PDA

View Full Version : Тъмни кръгове под очите...

bogin4encetoO
08-03-2008, 22:13
Здраввйте..бая се рових из форума и нищо не намерих та решех,че може би вие ще ми помогнете :P :P :D ....Имам едни тъмни кръгове под очите и се чуствам супер тъпо с тях от 2-3 години ги имам и незнам от какво се образуваха...всичко пробвах билки,фон дю тен и какво ли още не,но не се махат.. :x :x :? ..Таа..въпроса ми е дали знаете нещо с което мога да се оправя крем или няква рецепта квото и да е..
Мерси предварително.. :) :)

Isabelle
08-03-2008, 22:25
Мии съветвай се с лекар.. др вариант е да си вземеш коректор :)

Bonbonenata
08-03-2008, 22:27
Спи

mirelinda
08-03-2008, 22:31
Спинкаи повече. А ако не се махат може да ги заличиш със светли сенки и фон дю тен... успех :-P

CuteBaby
08-03-2008, 22:31
И аз ги имам..моите не са мн тъмни но под очите винаги ми е леко подуто ..и и на мен нищо не ми помага.. използвам коректор и почти не си личи :(

Presley
08-03-2008, 22:37
Спи
Тва е решението.

И аэ имам такива кръгове-огромни са моите.И точно от недоспиване идва проблемът.

CuteBaby
08-03-2008, 22:40
А пък аз дори и да се наспя пак си ги имам...сега лятото всеки ден си се наспивам и още си седят :?

bogin4encetoO
08-03-2008, 22:44
хах..е аз спинкам по 12 часа колко още... :D :D :D ...тва значи 24ч. нон стоп да хъркам ... :D :D :D ..ужс....10х все пак...някви др предложения??? :neutral: :neutral: :neutral:

dark_wings
08-04-2008, 06:29
Доколкото знам тия кръгове се образуват от проблеми с бъбреците.На моя позната също й се образуваха така кръгове под очите,а бъбреците не я боляха доста време и най-накрая като почнаха да болят отиде на лекар и й предписаха хапчета.Сега нямакръгове,а й бъбреците й се оправиха.При всички положения трябва да отидеш на лекар,ако е нещо такова,а ако е от недоспиване...спинкай :)

TheNewReligion
08-04-2008, 06:47
С фон дьо тен НЯМА как да се махнат ! Той само ги скрива !
Майка ми ползваше някакъв крем( нещо в шишенце, но не знам дали е крем ) на "Клиникю" (ако така се чете) и наистина тези петна се махнаха , но не си спомням какъв точно беше ... Та , ако искаш го потърси , но е малко скъпичък .

TheNewReligion
08-04-2008, 06:48
хах..е аз спинкам по 12 часа колко още... :D :D :D ...тва значи 24ч. нон стоп да хъркам ... :D :D :D ..ужс....10х все пак...някви др предложения??? :neutral: :neutral: :neutral:
Между другото не е полезно да се спи толкова много (макар , че и аз спя г/д толкоз :-D ) . И от това е възможно да са се получили ....

bogin4encetoO
08-04-2008, 09:05
:shock: :shock: ....значи трябва хем да се наспинкам хем да не спъ много :-D :-D ...и как 6те стане тая работа? :( :( ....ехх живота е сложен :D :D :D :D ....

jghgh
08-04-2008, 09:14
Не е сложно да се отървеш от тях, аз имах едно време. Много големи при това. :-D Почнах да си лягам по-рано, но без да се оспивам излишно. Още като си отворя очите и ставах. А не пак да се тръшна "за да си доспя".
Пробвай, и при теб ще се махнат ;]

sweet_baby_cool
08-04-2008, 09:16
Аз имам същия проблем и от много време си ги имам. Ходих по доктори за изследвания и прочие (само колоко ме дупчиха за изсл. :cry: ) и не ми откриха нищо или поне не казаха и отклоняваха темата за бъбреците ми. А те ме боляхя страшно много. Натъпкаха ме с Нош спа и още куп обезболяващи и всичко се оправи за сега.

И това за съня е вярно, не трябва да спиш малко, но не трябва и да прекалявяш. 9-10 часа :)

bogin4encetoO
08-04-2008, 09:45
ем в интересна истина ..днеск си легнах в 3ч. и станах 8ч. и сега са по-малки и по-светли... :D :D :D ...ноо не бях се наспала.. :smt015 ...ся ми се спиии едвам гледам :D :D :D ...незнам вече наистина кво да правя...а по въпроса с бъбреците преди няколко години може би 2-3 имах бъбречна криза...може ли от тва да се е получило? :-o :( :(

rachel_billson
08-04-2008, 14:36
torbichkite ot chai se postavqt varhu ochite za 10 min ili vzemash dve chaeni lajichki,postavqsh gi v hladilnika da se poohladqt i stoish nqkolko min s tqh :-D

sladka__droga
08-31-2008, 21:27
О ,, аз също имах такъв проблем тази зима.Пробвах с какво ли не -> щом дойдеше междучасието приятелките ми ме мацаха с един тон фон дьо тен ,, пудри и секфи глупости!После и краставици си слагах на очите ,, но нищо не помогна! :( След това една фр ми предложи да си лягам в 23:00 вместо в 2-3 ,, е месец два така беше ... и ми изчезнаха абсолютно 8)! ,, * Пробвай -> сигурна съм ,, че и при теб ще стане :grin: ..

pOiSoN_kIsS_94
09-01-2008, 19:09
И аз имам такива манийки,но те зимата по- не се забелязват..Иначе използвам избелващ фдт или пудра 8)