View Full Version : До къде може да стигне наглостта на хората
Ne_Znaesh
08-03-2008, 10:32
Не търся нито съвет, нито помощ. Просто ще напиша нещо, с което уж да правокирам младите хора да не вярват толкова много на хора в интернет пространството.
На 18 години съм, можеби батко на повечето от вас. :-) Преди не много време имах регистрация в един сайт за запознанства. И така всеки ден с тоя, с оня губене на време. Но ей така случайно една вечер ми писа познато лице, доста красиво момиче от моето даскало. Познавам я доста добре. Почна се с обикновените "здрасти, как си" и се стигна до върпоса "как се казваш, от къде си" въпроси от такъв тип, което подсказва, че даденото момиче не ме познава, а всъщност ние с нея се познаваме и то много добре. Както и да е, аз не казах нищо оставих я тя да води разговора. Накрая просто бях 100% сигурен, че това момиче просто е откраднало снимките на истинското девойче и се представя за нея! Та от любопиTcво до къде може да стигне нейната наглост, я оставих да си мисли, че аз уж незнам.
Не само скаиповете, но и телефоните си разменихме. Много смела нащата героиня та чак и телефона си даде. 8-) Говорехме си много. В последствие разбрах, че тя е страшен човек поне по характер. Шемет голям! Тя ми правеше деня! :) Направи ми впечетление, че тя доста добре познава приятелите на истнското момиче и дори казваше, че уж излизам с тях, абе знаеш им имента, абсолютно всичко. Казвам Ви човек не би предположил, че това не е тя! Даже на моменти и аз се съмнявах. :shock: .От един град бяхме с нея и аз започнаx да настоявам да се видим. Първите няколко пъти добре се прекриваше, че не може. Опасна лъжкиня еиии! :razz: И така аз настоявах, а тя винаги отказваше. Е как ще приеме, като това не е тя за което се представя?!
Обаче осетих, че също много се привърза към мен. Аз мнoгoбройно мн пъти и казвах, че я харесвам , искам да се видим и да тръгнем. Но сякаш това, че на снимките не беше тя я спираше и тя винаги пазеше някаква дистанция от мен.
Всеки ден ми се обаждаше или аз на нея, чатене всеки ден. От детинската и постъпка( да краде снимки) разбрах,, че не е много голяма. Както и да е...Аз настойчиво исках да се срещна с "красавицата", и чаках, надявах се тя да каже истината, че това не е тя..Да, вярно нямаше да я оправдая, но щеше да ми бъде приятно да се видим, пак може да ми хареса такава каквото е. Но уви, тя не събра смелост да ми каже, просто един ден с думите" има много обстоятелства" и ме блокна от скъпе. :) Тя си призна, че е влюбена в мен и това можеби беше начин да се одръпне от мен и да ме забрави. Или можеби я беше страх да не разбера някой ден..Незнам какво си е мислила.
Та така деца, виждате до къде може да стигне наглостта на един човек. И ако аз не познавах истинското момиче, щях да се почуствам много кофти по начина по които ме отблъсна. Но аз никога не съм я приемал на сериозно, просто се смеех отстрани на действията, които вършеше. Внимавайте с кой се забърквате и на кой вярвате. :-)
Josefinne
08-03-2008, 10:41
Абе, ако наистина те кефи девойчето, като човек, защо не й пишеш във въпросния скайп, че знаеш, че снимките не са нейни, но въпреки това, искаш да се срещнеш с нея. Може наистина да ти хареса, просто да е била неуверена, когато се е регистрирала в сайта и затова да е сложила чужди снимки.
А пък ако не ти хареса - какво губиш ? :)
Абе, ако наистина те кефи девойчето, като човек, защо не й пишеш във въпросния скайп, че знаеш, че снимките не са нейни, но въпреки това, искаш да се срещнеш с нея. Може наистина да ти хареса, просто да е била неуверена, когато се е регистрирала в сайта и затова да е сложила чужди снимки.
А пък ако не ти хареса - какво губиш ? :)
Щото е кух,но пък темата беше яка.Аз мисля,че момичето е грозно щом краде чужди снимки няма смисъл...
Seducti0n
08-03-2008, 10:46
Всякви шматки ги има, това с краденето на снимките е супер долна и детинска постъпка, но лошото в случая е, че не само малки пикли са с тази практика, ами и доста по-зрели момичета и момчета...
Глупаво е да се започва каквото и да е по този фалшивначин, глупаво е да се представяш за нещо, което не си и може би което никога няма да бъдеш, глупаво е да се възползваш от чужди снимки за да трупаш сладникави коментарчета и да си вдигаш рейтинга...глупаво е... :?
Ти добре, че познаваш момичето и не си влагал надежди, защото познавам хора с изключително травмиращи случаи.На своя собствен гръб са им изпитвала разочарование, но в сравнение на това с познатите ми, си е нищо...
И за да не бъде толкова негативно натоварен постта ми-Посредством интернет може да се запознаеш с много свестни и интересни хора, но има и голями утрепки.Имайте едно на ум и внимавайте какви ги вършите, за да не съжалявате на по-късен етап... :?
Saymon90
08-03-2008, 10:56
По думите ти, изглежда сякаш си свястно момче. А доста често свестните момичета и момчета получават най-болезнените шутове от живота.
Твоята грешка е била, че не си спрял още щом си разбрал за нея. Наистина е трябвало директно да поставиш въпроса, защото в твоя случай е било просто едно нещастно, самотно момиче, но можеше да си имаш работа с далеч по-опасен и объркан индивид.
Но това е големият плюс и същевременно минус на интернета - всеки може да е този, който поиска и никой не може да го спре. Тъй че вече си имаш обеца на ухото - просто бъди предпазлив и недей да се поддаваш на тези игри. Само се тормозиш и си губиш времето.
Хайде, всичко хубаво ти пожелавам и помни, че хубавата опаковка наистина нищо не значи ;)
scoobydors
08-03-2008, 11:06
:grin: Намери я ! :grin: Повярвай ми, външния вид няма никакво значение :) Успех !
Seducti0n
08-03-2008, 11:16
:grin: Намери я ! :grin: Повярвай ми, външния вид няма никакво значение :) Успех !
И каква е ползата от това? Какъв е смисълът да контактува с толкова нагъл и фалшив човек?! :?
Тази тема ме узадачи много...Явно това девойче,има за идол момичето от твоето училище...И искала поне за миг да се почувства като нея,да е за миг на нейно място...Щом има толкова много инфо за нея,значи тя се интересува от нейният живот,а може би дори е много близо до нея...Много често се получава така,когато в една компания...има някое невзрачно девойче,в смисъл не е задължително да е грозна,и т.н.,но просто не е това,което би искала да бъде...срамежлива може би...И затова поне в интернет тя иска да получи вниманието и за момент да се почувства по начина по-който иска да се чувства...Гадно е наистина,защото може да има потърпевши от тази цялата история - в повечето случаи самата тя,да не казвам във всички случаи.Но ако наистина ти е харесала,по характер...може да се опиташ да я потърсиш,доколкото разбрах и имаш телефона,обясни й,че знаеш всичко и въпреки това искаш да се запознаеш с "истинската тя"...А в зависимост от развръзката на нещата,може дори да й помогнеш да се измъкне от този свят,в който се намира...,опитай се да й подадеш ръка,може пък и да си струва...Защото на снимките не е била тя,но ти си си говорил с нея и малко или много си опознал характера й...
Незнам аз мисля,че това е най-удачният вариант...
nameri koq e i q nakarai da se zamisli :-x
loveme123
08-03-2008, 11:42
Edna moq syu4eni4ka (s neq bqhme priqtelki navremeto) i se be6e registrirala vyv flirt4e.com i be6e mn zaribena da si pravi vse snimki vqrno priznavam mn hubavo momi4e e i na snimkite izlzia6e kato fotomodel. I edin den mi pra6ta link na nqkkoi si drug porebitel.. ot drug grad s drugo ime vsi4ko vsi4ko dr... no edno syvpadenie .. snimkite...bqha i otkradnali vsi4ki snimki i to v edin i sy6t sait. I tazi dr-ta be6e ne6to kato vip potrebitel li nz ama ima6e stra6no mnogo komentari za snimkite koito ne bqha neini... Prosto nqmam dumi kakvi hora po skoro deca ima ve4e...
sLaDkA_GrEsHkA
08-03-2008, 11:43
taq qvno mnogo mrazi mackata ot snimikte.... ne vijdam druga pri4ina da go pravi =]
Тази тема ме узадачи много...Явно това девойче,има за идол момичето от твоето училище...И искала поне за миг да се почувства като нея,да е за миг на нейно място...Щом има толкова много инфо за нея,значи тя се интересува от нейният живот,а може би дори е много близо до нея...Много често се получава така,когато в една компания...има някое невзрачно девойче,в смисъл не е задължително да е грозна,и т.н.,но просто не е това,което би искала да бъде...срамежлива може би...И затова поне в интернет тя иска да получи вниманието и за момент да се почувства по начина по-който иска да се чувства...Гадно е наистина,защото може да има потърпевши от тази цялата история - в повечето случаи самата тя,да не казвам във всички случаи.Но ако наистина ти е харесала,по характер...може да се опиташ да я потърсиш,доколкото разбрах и имаш телефона,обясни й,че знаеш всичко и въпреки това искаш да се запознаеш с "истинската тя"...А в зависимост от развръзката на нещата,може дори да й помогнеш да се измъкне от този свят,в който се намира...,опитай се да й подадеш ръка,може пък и да си струва...Защото на снимките не е била тя,но ти си си говорил с нея и малко или много си опознал характера й...
Незнам аз мисля,че това е най-удачният вариант...
+1
Абсолютно съм съгласна, просто така или иначе си отделил толкова време за общуване с нея, защо пък да не опиташ да намери6 пътя до истинската тя. Сам каза, че характера и ти допада :P Айде успех ии ако ще правиш нещо ни кажи (ако искаш деее :) ) :-)
blackfate
08-03-2008, 12:01
Според мене пък не е била сигурна ти дали я помниш... тя може би е същата, не са крадени снимките ... Може би е искала да те заговори и тн, но я е било срам ... не е била сигурна дали ти я забелязваш...
Затова е почнало така... после сигурно е била несигурна, аз така си го обяснявам, защото да знае толкова много информация за момичето, чието снимки са ... Явно най-малкото се познават... Иначе кофти ситуация, донякъде трагична.
В нета наистина може да си които си поискаш, но зад компа си "ти".
Наистина има мн опасни хора, особено в тия сайтове, така че внимавайте ... Има и свестни, така се запознах с приятеля си, но в началото бях супер предпазлива с него ....
simonchety
08-03-2008, 13:11
..
всекви олигофрени вече :? .. ма ме хваща жал за тфа момиче,явно е доста самотно или нз и аз.такива глупави постъпки,трябва да си зле просто за да действаш като пълен идиот и да крадеш,ужасно безсмислено е.
Obsession
08-03-2008, 16:12
Казваш, че знаела много неща за въпросното момиче, ами може да е нейна фр и да е писала от нейния профил. Не 1 и 2 теми "писах му от чужд профил бла-бла" има тук! Поогледай се за приятелките на въпросното момиче (реалното) и току-виж си я разконспирирал 8-)
scoobydors
08-03-2008, 17:27
Абсолютно съм съгласна, просто така или иначе си отделил толкова време за общуване с нея, защо пък да не опиташ да намери6 пътя до истинската тя. Сам каза, че характера и ти допада :P Айде успех ии ако ще правиш нещо ни кажи (ако искаш деее :) ) :-)[/quote]
Напълно съгласна :grin:
това е хипер гадно,съжалявам.и това със снимките в нета го имам предвит,на мен ми е приятно да ми се развяват снимките по такива сайтова,въпреки 4е преди много се регистрирах и имах голям мерак :?
Vikitooo
08-03-2008, 21:04
Не си единственият разочарован от такова нещо. Даже ти пак добре, минал си покрай капките..Какви хора има само... :)
Сега незнам поради какви причини момичето е стигнало до това да краде чужди снимки и да се предсатвя за уж "нея си", нейна си работа. Но според мен е погрешна постъпката да не и кажеш и един вид да си правиш fun от нея. :? Трябвало да и кажеш от самото начало , че знаеш. Защото ако аз бях на мястото на това момиче, и ти ме потърсиш, аз незнам как ще се почуствам. Сигурно ще ме е много, ама много срамно, заради това че ти си знаел, а съм се вживявала на "другата". Просто незнам, как ще имам очи да те погледна. :?
И все пак аз не оправдавам момичето, постъпила е лошо. И според мен няма никакъв смисъл да я търсиш!!! Мисля, че по този начин, след като тя разбере, че ти знаеш ще се почуства доста унизена и долна. Ако се намерите един ден случайно, без всичките тези лъжи и интириги..Късмет! :-)
TheNewReligion
08-03-2008, 21:44
Какъв късмет само . :) Не вярвам на никого в Интернет . 8-)
TheNewReligion
08-03-2008, 21:48
Не си единственият разочарован от такова нещо. Даже ти пак добре, минал си покрай капките..Какви хора има само... :)
Сега незнам поради какви причини момичето е стигнало до това да краде чужди снимки и да се предсатвя за уж "нея си", нейна си работа. Но според мен е погрешна постъпката да не и кажеш и един вид да си правиш fun от нея. :? Трябвало да и кажеш от самото начало , че знаеш. Защото ако аз бях на мястото на това момиче, и ти ме потърсиш, аз незнам как ще се почуствам. Сигурно ще ме е много, ама много срамно, заради това че ти си знаел, а съм се вживявала на "другата". Просто незнам, как ще имам очи да те погледна. :?
И все пак аз не оправдавам момичето, постъпила е лошо. И според мен няма никакъв смисъл да я търсиш!!! Мисля, че по този начин, след като тя разбере, че ти знаеш ще се почуства доста унизена и долна. Ако се намерите един ден случайно, без всичките тези лъжи и интириги..Късмет! :-)
Ами ти защо мислиш , че не и е казвал ? :wink: Естествено , че ще лъже - щом и тя прави същото ! Като разбере , че е знаел , че снимките и са крадени ТРЯБВА да се почувства долна и унизена , иначе отново ще докаже колко безочлива може да бъде . Това принципно трябва да и служи за урок , но сама виждаш до къде може да се стигне .
nokia_art
08-03-2008, 22:46
Стига сте нападали момичето! Вие, какво - безгрешни ли сте?
Ок - не е постъпила коректно, но "да разбереш всичко, означава
да простиш всичко" :) Никой от вас не знае какъв е животът и,
отношенията и... Ако се знае нещо със сигурност, то е, че тя е cool :wink: според автора... Ако бях на негово място, щях да
и покажа, че в моите очи тя е много "ценна", независимо от
външността и... Желая му успех :)
TheNewReligion
08-03-2008, 22:56
Стига сте нападали момичето! Вие, какво - безгрешни ли сте?
Ок - не е постъпила коректно, но "да разбереш всичко, означава
да простиш всичко" :) Никой от вас не знае какъв е животът и,
отношенията и... Ако се знае нещо със сигурност, то е, че тя е cool :wink: според автора... Ако бях на негово място, щях да
и покажа, че в моите очи тя е много "ценна", независимо от
външността и... Желая му успех :)
Никой не е казал , че е безгрешен ! Момичето е знаело , че е лошо да краде снимки , но въпреки това го е направила , нали ? Значи трябва да си търпи последствията , защото тя си е виновна ! :? :? :? И аз като сгреша си сърбам попарата и се опитвам да си поправям грешките , и никой не ме лигави и не ми решава проблемите наготово ! Значи на едни може да се разминава , а на други - не , така ли ? :?
Vikitooo
08-03-2008, 23:02
Никой не е казал , че е безгрешен ! Момичето е знаело , че е лошо да краде снимки , но въпреки това го е направила , нали ? Значи трябва да си търпи последствията , защото тя си е виновна ! :? :? :? И аз като сгреша си сърбам попарата и се опитвам да си поправям грешките , и никой не ме лигави и не ми решава проблемите наготово ! Значи на едни може да се разминава , а на други - не , така ли ? :?
Оки тя си е "изсърбала" попарата. Избягала е, въпреки, че го е харесвала. Не мислиш ли , че това също много боли? А? Да си се влюбил в някои, но поради грешка на обстоятелставатa си длъжен да го/я оставиш? Не мислиш, че това също е болезнено?
sladur4etyYy
08-03-2008, 23:09
Оки тя си е "изсърбала" попарата. Избягала е, въпреки, че го е харесвала. Не мислиш ли , че това също много боли? А? Да си се влюбил в някои, но поради грешка на обстоятелставатa си длъжен да го/я оставиш? Не мислиш, че това също е болезнено?
да, напълно съм съгласна. то4но от факта 4е страшно мн се е привързала към него, а в същото време знае, 4е няма как да са заедно, я боли най много .
PeopleAlwaysLeave
08-03-2008, 23:21
Да, т'ва с крадените снимки наистина напоследък е голяма мания. Кофти е да видиш как някой друг трупа овации на твой гръб, но пък и адски много ме нервят някои кифли, които като видят, че някое лапенце им е тафнало снимките и почват с разни писания от сорта на "офф комплексари стига сте крали чужди снимки" и се надуват до n-та степен..Ми като не искаш да ти крадат снимките не ги качвай в нета баси.. :-o Логично, че ако си по-привлекателна ще ти откраднат снимките..
Колкото до теб,авторе, защо наистина не звъннеш на това девойче и не му кажеш, че знаеш цялата истина, но въпреки това харесваш характера й,вътрешното й аз.. Предразположи я да се отпусне, защото съм почти убедена, че проблемът идва от крадените снимки - най-вероятно се страхува да не я отблъснеш.. Ти така или иначе нищо не губиш от една ваша среща така че потърси я,настоявай да се видите..
ПП Щом знае толкова много информация за истинската собственичка най-вероятно е някое момиче от обкръжението й тъй че се оглеждай добре - понякога нещата са пред очите ти, но не ги забелязваш :)
ПП2 Аз така за малко да изгубя първата си истинска любов - преди 4 години като се запознахме го излъгах за квартала, в който живея щото не го взех на сериозно тогава. В последствие като му признах му стана адски кофти, но ми прости.
nokia_art
08-03-2008, 23:22
Тя сама се е отхвърлила - за по-голямо "назидание" от това не мога да се досетя.
nikemilov
08-03-2008, 23:32
Само не мога да разбера от къде разбрахте, че автора е харесал момичето, с което е общувал (така де, характера й)? Никъде не е написано такова нещо...
И вие се хвърлихте да мислите за момичето, че й е кофти, че ще се самоубива... може би просто е някаква лигла и е решила да си прави бъзик с някой (такива ги има) и така...
Аз на такива сайтове за запознанства не вярвам!
sladur4etyYy
08-03-2008, 23:48
nikemilov, ето тук казва 4е й е харесал характера
Говорехме си много. В последствие разбрах, че тя е страшен човек поне по характер.
:-o
nokia_art
08-03-2008, 23:52
По мое мнение авторът ясно показва симпатията си към нея.
sladur4etyYy
08-04-2008, 00:05
:shock:
оф ти па кво се о4удваш :D мен ве4е по4ти нищо не може да ме изненада :-o
TheNewReligion
08-04-2008, 09:28
Грешка на обстоятелствата ? :shock: :? Грешката е нейна ! И точно заради това нейно безочие ще я боли ! :? Никой не и е виновен , че не му е признала , че лъже ! Ако го беше направила сега може би щяха да са се запознали на живо , защото той има желание , но тя няма възпитание ! :wink: И не си е изсърбала попарата, щом сега я боли от това , че няма сили да поправи грешката си ! :wink:
westggirl
08-04-2008, 09:39
наглостта нема граници споко ;) треа се свиква :)
Vikitooo
08-04-2008, 09:43
Мислиш ли, че ако му беше казала той щеше да е приеме така драго и мило??? Не, нямаше, защото във всеки един удобен момент той( автора) щеше да и напомня грешката, която е направила. А да не говорим за доверието,което щеше да има..под нулата!
Едно нещо започнало с лъжа, няма голямо бъдеще. Момичето е направило правилно, че е избягало според мен. Поне си е спестила унижението, ако автора беше решил да и каже. А така или иначе, казах и пак казвам, малка е вероятността те да имат някакво бъдеще като двойка за напред!
P.С Ти би ли имала очи след такава грешка да вдигнеш телефона и да започнеш да се обясняваш и да се извиняваш? Ако я имаш тая смелост ЕВАЛА!
:shock:
оф ти па кво се о4удваш :D мен ве4е по4ти нищо не може да ме изненада :-o
Ми ти трябва да нямаш и грам уважение към себе си ,че да се представяш за друг човек...
TheNewReligion
08-04-2008, 10:06
Мислиш ли, че ако му беше казала той щеше да е приеме така драго и мило??? Не, нямаше, защото във всеки един удобен момент той( автора) щеше да и напомня грешката, която е направила. А да не говорим за доверието,което щеше да има..под нулата!
Едно нещо започнало с лъжа, няма голямо бъдеще. Момичето е направило правилно, че е избягало според мен. Поне си е спестила унижението, ако автора беше решил да и каже. А така или иначе, казах и пак казвам, малка е вероятността те да имат някакво бъдеще като двойка за напред!
P.С Ти би ли имала очи след такава грешка да вдигнеш телефона и да започнеш да се обясняваш и да се извиняваш? Ако я имаш тая смелост ЕВАЛА!
Ммм , всъщност си права ... 8-) А колкото до това дали , ако бях на нейно място щях да си призная грешката :принципно винаги признавам , когато съм сгрешила . Никога не съм вършила толкова долни неща , съответно никога не ми се е налагало да се извинявам и нямам представа дали бих могла да събера смелост да призная това пред човека , в който съм влюбена . :oops:
Vikitooo
08-04-2008, 10:10
Виждаш муцка, не е лесно за това по-добре да не се месим в работите на момичето. Че е прокопсала, не е това се знае. :)
Ае с здраве 8-)
VilleBaby
08-04-2008, 10:11
влюбена в мен...харесвам я,да се видим и да тръгнем хахахаа :lol: :razz: :razz: ало нали знаеш , че по скайпа всички са мноого готини и много печени :D ама уви , в реалния живот не всички са такива
Pliok0019
08-04-2008, 10:12
Може момичето да си струва, но просто е допуснала грешка... Е, жалко за нея.