- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- лосион за тен без да оставя петна!!!!!!
Значи - сега съм решила да си взимам лосион за добиване на тен.Имам тен, но с лосиона ще го поддържам.Та искам да ви попитам кой е добър/!!!!!!!!и да не оставя петна!!!!!!!!/ и ако може да е на цена до 7 лева.Видях в аптекана на джонсанс и ми казаха, че има и на дав.Но вие кажете дори и други марки които са добри и цената им
![]()
Ползвала съм на ДавМного бях доволна и не оставя петна
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Миналата година имах Джонсанс .. след 1 седмица ползване краката ми станаха на петна и трябваше да ходя с дълги панталони насред август месец .. тази година си взех на Ейвън - едното беше за изкуствен тен,отново станах на петна,а другото беше да се задържи тенът,от него не забелязах нещо да се е променило,само дето мирише гадно.. Честно казано мисля,че всички са боклуци ..
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
То, че повечето са боклуци е вярноПървоначално написано от j_adore2
Ама аз попринцип съм против и не ползвам такива
да се доверим на слънцето....
само, че миналата година опитах и не станах на петна
![]()
Ох... да и аз доста се порових из търсачката и чух много оплавания от лосионите за тен.И за това май ще се откажа и ще си взема най-обикновен лосион за тяло.Утре ще ходя към аптеката и ще кажа какъв лосион съм си взела.Иначе аз обикновено си взимам лосиони от ейван, но вече съм ги пробвала всичкиПървоначално написано от j_adore2
с изключение на онези за за тена, които ти спомена.
az polzvam na nivea i sum mn dovolna,vajno e predi da si go sloji6 kojata ti da e po4istena mnogo hubavo nai-dobre sled banq,zashtoto tova e pri4inata 4esto da stavat petna i da nanasqsh losiona ravnomerno nqkoi prosto neznaqt kak da si go slojat i zatova se polu4avat petna,ina4e ima i dosti bokluci po magazinite az ot na avon ne sum mn dovolna :P
Взех си лосион FRUTTINI с портокал.Мнооого яко мирише.Е не е за почерняване, но е хубав.
http://www.nisea-bg.com/i.php/produc...id=409&cid=114
Ето и лосиона![]()
Няма такъв, който да не оставя петна.По добре не си хвърляй парите на вятъра и ходи на солариум.Или пък си поддържай тена по естествения начин пък какво толкова.Лято е!
AMAN!
Тук става въпрос за лосион за тенПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
аман от излишни изказвания......
Знам, че става въпрос за лосион за тен, но не си купих за тен, защото ме беше страх да не ми направи петна!Първоначално написано от scoobydors