View Full Version : Кученцето ми =(
hahavteen
08-01-2008, 22:31
Исках просто да споделя защото ми е мн тежко. Кучето ми умря днес следобед. Казваше се Хара кето значи радост..
Влязла е в спалнята на наще задишала се е учестено е легнала до леглото. Майкам и помислила че си е играла и се е изморила и е отишла да я погали... Само чух че пищи и вика пастрока ми. Аз взех малката ми сестра и я заведох в хола да не гледа. Заведоха я на ветеринар и там са казали че е получила инфаркт или е имала сърдечен тумор... Струва ми се нереално защото беше само на 8 и половина и си беше доста енергична... Даже на обяд бяха с малката ми сестра навън и играеха и се гонеха.
Оф ужасно е. Никой в къщи не е на себе си и през 5 минути се чуват хлипания... :(
Seducti0n
08-01-2008, 22:34
Много съжалявам, миличка.
Ще кажа само, че всяко хубаво нещо си има и край/дори и живота/, знам, че звучи тривиално но все пак...
Колкото и да ти е трудно, направи усилия в съзнанието си да запазиш само хубавите моменти прекарани с кученцето, те ще ти помогнат по-лесно да преодолеш загубата му...
Wrathchild
08-01-2008, 22:36
Съжалявам...
Случва се, колкото и да е жалко. Честно, на мен ми е по-мъчно като чуя за умряло животинче, отколкото за човек. Наистина е тъжно, особено когато си бил постоянно с това животно, независимо куче или котка или златна рибка...
Дано бързо свикнете с мисълта... поне няма да е чак толкова трудно...
slim__shadygirl
08-01-2008, 23:10
Mn sujelqvam... :-k :cry: znam kakvo ti e i na men mi se e slu4valo :cry:
RIP...купи си ново или го клонирай :P
И моето куче умря,още на 6ти Януари.Бях се привързал към него ужасно много.Цели 3 дни след това направо не ми се живееше :( ... Но,какво да се прави-трябва да се продължи напред!Вече си взех ново куче и ще си го гледам и обичам,както старото!Имаш моите съболезнования :( !
абе само ако ми каже6 за6то я пишеш тая тема нас кво ни интересува ве няма те ли си др работа ве ко може да направим бе :-x :-x :-x :-x :-x
camp_rock_94
08-02-2008, 08:47
ноу съжалявам :cry: :cry: :cry: аз ноу си обичкам мойто кученце =P~
hiphopDancing
08-02-2008, 08:56
абе само ако ми каже6 за6то я пишеш тая тема нас кво ни интересува ве няма те ли си др работа ве ко може да направим бе :-x :-x :-x :-x :-x
Просто иска да сподели, кво толкова...
...
По темата -> Представям си колко ти е гадно...наистина е ужасно :( :( :(
krem4et0
08-02-2008, 11:45
Много съжалявам миличка. :cry:
Знам какво ти е :cry:
На мен така ми умря морското свинче :cry: :cry:
Знам какво ти е :cry:
На мен така ми умря морското свинче :cry: :cry:
i moito morsko svinche ymrq i papagala mi sashto :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ужас! Горкото кученце... :(
Спомних си, когато нашето куче умря, защото го отровиха...бях на 7-8 години и написах нещо като писмо, в което си спомнях за всички хубави мигове и игри...и до ден днешен като го чете някой от семейството ми - плаче... :( :( :( :(
Pliok0019
08-02-2008, 14:56
Съжалявам. И все пак това е само куче.
sweet_baby_cool
08-02-2008, 15:06
Съжалявам :cry: :cry: :cry:
sladkata_presi
08-02-2008, 15:28
Много съжалявам миличка,сигурно в оммента ти е много много тежко!Но ти и твоето семейство ще го преодолеете както каза някой всичко хубаво си има край.
hahavteen
08-02-2008, 15:35
И баба ми това каза и увика майка ми че реве по телефона :( Според мен някой който не е имал куче или друга животинка изобщо не може да си го представи... Когато я взехме бях на 10 а сестра ми на 9 и специално сме си я избирали.Ние си я възпитавахме, извждахме я, грижехме се... Да не говорим за игрите и за това как вечер я викахме да спи или в мойто или в нейното легло въпреки че мама не разрешаваше...
А малката ми сестра е израснала с нея (сестра ми е на 5) и и е била другарче във всичките игри защото тя по принцп е затворено детенце и си няма мн приятели... Всички в семейството мн си я обичахме защото беше мн мило и послушно куче...
Пастрока ми цял ден не е на себе си. За първи път го виждам толкова разтроен.
Знам че е животинка ама си беше част от семейството ни... :(
Благодаря на всички за милите думи и съжалявам за вашите домашни любимци..
:( Съжалявам, мили4ка. Знам колко силно можеш да се привържеш към животинка, с която си израснал и колко е тъжно после, като я загубиш.. Бих те посъветвала да си вземете ново ку4енце, ако имате намерения да гледате, разбира се. Така ще ви мине много по-бързо.
Само куче,но винаги домашния ти любимец те обича и е до теб,отколкото някои хора,които ти се правят на приятели...По темата-съжелявам за кученцето :(