?
мм надали,те наше като седнат на маса с техните забравят че имат деца :D
Insalutary
07-31-2008, 22:33
нее на 14 съм
Че те хората на тез години второ гледат!
А ся сериозно - ако искаш действай, пък квото стане(само заключете вратата, а ако някой пита - играли сте шах)!
and1streetball
07-31-2008, 22:33
Кой скейтър е? И аз съм скейтър... Деба тоя 360 флип от суич мноо ме мъчи :(
По темата: Шибайте се, на воля :D
haterkata
07-31-2008, 22:35
нее на 14 съм
А ся сериозно - ако искаш действай, пък квото стане(само заключете вратата, а ако някой пита - играли сте шах)!
ми то че ще има нещо ще има,сигорно е.ама нз дали да стигаме до секс.от една страна не мисля че е времето сега пък от друга е толкова секси и просто между нас прехвърчат искри че чак не се търпи.и като знам че няма да има нищо обвързващо идеяда ми допада все повече 8-)
Няма лошо .. пък и кой е казал, че трябва да имаш 16 години.Щом мислиш, че си готова не виждам проблем :)
Извинявай, но не ти решаваш кога е готова.. пък и не вярвам да е на 11 :)
еми на 14 е , и все пак мисля че е малка за секс
после да няма пак "дали ако се скъса презерватива трябва да пия хапче?" :-x сега я перат хормоните мн здравата и не мисли много много с главата си,ако го направи съм убедена че след време ще съжалява :booooomb:
и все пак-прави каквото искаш,живота си е твой и ти решаваш как да го провалиш :-)
УСПЕХЧЕ :) :) :) :) :)
haterkata
07-31-2008, 22:36
8-) и за тебе ше намерим некоя ве бро споко,пък флипа е лесен 8)
Insalutary
07-31-2008, 22:37
нее на 14 съм
ми то че ще има нещо ще има,сигорно е.ама нз дали да стигаме до секс.от една страна не мисля че е времето сега пък от друга е толкова секси и просто между нас прехвърчат искри че чак не се търпи.и като знам че няма да има нищо обвързващо идеяда ми допада все повече 8-)
Абе ти сега си приказваш и си мислиш едно, но като останеш с него как ще се развият нещата можеш само да поживееш и да видиш!
haterkata
07-31-2008, 22:40
не смисъл,винаги има когато се съберем,дори и само целувки и натискане.обаче така си се кефим че нз до къде можем да стигнем
and1streetball
07-31-2008, 22:43
8-) и за тебе ше намерим некоя ве бро споко,пък флипа е лесен 8)
Хаххааха лесен бил флипа... Майкооооо, Тони Хоук не може суич 360 флип, ама е лесен. Добре мерси :)
haterkata
07-31-2008, 22:46
че имам фр дето го праят (сорка аз не мога :D )
keti92love
07-31-2008, 22:51
просто действай... това е!
haterkata
07-31-2008, 23:24
15
Insalutary
07-31-2008, 23:27
Въросът е малко груб, но имаш ли си някаква представа дали въпросният младеж е девствен?
Nofacenoname
07-31-2008, 23:32
Боли ги гъза и 2-мата дали са девствени или не.Иска им се и на 2-мата какво чакате тогава?Искрите са хубаво нещо възплозвай се :)
Insalutary
07-31-2008, 23:35
Мъсълта ми е дали им се иска толкова колкото си мислят или е колкото за спорта - ей така щото могат!
Ама всъщност, к'во ли ме засяга мене т'ва :-o - да правят каквото искат все пак живота си е техен и те си го живеят, просто не ми се искаше тя да съжаляв после!
haterkata
07-31-2008, 23:38
девствени сме и двамата.тва ми е притеснението! :-o
haterkata
07-31-2008, 23:42
Мъсълта ми е дали им се иска толкова колкото си мислят или е колкото за спорта - ей така щото могат!
Ама всъщност, к'во ли ме засяга мене т'ва :-o - да правят каквото искат все пак живота си е техен и те си го живеят, просто не ми се искаше тя да съжаляв после!
бтв мерси мн човек :)
тогава просто му разкъсваш дрехите и се почвате, не виждам проблем :))) :P :P :P
Щом си девствена си помисли. Както каза Insalutary вярно, че си е твоя работа, ама все си мисля, че ще е по-добре ако първия път е с някого, който го е грижа за теб, а не да стане ей така колкото за едното таковане :]. Мисля, че доста момичета така са останали разочаровани от първия си път и изобщо не им е харесало, просто защото са го направили ей така...
haterkata
08-01-2008, 00:02
Щом си девствена си помисли. Както каза Insalutary вярно, че си е твоя работа, ама все си мисля, че ще е по-добре ако първия път е с някого, който го е грижа за теб, а не да стане ей така колкото за едното таковане :]. Мисля, че доста момичета така са останали разочаровани от първия си път и изобщо не им е харесало, просто защото са го направили ей така...
въпреки всичко си мисля да НЕ го правим.ще се задоволим само с целувки.не искам той точно да ми е първи :)
Insalutary
08-01-2008, 00:04
Обаче как лесно я разубедихме!
Е, тя до тогава има време да си помисли.Остава да каже какво е станало след уикенда :]
haterkata
08-01-2008, 00:15
със сиг ще споделя
Ше издържите 1 година само на френска 8-) после вече поне на 15 стани и се ебете :-D
Mim3tyYy
08-01-2008, 07:01
Awe deIstvai be...Xi4 da ne Ti Puka...6tOm Vi UDrq HoRMona nqMa KFo da se priteSnqq6..davaI napraVo..PokaJi Mu kaKvo moje6 :D :D :D :D :D :D :D :-D :-D :-D :-D :grin:
OtherDimension
08-01-2008, 07:03
само ако ви намери скейтърът ще ви чупи от бой
развалихте му секса на човека :-x
PLuScHeTo
08-01-2008, 08:09
това ми хареса :grin:
това ми хареса :grin:
:-D :-D :-D малко така стана :-D :-D :-D
Vikitooo
08-01-2008, 08:18
Е то вярно, уж трябва да се чака за Mr. Right ако ти е за първи път, ама....Абе вие какво разбирате под думата "подходящ"??? За мен единственият подходящ човек ще е тоя на първата ти брачна нощ 8-) Ама тия хормони тоя негон така правят 8-) Хора сега ставам и все още асимилирам какво става :lol:
Ебати..направи го и това е! :-o
haterkata
08-02-2008, 11:15
амии ето ме завърнах се от пътешествието с наще.и въпреки адското желние си останахме на френска както каза Чичко Стоматолог 8-)
Що бе, френската си е доста добро начало - стига да е имало и за двамата :)
haterkata
08-02-2008, 11:50
имаше имаше 8)
princesa_viki
08-02-2008, 12:01
Моя съвет е да действаш :-D
haterkata
08-02-2008, 12:12
ама то вече мина 8-)
Щом френската е потръгнала и другото ще потръгне.
haterkata
08-02-2008, 13:28
;-)
Youth_boy
08-02-2008, 13:32
Този форум определено ми допада :)
Biskfitka
08-02-2008, 14:58
;-)ам.......ся нали не сте станали гаджИта :D (само питам) :-)
sweet_baby_cool
08-02-2008, 15:01
;-)ам.......ся нали не сте станали гаджИта :D (само питам) :-)
От темата аз разбрах, че и харесва, защото няма нищо обвързващо, но тя си знае най-добре :-D .
sLaDkA_GrEsHkA
08-02-2008, 17:00
emi she deistvash be ! kak ti zavijdam.... az sum si sama veche 5 dni :-x
Ай варете се чукайте и стия сте задръствали форума с такива прости теми бе .......
SpOrTs_GiRl
08-02-2008, 17:13
Ай варете се чукайте и стия сте задръствали форума с такива прости теми бе .......
Днес си много ядосан .. :oops: :oops: :oops:
Скъсах с 2 момичета наведнъж :D
DevilWish
08-02-2008, 17:26
девствени сме и двамата.тва ми е притеснението! :-o
О до тука бях "за" , обаче щом и той е девствен ,зарежи ,ще те боли мнгоо ,а той ще е готов за 5 мин.. . незнам, не ми звучи много привлекателна идея ;) На 14 - според мен си готова ,обаче ако си с гадже ,на което разчиташ ,а не с някой ей така просто + това и той като няма опит ,ще те боли още повече според мен. Не знам.Ти си имаш глава на раменете ,но според мен не.
И все пак ако ще го направиш = успех! ;)
SpOrTs_GiRl
08-02-2008, 17:26
Горките .. аааа горкия .. :D
Яко бешеееее :grin: :grin: :grin: Мина само с 1 шамар :grin: :grin:
Е тва е гадно
Е тва е гадно
saglasna sam s dmgto
sh3_1s_7h3_0n3
08-02-2008, 18:34
...и аз искам да Го скъсам. :oops: :-|
haterkata
08-02-2008, 19:29
е аз почти го скъсах 8-)
Яко бешеееее :grin: :grin: :grin: Мина само с 1 шамар :grin: :grin:
САМО?!? 8-)
haterkata
08-02-2008, 19:54
явно 8-)
NightGuardian
08-02-2008, 20:04
Мина ли ги поне? :-x
stealthyGirl
08-02-2008, 20:05
Имам чувстовото, че всички в тая тема се бъзикате и сте надрусани, та две не видите... 8-)
Абе секс със секси парче винаги ще звучи добре, още повече при тия ручеи от хормони, ама ти си на 14 и най-малкото не си опитна... А и той не е... 8-) Най-много да седнете да се смеете един на друг. Недей бърза кат' пуле пред майка си и не се прави на толкова отворена, 'щото може някой набързо да те отвори (колкото и гадно да звучи, има такава вероятност).
Та да не мислиш, че ако тръгнете да го правите ще стане като по телевизията - бесен секс с мръсотии...
И извинявай, ако съм те убидила нещо - на един дъх го написах, 'щото ме изнервихте... :-D
Едит: А, значи френска били правили - според мен лъжеш, нищо не е станало, но да ти кажа дано да е станало, защото в противен случай това ще означава, че си малка недораслячка (говоря за интелектуално развитие...).
haterkata
08-02-2008, 20:12
Имам чувстовото, че всички в тая тема се бъзикате и сте надрусани, та две не видите... 8-)
Абе секс със секси парче винаги ще звучи добре, още повече при тия ручеи от хормони, ама ти си на 14 и най-малкото не си опитна... А и той не е... 8-) Най-много да седнете да се смеете един на друг. Недей бърза кат' пуле пред майка си и не се прави на толкова отворена, 'щото може някой набързо да те отвори (колкото и гадно да звучи, има такава вероятност).
Та да не мислиш, че ако тръгнете да го правите ще стане като по телевизията - бесен секс с мръсотии...
И извинявай, ако съм те убидила нещо - на един дъх го написах, 'щото ме изнервихте... :-D
Едит: А, значи френска били правили - според мен лъжеш, нищо не е станало, но да ти кажа дано да е станало, защото в противен случай това ще означава, че си малка недораслячка (говоря за интелектуално развитие...).
ами това което съм казала това е станало,ако исках да се изфукам щях да излъжа че сме го направили ;) аз не искам и казах истината за френската защото получих честни отговори от хората и бях честна с тях,а това какво мислиш ти е твоя работа имаш право на това :)
stealthyGirl
08-02-2008, 20:16
Найстина се надявам да не лъжеш, защото ми е писнало от загубеняци, който си изкарват комплексите тука... Просто вече не вярвам и на очите си! 8-)
Та кога ще правите див животински секс? Аз предлагам 1-во да се научите да правите секс.... 8-)
П.П.Пиша див животински, защото ти каза, че искаш да му разкъсаш дрехите... и под тази реплика се разбира това.
MakeMeLaugh
08-02-2008, 20:52
DO IT BABY, DO IT!!!
:grin: :grin: :grin:
haterkata
08-02-2008, 21:30
Найстина се надявам да не лъжеш, защото ми е писнало от загубеняци, който си изкарват комплексите тука... Просто вече не вярвам и на очите си! 8-)
Та кога ще правите див животински секс? Аз предлагам 1-во да се научите да правите секс.... 8-)
П.П.Пиша див животински, защото ти каза, че искаш да му разкъсаш дрехите... и под тази реплика се разбира това.
то и до секс можеше да се стигне,но при положение че ще ми е първият не мисля че ще си позволя да е някой си просто фр.секса може да почака (:
stealthyGirl
08-02-2008, 23:19
секса може да почака (:[/b]Така е. :)
Сега е по-добре. :) Тъкмо да нямаш съмнения, че си сбъркала.
SabrinaAa
08-07-2008, 09:10
A we napdai ! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Е т'ва станали много страници .. не ми се чете.. я кажи сега подробно какво стана , че на всяка страница има по една част.. 8-)
И следващият път го скъсай .. ако вече не си го направила.. :-D :-D :oops:
soul1199
08-07-2008, 09:17
6om go iska6 ne se pritesnqvai i 6e ste samo dvamata na gorniq etaj :D davai mace,kakvo 4aka6 :) :D
glor4eto_
08-07-2008, 12:06
не изчетох всички коментари и може би много хора ще ме нападнат но моят савет е НИКОГА ДВАМА ДЕВСТВЕНИ по добре щом си олкова разгонена го направи с някой по-голям,който ще знае какво прави незнам поне това е моето мнение 8)
the_legend_of_one_love
08-07-2008, 12:29
sladuri :grin:
Действай!!! Не виждам какво те спира.. :grin:
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
08-08-2008, 07:59
Извинявай, но не ти решаваш кога е готова.. пък и не вярвам да е на 11 :)
еми на 14 е , и все пак мисля че е малка за секс
после да няма пак "дали ако се скъса презерватива трябва да пия хапче?" :-x сега я перат хормоните мн здравата и не мисли много много с главата си,ако го направи съм убедена че след време ще съжалява :booooomb:
и все пак-прави каквото искаш,живота си е твой и ти решаваш как да го провалиш :-)
УСПЕХЧЕ :) :) :) :) :)
е скъпа не сички на 14 са малки изруди :-) голямото чудо некво ебане.... 8-) иии тва че тук пишат некви малоумници и постват теми "изпразни се в мен така може ли да се забременее" не значи че сички на 14 са такива брат...
а ти мацка девствена ли си ? може да те боли много и тогава ще е адски шитаво сичко и ще се преебе :booooomb: и за всеки случай ако ти е първият сио носи превръзка.. 8-) :booooomb: 8-) може да ти потрябва
Аре успехчита и му прасни пишоната :lol: :-P 8) 8-) :-) 8-)