View Full Version : Оф, стига си се хилил!
Bellatrix
08-04-2008, 13:12
Знам че имаше 1 такава тема вече, но се отчаях... С гаджето ми се мачим да го направим вече от почти месец и не става, защото през цялото време се хилим и то много! Опитвам се да бъда сериозна. Мисля за сериозни неща и при мен вече г/д се оправи тоя проблем. Ама при него някак не става... Само се смее и той като почне и аз едва се спирам (има много заразителен смях) и докато се усетим... на него му е минало настроението а на мен хем ми е минало хем съм издразнена :((( Аз ли съм твърде смешна, нещо смешно ли правя или той е недорасъл? Дайте идеи как да станем пак сериозна двойка, че то бива бива да се посмее човек,ама...
Съжелявам, че се повтарям :)
mishaaaaa
08-04-2008, 13:14
Чак на мен ми стана смешно ... извинявай.
Това е гадно, може би трябва да изчакате да ви мине този смях, знам какво е гадно, случи ми се един път ...
Impossible_Is_Nothing
08-04-2008, 13:15
К'во толкоз правите, че се хилите само ... Пфф ... това ме уби направо ... :-o
Момчето не энае какво да прави и явно няма и достатъчво желание да се научи.
сетих се- гъделичкането май не е най-подходящата любовна игра за вас :lol:
Bellatrix
08-04-2008, 13:20
ама ние не се гаделичкаме... :? само дето той понякога кат се разхили и ми удря главата в раклата над леглото (смисъл кат лежи върху мен) :razz: гадно е...
:shock: това е гадно меко казано :?
Impossible_Is_Nothing
08-04-2008, 13:24
ама ние не се гаделичкаме... :? само дето той понякога кат се разхили и ми удря главата в раклата над леглото (смисъл кат лежи върху мен) :razz: гадно е...
Ъъъъъ сменете мястото в случая, че може да ти причини някоя травма :-D
NightGuardian
08-04-2008, 13:25
И двамата сте деца! :-o
А между другото на колко сте ти и той ?
Bellatrix
08-04-2008, 13:26
И двамата сте деца! :-o да, той особено... :lol: твърде е жизнерадостен... :razz: а е на цели 17 години
SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 13:27
И двамата сте деца! :-o да, той особено... :lol: твърде е жизнерадостен... :razz: а е на цели 17 години
Хм .. а ти на колко си години? :D
не отклонявай въпроса.... както казах не сте готови явно :-D
BurningDesire
08-04-2008, 13:29
Явно от неудобство се смеете...Иначе не мога да си обясна какво има смешно. Ако съм права - опознайте се и когато вече не ви е неудобно един от друг - опитайте пак.
Bellatrix
08-04-2008, 13:30
не отклонявай въпроса.... както казах не сте готови явно :-D еми не бих казала... ходим от месеци и сме много щастливи иначе :) много го обичам ама направо не разбирам откъде тая детинщина :? а аз съм на 16
еми наистина изчакайте още :)
scoobydors
08-04-2008, 13:37
:lol: определено... друго няма да кажа :razz:
krem4et0
08-04-2008, 14:23
Няма ли при вас романтика, възбуда, тръпка?
Bellatrix
08-04-2008, 14:25
Няма ли при вас романтика, възбуда, тръпка? Има. Обаче има и смях... по необяснима причина...
Няма ли при вас романтика, възбуда, тръпка? Има. Обаче има и смях... по необяснима причина...
Абе,ни ми раэправяй ти.
Ако сте наистина въэбудени,няма да се хилите като ненормални,а ще действате. ;]
krem4et0
08-04-2008, 14:28
Няма да се поболеете ако почакате малко. не обичам тия неща, ама защо не запалите някоя свещ, да пуснете романтична музика, да облечеш секси бельо..не да правите секс, а да се любувате 1 на друг.
Bellatrix
08-04-2008, 14:33
Еми мерси, Ще го пробвам тва с музиката и секси прашките :) дано подейства че станахме за смях вече :lol:
shady^baby
08-04-2008, 14:36
Няма да се поболеете ако почакате малко. не обичам тия неща, ама защо не запалите някоя свещ, да пуснете романтична музика, да облечеш секси бельо..не да правите секс, а да се любувате 1 на друг.
в случая сигурно ще се смеят на самата обстановка или на прашките й :lol: :lol: :lol:
krem4et0
08-04-2008, 14:38
И ние имаме моменти, в които ни става смешно..но идеята на секса е не да го правиш, защото трябва, а защото така си го почувствал, защото желаяш другия, защото си готова да му се отдадеш....зокато те не го проумят, няма да се получи.
Bellatrix
08-04-2008, 14:43
в случая сигурно ще се смеят на самата обстановка или на прашките й :lol: :lol: :lol:
Еми той вече веднъж ми се смя на 1 прашки (бели на зелени точки) Не, може и да сте прави, може би трябва да изчакаме да сме и двамата в настроение и да оставим нещата сами да вървят :smt008
krem4et0
08-04-2008, 14:52
Облечи нещо червено де....
Bellatrix
08-04-2008, 14:53
Облечи нещо червено де.... сутиена ми е червен :oops:
е някак си не върви да правиш секс облечен :?
Impossible_Is_Nothing
08-04-2008, 14:56
Дръж го малко на сухо пък да видиш после дали ще се смее ... :-D
Bellatrix
08-04-2008, 14:57
Дръж го малко на сухо пък да видиш после дали ще се смее ... :-D
Мммм... добра идея :lol: :lol: :lol:
krem4et0
08-04-2008, 14:59
Имах предвид цялото бельо.......И защо да не се прави секс с бельото или с част от него? Понякога е доста възбуждащо. А и при бельото е важно не какво ще се облече, а акво ще се съблече....
krem4et0
08-04-2008, 15:14
направи му мусака...(
...гола
И с палачинки става много ефекто. Изобщо кухнята е място, където можеш да готвиш не само храна....такива секс-игри сме забърквали там :-D
направи му мусака...(
...гола
И с палачинки става много ефекто. Изобщо кухнята е място, където можеш да готвиш не само храна....такива секс-игри сме забърквали там :-D
перв кремче...
Biskfitka
08-04-2008, 15:17
направи му мусака...(
...гола
И с палачинки става много ефекто. Изобщо кухнята е място, където можеш да готвиш не само храна....такива секс-игри сме забърквали там :-Dмръсницииииии :D :D :D :D
по темата.....вии сте лигави лапИта :D не бе...мислете за нещо сериозно...ддз...ако нее смеите си се ама поне и секс правете 8-) :-)
Bellatrix
08-04-2008, 15:19
направи му мусака...(
...гола
ще го накарам да направи плодова салата като взима плодчетата от тялото ми :-) :-) :lol:
Biskfitka
08-04-2008, 15:20
направи му мусака...(
...гола
ще го накарам да направи плодова салата като взима плодчетата от тялото ми :-) :-) :lol:тфа със сигурност ше му е смешно :D :-)
sladku_bebzi
08-04-2008, 15:21
Bellatrix
08-04-2008, 15:23
Е не сме чак толко малки уе :oops: на 17 и 16 сме не на 12 примерно... А и кат сме деца на сухо ли да стоим??? :shock:
кажи му
-Кретен,ако още един път се изхилиш шш ти отрежа топките с тъп нож..
Bellatrix
08-04-2008, 15:27
кажи му
-Кретен,ако още един път се изхилиш шш ти отрежа топките с тъп нож..
Да ама тва ще му убие настроението... то не е 1 беля :lol: :lol: :lol:
Just_say_no
08-04-2008, 16:21
И аз се смея много. Той много се дразни... ма кво ми пука :D
FeelMyPain
08-04-2008, 16:25
Деца сте приеми го.Кво като е на 17?Той пак си мисли за коли,футбол,игри и други шитни, вместо да си мисли за секс.Трябва да поотрасне на умствена основа.
Или да не би ти да си смешна гола, че затова да е цялата работа? :-o
Bellatrix
08-04-2008, 16:44
Деца сте приеми го.Кво като е на 17?Той пак си мисли за коли,футбол,игри и други шитни, вместо да си мисли за секс.Трябва да поотрасне на умствена основа.
Или да не би ти да си смешна гола, че затова да е цялата работа? :-o
Ами не всъщност. Обикновенно като ме види гола и до минутка му е станало и е готов. После по4ваме и ни е кеф и около 5та мин ве4е едва ди6ам от смях зарад някоя пълна глупост :lol: :lol: :lol:
Детски историй, не сте дорасли за секс.