Влез

View Full Version : Първия път при мъжете

SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 19:28
Темата е специално за мъжката част от форума и я правя от чисто любопитство. Моля жени да не изказват мнение в тази тема.
При около 95% от мъжете, които познавам първият им път е бил просто за спорта. Било им интересно. Не са вложили чувства, просто секс и толкова, дори и да е било с момиче, с което са от доста време. Но преди няколко седмици един познат (18 г.) ми каза, че още бил девствен, просто защото чакал подходящия човек .. Доста се учудих - той е умен, красив, секси.. изобщооо .. След него още няколко изказаха същото мнение, че предпочитат да изпитват чувства към първото си момиче, а не да е първата срещната .. Доста се учудих, понеже определено болшинството не залягат на чувствата първия път.
Та .. кажете си вие .. чакахте ли си половинката (което за мъжко ми изглежда адски странно, но като поразпитах доста мъжки изказаха точно такова мнение..) .. за спорта ли беше .. обичахте ли първата си или може би не й помните името?!

cherinka
08-04-2008, 19:32
Тук момчетата са маск 16-17 годишни.
А тези, които са по-нагоре няма да ти отговорят в темата.
За това щом толкова много се интересуваш, направи една анкета във флирт4е то4ка ком. хаха сигурно ще има бая отзовали се.

Моля жени да не изказват мнение в тази тема.
молбата ти не беше одобрена от мен. :)
..както и от много други. :)

SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 19:35
Хм .. flirt4e.com?! .. Да не сме на 13 ....

cherinka
08-04-2008, 19:48
Там, поне има 30-40 годишни чичковци.
Според мен те най-добре биха ти отговорили след толкова много време какви чувства са останали в тях от първата им мома и кое как е било.

Иначе всеки помни първия си партньор. (дори повечето да го иронизират..) Помни се и втория, и третия.. и така..

LipSoFAnAnGel
08-04-2008, 19:50
Извинявай, че пиша в темата, но браво много е хубава и интересна дано да има отговори :)

Impossible_Is_Nothing
08-04-2008, 19:51
Ами аз лично когато го направих за първи път беше с момиче, което обичам много ... сега като се замисля малко избързахме (бяхме ходили само от 2 месеца), но в крайна сметка и не съжалявам :) От там нататък вече нещата се промениха. Няколко пъти за спорта, няколко пъти слаби чувства ... няколко пъти бях доста пил ... Но първия път, когато чувствата бяха многооооо силни (поне от моя страна), никога няма да го забравя, макар, че бях на 16 и половина ...

SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 19:54
]Извинявай, че пиша в темата, но браво много е хубава и интересна дано да има отговори :)
Мерси .. : ) .. Няма проблем, пишете си. Имах в предвид да няма мнения от сорта на "според мен .. " или "чувала съм, че .." .. Просто защото ние не можем да мислим като мъжете.. Нека те изкажат мнение, въпроса е към тях. :)

scoobydors
08-04-2008, 20:07
Там, поне има 30-40 годишни чичковци.
Според мен те най-добре биха ти отговорили след толкова много време какви чувства са останали в тях от първата им мома и кое как е било.

Иначе всеки помни първия си партньор. (дори повечето да го иронизират..) Помни се и втория, и третия.. и така..

Съгласна съм. :) Тук точно в този форум няма да намериш правилните отговори на въпросите си :P Прекалено малки са момчетата тук. Друго си е зрялото месце :D :D :D

SpOrTs_GiRl
08-04-2008, 20:13
Явно изобщо не сте разбрали въпроса ми ..........

waaaagh
08-04-2008, 20:47
Ми аз съм на 17 и полвина и страшно много обичам приятелката си :smt008 Все още съм девствен и наистина бих искал тя да ми е първата заради чувствата ми към нея и защото смятам че тя е подходящия човек. Определено не бих го направил с първата срешната ей-така -за спорта :x

Bellatrix
08-04-2008, 20:48
Ми аз съм на 17 и полвина и страшно много обичам приятелката си :smt008 Все още съм девствен и наистина бих искал тя да ми е първата заради чувствата ми към нея и защото смятам че тя е подходящия човек. Определено не бих го направил с първата срешната ей-така -за спорта :x
ei... nai setne svqstno mom4e :grin:

scoobydors
08-04-2008, 20:55

И сега ако кажеш, че ходите повече от година или нещо от сорта и наистина много ще те уважавам :) Малко са хората като тебе :oops: :oops: :oops: :grin:

nikemilov
08-04-2008, 20:56
На 15 съм и обичам приятелката си наистина много! Първия път ми беше с нея, вложих чувства и не беше "за да не съм девствен" или за "гъзарията"...

waaaagh
08-04-2008, 20:57

И сега ако кажеш, че ходите повече от година или нещо от сорта и наистина много ще те уважавам :) Малко са хората като тебе :oops: :oops: :oops: :grin:
Но аз всъщност ходя с Bellatrix от 6 месеца :grin:

DekoDenev
08-04-2008, 21:08
da az lichno sum na 17 i chakaam pravilniat chovek ne iskam 1 put da bude prosto nqkukav spomen iskasm da e krasiv sun :oops: :)

evgeni90
08-04-2008, 21:31
sled 2 meseca navar6vam 18 i ne sam pravil sex ot blizo 3 godini haresvam 1 momi4e daje ne sme se zapoznali no tova ne e vajno sega za tezi 3 godini imah vazmojnost da go napravq s 2 momi4eta no kato ne gi haresvam ne moga ili po skoro ne iskam

Xtuning
08-04-2008, 21:39
Аз пък не помня дори и името на първото момиче . Но според мен така е по добре . Не искам първия ми път да е с момичето " на моите мечти " !!! Защо ли !!?!?
Защото тя ще е нещо много повече от обикновено момиче , и няма да искам да се изложа или нараня по някакъв начин . А ако и тя е девствена мое да стане некой сакатлък. За любимият човек , само най-най-хубавото .И мисля ,че ще мога даи го дам само ако знам за какво става въпрос ....

Който иска да ме обори ....

LiloTa
08-05-2008, 09:39
сори че съм момиче ама...приятеля ми няма да седне да пише :D Значи той е на 22 (вече) и когато тргнахме ми каза че е девствен,аз ест не повярвах,защото както ти сама каза повечето за спорта го праят пък и той е много секси...Та..тогаз беше на 21...а девствеността му я отнех аз :) И като го питах защо не е наебал някоя си там...(а е получавал предложения) той каза че е искал да бъде с някой,към когото изпитва любов,а не привързаност...Така че макар и да са малко..има момчета които могат да си го държат в гащите и да чакат Жената с главно Ж :)

Maja
08-05-2008, 09:42
еми аз все още съм дествен имал съм възможности но изчакжам подходящия човек а за 1-вия път разбира се трябва да се специален чуства а/у :-)

scoobydors
08-05-2008, 09:43

Но аз всъщност ходя с Bellatrix от 6 месеца :grin:

Аааа.... такава ли била работата... :D :D :D

windstopper
08-05-2008, 10:00
Аз пък не помня дори и името на първото момиче . Но според мен така е по добре . Не искам първия ми път да е с момичето " на моите мечти " !!! Защо ли !!?!?
Защото тя ще е нещо много повече от обикновено момиче , и няма да искам да се изложа или нараня по някакъв начин . А ако и тя е девствена мое да стане некой сакатлък. За любимият човек , само най-най-хубавото .И мисля ,че ще мога даи го дам само ако знам за какво става въпрос ....

напълно съгласен!
поне 1 нормален, другите --->женчовци и лигльовци

snowyy
08-05-2008, 10:21
Първият ми път беше с първата ми любов : ) Няма по-уникален момент в моя живот от този.. : ) Още повече,че това беше първият път и за двама ни : ) ех..спомени.. ;[

LiloTa
08-05-2008, 11:38

напълно съгласен!

от една страна тва е яко че искате най-доброто за вашето ърво момиче,но от друга страна...На никое момиче не й е приятно да знае че нейния приятел е минал 1001 жени само само за да може "да не я разочарова" На мен лично би ми било много кофти ако знам че приятеля ми е минал 20-30 момичета за да задобрее...

п.п сори на спортс гърл че пак й пиша в темата,нещо което не е много по темата :-D :-)

SunShinePearl
08-05-2008, 11:49

и аз съм съгласна и съм на тва мнение ама да не е минал както писаха 1001 момичета най-мн 9-10

SpOrTs_GiRl
08-05-2008, 12:43

напълно съгласен!

от една страна тва е яко че искате най-доброто за вашето ърво момиче,но от друга страна...На никое момиче не й е приятно да знае че нейния приятел е минал 1001 жени само само за да може "да не я разочарова" На мен лично би ми било много кофти ако знам че приятеля ми е минал 20-30 момичета за да задобрее...

п.п сори на спортс гърл че пак й пиша в темата,нещо което не е много по темата :-D :-)
Аа не не .. пиши си ;) .. Леле как ви сплаших с това да не пишете.. всички ми се извиняват .. :D ..
Извинявам се : ) .. Имах в предвид само да няма коментари от сорта на "според мееееен.. " .. Или "аз мисля, чеее.. " .. Все пак сме жени - мисленето ни е различно. :) Техния не е като нашия първи път ..
Иначе нищо против - пишете си :D :) {}

Diablue{F} на теб пък ъпсурд да ти се разсърдя .. Все пак нали ако не останат мъже те взимам теб .. :D :D

LiloTa
08-05-2008, 13:27

напълно съгласен!

Аа не не .. пиши си ;) .. Леле как ви сплаших с това да не пишете.. всички ми се извиняват .. :D ..
Извинявам се : ) .. Имах в предвид само да няма коментари от сорта на "според мееееен.. " .. Или "аз мисля, чеее.. " .. Все пак сме жени - мисленето ни е различно. :) Техния не е като нашия първи път ..
Иначе нищо против - пишете си :D :) {}

Diablue{F} на теб пък ъпсурд да ти се разсърдя .. Все пак нали ако не останат мъже те взимам теб .. :D :D

Ооооо аз не знаех :oops: :oops: :oops: по бързо тогаз да умират викам аз :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

FeelMyPain
08-05-2008, 14:08
Моя случай го знаеш... :(

П.П. Тея женски пак завладяват всички теми.. :(

krem4et0
08-05-2008, 14:24
На моят въпрос защо е чакал до близо 21, моят каза-защото нямах възможност преди това...Много се разсърдих. Но и той казва, че без да има чувства към някое момиче, не би го направил. Трябва да има любов и плам....абе хем се мъчи да е искрен, хем да не ме обиди.

NightGuardian
08-05-2008, 15:38
Заклеам се пълни глупости!
Щот са тапаци и немогат , да си намерят нещо за....
Айде молят са! Колкото съм ги слушал тея......
Да си умрат девствени!
И аз като бях девствен разрправях на момичетата , щото искам , да е специяален момента , да е с чувства и т.н....

Lodge
08-05-2008, 15:58
sefteto go napravih s edna pi4ka koqto mnogo haresvah no nqmahme vruzka,taa gospod se smili nad men i sled izvesno vreme tq mi obarna vnimanie samo za sex :D puk az si se radvam 6ttoto be6e mnogo gotina taq macka(rusa,slaba,sini o4i...)...,ta zna4i spored men pri majete e po skoro za sporta :razz:

TheBlackStranger
08-05-2008, 16:12
Първият ми път беше с една приятелка към която нямах(и все още нямам) никакви чувства. Направихме го, защото бяхме леко запийнали.

psihiran
08-05-2008, 23:13
Отдавна имаше нещо помежду ни и не сме ходили никога.. просто накрая го направихме и тръгнахме, но определено тя не ми беше безразлична и се радвам, че така се получи донякъде.. защото сега май несъм така сигурен.