- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оф, стига си се хилил!
Знам че имаше 1 такава тема вече, но се отчаях... С гаджето ми се мачим да го направим вече от почти месец и не става, защото през цялото време се хилим и то много! Опитвам се да бъда сериозна. Мисля за сериозни неща и при мен вече г/д се оправи тоя проблем. Ама при него някак не става... Само се смее и той като почне и аз едва се спирам (има много заразителен смях) и докато се усетим... на него му е минало настроението а на мен хем ми е минало хем съм издразнена(( Аз ли съм твърде смешна, нещо смешно ли правя или той е недорасъл? Дайте идеи как да станем пак сериозна двойка, че то бива бива да се посмее човек,ама...
Съжелявам, че се повтарям![]()
не сте готови може би![]()
Хакуна Матата!!! =]
Чак на мен ми стана смешно ... извинявай.
Това е гадно, може би трябва да изчакате да ви мине този смях, знам какво е гадно, случи ми се един път ...
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
К'во толкоз правите, че се хилите само ... Пфф ... това ме уби направо ...![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!
Момчето не энае какво да прави и явно няма и достатъчво желание да се научи.
[size=7][b][u]fosse cos
сетих се- гъделичкането май не е най-подходящата любовна игра за вас![]()
Хакуна Матата!!! =]
ама ние не се гаделичкаме...Първоначално написано от mycka
само дето той понякога кат се разхили и ми удря главата в раклата над леглото (смисъл кат лежи върху мен)
гадно е...
това е гадно меко казано
![]()
Хакуна Матата!!! =]
Ъъъъъ сменете мястото в случая, че може да ти причини някоя травмаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!
А между другото на колко сте ти и той ?
[size=7][b][u]fosse cos
да, той особено...Първоначално написано от NightGuardian
твърде е жизнерадостен...
а е на цели 17 години
Хм .. а ти на колко си години?Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не отклонявай въпроса.... както казах не сте готови явно![]()
Хакуна Матата!!! =]
Явно от неудобство се смеете...Иначе не мога да си обясна какво има смешно. Ако съм права - опознайте се и когато вече не ви е неудобно един от друг - опитайте пак.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
еми не бих казала... ходим от месеци и сме много щастливи иначеПървоначално написано от mycka
много го обичам ама направо не разбирам откъде тая детинщина
а аз съм на 16
еми наистина изчакайте още![]()
Хакуна Матата!!! =]
Първоначално написано от NightGuardian
определено... друго няма да кажа
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Няма ли при вас романтика, възбуда, тръпка?
Има. Обаче има и смях... по необяснима причина...Първоначално написано от krem4et0
Абе,ни ми раэправяй ти.Първоначално написано от Bellatrix
Ако сте наистина въэбудени,няма да се хилите като ненормални,а ще действате. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
Няма да се поболеете ако почакате малко. не обичам тия неща, ама защо не запалите някоя свещ, да пуснете романтична музика, да облечеш секси бельо..не да правите секс, а да се любувате 1 на друг.
Еми мерси, Ще го пробвам тва с музиката и секси прашкитедано подейства че станахме за смях вече
![]()
в случая сигурно ще се смеят на самата обстановка или на прашките йПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
И ние имаме моменти, в които ни става смешно..но идеята на секса е не да го правиш, защото трябва, а защото така си го почувствал, защото желаяш другия, защото си готова да му се отдадеш....зокато те не го проумят, няма да се получи.