View Full Version : вложихте ли чувства :?
FreeSpirit
08-03-2008, 10:28
Когато за първи път правихте секс, вложихте ли чувства или го направихте просто за да не оставате назад....
Ей така за спорта и за да опите от всичко или защото обичахте и искахте още по-голяма интимност?
:)
sh3_1s_7h3_0n3
08-03-2008, 10:33
Вложих, иначе нямаше да го направя. Аз до последно се надувах, че съм 'непорочна' и честно казано малко ми беше станало гадно после, че вече не мога да се дуя така. ;/ За мен това си беше голяма гордост, докато един ден 'статусът' ми не се промени, апф. :)
Ей така за спорта .... както и всички останали пъти :D :D :D :oops:
FreeSpirit
08-03-2008, 10:37
Аз не искам да го правя за спорта, но понякога се надъхвам и правя глупости и после ми е кофти....
cherinka
08-03-2008, 10:40
Вложих, иначе нямаше да го направя. Аз до последно се надувах, че съм 'непорочна' и честно казано малко ми беше станало гадно после, че вече не мога да се дуя така. ;/ За мен това си беше голяма гордост, докато един ден 'статусът' ми не се промени, апф. :)
И аз така за надуването. 8-)
А иначе първия път гонаправих ей така, от килишфлък, за да вида кво е що е. :)
scoobydors
08-03-2008, 11:01
:-D Ами трудно ми е да кажа, че вложих....... Запознах се с сегашния ми приятел и го направихме на втория ден от познанството ни :-) Но някак си се почуствах готова, дори че не го познавах добре. :) Ходила съм с други, но така и не се почуствах готова. А с него станаха нещата доста бързо :D :-) :-) :-)
P.S. И най-важното - Винаги съм си мислела че секса може да промени отношенията, но не е така. :smt023 Дори ни заздрави връзката :)
elmosGirl8
08-03-2008, 11:03
интересна тема ще се радвам да чета следващите мнения.. девствена съм ии не мога да отговоря на въпросът.. (на 15 съм)
deadly_ff
08-03-2008, 11:13
Направих го с човека, който обичам.Чувствах се сигурна с него и това заздрави много връзката ни.
леле ама мн си приличаме с теб :-) и аз точно като теб бях,мн се кефех че само аз съм девствена и сега ми кофти понякога :oops:
sLaDkA_GrEsHkA
08-03-2008, 11:44
vlojih 4uvstva razbira se ;)
krem4et0
08-03-2008, 11:48
Е, аз не се "кефех" че съм девствена. Да, бях горда до някъде, но по-скоро винаги съм си мислела, че ми е твърде рано, че трябва да съм узряла още, че връзката ни трябва също да узрее......не съм се стискала нарочно. Направих го по любов. Единствената причина беше огромната ми любов към него.
blackfate
08-03-2008, 11:51
Пфф ... вложих, колкото можеше да вложи едно хлапе с детската му любов ...
А даже сега като се замисля ... май през целия си живот дори 1 не съм правила секс, защото обичам някой ... кофти
Josefinne
08-03-2008, 11:51
Вложих чувства по-скоро в решението си да го направя точно с този човек, иначе първия път ми беше странно, неприятно и болезнено и малко ми беше трудно да чувствам...
Love0nlyMyself
08-03-2008, 13:56
да но ми беше повече за удоволствието ддз
Wrathchild
08-03-2008, 14:01
Вложих адски много. Бях ужасно горда, че съм девствена, докато накрая не се разделих с тази гордост. Но не съм съжалявала нито 1 ден за решението си.
key_of_hell
08-03-2008, 14:10
ne moga da kaja 4e e bilo mn 4uvstveno, no ne moga da kaja i 4e e bilo ei taka za sporta, makar 4e takuv be6e zamisula!Izkah da go napravq prosto da mine, mn se strahuvah, bqh izbrala drug 4ovek, koito mi e mn dobur priqtel, no ne stana taka!Vsu6tnost go napravih s 4ovek kum koito imah 4uvstva i sigurno vinagi te imam!V su6tata ve4er toi mi kaza 4e trqbva da sum naqsno 4e go pravi sam za sporta i az se po4uvstvah mn zle, az se nadqvah da se subereme (v smi bqhme si biv6i), ni6to ne kazah!Sled 2 sedmici zapo4na da zvuni vseki den, a az za otmu6tenie mu kazah 4e na men naistina mi e bilo samo za sporta!Ot togava ne si govorime!
Tupa istoriq!
BurningDesire
08-03-2008, 14:18
А иначе първия път гонаправих ей така, от килишфлък, за да вида кво е що е. :) [/b]
+1
GotTheLife
08-03-2008, 15:50
xaxa
princesa_viki
08-03-2008, 19:37
Естествено,че защото имам чувства и за по-голяма интимност.Не бих го направила ей така с някой си,само защото другите вече са го направили
И може би поста на sh3_1s_7h3_0n3 би бил допълнение на моя
Не вложих чувства и не беше както си го представях.Шибана работа.Гледам да не живея в миналото обаче :-D[/quote]
същата работа 8) 8)
alkobalko
08-03-2008, 20:37
Вложих чувства, както и всеки път, когато го правим с приятеля ми.
de_bella
08-03-2008, 20:42
Ако исках да го направя просто за да не остана по назад от приятелките ми можех без никакъв проблем още към 15г. да се изчукам с някой от всичките момчета,които ми се натискаха,но винаги съм искала да е с чувства и за тва съвсем скоро ми беше първия път и беше с човека,когото обичам повече от всичко.
ChocoPuma
08-03-2008, 20:50
Да,вложих много чувства и страст колкото можеше да позволи неуката ми душица.И аз така като повечето ви,гордеех се със себе си че бях девствена,и аз не съм съжалявала и няма и да съжалявам,сигурна съм че го направих с точния човек,и никога няма да съжаля за решението си!!! :) :smt001
hahavteen
08-03-2008, 21:11
От любов го направих :-)
Никога не съм си мислила че девствеността е повод за гордост или срам. На мен ми беше все тая дали съм или не съм беше ми важно единствено първия ми път да е с човек който обичам..
nikemilov
08-03-2008, 21:14
Никога не съм си мислила че девствеността е повод за гордост или срам. На мен ми беше все тая дали съм или не съм беше ми важно единствено първия ми път да е с човек който обичам..
+1, макар че съм момче...
Все едно ми беше дали съм девствен или не, просто се почувствах готов и го направих с човек, който обичам адски много...
Vikitooo
08-04-2008, 05:13
Аз го направих по любов :)
krem4et0
08-04-2008, 06:24
Може би гордостта ми идваше от това по-скоро...защото съм се удържала и съм го направила с човек, който обичам...
SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 08:50
Естествено,че защото имам чувства и за по-голяма интимност.Не бих го направила ей така с някой си,само защото другите вече са го направили
Както и в повечето теми, подкрепям принцеса Вики :D
princesa_viki
08-04-2008, 08:51
Както и в повечето теми, подкрепям принцеса Вики :D
:oops: :-)
FunnYboY
08-04-2008, 08:57
Когато за първи път правихте секс, вложихте ли чувства или го направихте просто за да не оставате назад....
Ей така за спорта и за да опите от всичко или защото обичахте и искахте още по-голяма интимност?
:)
По-скоро второто :? :? :?
sweet_baby_cool
08-04-2008, 08:57
Аз не съм имала такива премеждия :) девствена съм :grin:
[какво самучувствие вадя само :D :D :oops: :D ]
megasexy
08-04-2008, 12:26
Когато за първи път правихте секс, вложихте ли чувства :)
не
FreeSpirit
08-14-2008, 17:35
Хубаво е, че повечето отговорили тук са вложили чувства...
Лошото е че все повече расте броя на тези, които правят секс в ранна въздраст и честно казано малко от тях разбират какво точно правят....
evichka_lonelyy
08-14-2008, 17:56
ami parviqt mi pat beshe na 12uli tazi godina ottogava se povtori nqkolko pati sas sashtiq chovek no vseki pat vlagah mn chuvstvai jelanie
pandelka
08-14-2008, 18:26
Да вложих 8)
sladko_teenche_v
08-14-2008, 19:11
Вложих :grin: Определену..... :oops: :grin:
VerryBerry
08-14-2008, 19:13
Точно на първия си път вложих много чувства.Беше адски романтично,нищо,че мястото не беше от най-предпочитаните за секс за пръв път,но беше хубаво.Остава ми като един прекрасен спомен :)
Да вложих,това беше преди 5 месеца!И до преди 1 час още бях с това момиче но малко прекалихме и си еба маиката!!!! ;( ;( ;(