View Full Version : Просто Приятели или намек?
juchoche
08-03-2008, 22:15
Здаравейте , темата е свързана с момче и преди съм писала и съм ви искала помоща.От каде да започна,ами с това момче сме приятели от доста време но аз преди известен период започнах мн да го харесвам,но се ставаше тъка че той си имаше приятелка и т.н. на скоро скъса с последното си гадже,която поирония на съдбата беше моя съученичка,Както и да преди той да замине (за месец) излизахме 2-3 пати на кафета само двамата.Преди не семе го правили и една вечер кяхме на една пейка сами и изведнъж той почна да ми разказва как не варвят с приятелката му и т.н и ме пита какво да прави и в следващият момент почна да и трия снимките от телефона си казвайки ми "не искам да я гледам повече".Според вас само приятели ли сме или това е било намек,при положение че преди ен се е сагласявал да излизаме двамата на саме и т.н. И какво да правя... Той е зодия Овен ако има някакво значения... АКо някой мойа да помага всички савети са добре дошли :-D
мерси предварително :-)
Whyniser
08-03-2008, 22:19
Здаравейте , темата е свързана с момче и преди съм писала и съм ви искала помоща.От каде да започна,ами с това момче сме приятели от доста време но аз преди известен период започнах мн да го харесвам,но се ставаше тъка че той си имаше приятелка и т.н. на скоро скъса с последното си гадже,която поирония на съдбата беше моя съученичка,Както и да преди той да замине (за месец) излизахме 2-3 пати на кафета само двамата.Преди не семе го правили и една вечер кяхме на една пейка сами и изведнъж той почна да ми разказва как не варвят с приятелката му и т.н и ме пита какво да прави и в следващият момент почна да и трия снимките от телефона си казвайки ми "не искам да я гледам повече".Според вас само приятели ли сме или това е било намек,при положение че преди ен се е сагласявал да излизаме двамата на саме и т.н. И какво да правя... Той е зодия Овен ако има някакво значения... АКо някой мойа да помага всички савети са добре дошли :-D
мерси предварително :-)
А ти коя си :-P
Vikitooo
08-03-2008, 22:21
Аз не примам това за "намек". Просто момчето е имало проблеми с приятелката си е решило да излезне, да се разтовари и може би да сподели с теб. Нищо повече :)
angelcheeee_93
08-03-2008, 22:34
spored men ne e namek,ne barzai da si pravi6 zaklu4eniq...trqbvat ti sigurni fakti ,4e te haresva za da po4nete ne6to zaedno. :) uspeh
h0t_lipS~anD_kisSes
08-03-2008, 22:40
Аз не примам това за "намек". Просто момчето е имало проблеми с приятелката си е решило да излезне, да се разтовари и можеби да сподели с теб. Нищо повече :)
+123456789899876543211
Dam namek e. Iskal e da ti kaje slednoto...citiram : "priqtelkata mi ne mi puska, 6te mi pusne6 li ti ? :D
Da ot4eta 4e e harakterno momi4etata da deistvat s nameci, a ne mom4etata.
PeopleAlwaysLeave
08-03-2008, 22:43
Момчето е имало проблем с гаджето си и е решило да сподели с приятел - в случая с теб. Не мисля, че е някакъв намек това със снимките.. Ако по-често започнете да се осамотявате така и ако той има някакви намерения към теб ще ти ги покаже. Сега не прави нищо - just friends :)
Seducti0n
08-03-2008, 22:50
Абе глупости, намек било...
Моментна криза, изблик в който е изтрил снимките, това че ти си била там не означава нищо...Реакцията на дали е била обмисляна просто по стечение на обстоятелствата и и ти си присъствала.
П.С-Пиши по-грамотно и обясни така, че да ни стане ясно. (:
Абе глупости, намек било...
Моментна криза, изблик в който е изтрил снимките, това че ти си била там не означава нищо...Реакцията на дали е била обмисляна просто по стечение на обстоятелствата и и ти си присъствала.
П.С-Пиши по-грамотно и обясни така, че да ни стане ясно. (:
vesinka91
08-04-2008, 06:55
Mislq che tova ne e namek prosto e imal nujda da spodeli i poneje qvno te chuvstva mnogo blizka e poiskal da go spodeli s teb i e normalno da ne iska da ima mn hora kogato spodelq problemite si :)
Crissy [*]
08-04-2008, 07:00
И аз съм овне :D Не е намек,просто се е сближил с теб и затова ти го е споделил и се е съгласил да излезете ;) От мойта рода е разбирам го :D А това,че е трил снимките на приятелката му от телефона му си е просто в изблик на яд :)
Не е намек, и според мен...Явно му е станало тежко заради приятелката му и ти си била човекът, с който е споделил.Не го приемай много навътре.Но пък можеш да му споделиш ти какви чувства имаш.Току виж нещо излязло.
sexa_na_kompleksa
08-04-2008, 07:11
И аз мисля, че не е намек. Но ако искаш между вас да се получи, излизайте по-често заедно и му прави ти намеци.
raichEbaichE
08-04-2008, 10:14
амии...за зодията да се изкажа :-D щом е овен и то момче,той взима каквото иска...винаги!и в повечето случаи го захвърля след 2-3 седмици...дори да е било намек...искаш ли да си на мястото на гаджето му?едва ли ти харесва идеята след известно време той да трие твоите снимки от тела си :?
Според мен той просто те счита за добра пр на която може да сподели проблемите си. Така че за сега не предриемай нищо защото може да разрушиш вашето приятелство ;);)
Black Tears
08-04-2008, 15:12
Първо - научи се да пишеш!
Второ - какво лошо има момчето да излезе с добра приятелка.
Не е никакъв намек.Просто е искал да сподели
Love0nlyMyself
08-04-2008, 17:14
Dim4oto каза:
Dam namek e. Iskal e da ti kaje slednoto...citiram : "priqtelkata mi ne mi puska, 6te mi pusne6 li ti ?
Da ot4eta 4e e harakterno momi4etata da deistvat s nameci, a ne mom4etata.
:-D :-D :D :D :D +1 :razz:
lipsvashh_mi
08-04-2008, 17:19
Аз не примам това за "намек". Просто момчето е имало проблеми с приятелката си е решило да излезне, да се разтовари и може би да сподели с теб. Нищо повече :)
Споделял е без да влага някакви по-специални чувства към теб...както приятел на приятел :)
По темата-номер ти върти,
чука му се.
Тя снимки си ги има на компа 8-)
MartyParty
08-04-2008, 18:27
Попринцип не вярвам много в зодии,обаче те са си такива.Понякога момчетата блъфират,опитвайки се да ти направят намек,понеже не знаят как,и ти се чудиш "Сега пък какво му стана"...Но не и тези момчета.Моя е по същия начин-изпада в трудна ситоация(най-често с момиче) и всички са поканени да му съчувстват.Държи се като истински приятел,но иска същото от хората около него.Според мен, ако искаше нещо повече,отдавна да ти е казал.
може би трябва да из4акаш малко,той само си е изливал душата,но времето лекува вси4ко и той ще забрави гаджето,но ще запомни 4овекът,който е бил до него и тогава ти излизаш на сцената :)
Sweet_Play_F
08-04-2008, 20:18
Офф...Теб сигурно и с дъвка да те черпят ще го приемеш за намек като гледам.Просто така се е случило и ти нямаш нищо общо. :?
lenito_sf
08-05-2008, 09:30
umnice kat go xaresva6 ti mu kaji be sq e svoboden i moje da ti provarvi pak i da ne be6e kfo tolko trqa da mu kaje6 kfo izpitva6 kam nego tva e!!!
soul1199
08-05-2008, 09:35
spored men ne e `namek` prosto e iskal; 4oveka da kaje na priqtel,taka e stanalo :-o