PDA

View Full Version : Ако при първият път на момичето.....

sladko_teenche_v
08-01-2008, 14:42
Ако при първия път на момичето,момчето не я отвари с пръсти а направо и го :-D какво би станало,в см повече или по-малко ще я заболи,некви сложни работи ли могат да станат :-D :oops:
Моля ви кажете! :) :)

ПП.Сори за тъпата тема ама никой не ми обръща внимание като пиша в др подобни :-x

IANI
08-01-2008, 14:45
Ами може малко повече да я боли , друго по сериозно не знам . но може и да не я боли толкова , трябва да е добре възбудено момичето и да се е отпуснало , то за 1вия път това е най важно в това отношение

sladko_teenche_v
08-01-2008, 14:48
А вярно ли е че когато момичето се възбуди ....... се уголемява до 3-4 см диаметър :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

hell_no
08-01-2008, 14:54
ще я заболи много много повече ако момчето не я отвори първо с пръсти а и не само ,тои трябва да я подготви психически за тва макар и да звучи малко смешно.Например при мен 1 път беше ужасен и затова не позволих да продължи.беше на нова година и аз бях заспала когато тои доиде и едва ли не ме съблече на сила и аз сънена..зе да ми пуска ръка и колкото и да се е стараел не ме възбуди аз бях сънена а и въобще и не съм го очаквала.затва трябва не само ръка ами и нагласа целувки милувки и тн и когато момичето вече и е добре и сама ще почуства че е готова . Когато стана при мен тая случка на нова година изпищях когато тои се опита и за това станах и си тръгнах обаче сега преди месец наистина стана 1 ми път и мога да кажа че той направи така че аз болка не почуствах 1 че исках да е с него 2 че имах нагласа че това ще стане а и 3 тои е уникален и мн внимателен :smt007

hell_no
08-01-2008, 14:55
да :D :D :oops:

IANI
08-01-2008, 14:56
При всеки е индивидуално , но по голямата възбуда може да се каже че покрива болката , а то тая болка не е чак толкова голяма , никой не е умрял от такова нещо

rozova_lady
08-01-2008, 15:00
Ако е достатъчно възбудена няма да я боли толкова,трябва да я предразположиш на всяка цена,не се губи девственост всеки ден.

hell_no
08-01-2008, 15:04
да болката не е голяма ама въпреки тва е приятно да е по малка..а а тва трябва да си възбуден

de_bella
08-01-2008, 15:19
Аз честно казано исках по нормалния начин,но гаджето ми ме отвори с пръсти и почти не боля,имаше и малко кръв,но нищо страшно,а аз се притеснявах адски много защото бях чувала че много боли.

FeelMyPain
08-01-2008, 15:21
Ако при първия път на момичето,момчето не я отвари с пръсти а направо и го :-D какво би станало,в см повече или по-малко ще я заболи,некви сложни работи ли могат да станат :-D :oops:

болката ще е с 4 сантиметра по-голяма :-s

mare6ka
08-01-2008, 15:32
pri mene ne bole6e izob6to i ne be6e s prust a kakto si trqbva .. i ima6e kruv 1 kapka :-D :-P no opredeleno trqbva da se otpusne6 i da znae6 4e go pravi6 s 4oveka,koito iska6

sladkoto8801
08-01-2008, 15:38
mislq 4e ako go vkara napravo 6te te zaboli pove4e ot kolkoto ako po4ne purvo s prus4e.bolkata ne e 4ak tolkova ujasqva6ta no vse pak ...pri men ne bole6e mnogo i nqma6e izob6to kapka kruv

princesa_viki
08-01-2008, 15:44
ще я заболи много много повече ако момчето не я отвори първо с пръсти а и не само ,тои трябва да я подготви психически за тва макар и да звучи малко смешно.Например при мен 1 път беше ужасен и затова не позволих да продължи.беше на нова година и аз бях заспала когато тои доиде и едва ли не ме съблече на сила и аз сънена..зе да ми пуска ръка и колкото и да се е стараел не ме възбуди аз бях сънена а и въобще и не съм го очаквала.затва трябва не само ръка ами и нагласа целувки милувки и тн и когато момичето вече и е добре и сама ще почуства че е готова . Когато стана при мен тая случка на нова година изпищях когато тои се опита и за това станах и си тръгнах обаче сега преди месец наистина стана 1 ми път и мога да кажа че той направи така че аз болка не почуствах 1 че исках да е с него 2 че имах нагласа че това ще стане а и 3 тои е уникален и мн внимателен :smt007
Съгласна съм с теб,но при мен например първия път колкото и старания да положи приятелят ми ме болеше адски много.Сълзи ми потекоха от болка.Бях възбудена,обичам го,той проникна в мен първо с пръсти,исках да е с него и бях сигурна в това,но ето,че болката не опира само в това колко си влажна и тн.(не казвам,че не оказва влияние,напротив)Мисълта ми е,че ако момичето е тясно,квото и да направи момчето все ще я боли,както беше при мен.Така че при всяко момиче е индивидуално.

Seducti0n
08-01-2008, 15:54
Би било по-добре ако първоначално момчето проникне с пръстче, малко да я "поразшири", а не директно с пениса си.И девойката да бъде максимално възбудена(:, че иначе е по-трудно... :?

Pliok0019
08-01-2008, 16:14
Ако момичето е достатъчно възбудена не би имало голяма разлика.

sladko_teenche_v
08-01-2008, 17:25
А междудр. колко горе долу е дебел един пенис :-D

Bellatrix
08-01-2008, 18:20
ем моя е супер напрао нз кво да го праа,ни 1 дюрекс не му става... все го стяга... леле колкото китката му е... колкото капа4ка от нести...

miss_bitch
08-01-2008, 18:31

:-D направо ме уби с този въпрос хехе от къде ви идват на ум такива неща нз.... :-D и да ти отговоря.... различно е при всеки...яяя някои мъж да се изкаже :P

darenka
08-01-2008, 19:07

:-D направо ме уби с този въпрос хехе от къде ви идват на ум такива неща нз.... :-D и да ти отговоря.... различно е при всеки...яяя някои мъж да се изкаже :P

+1

love_shu
08-01-2008, 19:53

:razz: И аз първо реших, че е сантиметра и седя и се дзверя тука.. пък то било смисъл.. ма и едни съкращения като ударят... :D

sladko_teenche_v
08-01-2008, 20:15

:razz: И аз първо реших, че е сантиметра и седя и се дзверя тука.. пък то било смисъл.. ма и едни съкращения като ударят... :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

swords1010
08-01-2008, 21:20
Попринцип, нормланото протичане на първия полов акт не е свързано в никакъв случай задължително с "отваряне" (на консерва с пастет?) с пръсти, а просто с проникване на пенисът. :)

psychopath
08-01-2008, 21:21
ахахаха форумните дефлоратори във вихъра си :lol: