View Full Version : лосион за тен без да оставя петна!!!!!!
foreverr
08-03-2008, 11:51
Значи - сега съм решила да си взимам лосион за добиване на тен.Имам тен, но с лосиона ще го поддържам.Та искам да ви попитам кой е добър/!!!!!!!!и да не оставя петна!!!!!!!!/ и ако може да е на цена до 7 лева :) .Видях в аптекана на джонсанс и ми казаха, че има и на дав.Но вие кажете дори и други марки които са добри и цената им :)
scoobydors
08-03-2008, 11:58
Ползвала съм на Дав :grin: Много бях доволна и не оставя петна :-P
j_adore2
08-03-2008, 17:47
Миналата година имах Джонсанс .. след 1 седмица ползване краката ми станаха на петна и трябваше да ходя с дълги панталони насред август месец .. тази година си взех на Ейвън - едното беше за изкуствен тен,отново станах на петна,а другото беше да се задържи тенът,от него не забелязах нещо да се е променило,само дето мирише гадно :-D .. Честно казано мисля,че всички са боклуци .. :o
scoobydors
08-03-2008, 18:16
Миналата година имах Джонсанс .. след 1 седмица ползване краката ми станаха на петна и трябваше да ходя с дълги панталони насред август месец .. тази година си взех на Ейвън - едното беше за изкуствен тен,отново станах на петна,а другото беше да се задържи тенът,от него не забелязах нещо да се е променило,само дето мирише гадно :-D .. Честно казано мисля,че всички са боклуци .. :o
То, че повечето са боклуци е вярно :) Ама аз попринцип съм против и не ползвам такива :D да се доверим на слънцето.... :) само, че миналата година опитах и не станах на петна :-P
foreverr
08-03-2008, 18:16
Ох... да и аз доста се порових из търсачката и чух много оплавания от лосионите за тен.И за това май ще се откажа и ще си взема най-обикновен лосион за тяло.Утре ще ходя към аптеката и ще кажа какъв лосион съм си взела.Иначе аз обикновено си взимам лосиони от ейван, но вече съм ги пробвала всички :D с изключение на онези за за тена, които ти спомена.
g1rl4eto_
08-03-2008, 19:00
az polzvam na nivea i sum mn dovolna,vajno e predi da si go sloji6 kojata ti da e po4istena mnogo hubavo nai-dobre sled banq,zashtoto tova e pri4inata 4esto da stavat petna i da nanasqsh losiona ravnomerno nqkoi prosto neznaqt kak da si go slojat i zatova se polu4avat petna,ina4e ima i dosti bokluci po magazinite az ot na avon ne sum mn dovolna :P
foreverr
08-04-2008, 19:22
Взех си лосион FRUTTINI с портокал.Мнооого яко мирише :grin: .Е не е за почерняване, но е хубав.
http://www.nisea-bg.com/i.php/products/view.html?iid=409&cid=114
Ето и лосиона :)
LaPeNcEto0o
08-04-2008, 20:20
Няма такъв, който да не оставя петна.По добре не си хвърляй парите на вятъра и ходи на солариум.Или пък си поддържай тена по естествения начин пък какво толкова.Лято е!
scoobydors
08-04-2008, 20:26
Взех си лосион FRUTTINI с портокал.Мнооого яко мирише :grin: .Е не е за почерняване, но е хубав.
Тук става въпрос за лосион за тен :x аман от излишни изказвания......
foreverr
08-04-2008, 20:30
Тук става въпрос за лосион за тен :x аман от излишни изказвания......
Знам, че става въпрос за лосион за тен, но не си купих за тен, защото ме беше страх да не ми направи петна!