Влез

View Full Version : Отгоре

dan dan dan
08-02-2008, 00:00
Момичета, когато правите секс, менкате ли се с приятеля си, т.е. вие да сте отгоре, аз рядко, ама нещо май не ми се отдава. В смисъл готино ми е, ама ми е малко трудно? При вас как е? Момчета а на вас готино ли ви е, когато мацката е отгоре?

martyy
08-02-2008, 00:01
za mujete e po qko otdole ... ;] pone za mene shott sam mruzel :D:D

PLuScHeTo
08-02-2008, 00:22
Редуваме се :grin:

calipso0
08-02-2008, 01:52
ами менкаме се, но аз попринцип предпочитам да съм отгоре :)

Vikitooo
08-02-2008, 03:59
Е моят е по- мързелив и все аз съм на черешата..то да му омръзне вече на човек 8-)

VinDiesel
08-02-2008, 05:16
Да тва момичето да е отгоре е супер :) :D

kocko
08-02-2008, 05:20
Е моят е по- мързелив и все аз съм на черешата..то да му омръзне вече на човек 8-) Заеби го и ела при мене :) Аз ше те клатим като Калифорнийско Земетресение :grin:

Vikitooo
08-02-2008, 05:30
Е моят е по- мързелив и все аз съм на черешата..то да му омръзне вече на човек 8-) Заеби го и ела при мене :) Аз ше те клатим като Калифорнийско Земетресение :grin:

Мерси все пак за предложението 8-)

hahavteen
08-02-2008, 10:56
Мразя да съм отгоре :? Бившия ми предпочиташе той да контролира нещата така че съм се качвала само 3-4 пъти и то съвсем в началото докато още изпробвахме какво ни харесва и какво не. Ако съм седнала в него и сме в колата по може ама ездачката ми е супер гадна.. :?

SINDEL
08-02-2008, 11:01
И аз не оби4ам да съм отгоре. Изморително ми е, не мога да нацеля темпото като хората и ми е адски трудно да свърша така.

princesa_viki
08-02-2008, 11:03
za mujete e po qko otdole ... ;] pone za mene shott sam mruzel :D:D
Mоят приятел пък иска все той да е отгоре :D
Аз искам да съм отгоре,но все още не ме бива в това. :?

SpOrTs_GiRl
08-02-2008, 11:26
И аз не оби4ам да съм отгоре. Изморително ми е, не мога да нацеля темпото като хората и ми е адски трудно да свърша така.
Подкрепям.

mili4kata_15
08-02-2008, 11:30
az predpo4itam da sam otgore no kogato se izmorq se razmenqme :-P :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P :P :-)

krem4et0
08-02-2008, 11:41
Седнала в него е супер, но иначе не обичам особено да съм отгоре. Е, като се измори или ако искам да го "понасиля" съм отгоре.....но не предпочитам!

de_bella
08-02-2008, 11:42
Често се менкаме и на мен ми е кеф,щото се справям завидно добре отгоре и ми е готино като винаги успява да свърши за норматив. :)

ELFIQ
08-02-2008, 11:48
Мразя да съм отгоре :? Бившия ми предпочиташе той да контролира нещата така че съм се качвала само 3-4 пъти и то съвсем в началото докато още изпробвахме какво ни харесва и какво не. Ако съм седнала в него и сме в колата по може ама ездачката ми е супер гадна.. :?

SINDEL
И аз не оби4ам да съм отгоре. Изморително ми е, не мога да нацеля темпото като хората и ми е адски трудно да свърша така

и аз така,нещо хич не ми се отдава,съгласна съм с мацките от по горе :?

nikemilov
08-02-2008, 13:36
И аз предпочитам приятелката ми да е отдолу, защото отгоре не се справя много добре, а и не й е удобно. Освен това аз контролирам положението, така че всичко е ОК, щом и на двамата ни е кеф. :)

rozova_lady
08-02-2008, 14:08
Ми честно казано на мене ми е любимата поза да съм отгоре,много е готино проникването,и специално аз не се изморявам защото се редуваме с моето коте в ритъма 8)

malko_kalpazan4e
08-02-2008, 20:08
s biv6iq mi priqtel kato pravehme sex se smenqhme bila sm otgore qko e ama mn se izmorqva6 :)

key_of_hell
08-02-2008, 20:12
vse mi e taq i otgore i otdolu vse az komandvam parada, a ina4e mai po-lesno svur6vam otgore, no puk ne vinagi vsi4ko e po-priqtno kogato e po-lesno

CuteBaby
08-02-2008, 22:24
Сменяме се,но като съм аз отгоре приятеля ми свършва по-бързо и аз също свършвам по-лесно като съм отгоре :oops:

dan dan dan
08-05-2008, 16:37
И на мене ми е трудно да уловя ритъма, освен тва не знам какво да правя. Момичета вие като сте отгоре, кво праите, в смисъл целувки..ръце...?

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 17:46
И на мене ми е трудно да уловя ритъма, освен тва не знам какво да правя. Момичета вие като сте отгоре, кво праите, в смисъл целувки..ръце...?
Отгоре изобщо не ме бива .. Като пън съм .. Не мога аз така .. :?

cherinka
08-05-2008, 18:11
целувки ръце... всичко..
на мен, пък, въобще не ми е изморяващо, нито виждам нещо сложно в тва да си отгоре, както се изразиха повечето девойки..

Ми честно казано на мене ми е любимата поза да съм отгоре,много е готино проникването,и специално аз не се изморявам
И за мен се отнася това. :)

Този въпрос е доста спорен.. всичко като, че ли е фифт-фифти :)

princesa_viki
08-05-2008, 19:10
Аз днес опитах,но не се получи.Изобщо не се справям.Много тъпо се почувствах и сменихме позата

Escarina
08-05-2008, 19:24
Предпочитам момчето да ме контролира. Изцяло. Когато съм отгоре се чувствам прекалено властна, а що се отнася до секса предпочитам да съм подчинена.

psihiran
08-05-2008, 23:08
Аз искам тя да е отгоре.. тя не иска, мисли, че не се справяла добре.. а тя се справя много повече от добре, но я намързява усещам. Иначе повечето пъти аз съм отгоре.. ако имам заслуги или просто съм изнервен от деня.. получавам подарък тя да е отгоре известно време :D

just_a_girl_z
08-05-2008, 23:19
Често се менкаме и на мен ми е кеф,щото се справям завидно добре отгоре и ми е готино като винаги успява да свърши за норматив. :)

късметлийка :-D на мен попринцип бързо ми ставаше скучно ( едно време когато правех секс, ех хубави времена бяха) та с тогавашния ми приятел се сменяхме кой да е отгоре. + това той е доста по голям от мен и направо ме задушаваше като ми беше отогоре. аз най-после се научих какво да правя като съм отгоре и се разделихме :D какво да се прави. сега сигурно съм забравила вече, то бая време мина :-#

psihiran
08-05-2008, 23:23
Оффтопик:
Намери с някой възстанови тренировачния режим :P

just_a_girl_z
08-05-2008, 23:51
Оффтопик:

това предложение ли беше :::

eveto_xx
08-05-2008, 23:58
Момичета, когато правите секс, менкате ли се с приятеля си, т.е. вие да сте отгоре, аз рядко, ама нещо май не ми се отдава. В смисъл готино ми е, ама ми е малко трудно? При вас как е? Момчета а на вас готино ли ви е, когато мацката е отгоре?
В колата му се налага да съм отгоре , той е висок 1.90 и трудно се побира- последния път когато беше отгоре в колата си контузи коляното и не можеше да отиде на работа :D :oops: Иначе принципно се менкаме, не се задържаме много на една поза...Всички пози, в които съм легнала(неподвижна) ми харесват, когато съм отгоре ми е забавно, защото контролирам нещата...ноо съм си мързел и аз... :D А него много го е яд като види, че някой го мързи повече от него :D

psihiran
08-06-2008, 00:03
Оффтопик:

:oops: Хвана ме :Р Предложение беше да си намериш човек, с когото да го правиш. Друго конкретно не съм писал :-P Макар, че Нзн :-o

just_a_girl_z
08-06-2008, 00:05
Оффтопик:

:oops: Хвана ме :Р Предложение беше да си намериш човек, с когото да го правиш. Друго конкретно не съм писал :-P Макар, че Нзн :-o

ми аз си намерих, но той има проблеми със самолета и неговото вдигане :-#

psihiran
08-06-2008, 00:06
О, кажи, че си правиш майтап?

just_a_girl_z
08-06-2008, 00:09
идея си нямаш колко мн искам да се шегувам ама не е така. на 3 пъти бях гола, супер разгонена и навита да изпълня всичките му сексуални фантазии и на него просто не му стана :-# :-#

eveto_xx
08-06-2008, 00:12
Сритай го в топките, да си сигурна, че няма и да стане повече никога :-o :-o :-o

psihiran
08-06-2008, 00:13
.. Аз ще се разплача накрая недей така..
Аз нямам проблеми със самолета като Б51 е.. бомбардира лети с километри и часове наред, ке немоем го преземим понякога :P
Шегата настрана.. много неприятно ако на мен ми се отдаде подобна вазможност имам в предвид.. "на 3 пъти бях гола, супер разгонена и навита да изпълня всичките му сексуални фантазии"
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

eveto_xx
08-06-2008, 00:14
Бтв горката, много е гадно така,но не си виновна, сигурно има някакви проблеми.Говорили ли сте за това защо не му става?

psihiran
08-06-2008, 00:17
Аз се сещам за много лесен начин да се разбере, че не е в теб проблема.. ама ше прозвучи много нагло..
Пък и много ми станаха "предложенията" за вечерта :P

just_a_girl_z
08-06-2008, 00:39
Бтв горката, много е гадно така,но не си виновна, сигурно има някакви проблеми.Говорили ли сте за това защо не му става?

да доста пъти. даже съм го питала дали го вазбуждам и той ми е казвал че го възбуждам и то мн. примерно като сме си писали разни разказчета и тн е свършвал, но с мен просто не му става. ама и неговата не е лека 2 години без секс само на ръчна :(

just_a_girl_z
08-06-2008, 00:40
извинявам се на авторката че малко и развалихме темата :(

psihiran
08-06-2008, 00:43
Е всички преди да почнат полов живот карат по 4-5-6 години зависи .. и повече на въпросната "ръчна" това извинение ли трябва да е ?

just_a_girl_z
08-06-2008, 00:46
Е всички преди да почнат полов живот карат по 4-5-6 години зависи .. и повече на въпросната "ръчна" това извинение ли трябва да е ?

амиии да :D знам ли :D може да има травна от бившата си която го въртя ч година, не му пусна ( защото се водеше девствена, той я е отворил с пръстчета), заряза го и спа с някакъв в някакъв парк :o

psihiran
08-06-2008, 00:50
Абе травмиран.. да не е момиченце..
Ти го травмирай :P Кви са теа работи да те разочерова в такива неловки ситуации.. непростимо за едно/ин момче/мъж. Няма да цитирам пак, че..

И аз моля за извинение, че така грозно успамихме темата :?

just_a_girl_z
08-06-2008, 00:57
да не останат с впечатление нашите читатели, че се изживявам като секс богиня. напротив признавам си, че имам малко опит :( :( просто реших да споделя.

пак се извинявам на авторката че и развалихме темата :-)

Escarina
08-06-2008, 01:15
да не останат с впечатление нашите читатели, че се изживявам като секс богиня. напротив признавам си, че имам малко опит :( :( просто реших да споделя.

пак се извинявам на авторката че и развалихме темата :-)

Ми почнете да коментирате чукането и позите в него или по-конкретно ездачката, че да стане интересно. Точно в този късен час му е времето :D

Len4etyYyy
08-06-2008, 07:16
[quote=dan dan dan]И на мене ми е трудно да уловя ритъма, освен тва не знам какво да правя. Момичета вие като сте отгоре, кво праите, в смисъл целувки..ръце...?
целувки ръце... всичко..
на мен, пък, въобще не ми е изморяващо, нито виждам нещо сложно в тва да си отгоре, както се изразиха повечето девойки..

Ми честно казано на мене ми е любимата поза да съм отгоре,много е готино проникването,и специално аз не се изморявам
И за мен се отнася това. :)

Saglasna sym :-P

VerryBerry
08-06-2008, 08:24
Обожавам да съм отгоре..много ми е яко а и на "човека отдолу" му харесва,затова често се менкаме по време на секс

dan dan dan
08-06-2008, 10:50
just_a_girl_z няма проблем, не се притеснявай, дано се опраите с твоя човек. Ама добре де, така и не ми казахте, какво правите докато сте отгоре, целувате ли го, пипате ли го(къде)? :oops: Сори ама искам да се понауча и аз отгоре :D

Escarina
08-06-2008, 13:53
С времето ще свикнеш :) Не мисля, че може да се каже точно какво да правиш, просто следваш ритъма или направо го определяш.

usmivka91
08-07-2008, 09:29
отгоре...винаги е хубаво...но на моето момче му харесва той да върши абсолютно всичко... :)

Puky
08-07-2008, 09:51
Подкрепям.

Да по-добре мъжете да са отгоре .. няма ние да се мъчим само де .. :lol:

Xrisenceto
08-07-2008, 12:07
po princip sam otdolo i samo 2 pati na zadna otgore oshte ne sam bila shot nqam mnogo opit ama i na tfa she mu doide vremeto :)

didi_baby
08-07-2008, 12:52
Винаги се менкаме